To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-03-28
Czernichów: Świadczenie usług cateringowych dla uczestników kursów zawodowych realizowanych w ramach projektu Dobry zawód = dobra praca, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 6.1. Poprawa dostępu do zatrudnienia oraz wspieranie aktywności zawodowej w regionie, Poddziałanie 6.1.1 Wsparcie osób pozostających bez zatrudnienia na regionalnym rynku pracy.
Numer ogłoszenia: 55950 - 2011; data zamieszczenia: 28.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 37534 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Gminy Czernichów z/s w Tresnej, ul. Żywiecka 2, 34-311 Czernichów, woj. śląskie, tel. 033 8661325, faks 033 8661287.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych dla uczestników kursów zawodowych realizowanych w ramach projektu Dobry zawód = dobra praca, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 6.1. Poprawa dostępu do zatrudnienia oraz wspieranie aktywności zawodowej w regionie, Poddziałanie 6.1.1 Wsparcie osób pozostających bez zatrudnienia na regionalnym rynku pracy..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla uczestników kursów zawodowych realizowanych w ramach projektu Dobry zawód = dobra praca, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 6.1. Poprawa dostępu do zatrudnienia oraz wspieranie aktywności zawodowej w regionie, Poddziałanie 6.1.1 Wsparcie osób pozostających bez zatrudnienia na regionalnym rynku pracy. 2. Przedmiot zamówienia: Catering kawowy: 1) Ciasto z blachy 1 kawałek (lub drożdżówka lub pączek) na osobę, 2) Drobne ciasteczka lub paluszki 100 g na osobę, 3) Soki 100% - 0,25 l na osobę, 4) Woda mineralna - 0,25 l na osobę, 5) Kawa i herbata w termosach - po 0,25 l na osobę, 6) Cukier do kawy i herbaty, śmietanka do kawy, cytryna do herbaty - dla wszystkich uczestników. Ciasto (+ łyżeczka jednorazowa do ciasta) i ciastka podane na talerzykach jednorazowych. Kubeczki jednorazowe do napojów zimnych i gorących, mieszadełka do kawy i herbaty - dla każdej osoby. Catering obiadowy: 1) Drugie danie: a) danie mięsne: -ziemniaki lub zamiennie: makaron, ryż, kasza - 200 g na osobę, -mięso - 150 g na osobę, -Surówka lub warzywa gotowane - 150 g na osobę, b) danie bezmięsne (w piątki): -ziemniaki - 200 g na osobę, -ryba - 150 g na osobę, -surówka - 150 g na osobę. Obiad dla każdego uczestnika powinien być ciepły, wyporcjowany, zapakowany w jednorazowe opakowanie termiczne z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek. Posiłki powinny być wysokiej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń Wykonawca jest zobowiązany zapewnić obiady, o nie gorszej jakości, na swój koszt, z innych źródeł. 2) Soki 100% - 0,25 l na osobę, 3) Woda mineralna - 0,25 l na osobę. Kubeczki jednorazowe do napojów zimnych - dla każdej osoby. 4. Warunki realizacji zamówienia: 1) Wykonawca dostarczać będzie uczestnikom szkoleń posiłki w dni wskazane przez Zamawiającego. Dostarczanie posiłków dla 6 grup szkoleniowych (po 10 osób każda grupa) następować będzie przed rozpoczęciem szkolenia (serwis kawowy) i w trakcie przerwy (obiad jednodaniowy). 2) Ilość spotkań wymagających organizacji usługi cateringowej stanowi listę otwartą Zamawiającego (przewidywane, ale nie wiążące), ze względu na możliwe zmiany w harmonogramach zajęć. 3) Szacunkowa ilość - około 2.500 osobodni (catering kawowy+obiadowy). 4) Wykonawca otrzyma dokładny harmonogram dostaw (dzień, godziny, miejsce) na każdy miesiąc świadczenia usług. 5) Wykonawca odpowiada za usuwanie i utylizację odpadów i śmieci, po każdym dniu szkolenia. 6) Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. 7) Wykonawca odpowiada za przestrzeganie przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych. 8) Świadczenie usługi obejmować będzie okres od kwietnia 2011 r. do listopada 2011 r., w tym w miesiącach: kwiecień - 1 grupa, maj - 2 grupy, czerwiec - 3 grupy, lipiec - 3 grupy, sierpień - 4 grupy, wrzesień - 4 grupy, październik - 2 grupy, listopad - 1 grupa. 9) Zajęcia dla poszczególnych 10-cio osobowych grup mogą odbywać się w różnych miejscach na terenie gminy Czernichów. Wyjątek stanowią zajęcia praktyczne ze spawania (około 40 dni dla grupy 10-cio osobowej), które odbywać się będą w innym miejscu na terenie powiatu żywieckiego..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Dobry zawód = dobra praca Projekt realizowany przez Gminę Czernichów w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Działanie 6.1 Poprawa dostępu do zatrudnienia oraz wspieranie aktywności zawodowej w regionie, Poddziałanie 6.1.1 Wsparcie osób pozostających bez zatrudnienia na regionalnym rynku pracy. Umowa z Wojewódzkim Urzędem Pracy w Katowicach UDA-POKL.06.01.01-24-094/10-00 z dnia 22.10.2010 r.,.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.03.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
RESTAURACJA "POD ZAPORĄ" S.C. KAROLINA CENDRZAK, KRYSTYNA CENDRZAK
- Restauracja POD ZAPORĄ s.c. Karolina Cendrzak, Krystyna Cendrzak, ul. Żywiecka 29, 34-311 Czernichów, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 56050,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 48750,00
Oferta z najniższą ceną: 48750,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI CZERNICHÓW
więcej: przetargi CZERNICHÓW »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie usługi restauracyjnej"
- Usługa cateringu - przygotowania i dostawy wyżywienia dla 47 dzieci w wieku od 20 tygodnia do lat 3, które uczęszczają do Miejsko-Gminnego Żłobka w Łopusznie w roku 2025
- USŁUGA PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW Z TYTUŁU ŻYWIENIA OSÓB ZATRZYMANYCH NA TERENIE DZIAŁANIA JEDNOSTEK POLICJI woj. PODLASKIEGO
- "Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Gminy i Miasta Czerwionka - Leszczyny w okresie od marca 2025r. do lutego 2026r."
- Świadczenie usług cateringowych dla Szkoły Podstawowej i Punktu Przedszkolnego w msc. Białobiel
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji spotkań, grup roboczych organizowanych przez komórki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubelskiego w Lublinie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.