To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2014-02-18
Kielce: SUKCESYWNE DOSTAWY RYB I KONSERW RYBNYCH ORAZ JAJ KURZYCH ¦WIE¯YCH
Numer og³oszenia: 56634 - 2014; data zamieszczenia: 18.02.2014
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 26482 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy, ul. Zagnañska 155, 25-563 Kielce, woj. ¶wiêtokrzyskie, tel. 041 3314091, faks 041 3314419.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: jednostka organizacyjna S³u¿by Wiêziennej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: SUKCESYWNE DOSTAWY RYB I KONSERW RYBNYCH ORAZ JAJ KURZYCH ¦WIE¯YCH.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 3.2 Przedmiotem zamówienia s± s± sukcesywne dostawy ryb i konserw rybnych oraz jaj kurzych ¶wie¿ych w ilo¶ciach i czê¶ciach ni¿ej wymienionych: 3.2.1 Czê¶æ I - ryby i konserwy rybne 3.2.1.1 konserwa rybna w pomidorach CPV 15240000-2 - 360 kg (puszka samootwieralna o wadze 300g) 3.2.1.2 konserwa rybna w oleju CPV 15240000-2 - 360 kg (puszka samootwieralna o wadze 300g) 3.2.1.3 paprykarz CPV 15240000-2 - 1 089 kg (puszka samootwieralna o wadze 330g) 3.2.1.4 paprykarz CPV 15240000-2 - 1 079,91 kg (opakowanie - alupak 130g) 3.2.1.5 filet ¶ledziowy w zalewie lekko osolonej bez skóry i g³owy CPV 15200000-0 - 960 kg (opakowanie - wiaderko plastikowe o wadze 3kg-5kg) 3.2.1.6 ryba mro¿ona - tusza (bez g³owy) np. srebrzyk, dorsz, mintaj CPV 15221000-3 - 2 400 kg Zamawiaj±cy nie gwarantuje realizacji ca³o¶ci przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilo¶ci przedmiotu zamówienia dostarczone przez Wykonawcê w okresie obowi±zywania umowy bêd± uzale¿nione od bie¿±cych potrzeb Zamawiaj±cego. Dostawy wykonawca realizuje w³asnym transportem w terminie wyznaczonym przez zamawiaj±cego. Czêstotliwo¶æ dostaw: Dostawy nale¿y realizowaæ nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu w dniach od poniedzia³ku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00. Zamówienia zamawiaj±cy sk³ada telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowi±zuje siê dostarczaæ przedmiot zamówienia w ilo¶ciach i terminach okre¶lonych przez zamawiaj±cego wraz z faktur± i dokumentem HDI. Towar nie mo¿e wykazywaæ oznak zepsucia, uszkodzenia i nie¶wie¿o¶ci. Na ka¿dym produkcie wymagane s± etykiety z nazw± producenta, nazw± produktu, terminem przydatno¶ci do spo¿ycia, sk³adem i wag±. 3.2.2 Czê¶æ II - jaja kurze ¶wie¿e 3.2.2.1 jaja kurze ¶wie¿e kl. A - L CPV 03142500-3 - 240 000 szt. (waga 63g-73g/1szt.) Zamawiaj±cy nie gwarantuje realizacji ca³o¶ci przedmiotu zamówienia. Rzeczywiste ilo¶ci przedmiotu zamówienia dostarczone przez Wykonawcê w okresie obowi±zywania umowy bêd± uzale¿nione od bie¿±cych potrzeb Zamawiaj±cego. Dostawy wykonawca realizuje w³asnym transportem w terminie wyznaczonym przez zamawiaj±cego. Czêstotliwo¶æ dostaw: Dostawy nale¿y realizowaæ nie czê¶ciej ni¿ jeden raz w tygodniu w dniach od poniedzia³ku do czwartku w godz. od 7:30 do 11:00, w dni poprzedzaj±ce ¶wiêta od 7:30-9:00. Zamówienia zamawiaj±cy sk³ada telefonicznie lub faksem z trzydniowym wyprzedzeniem. Wykonawca zobowi±zuje siê dostarczaæ przedmiot zamówienia w ilo¶ciach i terminach okre¶lonych przez zamawiaj±cego wraz z faktur± i dokumentem HDI. Towar nie mo¿e wykazywaæ oznak zepsucia, uszkodzenia i nie¶wie¿o¶ci. Wymagane s± etykiety z nazw± producenta, nazw± produktu, terminem przydatno¶ci do spo¿ycia.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozosta³e ryby konserwowane lub przetworzone 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.22.10.00 - Ryby mro¿one 03.14.25.00 - Jaja .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Czê¶æ NR: 1
Nazwa: RYBY I KONSERWY RYBNE
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AKWEN II WOJCIECH KAMIÑSKI ODDZIA£ KIELCE
jakie przetargi wygra³a firma
AKWEN II WOJCIECH KAMIÑSKI ODDZIA£ KIELCE
- AKWEN II Wojciech Kamiñski, ul. Ciurlionisa 4, 25-270 Marki Oddzia³ Kielce, ul. Górna 25, 25-415 Kielce, kraj/woj. ¶wiêtokrzyskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 48572,49 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 44353,52
Oferta z najni¿sz± cen±: 44353,52 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 54922,28
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 2
Nazwa: JAJA KURZE ¦WIE¯E
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Ferma Kur Niosek Janusz Nogalski, Maleszowa 33, 26-015 Pierzchnica, kraj/woj. ¶wiêtokrzyskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 74400,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 64800,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 64800,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 108000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- Us³uga w zakresie kompleksowej obs³ugi cateringowej dla Politechniki ¦wiêtokrzyskiej
- Modernizacja zaplecza sportowo-sanitarnego dot. Przebudowy Hali Sportowej ul. Krakowska 72
- Remont I Oddzia³u Chorób Wewnêtrznych Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach
- Wykonanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej dla zadania pn. "Przebudowa pomieszczeñ, sal pacjentek oraz dostawy niezbêdnego wyposa¿enia Kliniki Po³o¿nictwa i Ginekologii WSzZ w Kielcach
- "Przeprowadzenie warsztatów psychologicznych"
- ¦WIADCZENIE US£UG SPRZ¡TANIA W BUDYNKACH PROKURATURY REJONOWEJ W BUSKU ZDROJU I JÊDRZEJOWIE
wiêcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa jaj kurzych konsumpcyjnych do Centrum Szkolenia Policji w Legionowie oraz Wydzia³u Wspomagaj±cego CSP w Su³kowicach
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Placówek O¶wiatowych w Janowie Podlaskim w 2025 roku (II postêpowanie)
- Dostawa ¿ywno¶ci
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Magazynu spo¿ywczego SPZOZ w D±browie Bia³ostockiej
- Zakup i dostawa jajek dla potrzeb Beskidzkiego Zespo³u Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki D³ugoterminowej w Jaworzu.
- Dostawa nabia³u (na 12 miesiêcy)
wiêcej: Jaja »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.