To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2013-04-15
Jelcz-Laskowice: dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla potrzeb sto³owki szkolnej w pSP nr 2 przy al. M³odych 1w Jelczu-Laskowicach
Numer og³oszenia: 56597 - 2013; data zamieszczenia: 15.04.2013
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 59978 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespó³ Ekonomiczno-Administracyjny w Jelczu-Laskowicach, ul. W. Witosa 41, 55-230 Jelcz-Laskowice, woj. dolno¶l±skie, tel. 071 3181128, faks 071 3188986.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla potrzeb sto³owki szkolnej w pSP nr 2 przy al. M³odych 1w Jelczu-Laskowicach.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: dostawa artyku³ów spo¿ywczych z mo¿liwo¶ci± sk³adania oferet czê¶ciowych: czê¶æ I - artyku³y spo¿ywcze - szczegó³owy opis zawarty zosta³ w za³±czniku nr 6 do SIWZ, czê¶æ II - warzywa, owoce , grzyby - szczegó³owy opsi zawarty zosta³ w za³±czniku nr 7 do SIWZ czê¶æ III - artyku³y mleczarskie - szczegó³owy opis zawarty zosta³ w za³±czniku nr 8 do SIWZ czê¶æ IV - miêso, podroby, drób, przetwory z miêsa - szczegó³owy opis zawarty zosta³ w za³±czniku nr 9 do SIWZ czê¶c V - pieczywo - szczegó³owy opis zawarty zosta³ w za³±czniku nr 10 do SIWZ.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.20.00.00 - Zbo¿a, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzêce, miêso i produkty miêsne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze 15.81.10.00 - Pieczywo .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Czê¶æ NR: 1
Nazwa: dostawa artyku³ów spo¿ywczych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.03.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHUP MIMAR Marian Sopinka, ul. Zau³ek Rogoziñski 1/7, 51-116 Wroc³aw, kraj/woj. dolno¶l±skie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 70748,30 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 72090,20
Oferta z najni¿sz± cen±: 72090,20 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 87570,40
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 2
Nazwa: dostawa warzyw, owoców i grzybów
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.03.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHUP MIMAR Marian Sopinka, ul. Zau³ek Rogoziñski 1/7, 51-116 Wroc³aw, kraj/woj. dolno¶l±skie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 54424,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 74822,10
Oferta z najni¿sz± cen±: 74822,10 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 74822,10
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 3
Nazwa: dostawa artyku³ów mleczarskich
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.03.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHUP MIMAR Marian Sopinka, ul.Zau³ek Rogoziñski 1/7, 51-116 Wroc³aw, kraj/woj. dolno¶l±skie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 34642,76 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 34453,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 34453,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 34453,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 4
Nazwa: dostawa miêsa, podrobów, drobiu i przetworów z miêsa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.03.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- GINASO Andrzej Gintrowicz, ul. Przemys³owa 8, Jarocin, kraj/woj. Polska.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 58787,62 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 62251,10
Oferta z najni¿sz± cen±: 62251,10 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 62251,10
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 5
Nazwa: dostawa pieczywa
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.03.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- SPO£EM O£AWA Sp. z o.o., ul. Brzeska 19, 55-200 O³awa, kraj/woj. dolno¶l±skie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 7865,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 8800,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 8800,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 10120,40
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja stoiska MJWPU, obs³uga strefy funduszy europejskich podczas wyjazdów na wydarzenia o charakterze plenerowym odbywaj±cych siê na terenie województwa mazowieckiego w 2025 r.
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Szko³y Podstawowej Nr 56 w Szczecinie
- Dostawa miêsa, wêdlin i drobiu
- Sukcesywne dostawy artyku³ów spo¿ywczych dla O¶rodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Malinówka
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki Szko³y Podstawowej im. Orl±t Lwowskich w Ro¼wienicy w roku 2025
- "Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych z podzia³em na czê¶ci dla ZSCKR w Okszowie od dnia zawarcia umowy do dnia 31.12.2025 r."
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.