Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2017-03-30
Ogłoszenie nr 55401 - 2017 z dnia 2017-03-30 r.
Kraków: Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego
w Krakowie-Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, krajowy numer identyfikacyjny
32086800000, ul.
ul. Stefana Czarnieckiego
3,
30536
Kraków, woj.
małopolskie, państwo
Polska, tel.
12 620 50 00, e-mail
dkw_krakow_podgorze@sw.gov.pl, faks
124 235 771.
Adres strony internetowej (URL):
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
nie
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.gov.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
tak
Areszt Śledczy w Krakowie-Podgórzu; ul. Czarnieckiego 3; 30-536 Kraków
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
pisemnie w kopercie - przesłanie pocztą, kurierem lub osobiście
Adres:
Areszt Śledczy w Krakowie-Podgórzu; ul. Czarnieckiego 3; 30-536 Kraków
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego
w Krakowie-Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.
Numer referencyjny: D/Kw.2233.3.2017.WR.
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
6
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Grupa I - Produkty ogólnospożywcze 1. Cynamon mielony kg 10 2. Herbata granulowana kg 95 3. Kakao kg 15 4. Kawa zbożowa kg 70 5. Ketchup pikantny / łagodny kg 200 - opakowanie jednostkowe `a 5 kg 6. Kminek kg 6 7. Kwasek cytrynowy kg 4 8.Liść laurowy kg 8 9.Majeranek kg 5 10.Majonez kg 70 - opakowanie jedn. `a 5 kg 11.Musztarda kg 200 - opakowanie jedn. `a 5 kg 12.Ocet spirytusowy 10% l 40 - opakowanie jedn. `a 0,5 l 13.Papryka mielona słodka kg 15 14.Pieprz naturalny mielony kg 60 15.Przyprawa do potraw w płynie l 560 - opakowanie jedn. `a 1 l 16.Sól jodowana kg 670 - opakowanie jedn. `a 1000 g 17.Przyprawa typu VEGETA kg 60 18.Ziele angielskie kg 7 19.Żurek w płynie l 160 20.Czosnek granulowany kg 8 21.Miód sztuczny kg 200 - opakowanie jedn. `a 400 -500g 22.Syrop do napojów l 330 - opakowanie jedn. `a 5l 23.Proszek do pieczenia kg 2 24.Cukier wanilinowy kg 2 25.Woda mineralna 0,5l l 1 500 - opakowanie jedn. `a 0,5 l 26.Woda mineralna gazowana/niegazowana l 1 300 - opakowanie jedn. `a 1,5 l 27.Woda mineralna wysokozmineralizowana l 1 300 - opakowanie jedn. `a 1,5 l gazowana/niegazowana Grupa II - Cukier 1.Cukier kryształ kg 1 150 - opakowanie jedn. max `a 25 kg Grupa III - Produkty zbożowe 1.Kasza jęczmienna kg 530 - opakowanie jedn. max `a 25 kg 2.Płatki owsiane kg 10 3.Kasza manna kg 80 - opakowanie jedn. max `a 1 kg 4.Mąka pszenna kg 1 150 - opakowanie jedn. max `a 25 kg 5. Mąka ziemniaczana kg 7 - opakowanie jednostkowe `a 1 kg 6.Ryż długoziarnisty kg 800 - opakowanie jedn. max `a 50 kg 7.Makaron - nitki lub galanteria kg 1 000 - opakowanie jedn. max `a 10 kg Grupa IV - Przetwory owocowo - warzywne 1.Groszek konserwowy kg 160 2.Leczo pieczarkowe kg 440 3. Kukurydza konserwowa kg 15 3.Fasolka konserwowa kg 130 4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy czarna porzeczka) kg 1 000 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.) kg 16 6.Marmolada wieloowocowa kg 270 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 7.Powidła śliwkowe kg 270 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg 8.Chrzan tarty kg 100 - opakowanie jedn. 1 kg 9.Koncentrat pomidorowy 30% kg 400 - opakowanie jedn. 1 lub 3 kg 10.Kotlety sojowe kg 140 11.Pasztety sojowe `a 100g - 110g kg 10- opakowanie jednostkowe w w granicach 100 - 110g Grupa V - Konserwy mięsne inne niż określone w Rozporzadzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 21 września 2016r. 1. Pasztet drobiowy kg 240- opakowanie jednostkowe w puszka a 100g - 130g w granicach 100 - 130g bezdodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 2. Pasztet mazowiecki`a 300g lub 290g kg 200 - opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g Grupa VI - Tłuszcze roślinne 1 Margaryna mleczna kg 200 pakowana jednostkowo w kostki 200g lub 250g; zawartość tłuszczu w produkcie w granicach 80-90 % 2 Margaryna do smarowania pieczywa kg 1 600 pakowana jednostkowo w kostki 200g lub 250g; zawartość tłuszczu w produkcie w granicach 60-62 % 3 Olej uniwersalny l 800 olej spożywczy, opakowanie jednostkowe o gramaturze w granicach 1 - 5l Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności. II. Opis dodatkowy: 1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa razy w miesiącu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie-Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 12.00. 2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną zaświadczenie lekarskiez badania przeprowadzonego do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3.Dostarczane artykuły winny posiadać jednakową gramaturę w każdej partii, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii. 4. Minimalne terminy przydatności dostarczanych produktów w zakresie grupy V tj. konserw mięsnych oraz w zakresie grupy VI tj. tłuszce roślinne - 60 dni 5.Wymagane opakowanie konserw: puszka stalowa z wieczkiem łatwootwieralnym lub opakowanie typu alupak 6. Pasztet drobiowy puszka 100g - 130g musi być bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 7. Dostarczane produkty z grupy VI - tłuszcze roślinne muszą być zgodne z przepisami rozporządzenia Rady Uni Europejskiej nr 1234/2007 z dnia 22 października 2007r. ustanawiające wspólną organizację rynków rolnych oraz przepisy szczegółowe dotyczące niektórych produktów rolnych ("rozporządzenie o jednolitej wspólnej organizacji rynku") 8. Dostarczane artykuły muszą być zgodne ze złożonym zamówieniem.
II.5) Główny kod CPV: 15.87.20.00 - Zioła i przyprawy korzenne
Dodatkowe kody CPV:15863000-5, 15864100-3, 15871230-5, 15891000-0, 15871110-8, 15872100-2, 15872400-5, 15831600-8, 15831500-7, 15981000-8, 15831200-4, 15851100-9, 15613300-1, 15614100-6, 15615100-2, 15890000-3, 15332296-5, 15332294-1, 15332290-3, 15332230-5, 15331400-1, 15331425-2, 15131000-5, 15131300-8, 15431100-9, 15411100-3
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 49149.39
Waluta:
PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
data zakończenia: 31/12/2017
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
nie
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
nie
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100.00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 07/04/2017, godzina: 9:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: 05/05/2017
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: 1
Nazwa: Produkty ogólnospożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Grupa I - Produkty ogólnospożywcze
1. Cynamon mielony kg 10
2. Herbata granulowana kg 95
3. Kakao kg 15
4. Kawa zbożowa kg 70
5. Ketchup pikantny / łagodny kg 200 - opakowanie jednostkowe `a 5 kg
6. Kminek kg 6
7. Kwasek cytrynowy kg 4
8.Liść laurowy kg 8
9.Majeranek kg 5
10.Majonez kg 70 - opakowanie jedn. `a 5 kg
11.Musztarda kg 200 - opakowanie jedn. `a 5 kg
12.Ocet spirytusowy 10% l 40 - opakowanie jedn. `a 0,5 l
13.Papryka mielona słodka kg 15
14.Pieprz naturalny mielony kg 60
15.Przyprawa do potraw w płynie l 560 - opakowanie jedn. `a 1 l
16.Sól jodowana kg 670 - opakowanie jedn. `a 1000 g
17.Przyprawa typu VEGETA kg 60
18.Ziele angielskie kg 7
19.Żurek w płynie l 160
20.Czosnek granulowany kg 8
21.Miód sztuczny kg 200 - opakowanie jedn. `a 400 -500g
22.Syrop do napojów l 330 - opakowanie jedn. `a 5l
23.Proszek do pieczenia kg 2
24.Cukier wanilinowy kg 2
25.Woda mineralna 0,5l l 1 500 - opakowanie jedn. `a 0,5 l
26.Woda mineralna gazowana/niegazowana l 1 300 - opakowanie jedn. `a 1,5 l
27.Woda mineralna wysokozmineralizowana l 1 300 - opakowanie jedn. `a 1,5 l
gazowana/niegazowana
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15872000-1, 15863000-5,
15864100-3,
15871230-5,
15891000-0,
15871110-8,
15872100-2,
15872400-5,
15831600-8,
15831500-7,
15981000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
11322.63
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100.00 |
Część nr: 2
Nazwa: Cukier
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Grupa II - Cukier
1.Cukier kryształ kg 1 150 - opakowanie jedn. max `a 25 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15831200-4
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
3076.02
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100.00 |
Część nr: 3
Nazwa: Produkty zbożowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Grupa III - Produkty zbożowe
1.Kasza jęczmienna kg 530 - opakowanie jedn. max `a 25 kg
2.Płatki owsiane kg 10
3.Kasza manna kg 80 - opakowanie jedn. max `a 1 kg
4.Mąka pszenna kg 1 150 - opakowanie jedn. max `a 25 kg
5. Mąka ziemniaczana kg 7 - opakowanie jednostkowe `a 1 kg
6.Ryż długoziarnisty kg 800 - opakowanie jedn. max `a 50 kg
7.Makaron - nitki lub galanteria kg 1 000 - opakowanie jedn. max `a 10 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15851100-9, 15613300-1,
15614100-6,
15612100-2
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
6243.44
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100.00 |
Część nr: 4
Nazwa: Przetwory owocowo - warzywne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Grupa IV - Przetwory owocowo - warzywne
1.Groszek konserwowy kg 160
2.Leczo pieczarkowe kg 440
3. Kukurydza konserwowa kg 15
3.Fasolka konserwowa kg 130
4.Dżemy (wiśniowy,truskawkowy,brzoskwiniowy
czarna porzeczka) kg 1 000 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
5.Dżemy porcjowane 25g (smaki jw.) kg 16
6.Marmolada wieloowocowa kg 270 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
7.Powidła śliwkowe kg 270 - opakowanie jedn. 5, 10 lub 15 kg
8.Chrzan tarty kg 100 - opakowanie jedn. 1 kg
9.Koncentrat pomidorowy 30% kg 400 - opakowanie jedn. 1 lub 3 kg
10.Kotlety sojowe kg 140
11.Pasztety sojowe `a 100g - 110g kg 10- opakowanie jednostkowe w w granicach 100 - 110g
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15890000-3, 15332296-5,
15332294-1,
15332290-3,
15332230-5,
15331400-1,
15331425-2
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
10963.30
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100.00 |
Część nr: 5
Nazwa: Konserwy mięsne inne niż określone w Rozporzadzeniu Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 21 września 2016r.
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5, 15131300-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
2045.33
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100.00 |
Część nr: 6
Nazwa: Tłuszcze roślinne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Grupa VI - Tłuszcze roślinne
1 Margaryna mleczna kg 200 pakowana jednostkowo w kostki 200g
lub 250g; zawartość tłuszczu w
produkcie w granicach 80-90 %
2 Margaryna do smarowania pieczywa kg 1 600 pakowana jednostkowo w kostki 200g
lub 250g; zawartość tłuszczu w
produkcie w granicach 60-62 %
3 Olej uniwersalny l 800 olej spożywczy, opakowanie
jednostkowe o gramaturze w
granicach 1 - 5l
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15431100-9, 15411100-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
11708.57
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena | 100.00 |
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- ZP.159.2024 - Dostawa samochodów osobowych typu kombivan
- Dostawa energii elektrycznej oraz odkup nadwyżek energii wytworzonej w instalacjach OZE, dla trzech lokalizacji INiG-PIB w Krakowie, przez okres 12 miesięcy
- Wyłonienie wykonawcy na przyg. i przep. specjal. szkoleń z obsługi pakietu oprog. PETREL w zast. geologicznych Key to the future-Kompleksowy program rozwoju kształcenia na potrzeby branż kluczowych UJ
- Dostawa i montaż mebli do Domu Pomocy Społecznej przy ul. Sołtysowskiej 13D w Krakowie, Centrum Usług Wspólnych w Krakowie, mieszkania treningowego w Krakowie oraz MOPS w Krakowie
- Dostawa laptopa dla CDSI - DE-dzp.272-675/24
- Świadczenie usługi serwisowania 15 sztuk respiratorów w zakresie przeprowadzenia przeglądów technicznych i napraw wraz z zapewnieniem części zamiennych dla KSS im. św. Jana Pawła II
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 2 IM. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRÓJCU
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W GRÓJCU
- Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych do Strzeżonego Ośrodka dla Cudzoziemców PSG W Białej Podlaskiej
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI W PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W LESZNOWOLI
- Dostawa art. sypkich, makaronów, strączkowych suchych, cukru, kotletów sojowych oraz przypraw i koncentratów zup
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI PRZEDSZKOLNEJ PRZEDSZKOLA SAMORZĄDOWEGO NR 2 W WEJHEROWIE NA 2025 ROK Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI
więcej: Zioła i przyprawy korzenne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.