Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-03-10
Biała Podlaska: przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych:
Numer ogłoszenia: 55754 - 2009; data zamieszczenia: 10.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych:.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1 1 Pieprz czarny mielony Gat. I kg w ilości - 40kg 2 1 Pieprz ziołowy Gat. I kg w ilości - 40kg 3 1 Liść laurowy Gat. I kg w ilości - 18kg 4 1 Ziele angielskie Gat. I kg w ilości - 20kg 5 1 Przyprawa do zup w płynie Gat. I l w ilości - 500L 6 1 Przyprawa uniwersalna w proszku Gat. I kg w ilości - 700kg 7 1 Majeranek Gat. I kg w ilości - 14kg 8 1 Sól spożywcza jodowana Gat. I kg w ilości - 1350kg 9 1 Ocet 0,5 - 1,00 L Gat. I l w ilości - 140L 10 1 Kawa ZBOŻOWA rozpuszcalna Gat. I kg w ilości - 500kg 11 1 Musztarda Gat.I kg w ilości - 550kg 12 1 Cukier biały kryształ Gat. II kg w ilości - 3700kg 13 1 Makaron świderki bez jajeczny Gat. I kg w ilości - 3000kg 14 1 Kostka sojowa Gat. I kg w ilości - 150kg 15 1 Kotlet sojowy 15-20g -. 1 szt. Gat. I kg w ilości - 250kg 16 1 Granulat sojowy Gat. I kg w ilości - 150kg 17 1 Rosół drobiowy w proszku Gat. I kg w ilości - 180kg 18 1 Zupa kalafiorowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 19 1 Zupa grzybowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 20 1 Żurek w proszku Gat. I kg w ilości - 150kg 21 1 Sos koperkowy w proszku Gat. I kg w ilości - 120kg 22 1 Sos pieczarkowy w proszku. Gat. I kg w ilości - 120kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: jest nie wymaganeIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wszyscy wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust 1, 2.- Ustawy.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonania zamówienia określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, wykonawca składa następujące dokumenty: 2. Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. 4. Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 4 do SIWZ..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać nieodpłatnie: osobiście w siedzibie zamawiającego ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, budynek F pokoju nr 103, w godzinach 7.30-15,00 pocztą.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.03.2009 godzina 10:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie ( budynek A, pok. Nr.205) Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska do dnia 19 marca 2009r.do godziny 10.00..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z BIAŁEJ PODLASKIEJ
- Budowa sieci wodociągowej w m. Woskrzenice Duże, Woskrzenice Małe etap II
- Budowa wodociągu i sieci kanalizacji sanitarnej ul. Bajeczna w Grabanowie
- Rozbudowa infrastruktury drogowej oraz infrastruktury technicznej na terenie Gminy Biała Podlaska
więcej: przetargi w Białej Podlaskiej »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2024 roku
- Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej nr 8 w Białymstoku.
- Dostawa artykułów spożywczych dla Szpitalnego Centrum Medycznego w Goleniowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
- Dostawa artykułów spożywczych do SPZOZ w Mińsku Mazowieckim.
- Dostawę artykułów spożywczych do kuchni Publicznego Przedszkola nr 1 w Pawłowicach
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 27 w Chorzowie, ul. Wandy 34 - I/2024
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.