Ogłoszenie z dnia 2020-01-07
Ogłoszenie nr 550001921-N-2020 z dnia 07-01-2020 r.
Szczerców: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. ks. Józefa Baranowicza w Szczercowie od 02.01.2020r. do 30.06.2020r. OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY -
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
tak
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
Informacje dodatkowe:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Szkoła Podstawowa im. ks. Józefa Baranowicza w Szczercowie, Krajowy numer identyfikacyjny 00027160900000,
ul. Łaska
8,
97-420
Szczerców, woj.
łódzkie, państwo
Polska, tel.
+48 (44) 6318063, e-mail
spszczercow@poczta.onet.pl, faks
+48 (44) 6318697.
Adres strony internetowej (url):
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. ks. Józefa Baranowicza w Szczercowie od 02.01.2020r. do 30.06.2020r.
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia nie przeprowadzono dialogu technicznego
II.2) Rodzaj zamówienia
Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych:
Zamówienie podzielone jest na części:
Nie
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań):
Określenie wielkości lub zakresu zamówienia:
Produkty spożywcze suche i inne, Ryby mrożone, warzywa i owoce mrożone, Warzywa i owoce, jaja, Mięso i produkty mięsne, Pieczywo, świeże wyroby piekarskie, Produkty mleczarskie
II.5) Główny Kod CPV:
15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze
II.6) Całkowita wartość zamówienia
(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
133634
Waluta:
PLN
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Negocjacje bez ogłoszenia
III.2) Podstawa prawna
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie 69-73 ustawy Pzp.
III.3 Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami:
Zapytanie o cenę to procedura udzielenia zamówienia, w którym Zamawiający może skierować pytanie o cenę do wybranych przez siebie wykonawców, czyli w tej sytuacji do lokalnych wykonawców, ponieważ czas dostawy i jakość dostarczonych do stołówki szkolnej produktów ma decydujące znaczenie.
SEKCJA IV: ZAMIAR UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
"TROJA" D. Gmyrek,
,
Pl.Św. Floriana 14,
97-420,
Szczerców, kraj/woj.
łódzkie
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Publicznego Przedszkola nr 6 im. Jasia i Małgosi w Pile
- Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych na potrzeby kuchni szkolnej w Szkole Podstawowej im. Janusza Korczaka w Suszcu w 2025 roku
- Dostawa produktów spożywczych dla Przedszkola Samorządowego nr 2 w Myślenicach
- Dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa produktów spożywczych dla Szkoły Podstawowej w Trzemeśni
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.