Ogłoszenie z dnia 2006-01-30
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi Płock: przygotowanie w kuchni szpitalnej posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Zespole Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej w Płocku przy ul. Kościuszki28 Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.
I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej, do kontaktów: Elżbieta Leśniowska, sp. sekcji Organizacji i Nadzoru, ul. Kościuszki 28, 09-402 Płock, tel. 024 2680814, fax 024 2623170, e-mail: szpzoz.plock@interia.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na którym należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1). 5) Rodzaj zamawiającego: szczebel regionalny / lokalny.
II.1) Opis 1.1) Rodzaj zamówienia na roboty budowlane: 1.2) Rodzaj zamówienia na dostawy: 1.3) Rodzaj zamówienia na usługi: 1.4) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 1.5) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przygotowanie w kuchni szpitalnej posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Zespole Publicznych Zakładów Opieki Zdrowotnej w Płocku przy ul. Kościuszki28. 1.6) Opis/przedmiot zamówienia: Przygotowanie posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w SZPZOZ w Płocku przy ul. Kościuszki 28. Szacunkowa ilość posiłków wydawanych dla pacjentów szpitala wynosi miesięcznie: 5 500. Zakres świadczonych usług obejmuje przygotowanie i dostarczenie następujących posiłków: - śniadanie - śniadanie II - oddz. dziecięcy i poszczególne diety z oddziałów - obiad - podwieczorek - kolacja - kolacja II - oddz. wewnętrzny dla pacjentów z cukrzycą i poszczególnymi pacjenci z pozostałych oddziałów - mieszanka mleczna - suchy prowiant dla pacjentów wyjeżdżających na badania poza teren Płocka. 1.7) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: SZP ZOZ Płock, Kościuszki 28. Kod NUTS: 1.8) Nomenklatura 1.8.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 1.8.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 1.9) Podział zamówienia na części: Nie. 1.10) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Całkowita wartość lub zakres zamówienia: Powyżej 130 000 euro Przygotowanie następujących posiłków: - śniadanie - śniadanie II - oddz. dziecięcy i poszczególne diety z oddziałów - obiad - podwieczorek - kolacja - kolacja II - oddz. wewnętrzny dla pacjentów z cukrzycą i poszczególnymi pacjenci z pozostałych oddziałów - kolacje II - ciężarne oddziału ginekologii i położnictwa - wyżywienie pacjentów - oddział psychiatryczny jednego dnia - suchy prowiant dla pacjentów wyjeżdżających na badania poza teren Płocka. 2.2) Opcje. Opis i termin, w którym mogą być wykonane: 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 36;
III.1) Warunki dotyczące zamówienia 1.1) Wymagane wadia i gwarancje: 8 700,00 PLN. 1.2) Główne war. finans. i płatności i/lub odwoł. do odp. przepisów: Okres płatności - 30 dni. 1.3) Forma prawna, jaką musi przyjąć grupa dostawców, wykonawców lub usługodawców, której udzielono zamówienia: 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 22 Prawa zamówień publicznych z 29 stycznia 2004 r. i posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny oraz dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia Zaświadczenie z odpowiedniego ddziału ZUS lub KRUS o braku zaległości Zaświadczenie z Urzędu Skarbowego o nie zaleganiu z opłacaniem podatków Bilans firmy na dzień 31.12.2003 - informacja określająca obroty, zysk oraz zobowiązanie i należności ogółem wg stanu na dzień 31.12.2003 Informacja z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określone art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy Informacja z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określone art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy Wyciąg z Krajowego Rejestru Sądowego lub inny dokument potwierdzający uprawnienia do występowania w obrocie prawnym Oświadczenie Wykonawcy, o dopuszczeniu o udzielenie zamówienia na podstawie art. 22 prawa zamówień publicznych. 2.1.1) Stan prawny - wymagane dokumenty: Koncesja zezwolenie lub licencję, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem publicznym. 2.1.2) Zdolność ekonomiczna i finansowa - wymagane dokumenty: Zaświadczenie z ZUS o braku zaległości Zaświadczenie z Urzędu Skarbowego o nie zaleganiu z opłacaniem podatków Bilans firmy na dzień 31.12.2004 - informacja określająca obroty, zysk oraz zobowiązanie i należności ogółem wg stanu na dzień 31.12.2004. 2.1.3) Zdolność techniczna - wymagane dokumenty: Wykaz co najmniej jednej wykonanej w okresie ostatnich trzech lat, lub wykonywanej obecnie, usługi w zakresie żywienia zbiorowego, odpowiadających swoim rodzajem i wartością usługom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości oraz daty i miejsca wykonywania oraz załączeniem dokumentów potwierdzających, że usługi te zostały należycie wykonane. Polisa lub inny dokument ubezpieczenia potwierdzającego, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej przez okres obowiązywania umowy na kwotę nie mniej niż 200 000,00 PLN. 3) Specyficzne warunki dotyczące zamówień na usługi 3.1) Czy świadczenie usługi zastrzeżone jest dla określonego zawodu: Nie. 3.2) Czy osoby prawne będą zobow. do wskazania nazwisk oraz kwalifikacji zawod. pracowników odpowiedz. za wyk. zamówienia: Nie.
IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Czy wybrano już kandydatów: Nie. 1.2) Uzasadnienie wyboru procedury przyspieszonej: 1.3) Wcześniejsze publikacje dotyczące tego samego zamówienia 1.3.1) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego samego zamówienia: 1.3.2) Inne wcześniejsze publikacje: 1.4) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: Oferta najbardziej korzystna ekonomicznie pod względem: cena dziennego wyżywienia do zapłaty za 1 pacjenta (z uwzglęnieniem wszystkich posiłków określonych w SIWZ) - 60% cena kosztów stałych - 40% Kolejność według znaczenia: Nie. Kryteria określone tak jak w dokumentach zamówienia: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: 2/ZP/PN/2006. 3.2) Warunki uzyskania dokumentów zamówienia oraz dokumentów dodatkowych: dostępne do 16.03.2006, cena - 30 PLN. Warunki i sposób płatności: Warunki i sposób płatności w Kasie w siedzibie Zamawiającego lub na konto Zamawiającego Kredyt Bank Oddział Płock 73 150016181216100181960000 z dopiskiem za specyfikację na usługi przygotowania posiłków. 3.3) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 17.03.2006 godzina 10:00. 3.4) Wysłanie zaproszenia do składania ofert do wybranych kandydatów (w procedurze ograniczonej i negocjacyjnej): przybliżona data: 3.5) Język lub języki, w których można sporządzać oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski. 3.6) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.7) Warunki dotyczące otwarcia ofert 3.7.1) Osoby upoważnione do obecności podczas otwarcia ofert: Podczas otwarcia ofert Zamawiający poda nazwy i adresy Wykonawców, a także informacje dotyczące ceny oraz innych informacji podanych w ofercie zgodnie z art. 86 ust. 4 Prawa zamówień publicznych. 3.7.2) Data, godzina i miejsce: 17.03.2006, godzina 11:00, Siedziba Zamawiającego Płock, ul. Kościuszki 28 Wieża Ariańska.
VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) O ile dotyczy, wskazać, czy zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo oraz podać przybliżone terminy publikacji kolejnych ogłoszeń: 3) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 4) Informacje dodatkowe: 5) Data wysłania ogłoszenia: 20.01.2006.
INNE PRZETARGI Z PŁOCKA
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zakładu Karnego w Płocku
- Opracowanie kompletnej dokumentacji proj.-koszt. dla zadań pn.:"1) Rozbudowa ulicy Ciechomickiej" 2) "Rozbudowa/budowa ulicy Pedagogicznej, Nauczycielskiej, Edukacyjnej, Wakacyjnej, Semestralnej"
- Wykonanie dokumentacji projektowej dla inwestycji "Budownictwo komunalne przy ul. Otolińskiej 23 w Płocku".
- Dostawa środków czystości oraz sprzętu do utrzymania czystości
- Konserwacja rowów (wraz z zimowym utrzymaniem), zbiorników retencyjnych, rzek, przepustów oraz terenów oczyszczalni wód opadowych (z wylotami) na terenie miasta Płocka w 2024 r.
- Dostawa systemu UTM w postaci redundantnej oraz systemów UTM typu 1 - 5 szt
więcej: przetargi w Płocku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa - przygotowanie oraz dostarczanie wyżywienia w ramach realizowanego projektu pt.: ,,Rozwój Klubów Seniora na terenie Gminy Osiek Jasielski
- Usługi cateringowe na potrzeby wydarzeń organizowanych w Muzeum Historii Żydów Polskich POLIN
- Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Dobrzyniewie Dużym rok szkolny 2024/2025
- "Przygotowanie oraz dostarczenie posiłków dla uczestników Klubu Seniora, Klubu Alberciki oraz usług opiekuńczych - w ramach projektu "CUŚ dla Łaskiego".
- 4WOG-1200.2712.46.2024 Świadczenie usługi restauracyjnej w formie przygotowania i dostarczenia czterech posiłków dz. (śniadanie, II śniadanie, obiad, kolacja) dla żołnierzy z j.w. - 4 części
- Świadczenie usług gastronomicznych dla Domu Pomocy Społecznej "POLANKI" w Gdańsku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.