To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-04-11
Malbork: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych
Numer ogłoszenia: 54409 - 2013; data zamieszczenia: 11.04.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 113206 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Malborku, ul. Poczty Gdańskiej 19 A, 82-220 Malbork, woj. pomorskie, tel. 0-55 6460520, faks 0-55 2729411.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny w Malborku.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Malborku mięsa wieprzowego i wołowego, podrobów, wędlin oraz wyrobów wieprzowo-wołowych w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: Część I - Mięsa i podroby 1) Mięso wieprzowe gulaszowe - ilość 1500 kg, zgodne z PN-86/A-82002 2) Mięso wołowe gulaszowe - ilość 150 kg, zgodne z PN-A-82014 3) Wątroba wieprzowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-86/A-82004 Część II - Wędliny i wyroby wieprzowo-wołowe 1) Kaszanka - ilość 1200 kg, zgodna z PN-A-82007 2) Kiełbasa krakowska parzona - ilość 200 kg, zgodna z PN-A-82007 3) Kiełbasa biała parzona - ilość 1100 kg, zgodna z PN-A-82007 4) Kiełbasa bigosowa - ilość 2000 kg, zgodna z PN-A-82007 5) Kiełbasa litewska - ilość 800 kg, zgodna z PN-A-82007 6) Kiełbasa mielonka wieprzowa - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 7) Kiełbasa mortadela - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 8) Kiełbasa parówkowa - ilość 1600 kg, zgodna z PN-A-82007 9) Kiełbasa podwawelska - ilość 200 kg, zgodna z PN -A-82007 10) Kiełbasa szynkowa - ilość 400 kg, zgodna z PN-A-82007 11) Kiełbasa śląska - ilość 200 kg, zgodna z PN-A-82007 12) Kiełbasa toruńska - ilość 200 kg, zgodne z PN-A-82007 13) Kiełbasa zwyczajna - ilość 1500 kg, zgodna z PN-A-82007 14) Metka łososiowa - ilość 1000 kg, zgodna z PN-A-82007 15) Parówki cienkie - ilość 1200 kg, zgodne z PN-A-82007 16) Pasztetowa - ilość 800 kg, zgodna z PN-A-82007 17) Podgardle wędzone - ilość 400 kg, zgodne z PN-A-82007 18) Salceson biały - ilość 600 kg, zgodny z PN-A-82007 19) Salceson czarny - ilość 600 kg, zgodny z PN-A-82007 20) Szynka parzona wieprzowa - ilość 150 kg, zgodna z PN-A-82007.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.12.10 - Szynka wędzona .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięsa i podrtoby
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska sp. j., ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24981,27 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 23523,81
Oferta z najniższą ceną: 23523,81 / Oferta z najwyższą ceną: 27147,62
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Wędliny i wyroby wieprzowo - wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska sp. j., ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 99454,70 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 99866,67
Oferta z najniższą ceną: 99866,67 / Oferta z najwyższą ceną: 146285,24
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z MALBORKA
- Dostawa artykułów i akcesoriów biurowych dla 22 Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku oraz jednostek i instytucji wojskowych będących na zaopatrzeniu 22.BLT
- Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kursu pn. Specjalistyczne metody montażu i napraw złożonych pakietów elektronicznych ... typu BGA w ramach projektu pn. "Zostań Zawodowcem 2"
- Dostawa wyrobów medycznych (implantów) do operacji ortopedycznych - II postępowanie
- "Remont budynku wartowni przy Bramie Głównej Muzeum Zamkowego w Malborku"
- Usługa wykonania i dostawy asortymentu do sklepów muzealnych Muzeum Zamkowego w Malborku z podziałem na cztery części
- Świadczenie hotelarskich usług noclegowych w rejonie miejscowości Mińsk Mazowiecki dla 22. Bazy Lotnictwa Taktycznego w Malborku
więcej: przetargi w Malborku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 29 w Chorzowie, ul. Lwowska 36 - I/2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej od 1 maja 2025 do 31 sierpnia 2025
- Dostawa artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej od 1 maja 2025 do 31 sierpnia 2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 6 w Chorzowie, ul. Gałeczki 56 - I/2025
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.