Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-03-11
Stargard Szczeciński: Dostawa jaj kurzych i produktów mleczarskich
Numer ogłoszenia: 54994 - 2016; data zamieszczenia: 11.03.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa jaj kurzych i produktów mleczarskich.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I 1. Jaja kurze świeże PN-A-86503 - 48 600 szt. Część II 1. Twaróg półtłusty w kostce po 200g lub 250g PN-91/A-86300 - 13 000 szt. 2. Serek homogenizowany owocowy w kubku po 100g - 150g PL 300216101 - 500 szt. 3. Serek homogenizowany naturalny w kubku po 100g - 200g - 900 szt. 4. Serek wiejski w kubku 150g - 200g PL 32141601EWG - 6 500 szt. 5. Kostka topiona 100g - 12 000 szt. 6. Jogurt naturalny w kubku 100g - 200g PL 2001180IW - 1 100 szt. 7. Jogurt owocowy w kubku 100g - 200g PL 16611601 - 1 400 szt. 8. Jogurt naturalny w kubku po 300g - 500g PL - 280 kg 9. Śmietana 12% w kartonie lub kubku 300 ml - 500 ml - 1 400 l 10. Mleko w proszku odtłuszczone - 130 kg 11. Mleko w proszku pełne - 780 kg 12. Ser żółty twardy ZN-97/MSM - 600 kg 13. Ser kanapkowy - 250 kg 14. Ser typu feta, w kostce 200g lub 250g - 1 800 szt. 15. Serek śmietankowy smakowy w kubku po 100g - 200g - 2 000 szt. 16. Ser fromage w opakowaniu 80g - 100g PL30201601IW - 6 800 szt. 17. Ser topiony krążek 140g-200g - 400 kg.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5, 15.54.21.00-0, 15.55.10.00-5, 15.54.22.00-1, 15.55.13.10-1, 15.55.13.20-4, 15.51.21.00-1, 15.51.77.00-0, 15.54.40.00-3, 15.54.10.00-2, 15.54.23.00-2.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 99
- 2 - Działania podjęte przez wykonawcę ujęte w art. 29 ust. 4 Pzp - 1
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W sekretariacie siedziby zamawiającego: Zakład Karny w Stargardzie, ul. Aleja Żołnierza 42, 73-110 Stargard.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.03.2016 godzina 09:00, miejsce: W sekretariacie siedziby zamawiającego: Zakład Karny w Stargardzie, ul. Aleja Żołnierza 42, 73-110 Stargard.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa jaj kurzych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Jaja kurze świeże PN-A-86503 - 48 600 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 99
- 2. Działania podjęte przez wykonawcę ujęte w art. 29 ust. 4 Pzp - 1
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa produktów mleczarskich.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Twaróg półtłusty w kostce po 200g lub 250g PN-91/A-86300 - 13 000 szt. 2. Serek homogenizowany owocowy w kubku po 100g - 150g PL 300216101 - 500 szt. 3. Serek homogenizowany naturalny w kubku po 100g - 200g - 900 szt. 4. Serek wiejski w kubku 150g - 200g PL 32141601EWG - 6 500 szt. 5. Kostka topiona 100g - 12 000 szt. 6. Jogurt naturalny w kubku 100g - 200g PL 2001180IW - 1 100 szt. 7. Jogurt owocowy w kubku 100g - 200g PL 16611601 - 1 400 szt. 8. Jogurt naturalny w kubku po 300g - 500g PL - 280 kg 9. Śmietana 12% w kartonie lub kubku 300 ml - 500 ml - 1 400 l 10. Mleko w proszku odtłuszczone - 130 kg 11. Mleko w proszku pełne - 780 kg 12. Ser żółty twardy ZN-97/MSM - 600 kg 13. Ser kanapkowy - 250 kg 14. Ser typu feta, w kostce 200g lub 250g - 1 800 szt. 15. Serek śmietankowy smakowy w kubku po 100g - 200g - 2 000 szt. 16. Ser fromage w opakowaniu 80g - 100g PL30201601IW - 6 800 szt. 17. Ser topiony krążek 140g-200g - 400 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.55.10.00-5, 15.54.22.00-1, 15.55.13.10-1, 15.55.13.20-4, 15.51.21.00-1, 15.51.77.00-0, 15.54.40.00-3, 15.54.10.00-2, 15.54.23.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 99
- 2. Działania podjęte przez wykonawcę ujęte w art. 29 ust. 4 Pzp - 1
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Państwowego Liceum Sztuk Plastycznych im. Józefa Chełmońskiego w Nałęczowie w 2025 roku
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr1 w Brwinowie przy ul. Piłsudskiego 11
- dostawa mleka i przetworów mlecznych dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla internatu Zespołu Szkół nr2 w Nałęczowie na rok 2025
- Dostawy artykułów żywnościowych do Ośrodka Leczniczo - Rehabilitacyjnego "Pałac Kamieniec" sp. z o.o. sukcesywnie na przestrzeni całego 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych i nabiału do Szkoły Podstawowej nr 2 im. Romualda Traugutta w Józefowie (6 części)
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.