Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2016-03-10
Gdañsk: Dostawy s³odyczy znak sprawy: 3/2016/BIGB O/POTULICE
Numer og³oszenia: 54194 - 2016; data zamieszczenia: 10.03.2016
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ba³tycka Instytucja Gospodarki Bud¿etowej BALTICA , ul. Kurkowa 12, 80-803 Gdañsk, woj. pomorskie, tel. 58 728 70 00, faks 58 728 70 01.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: igbbaltica.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostêpne s± informacje dotycz±ce dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: IGB.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy s³odyczy znak sprawy: 3/2016/BIGB O/POTULICE.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Grupa 1: 1) Czekolada mleczna nadziewana ró¿ne smaki 100 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842100-3. 2) Czekolada mleczna z orzechami 100 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842100-3. 3) Czekolada mleczna 100 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842100-3. 4) Czekolada mleczna bakaliowa z rodzynkami i orzechami 100 g, ilo¶æ szacunkowa 60000 sztuk. CPV: 15842100-3. 5) Czekolada gorzka E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842100-3. 6) Czekolada mleczna nadziewana E.Wedel 100 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842100-3. 7) Czekolada mleczna E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842100-3. 8) Czekolada mleczna z ca³ymi orzechami laskowymi Alpen Gold NusseBeiser 100 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842100-3 9) Czekolada mleczna z orzechami laskowymi Alpen Gold 90 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842100-3. 10) Czekolada bia³a bourbon-wanilia Alpen Gold 90 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842100-3. 11) Czekolada mleczna bakaliowa z rodzynkami i orzechami - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842100-3. 12) Czekolada mleczna z orzechami - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842100-3. 13) Czekolada mleczna - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842100-3. 14) Czekolada mleczna Pytania kartonik - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV:15842100-3. 15) Czekolada mleczna z orzechami laskowymi E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842100-3. 16) Czekolada mleczna z rodzynkami i orzechami laskowymi - milka (Raisin&Nut) 100 g, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk. CPV: 15842100-3. 2. Grupa 2: 1) Baton Mars 47 g. Nugatowe nadzienie, karmel, mleczna czekolada, ilo¶æ szacunkowa 12000 sztuk. CPV: 15842220-0. 2) Baton Snickers 50 g. Nugatowe nadzienie, pra¿one orzeszki ziemne, karmel, ilo¶æ szacunkowa 13000 sztuk. CPV: 15842220-0. 3) Baton Lion 42 g. Nadziewany wafel z karmelem i p³atkami ry¿owymi w polewie kakaowej, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 4) Baton 3 Bit 41 g. Baton w czekoladzie mlecznej z nadzieniem mlecznym i herbatnikiem, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 5) Baton KitKat 40 g. Paluszek waflowy w mlecznej czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 6) Baton Pawe³ek ró¿ne smaki 45 g. Batonik z nadzieniem w mlecznej czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 7) Baton Twix 51 g (2x25,00 g). Ciasteczka oblane kremem i mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842220-0. 8) Baton Kinder Boueno 43 g. Dwa batony w opakowaniu, pojedynczo pakowane. Wafel pokryty mleczn± czekolad±, wype³niony mleczno-orzechowym nadzieniem, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 9) Baton Bounty 57 g. Wiórki kokosowe oblane mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 10) Wafelek kakaowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842220-0. 11) Wafelek orzechowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 12) Wafelek Grze¶ki 36 g, przek³adany kremem kakaowym w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 13) Wafelek Grze¶ki 36g, przek³adany kremem orzechowym w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 14) Wafelek Grze¶ki 36 g, przek³adany kremem toffi w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 15) Wafelek Grze¶ki 26 g, przek³adany kremem kakaowym bez czekolady, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk CPV: 15842220-0. 16) Wafle Familijne Jutrzenka ró¿ne smaki 180 g, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 17) Wafelek Princessa ró¿ne smaki 35-37 g przek³adany kremem oblany mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 18) Wafelek Prince Polo XXL ró¿ne smaki 50 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 19) Wafle teatralne w czekoladzie Kopernik 46 g, ilo¶æ szacunkowa 6500 sztuk. CPV: 15842220-0. 20) Milky way 21,5 g baton , ilo¶æ szacunkowa 200 sztuk. CPV: 15842220-0. 21) Rogal 7 Days Chipita o nadzieniu o ró¿nych smakach 60 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 22) Rolada d³ugoterminowa TAGO 200 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 23) Wafle przek³adane kremem 150 g paczkowane , ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 3. Grupa 3: 1) Markizy kakaowe Hit Bahlsen 220 g, ilo¶æ szacunkowa 4500 sztuk. CPV: 15842300-5. 2) Markizy kakaowe 400 g - 500 g, ilo¶æ szacunkowa 2500 sztuk. CPV: 15842300-5. 3) Cha³wa waniliowa 65 g, ilo¶æ szacunkowa 1300 sztuk. CPV: 15842300-5. 4) Cha³wa ró¿ne smaki 65 g, ilo¶æ szacunkowa 1300 sztuk. CPV: 15842300-5. 5) Cha³wa waniliowa w polewie czekoladowej 50 g , ilo¶æ szacunkowa 2300 sztuk. CPV: 15842300-5. 6) Cukierki czekoladowe nadziewane - mieszanka typu E.Wedel paczkowane 500 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842200-4. 7) Cukierki Nimm2 90 g, ilo¶æ szacunkowa 1100 sztuk. CPV: 15842300-5. 8) Cukierki Werthers orginal 90 g, ilo¶æ szacunkowa 1100 sztuk. CPV: 15842300-5. 9) Cukierki Kopiko 120 g, ilo¶æ szacunkowa 200 sztuk. CPV: 15842300-5. 10) Landrynki-karmelki twarde miêtowe 80 g, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842300-5. 11) Landrynki-karmelki twarde o smaku owocowym 80 g , ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842300-5. 12) Krówki paczkowane 130, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842300-5. 13) Je¿yki Jutrzenka ró¿ne smaki 140 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842300-5. 14) Delicje E.Wedel ró¿ne smaki 147 g, ilo¶æ szacunkowa 6500 sztuk. CPV: 15842300-5. 15) Pieguski E.Wedel ró¿ne smaki 135 g, ilo¶æ szacunkowa 3500 sztuk. CPV: 15842300-5. 16) Krakuski florianki 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 17) Krakuski serduszka 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 18) Krakuski ciastka ma¶lane 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 19) Krakuski deserowe z cukrem 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 20) Krakuski kokosowe 125 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 21) Biszkopty 120 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842300-5. 22) Biszkopty z galaretk± w polewie czekoladowej ró¿ne smaki 130 g, ilo¶æ szacunkowa 9500 sztuk. CPV: 15842300-5. 23) Herbatniki Petit Beurry 100 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15821200-1. 24) Paluszki solone 70 g - 80 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842300-5. 25) Sêkacz kakaowy 32 g, ilo¶æ szacunkowa 12000 sztuk. CPV: 15842300-5. 26) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej E.Wedel 380 g, ilo¶æ szacunkowa 1800 sztuk. CPV: 15842300-5. 27) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej 500 g, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk. CPV: 15842300-5. 28) Galaretka w czekoladzie ró¿ne smaki Jutrzenka 190 g, ilo¶æ szacunkowa 120 sztuk. CPV: 15842300-5. 29) Pierniki z nadzieniem paczkowane od 220 g - 240 g ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 30) Pierniki w czekoladzie 400 g , ilo¶æ szacunkowa 1200 sztuk. CPV: 15842300-5. 31) Toffifee bombonierka 125 g. Orzech laskowy w karmelu, ilo¶æ szacunkowa 600 sztuk. CPV: 15842300-5. 32) Chipsy ró¿ne smaki 80 g , ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842300-5. 33) Ciastka zbo¿owe 143 g , ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842300-5. 34) Guma do ¿ucia orbit dra¿etki Pepperm 10 dra¿. w opakowaniu, ilo¶æ szacunkowa 5400 opakowañ po 10 dra¿. CPV: 15842300-5. 35) Guma do ¿ucia orbit dra¿etki Spearmin 10 dra¿. w opakowaniu, ilo¶æ szacunkowa 5400 opakowañ po 10 dra¿. CPV: 15842300-5. 36) Napój czekoladowy instant - rozpuszczalny 300 g. CPV: 15841000-5, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. 37) Cukierki czekoladowe Malaga - Wawel luz od 2,0 kg - 2,5 kg, ilo¶æ szacunkowa 20 kg. CPV: 15842000-2. 38) Cukierki czekoladowe Tiki-Taki - Wawel luz od 2,0 kg - 2,5 kg, ilo¶æ szacunkowa 20 kg. CPV: 15842000-2. 39) Cukierki czekoladowe Kasztanki - Wawel luz od 2,0 kg - 2,5 kg, ilo¶æ szacunkowa 20 kg. CPV: 15842000-2. 40) Paluszki serowo-cebulowe 220 g - 250 g, ilo¶æ szacunkowa 2600 sztuk, CPV:15842300-5. 41) Lizaki serduszka,6 g /100 szt / ilo¶æ szacunkowa 1000 opakowañ, CPV 15842300-5. 42) Lizaki Chupa-Chups, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk, CPV 15842300-5. 43) Dra¿e kokosowe, paczkowane opakowanie o wadze 80 g ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV: 15842300-5. 44) Dra¿e kakaowe paczkowane opakowanie o wadze 80 g ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV: 15842300-5. 45) Dra¿e ¶mietankowe paczkowane opakowanie o wadze 80 g ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV: 15842300-5. 46) Kamyki orzechowe - kruche orzeszki arachidowe oblane kolorowym lukrem, paczkowane opakowanie o wadze 90 g - 100 g, ilo¶æ szacunkowa 2500 sztuk. CPV: 15842400-6. 47) BOMBONIERKA Ferrero Raffaello - opakowanie o wadze 150 g, ilo¶æ szacunkowa 600 sztuk. CPV: 15842300-5. 48) Rodzynki w czekoladzie o wadze 100 g, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk. CPV: 15332412-5. 49) Dra¿etki Mentos o wadze 37 g - 43 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV:15842300-5. 50) Dra¿etki Tic-Tak o wadze 16 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV:15842300-5. 51) Cukierki Raczki o wadze 120 g, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 52) Krakersy o wadze 170 g , ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842300-5. 53) Wafle Knoppers o wadze 25 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 54) Rurki TAGO - opakowania luzowe 3 kg, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 55) Ciastka kruche z nadzieniem po ¶rodku - S³oneczniki TAGO - opakowania luzowe 2 kg, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 56) Ciastka kruche - ¦nie¿ynki TAGO - opakowania luzowe 2 kg, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 57) Jogusie mix PSZCZÓ£KA - opakowanie zbiorcze 3 kg, mieszanka 4 cukierków z nadzieniem mlecznym o smakach: cytrynowym, brzoskwiniowym, malinowym i poziomkowym, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 58) Micha³ki - opakowanie 2 kg, cukierki orzechowe oblane czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 59) Chipsy 45 g mix smaków ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5. 4. Ilo¶ci szacunkowe dostarczanych artyku³ów mog± ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilo¶æ zamawianych artyku³ów bêdzie wynika³a z faktycznych potrzeb zamawiaj±cego w okresie obowi±zywania umowy. Zamawiaj±cy zastrzegaj± sobie prawo do nieodebrania ca³o¶ci zamówienia, z zastrze¿eniem, ¿e ilo¶æ dostarczonego asortymentu nie bêdzie mniejsza ni¿ 70 % wielko¶ci ca³ego zamówienia i z tego tytu³u wykonawcy nie przys³uguje ¿adne roszczenie finansowe lub prawne. 5. Artyku³y nie mog± wykazywaæ oznak nie¶wie¿o¶ci lub zepsucia. Maj± byæ ¶wie¿e, o dobrym smaku, w zamkniêtych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadaj±: kod kreskowy oraz nadrukowan± informacjê o nazwie ¶rodka spo¿ywczego (sk³ad), nazwie i adresie producenta, dacie przydatno¶ci do spo¿ycia oraz wadze/gramaturze lub ilo¶ci j.m. (np. sztuk) w opakowaniu. 6. Termin wa¿no¶ci dostarczanych artyku³ów - minimum 6 miesiêcy, liczony od dnia dostawy. Dostawa artyku³ów z krótszym terminem wa¿no¶ci mo¿e zostaæ realizowana po uprzednim uzyskaniu zgody od Zamawiaj±cego. 7. Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ dostaw artyku³ów w opakowaniu o wiêkszej gramaturze lub ilo¶ci sztuk w opakowaniu (tzw. promocja) ni¿ okre¶lone w siwz w rozdziale III (dotyczy tylko w okresie realizacji zamówienia na podstawie umowy). 8. Dopuszczalne s± oferty równowa¿ne, tzn. artyku³y o innych nazwach handlowych ni¿ okre¶lone przez zamawiaj±cego, pod warunkiem, ¿e bêd± posiada³y parametry tj. gramaturê lub pojemno¶æ, albo ilo¶æ sztuk w opakowaniu tak± sam± jak opisany przez zamawiaj±cego dany przedmiot zamówienia. W przypadku, kiedy przedmiot zamówienia zosta³ przez zamawiaj±cego opisany za pomoc± przedstawienia jego sk³adu, to produkt równowa¿ny oferowany przez wykonawcê w swoim sk³adzie posiada takie same sk³adniki jakie w opisie przedmiotu zamówienia zawar³ zamawiaj±cy. Je¿eli opis przedmiotu zamówienia oprócz sk³adu posiada równie¿ opis procentowego (%) udzia³u danego sk³adnika w sk³adzie artyku³u, to produkt równowa¿ny oferowany przez wykonawcê w swoim sk³adzie posiada te same sk³adniki, a udzia³ procentowy (%) poszczególnych sk³adników nie mo¿e byæ wiêkszy lub mniejszy ni¿ 10% od opisanego przez zamawiaj±cego procentowego (%) udzia³u danego sk³adnika w sk³adzie artyku³u. Ponadto inne parametry produktu równowa¿nego oferowanego przez wykonawcê, w szczególno¶ci dotycz±ce smaku, aromatu, koloru, konsystencji nie mog± znacz±co ró¿niæ siê od artyku³u opisanego przez zamawiaj±cego. Na wykonawcy ci±¿y udowodnienie, ¿e produkt równowa¿ny spe³nia wymogi i opis okre¶lony przez zamawiaj±cego. W przypadku oferowania produktów równowa¿nych wykonawca do oferty za³±cza wype³niony za³±cznik nr 5 do siwz, tj. formularz dotycz±cy porównania parametrów artyku³ów. 9. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin p³atno¶ci. 1) Wykonawca dostarczaæ bêdzie ww. artyku³ Zak³adu Karnego w Potulicach, ul. Aleja Parkowa 1; a) Aresztu ¦ledczego w Bydgoszczy, ul. Wa³y Jagielloñskie 4; b) Zak³adu Karnego w Bydgoszczy-Fordonie, ul. Rynek 8; c) Zak³adu Karnego w Koronowie, ul. Bydgoska 27; d) Aresztu ¦ledczego w Chojnicach, ul. Pietruszkowa 4; e) Zak³adu Karnego Nr 1 w Grudzi±dzu, ul. Wybickiego 10-22; f) Zak³adu Karnego Nr 2 w Grudzi±dzu, ul. Sikorskiego 13-17; g) Zak³ad Karny w Inowroc³awiu, ul. Gabriela Narutowicza 46; h) Aresztu ¦ledczego w Toruniu, ul. Piekary 53; i) Zak³adu Karnego we W³oc³awku, ul. Bartnicka 10; j) Oddzia³ Zewnêtrzny Aresztu ¦ledczego w Bydgoszczy, ul. Toruñska 276; k) Kawiarnia ODK Zacisze, 89-526 Lubiewo. l) Oddzia³ Zewnêtrzny w Czersku , ul. Dworcowa 29 , 89-650 Czersk na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi w sposób zapobiegaj±cy utracie walorów smakowych i od¿ywczych do magazynów Zamawiaj±cego zlokalizowanych na terenie: 2) Realizacja dostaw do magazynu w uzgodnionych terminach, w godz. 8:00-12:00. 3) Termin p³atno¶ci: 30 dni, forma p³atno¶ci: przelew..
II.1.5)
przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych
- Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówieñ uzupe³niaj±cych
II.1.6) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.89.40.00-1, 15.61.33.11-1, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.23.00-5.
II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesi±cach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPE£NIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
1. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿±, ¿e spe³niaj± warunki okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, dotycz±ce: 1) posiadania uprawnieñ do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania; 2) posiadania wiedzy i do¶wiadczenia; 3) dysponowania odpowiednim potencja³em technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia. 2. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿± brak podstaw do wykluczenia z niniejszego postêpowania z powodu niespe³nienia warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. 3. Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunków w niniejszym postêpowaniu. 1) Ocena spe³nienia warunków udzia³u w postêpowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spe³nia lub nie spe³nia poszczególne warunki. 2) Zamawiaj±cy dokona oceny spe³nienia warunków udzia³u okre¶lonych w art. 22 ust. 1 i w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp, które zosta³y równie¿ okre¶lone w siwz w rozdziale VIII pkt 1 i pkt 2, na podstawie z³o¿onych do oferty o¶wiadczeñ i dokumentów, o których mowa w siwz rozdzia³ IX.
III.3.2) Wiedza i do¶wiadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
1. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿±, ¿e spe³niaj± warunki okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, dotycz±ce: 1) posiadania uprawnieñ do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania; 2) posiadania wiedzy i do¶wiadczenia; 3) dysponowania odpowiednim potencja³em technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia. 2. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿± brak podstaw do wykluczenia z niniejszego postêpowania z powodu niespe³nienia warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. 3. Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunków w niniejszym postêpowaniu. 1) Ocena spe³nienia warunków udzia³u w postêpowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spe³nia lub nie spe³nia poszczególne warunki. 2) Zamawiaj±cy dokona oceny spe³nienia warunków udzia³u okre¶lonych w art. 22 ust. 1 i w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp, które zosta³y równie¿ okre¶lone w siwz w rozdziale VIII pkt 1 i pkt 2, na podstawie z³o¿onych do oferty o¶wiadczeñ i dokumentów, o których mowa w siwz rozdzia³ IX.
III.3.3) Potencja³ techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
1. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿±, ¿e spe³niaj± warunki okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, dotycz±ce: 1) posiadania uprawnieñ do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania; 2) posiadania wiedzy i do¶wiadczenia; 3) dysponowania odpowiednim potencja³em technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia. 2. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿± brak podstaw do wykluczenia z niniejszego postêpowania z powodu niespe³nienia warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. 3. Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunków w niniejszym postêpowaniu. 1) Ocena spe³nienia warunków udzia³u w postêpowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spe³nia lub nie spe³nia poszczególne warunki. 2) Zamawiaj±cy dokona oceny spe³nienia warunków udzia³u okre¶lonych w art. 22 ust. 1 i w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp, które zosta³y równie¿ okre¶lone w siwz w rozdziale VIII pkt 1 i pkt 2, na podstawie z³o¿onych do oferty o¶wiadczeñ i dokumentów, o których mowa w siwz rozdzia³ IX.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
1. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿±, ¿e spe³niaj± warunki okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, dotycz±ce: 1) posiadania uprawnieñ do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania; 2) posiadania wiedzy i do¶wiadczenia; 3) dysponowania odpowiednim potencja³em technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia. 2. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿± brak podstaw do wykluczenia z niniejszego postêpowania z powodu niespe³nienia warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. 3. Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunków w niniejszym postêpowaniu. 1) Ocena spe³nienia warunków udzia³u w postêpowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spe³nia lub nie spe³nia poszczególne warunki. 2) Zamawiaj±cy dokona oceny spe³nienia warunków udzia³u okre¶lonych w art. 22 ust. 1 i w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp, które zosta³y równie¿ okre¶lone w siwz w rozdziale VIII pkt 1 i pkt 2, na podstawie z³o¿onych do oferty o¶wiadczeñ i dokumentów, o których mowa w siwz rozdzia³ IX.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
1. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿±, ¿e spe³niaj± warunki okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, dotycz±ce: 1) posiadania uprawnieñ do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania; 2) posiadania wiedzy i do¶wiadczenia; 3) dysponowania odpowiednim potencja³em technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4) sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia. 2. O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy wyka¿± brak podstaw do wykluczenia z niniejszego postêpowania z powodu niespe³nienia warunków, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp. 3. Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunków w niniejszym postêpowaniu. 1) Ocena spe³nienia warunków udzia³u w postêpowaniu zostanie dokonana na zasadzie: spe³nia lub nie spe³nia poszczególne warunki. 2) Zamawiaj±cy dokona oceny spe³nienia warunków udzia³u okre¶lonych w art. 22 ust. 1 i w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp, które zosta³y równie¿ okre¶lone w siwz w rozdziale VIII pkt 1 i pkt 2, na podstawie z³o¿onych do oferty o¶wiadczeñ i dokumentów, o których mowa w siwz rozdzia³ IX.
III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu nale¿y przed³o¿yæ:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:
- o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Je¿eli wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedk³ada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibê lub miejsce zamieszkania potwierdzaj±cy, ¿e:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie og³oszono upad³o¶ci - wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 95
- 2 - Termin realizacji reklamacji - 5
IV.2.2)
przeprowadzona bêdzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której bêdzie prowadzona: |
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowieñ umowy oraz okre¶lenie warunków zmian
2. Zmiany postanowieñ niniejszej umowy mog± dotyczyæ w szczególno¶ci: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentuj±cych strony, a tak¿e osób wymienionych w § 6 pkt 1 i lub pkt 2; 2) cen artyku³ów wymienionych w za³±czniku nr 1 do umowy, o kwotê nie wiêksz± ni¿ wynikaj±c± ze wska¼nika cen towarów i us³ug konsumpcyjnych, podanego przez GUS publikowanego na stronie internetowej: www.stat.gov.pl. Wska¼nik cen towarów i us³ug konsumpcyjnych liczony jest miesiêcznie od terminu obowi±zywania umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1; 3) urzêdowej stawki podatku VAT na artyku³y wymienione w za³±czniku nr 1 do umowy; 4) ka¿dej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiaj±cego; 5) zmiany której nie mo¿na by³o przewidzieæ na etapie prowadzonego postêpowania o udzielenie zamówienia publicznego; 6) terminu zakoñczenia -przed³u¿enia obowi±zywania niniejszej umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1, z zastrze¿eniem § 3 pkt 3; 7) dopisania do § 5 pkt 1 ppkt 1 magazynu zlokalizowanego w Che³mnie, ul. 22 stycznia 3a. 3. Zmiany postanowieñ niniejszej umowy wymagaj± potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrze¿eniem pkt 5 i pkt 6. 4. Strona wnioskuj±ca o zmianê postanowieñ niniejszej umowy niezw³ocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drug± stronê, uzasadniaj±c zmianê okoliczno¶ciami faktycznymi i prawnymi oraz przedk³ada propozycjê aneksu do umowy. 5. Strony dopuszczaj± mo¿liwo¶æ okresowych dostaw artyku³ów po cenie ni¿szej ni¿ okre¶lonej w za³±czniku nr 1 do umowy tzw. promocja. Zmiany te nie wymagaj± potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbaltica.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: BIGB BALTICA O/POTULICE
ul. Aleja Parkowa 1
89-120 Potulice.
IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 18.03.2016 godzina 12:00, miejsce: BIGB BALTICA O/POTULICE ul. Aleja Parkowa 1 89-120 Potulice w siedzibie zamawiaj±cego, w sekretariacie..
IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotycz±ce finansowania projektu/programu ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Grupa 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1) Czekolada mleczna nadziewana ró¿ne smaki 100 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842100-3. 2) Czekolada mleczna z orzechami 100 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842100-3. 3) Czekolada mleczna 100 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842100-3. 4) Czekolada mleczna bakaliowa z rodzynkami i orzechami 100 g, ilo¶æ szacunkowa 60000 sztuk. CPV: 15842100-3. 5) Czekolada gorzka E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842100-3. 6) Czekolada mleczna nadziewana E.Wedel 100 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842100-3. 7) Czekolada mleczna E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842100-3. 8) Czekolada mleczna z ca³ymi orzechami laskowymi Alpen Gold NusseBeiser 100 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842100-3 9) Czekolada mleczna z orzechami laskowymi Alpen Gold 90 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842100-3. 10) Czekolada bia³a bourbon-wanilia Alpen Gold 90 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842100-3. 11) Czekolada mleczna bakaliowa z rodzynkami i orzechami - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842100-3. 12) Czekolada mleczna z orzechami - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842100-3. 13) Czekolada mleczna - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842100-3. 14) Czekolada mleczna Pytania kartonik - terravita 225 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV:15842100-3. 15) Czekolada mleczna z orzechami laskowymi E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842100-3. 16) Czekolada mleczna z rodzynkami i orzechami laskowymi - milka (Raisin&Nut) 100 g, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk. CPV: 15842100-3..
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.84.21.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 95
- 2. Termin realizacji reklamacji - 5
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Grupa 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1) Baton Mars 47 g. Nugatowe nadzienie, karmel, mleczna czekolada, ilo¶æ szacunkowa 12000 sztuk. CPV: 15842220-0. 2) Baton Snickers 50 g. Nugatowe nadzienie, pra¿one orzeszki ziemne, karmel, ilo¶æ szacunkowa 13000 sztuk. CPV: 15842220-0. 3) Baton Lion 42 g. Nadziewany wafel z karmelem i p³atkami ry¿owymi w polewie kakaowej, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 4) Baton 3 Bit 41 g. Baton w czekoladzie mlecznej z nadzieniem mlecznym i herbatnikiem, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 5) Baton KitKat 40 g. Paluszek waflowy w mlecznej czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 6) Baton Pawe³ek ró¿ne smaki 45 g. Batonik z nadzieniem w mlecznej czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 7) Baton Twix 51 g (2x25,00 g). Ciasteczka oblane kremem i mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842220-0. 8) Baton Kinder Boueno 43 g. Dwa batony w opakowaniu, pojedynczo pakowane. Wafel pokryty mleczn± czekolad±, wype³niony mleczno-orzechowym nadzieniem, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 9) Baton Bounty 57 g. Wiórki kokosowe oblane mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 10) Wafelek kakaowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842220-0. 11) Wafelek orzechowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 12) Wafelek Grze¶ki 36 g, przek³adany kremem kakaowym w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 13) Wafelek Grze¶ki 36g, przek³adany kremem orzechowym w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 14) Wafelek Grze¶ki 36 g, przek³adany kremem toffi w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 15) Wafelek Grze¶ki 26 g, przek³adany kremem kakaowym bez czekolady, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk CPV: 15842220-0. 16) Wafle Familijne Jutrzenka ró¿ne smaki 180 g, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 17) Wafelek Princessa ró¿ne smaki 35-37 g przek³adany kremem oblany mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 18) Wafelek Prince Polo XXL ró¿ne smaki 50 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 19) Wafle teatralne w czekoladzie Kopernik 46 g, ilo¶æ szacunkowa 6500 sztuk. CPV: 15842220-0. 20) Milky way 21,5 g baton , ilo¶æ szacunkowa 200 sztuk. CPV: 15842220-0. 21) Rogal 7 Days Chipita o nadzieniu o ró¿nych smakach 60 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 22) Rolada d³ugoterminowa TAGO 200 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 23) Wafle przek³adane kremem 150 g paczkowane , ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0..
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.84.22.20-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 95
- 2. Termin realizacji reklamacji - 5
CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Grupa 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1) Markizy kakaowe Hit Bahlsen 220 g, ilo¶æ szacunkowa 4500 sztuk. CPV: 15842300-5. 2) Markizy kakaowe 400 g - 500 g, ilo¶æ szacunkowa 2500 sztuk. CPV: 15842300-5. 3) Cha³wa waniliowa 65 g, ilo¶æ szacunkowa 1300 sztuk. CPV: 15842300-5. 4) Cha³wa ró¿ne smaki 65 g, ilo¶æ szacunkowa 1300 sztuk. CPV: 15842300-5. 5) Cha³wa waniliowa w polewie czekoladowej 50 g , ilo¶æ szacunkowa 2300 sztuk. CPV: 15842300-5. 6) Cukierki czekoladowe nadziewane - mieszanka typu E.Wedel paczkowane 500 g, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842200-4. 7) Cukierki Nimm2 90 g, ilo¶æ szacunkowa 1100 sztuk. CPV: 15842300-5. 8) Cukierki Werthers orginal 90 g, ilo¶æ szacunkowa 1100 sztuk. CPV: 15842300-5. 9) Cukierki Kopiko 120 g, ilo¶æ szacunkowa 200 sztuk. CPV: 15842300-5. 10) Landrynki-karmelki twarde miêtowe 80 g, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842300-5. 11) Landrynki-karmelki twarde o smaku owocowym 80 g , ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842300-5. 12) Krówki paczkowane 130, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842300-5. 13) Je¿yki Jutrzenka ró¿ne smaki 140 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842300-5. 14) Delicje E.Wedel ró¿ne smaki 147 g, ilo¶æ szacunkowa 6500 sztuk. CPV: 15842300-5. 15) Pieguski E.Wedel ró¿ne smaki 135 g, ilo¶æ szacunkowa 3500 sztuk. CPV: 15842300-5. 16) Krakuski florianki 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 17) Krakuski serduszka 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 18) Krakuski ciastka ma¶lane 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 19) Krakuski deserowe z cukrem 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 20) Krakuski kokosowe 125 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 21) Biszkopty 120 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842300-5. 22) Biszkopty z galaretk± w polewie czekoladowej ró¿ne smaki 130 g, ilo¶æ szacunkowa 9500 sztuk. CPV: 15842300-5. 23) Herbatniki Petit Beurry 100 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15821200-1. 24) Paluszki solone 70 g - 80 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842300-5. 25) Sêkacz kakaowy 32 g, ilo¶æ szacunkowa 12000 sztuk. CPV: 15842300-5. 26) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej E.Wedel 380 g, ilo¶æ szacunkowa 1800 sztuk. CPV: 15842300-5. 27) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej 500 g, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk. CPV: 15842300-5. 28) Galaretka w czekoladzie ró¿ne smaki Jutrzenka 190 g, ilo¶æ szacunkowa 120 sztuk. CPV: 15842300-5. 29) Pierniki z nadzieniem paczkowane od 220 g - 240 g ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 30) Pierniki w czekoladzie 400 g , ilo¶æ szacunkowa 1200 sztuk. CPV: 15842300-5. 31) Toffifee bombonierka 125 g. Orzech laskowy w karmelu, ilo¶æ szacunkowa 600 sztuk. CPV: 15842300-5. 32) Chipsy ró¿ne smaki 80 g , ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842300-5. 33) Ciastka zbo¿owe 143 g , ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842300-5. 34) Guma do ¿ucia orbit dra¿etki Pepperm 10 dra¿. w opakowaniu, ilo¶æ szacunkowa 5400 opakowañ po 10 dra¿. CPV: 15842300-5. 35) Guma do ¿ucia orbit dra¿etki Spearmin 10 dra¿. w opakowaniu, ilo¶æ szacunkowa 5400 opakowañ po 10 dra¿. CPV: 15842300-5. 36) Napój czekoladowy instant - rozpuszczalny 300 g. CPV: 15841000-5, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. 37) Cukierki czekoladowe Malaga - Wawel luz od 2,0 kg - 2,5 kg, ilo¶æ szacunkowa 20 kg. CPV: 15842000-2. 38) Cukierki czekoladowe Tiki-Taki - Wawel luz od 2,0 kg - 2,5 kg, ilo¶æ szacunkowa 20 kg. CPV: 15842000-2. 39) Cukierki czekoladowe Kasztanki - Wawel luz od 2,0 kg - 2,5 kg, ilo¶æ szacunkowa 20 kg. CPV: 15842000-2. 40) Paluszki serowo-cebulowe 220 g - 250 g, ilo¶æ szacunkowa 2600 sztuk, CPV:15842300-5. 41) Lizaki serduszka,6 g 100 szt ilo¶æ szacunkowa 1000 opakowañ, CPV 15842300-5. 42) Lizaki Chupa-Chups, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk, CPV 15842300-5. 43) Dra¿e kokosowe, paczkowane opakowanie o wadze 80 g ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV: 15842300-5. 44) Dra¿e kakaowe paczkowane opakowanie o wadze 80 g ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV: 15842300-5. 45) Dra¿e ¶mietankowe paczkowane opakowanie o wadze 80 g ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV: 15842300-5. 46) Kamyki orzechowe - kruche orzeszki arachidowe oblane kolorowym lukrem, paczkowane opakowanie o wadze 90 g - 100 g, ilo¶æ szacunkowa 2500 sztuk. CPV: 15842400-6. 47) BOMBONIERKA Ferrero Raffaello - opakowanie o wadze 150 g, ilo¶æ szacunkowa 600 sztuk. CPV: 15842300-5. 48) Rodzynki w czekoladzie o wadze 100 g, ilo¶æ szacunkowa 1500 sztuk. CPV: 15332412-5. 49) Dra¿etki Mentos o wadze 37 g - 43 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV:15842300-5. 50) Dra¿etki Tic-Tak o wadze 16 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV:15842300-5. 51) Cukierki Raczki o wadze 120 g, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 52) Krakersy o wadze 170 g , ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842300-5. 53) Wafle Knoppers o wadze 25 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 54) Rurki TAGO - opakowania luzowe 3 kg, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 55) Ciastka kruche z nadzieniem po ¶rodku - S³oneczniki TAGO - opakowania luzowe 2 kg, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 56) Ciastka kruche - ¦nie¿ynki TAGO - opakowania luzowe 2 kg, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 57) Jogusie mix PSZCZÓ£KA - opakowanie zbiorcze 3 kg, mieszanka 4 cukierków z nadzieniem mlecznym o smakach: cytrynowym, brzoskwiniowym, malinowym i poziomkowym, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 58) Micha³ki - opakowanie 2 kg, cukierki orzechowe oblane czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 59) Chipsy 45 g mix smaków ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5..
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.84.23.00-5, 15.84.22.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 95
- 2. Termin realizacji reklamacji - 5
INNE PRZETARGI Z GDAÑSKA
- "Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych na potrzeby Przedszkole nr 39 w Gdañsku z podzia³em na 7 czê¶ci"
- Us³uga dobrowolnej opieki medycznej dla pracowników Gdañskiego Uniwersytetu Medycznego i cz³onków ich rodzin
- Dostawa trzech samochodów osobowych do Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Tadeusza Bilikiewicza w Gdañsku - znak sprawy Adm 19A/2024
- Us³ugi weterynaryjne, sterylizacji,kastracji kotów wolno bytuj±cych w obrêbie dzielnicy Nowy Port oraz ¦ródmie¶cia w ramach B. Obywat. M. Gdañska w 2025 pod nadzorem Schroniska dla Bezdomnych Zwierz±t
- Dostawa zatapiarek dla Copernicus PL Sp. z o.o. w Gdañsku.
- Dostawa urz±dzeñ s³u¿±cych do celów naukowo - badawczych realizowanych w ramach projektu naukowego OPUS-25
wiêcej: przetargi w Gdañsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Publicznego Przedszkola w Czudcu w 2025 roku".
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Domu Pomocy Spo³ecznej "Senior" w Rudzie ¦l±skiej w pierwszym pó³roczu 2025r.
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do sto³ówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Siemianowicach ¦l±skich od stycznia do grudnia 2025 r
- DOSTAWA PRODUKTÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DO STO£ÓWKI PUBLICZNEJ SZKO£Y PODSTAWOWEJ NR 2 IM. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRÓJCU
- DOSTAWA PRODUKTÓW ¯YWNO¦CIOWYCH DO STO£ÓWKI PUBLICZNEJ SZKO£Y PODSTAWOWEJ NR 1 W GRÓJCU
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Szko³y Podstawowej z Oddzia³ami Integracyjnymi nr 30 im. Powstañców 1863r w Warszawie - na 2025 rok.
wiêcej: Przetworzone rodzynki »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.