eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ChmielnikDostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-02-08

Chmielnik: Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej
Numer ogłoszenia: 53126 - 2013; data zamieszczenia: 08.02.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Obsługi Oświaty , Plac Kościuszki 7, 26-020 Chmielnik, woj. świętokrzyskie, tel. 41 354 32 73, faks 41 354 32 73 wew. 121.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych stosownie do bieżących potrzeb do stołówki szkolnej przy Gimnazjum im. Gen. Kazimierza Tańskiego w Chmielniku, ul. Szkolna 7, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) w tym w szczególności: - artykułów spożywczych (różnych), - artykułów spożywczych mrożonych, - mięsa, przetworów mięsnych, - drobiu, - ryb, - warzyw i owoców, - pieczarek, - ziemniaków, - jaj, - mleka i produktów mleczarskich, - pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich. Przedmiot zamówienia będzie realizowany sukcesywnie w ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Zamawiającego. Dostawy następować będą na podstawie telefonicznego lub pisemnego zamówienia, którego dokona pracownik upoważniony przez Zamawiającego (intendent) w terminie 24 godzin od momentu złożenia zamówienia. Zamówienie prowadzone w częściach: Część 1 - artykuły spożywcze (różne) - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1a do SIWZ 1.Chrzan tarty 180g 30szt. 2.Pomidory w puszce 400g 170szt. 3.Groszek konserwowy 400g 40szt. 4.Koncentrat grzybowy 180g 10szt. 5.Koncentrat pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki 700szt. 6.Zupa grzybowa 60g 100szt. 7.Zupa pieczarkowa 60g 120szt. 8.Zupa brokułowa 60g 60szt. 9.Barszcz biały 66g 350szt. 10.Barszcz biały (butelka) 180L 11.Sos pomidorowy 38g 120szt. 12.Sos pieczeniowy ciemny 30g 110szt. 13.Delikat do kurczaka 25g 400szt. 14.Rosół wołowy 6 kostek w opakowaniu 60op. 15.Rosół drobiowy 6 kostek w opakowaniu 100op. 16.Rosołki warzywne 6 kostek 100szt. 17.Vegeta (np. Podravka) 90kg 18.Sól zmiękczająca mięso 30g 40szt. 19.Sos koperkowo-ziołowy 9g 120szt. 20.Maggi w płynie 200g 100szt. 21.Bazylia 10g 30szt. 22.Oregano 10g 30szt. 23.Sól czosnkowa 20g 100szt. 24.Zioła prowansalskie 10g 30szt. 25.Przyprawa do ryb 20g 30szt. 26.Liść laurowy 15g 160szt. 27.Majeranek 10g 160szt. 28.Pieprz czarny 15g 300szt. 29.Ziele angielskie 15g 200szt. 30.Papryka słodka 20g 20szt. 31.Cukier op. 1 kg 250kg 32.Sól op. 1 kg 360kg 33.Kwasek cytrynowy 70g 50szt. 34.Majonez kielecki 100kg 35.Ryż 100kg 36.Ryż ekspresowy (4 saszetki w opakowaniu) 400op. 37.Kasza jęczmienna perłowa 280kg 38.Mąka ziemniaczana 20kg 39.Mąka pszenna typ 450 200kg 40.Makaron nitki (pięciojajeczny) np. czaniecki 400kg 41.Makaron (fale, rurki, świderki itp.) np. Lubella 750kg 42.Olej roślinny 5L 50szt. 43.Olej słonecznikowy 1L 10szt. 44.Ogórek konserwowy 0,9L 480szt. 45.Ogórek kiszony 225kg 46.Bułki parowane 2 500szt. 47.Soczki w kartonikach różne smaki 02,L 2 000szt. 48.Batoniki czekoladowe 39g np. Grześki 3 000szt. 49.Wafelki 49g np. Pincessa 1 500szt. 50.Wafelki 25g np. Knoppers 2 500szt. 51.Paluszki słone 70g np. Lajkonik 1 500szt. 52.Groch łuskany 500g 100szt. 53.Dżem 260g różne smaki 50szt. Część 2 - artykuły spożywcze mrożone - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1b do SIWZ. 1.Marchewka mrożona (kostka) 60kg 2.Kalafior mrożony 30kg 3.Zupy jarzynowe siedmioskładnikowe 40kg 4.Truskawki mrożone 100kg 5.Kluski śląskie 300kg 6.Pyzy z mięsem 150kg 7.Uszka z kapustą i grzybami 130kg 8.Pierogi z serem 150kg 9.Pierogi z mięsem i kapustą 700kg 10.Pierogi z grzybami i kapustą 700kg 11.Knedle ze śliwkami 800kg 12.Pyzy ziemniaczane 700kg Część 3 - mięso, przetwory mięsne - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1c do SIWZ. 1.Schab wieprzowy (bez kości) 300kg 2.Karkówka (bez kości) 400kg 3.Mięso z szynki (bez kości) 400kg 4.Łopatka wieprzowa (bez kości) 400kg 5.Mięso gulaszowe wieprzowe (bez kości) 500kg 6.Łata wołowa 40kg 7.Pręga wołowa 40kg 8.Wołowe drobne 40kg 9.Słonina 150kg 10.Ogon wołowy 30kg 11.Kości wieprzowe 210kg 12.Żeberka wieprzowe 30kg 13.Smalec w kostkach 230kg 14.Kiełbasa podwawelska 450kg 15.Kiełbasa śląska 50kg 16.Parówka wieprzowa (minimum 50% mięsa) 300kg 17.Boczek wędzony 40kg Część 4 - drób - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1d do SIWZ. 1.Filet z kurczaka (świeży) 560kg 2.Udko z kurczaka (świeże) 600kg 3.Korpus z kurczaka ze skrzydłami (świeży) 700kg Część 5 - ryby - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1e do SIWZ. 1.Filet z mintaja (mrożony) do 30% glazury 800kg Część 6 - warzywa i owoce - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1f do SIWZ. 1.Cebula 280kg 2.Marchew 500kg 3.Seler (korzeń) 170kg 4.Pietruszka (korzeń) 180kg 5.Por 180szt. 6.Ogórki sałatkowe 200kg 7.Pietruszka natka (w pęczkach) 500szt. 8.Szczypior (w pęczkach) 50szt. 9.Koper świeży (w pęczkach) 800szt. 10.Czosnek (główka) 120szt. 11.Rzodkiewka (w pęczkach) 40szt. 12.Kapusta biała 200szt. 13.Kapusta czerwona 150szt. 14.Kalafior (minimum 1,5kg) 100szt. 15.Brokuły 100szt. 16.Buraki czerwone 900kg 17.Fasola Jaś duży 180kg 18.Kapusta kiszona 600kg 19.Kapusta pekińska 200szt. 20.Papryka czerwona, słodka 10kg 21.Jabłka 1 000kg 22.Mandarynki 60kg 23.Banany 150kg 24.Kiwi 50kg 25.Pomarańcze 60kg Część 7 - ziemniaki - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1h do SIWZ. 1.Ziemniaki jadalne (w workach siatkowych po 15kg) 8 000kg Część 8 - pieczarki - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1g do SIWZ. 1.Pieczarki 150kg Część 9 - jaja - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1i do SIWZ. 1.Jaja (rozmiar minimum XL) 8 000szt. Część 10 - mleko i produkty mleczarskie - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1j do SIWZ. 1.Jogurt naturalny 180g 30szt. 2.Jogurt 400g np. Aktimel 900szt. 3.Serek waniliowy 140g 3 500szt. 4.Jogurt owocowy od 120g do150 g (różne smaki) 8 500szt. 5.Ser biały półtłusty 250kg 6.Ser żółty (Gouda) 100kg 7.Ser topiony śmietankowy 45kg 8.Śmietana 30% 800L 9.Masło Extra (kostka 250g) 50kg 10.Margaryna (kostka 250g) np. Palma 120kg Część 11 - pieczywo, świeże wyroby piekarskie - zgodnie z formularzem ofertowym - załącznik nr 1k do SIWZ. 1.Chleb mieszany krojony 0,9kg 1 200 szt. 2.Chleb mieszany 0,6kg (foremka) krojony 700 szt. 3.Bułka zwykła pszenna 100g 4 500 szt. 4.Bułka słodka z nadzieniem 100g 3 000 szt. 5.Bułka tarta 60 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje udzielenie zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust.1 pkt 7 ustawy Prawo zamówień publicznych stanowiących nie więcej niż 20 % wartości zamówienia podstawowego i polegających na rozszerzeniu dostawy, jeżeli zmiana wykonawcy powodowałaby konieczność nabywania rzeczy o innych parametrach technicznych, co powodowałoby niekompatybilność techniczną lub nieproporcjonalnie duże trudności techniczne w użytkowaniu i dozorze, jeżeli zamówienie podstawowe zostało udzielone w trybie przetargu nieograniczonego lub ograniczonego, a zamówienie uzupełniające było przewidziane w ogłoszeniu o zamówieniu dla zamówienia podstawowego i jest zgodne z przedmiotem zamówienia podstawowego.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wprowadza szczegółowego warunku w tym zakresie. Na potwierdzenie spełnienia w/w warunku należy złożyć oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wprowadza szczegółowego warunku w tym zakresie. Na potwierdzenie spełnienia w/w warunku należy złożyć oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wprowadza szczegółowego warunku w tym zakresie. Na potwierdzenie spełnienia w/w warunku należy złożyć oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wprowadza szczegółowego warunku w tym zakresie. Na potwierdzenie spełnienia w/w warunku należy złożyć oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wprowadza szczegółowego warunku w tym zakresie. Na potwierdzenie spełnienia w/w warunku należy złożyć oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Pełnomocnictwo do podpisania oferty ( jeżeli dotyczy)

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Treść umowy zostanie odpowiednio dostosowana w zależności od tego, czy w wyniku niniejszego przetargu zostanie wybrany jeden, czy więcej Wykonawców. Umowa będzie zawierała zapis: -ustalenia zawarte w niniejszej umowie są ostateczne i nie mogą ulec zmianie, chyba, że: nastąpi zmiana ustawowej stawki podatku VA T, zmiana ilości dostarczanych produktów spożywczych ze względu na zmianę liczby uczniów lub pracowników szkoły uprawnionych do korzystania ze stołówki szkolnej. -w przypadku ustawowej zmiany stawki podatku VAT Zamawiający może dokonać zmiany umowy w zakresie wynagrodzenia Wykonawcy, a ewentualna zmiana może nastąpić ze skutkiem od dnia ogłoszenia w Dzienniku Ustaw i wejścia w życie ustawy zmieniającej wysokość stawki podatku VAT do dnia zakończenia realizacji przedmiotu zamówienia, po złożeniu stosownego wniosku o dokonanie takiej zmiany przez Wykonawcę lub przez Zamawiającego, -zmiany te można będzie wprowadzić wyłącznie za zgodą obu umawiających się stron w formie pisemnej.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.chmielnik.com
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Obsługi Oświaty Plac Kościuszki 7 26-020 Chmielnik Pokój nr 121.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.02.2013 godzina 10:00, miejsce: Zespół Obsługi Oświaty Plac Kościuszki 7 26-020 Chmielnik Pokój nr 102 (Sekretariat UMiG Chmielnik).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły spożywcze (różne).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części: Chrzan tarty 180g 30szt. Pomidory w puszce 400g 170szt. Groszek konserwowy 400g 40szt. Koncentrat grzybowy 180g 10szt. Koncentrat pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki 700szt. Zupa grzybowa 60g 100szt. Zupa pieczarkowa 60g 120szt. Zupa brokułowa 60g 60szt. Barszcz biały 66g 350szt. Barszcz biały (butelka) 180L Sos pomidorowy 38g 120szt. Sos pieczeniowy ciemny 30g 110szt. Delikat do kurczaka 25g 400szt. Rosół wołowy 6 kostek w opakowaniu 60op. Rosół drobiowy 6 kostek w opakowaniu 100op. Rosołki warzywne 6 kostek 100szt. Vegeta (np. Podravka) 90kg Sól zmiękczająca mięso 30g 40szt. Sos koperkowo-ziołowy 9g 120szt. Maggi w płynie 200g 100szt. Bazylia 10g 30szt. Oregano 10g 30szt. Sól czosnkowa 20g 100szt. Zioła prowansalskie 10g 30szt. Przyprawa do ryb 20g 30szt. Liść laurowy 15g 160szt. Majeranek 10g 160szt. Pieprz czarny 15g 300szt. Ziele angielskie 15g 200szt. Papryka słodka 20g 20szt. Cukier op. 1 kg 250kg Sól op. 1 kg 360kg Kwasek cytrynowy 70g 50szt. Majonez kielecki 100kg Ryż 100kg Ryż ekspresowy (4 saszetki w opakowaniu) 400op. Kasza jęczmienna perłowa 280kg Mąka ziemniaczana 20kg Mąka pszenna typ 450 200kg Makaron nitki (pięciojajeczny) np. czaniecki 400kg Makaron (fale, rurki, świderki itp.) np. Lubella 750kg Olej roślinny 5L 50szt. Olej słonecznikowy 1L 10szt. Ogórek konserwowy 0,9L 480szt. Ogórek kiszony 225kg Bułki parowane 2 500szt. Soczki w kartonikach różne smaki 02,L 2 000szt. Batoniki czekoladowe 39g np. Grześki 3 000szt. Wafelki 49g np. Pincessa 1 500szt. Wafelki 25g np. Knoppers 2 500szt. Paluszki słone 70g np. Lajkonik 1 500szt. Groch łuskany 500g 100szt. Dżem 260g różne smaki 50szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Artykuły spożywcze mrożone..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części obejmuje: Marchewka mrożona (kostka) 60kg Kalafior mrożony 30kg Zupy jarzynowe siedmioskładnikowe 40kg Truskawki mrożone 100kg Kluski śląskie 300kg Pyzy z mięsem 150kg Uszka z kapustą i grzybami 130kg Pierogi z serem 150kg Pierogi z mięsem i kapustą 700kg Pierogi z grzybami i kapustą 700kg Knedle ze śliwkami 800kg Pyzy ziemniaczane 700kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso, przetwory mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części obejmuje: Schab wieprzowy (bez kości) 300kg Karkówka (bez kości) 400kg Mięso z szynki (bez kości) 400kg Łopatka wieprzowa (bez kości) 400kg Mięso gulaszowe wieprzowe (bez kości) 500kg Łata wołowa 40kg Pręga wołowa 40kg Wołowe drobne 40kg Słonina 150kg Ogon wołowy 30kg Kości wieprzowe 210kg Żeberka wieprzowe 30kg Smalec w kostkach 230kg Kiełbasa podwawelska 450kg Kiełbasa śląska 50kg Parówka wieprzowa (minimum 50% mięsa) 300kg Boczek wędzony 40kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje dla tej części: Filet z kurczaka (świeży) 560kg Udko z kurczaka (świeże) 600kg Korpus z kurczaka ze skrzydłami (świeży) 700kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części obejmuje: Filet z mintaja (mrożony) do 30% glazury 800kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części obejmuje: Cebula 280kg Marchew 500kg Seler (korzeń) 170kg Pietruszka (korzeń) 180kg Por 180szt. Ogórki sałatkowe 200kg Pietruszka natka (w pęczkach) 500szt. Szczypior (w pęczkach) 50szt. Koper świeży (w pęczkach) 800szt. Czosnek (główka) 120szt. Rzodkiewka (w pęczkach) 40szt. Kapusta biała 200szt. Kapusta czerwona 150szt. Kalafior (minimum 1,5kg) 100szt. Brokuły 100szt. Buraki czerwone 900kg Fasola Jaś duży 180kg Kapusta kiszona 600kg Kapusta pekińska 200szt. Papryka czerwona, słodka 10kg Jabłka 1 000kg Mandarynki 60kg Banany 150kg Kiwi 50kg Pomarańcze 60kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje dla tej części dostawę: Ziemniaki jadalne (w workach siatkowych po 15kg) 8 000kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pieczarki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części obejmuje: Pieczarki 150kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja (rozmiar minimum XL) 8 000szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Mleko i produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części obejmuje: Jogurt naturalny 180g 30szt. Jogurt 400g np. Aktimel 900szt. Serek waniliowy 140g 3 500szt. Jogurt owocowy od 120g do150 g (różne smaki) 8 500szt. Ser biały półtłusty 250kg Ser żółty (Gouda) 100kg Ser topiony śmietankowy 45kg Śmietana 30% 800L Masło Extra (kostka 250g) 50kg Margaryna (kostka 250g) np. Palma 120kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia dla tej części obejmuje: Chleb mieszany krojony 0,9kg 1 200 szt. Chleb mieszany 0,6kg (foremka) krojony 700 szt. Bułka zwykła pszenna 100g 4 500 szt. Bułka słodka z nadzieniem 100g 3 000 szt. Bułka tarta 60 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.