Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-03-11
Kraków: Dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 57418 - 2009; data zamieszczenia: 11.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Onkologii Instytut im. Marii Skłodowskiej - Curie Oddział Kraków , ul. Garncarska 11, 31-115 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 4231565, faks 012 4231076, 4231565.
- Adres strony internetowej zamawiającego: onkologia.krakow.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka badawczo - rozwojowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczywa zgodnie z opisem zał nr 1 SIWZ ilości określone w SIWZ Dostawa mleka i nabiału wg opisu zał 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ Dostawa mięsa i wedlin wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ Dostawa artykułów spożyczych wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ Dostawa jajek wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilość określona w SIWZ Dostawa jabłek wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ Dostawa ryb wg opisu zał 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ Dostawa mrożonek wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ Dostawa pieczrek wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ Dostawa wody mineralnej wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ Dostawa kiszonek wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ Dostawa ziemniaków wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ Dostawa warzyw wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ Dostawa owoców wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 32.22.32.1 - Jabłka 31.42.50.0 - Jaja 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 32.21.26.0 - Grzyby 15.98.10.00 - Wody mineralne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 14.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy Formularz oferty i szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 i 1a do specyfikacji. Prosimy również o dołączenie wypełnionego Załącznika nr 1 i 1a w formie elektronicznej na płycie CD w formacie doc lub xls., Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy (podstawa prawna art. 22 ust 1 pkt 1 i 4 ustawy) Sposób oceny warunku spełnia/niespełnia, Przedmiot oferty odpowiada opisowi przedmiotowi zamówienia., Oferowany przedmiot oferty musi pod rygorem wykluczenia wykonawcy spelniać wymagania dotyczące przedmiotu zamówienia określone w specyfikacji, Koncesja lub inny dokument zezwalający wykonawcy na prowadzenie działalności w zakresie objętym przedmiotem zamówienia, Koncesja lub inny dokument zezwalający wykonawcy na prowadzenie działalności w zakresie objętym przedmiotem zamówienia. Wykonawca winien załączyć do oferty aktualną decyzję stosownego organu administracyjnego dopuszczającą środek transportu do przewozu produktów żywnościowych (środków spożywczych)., Aktualne badania laboratoryjne na obecność metali ciężkich, azotanów i azotynów (dotyczy zadań 12, 13), Dla zadań nr 12, 13 (ziemniaki i warzywa okopowe) aktualne badania laboratoryjne na obecność metali ciężkich, azotanów i azotynów.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru, Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert , Oświadczenie z art. 22 ust.1 i 24 ustawy prawo zamowień publicznych, Oświadczenie wykonawcy, wypełnione i własnoręcznie podpisane przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy według druku stanowiącego załącznik nr 2 do Specyfikacji. , Załącznik nr 1 i 1a Formularz oferty i arkusz cenowy (oferta elektroniczna), Wypełniony i podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy Formularz oferty i szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, sporządzony według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 i 1a do specyfikacji. Prosimy również o dołączenie wypełnionego Załącznika nr 1 i 1a w formie elektronicznej na płycie CD w formacie doc lub xls., Zaświadczenie, iż przedmiot zamówienia odpowiada normom, Zaświadczenie podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzające, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: onkologia.krakow.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: siedzibie Zamawiającego pokój nr Sekcja Zamówień Publicznych.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.03.2009 godzina 12:00, miejsce: siedzibie Zamawiającego pokój nr Centrum Onkologii Instytut im. M. Skłodowskiej-Curie Oddział w Krakowie, ul. Garncarska 11, 31-115 Kraków, Sekretariat Dyrektora Oddziału ds. Administracyjno-Technicznych.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa pieczywa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczywa zgodnie z opisem zał nr 1 SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa mleka i nabiału.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mleka i nabiału wg opisu zał 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa i wedlin.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mięsa i wedlin wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa artykułów spożyczych.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożyczych wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa jajek.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jajek wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilość określona w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa jabłek.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jabłek wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.21-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa ryb.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa ryb wg opisu zał 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa mrożonek.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mrożonek wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Dostawa pieczarek.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczrek wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.60-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Dostawa wody mineralnej.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wody mineralnej wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Dostawa kiszonek.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa kiszonek wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Dostawa ziemniaków.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa ziemniaków wg opisu zał nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Dostawa warzyw.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa warzyw wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości okreśłone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Dostawa owoców.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa owoców wg opisu zał. nr 1 do SIWZ ilości określone w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Dostawa tabletu 1 szt. dla WGGiIŚ - DE-dzp.272-635/24
- Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich, tłuszczy jadalnych i jaj dla Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55.
- (DFP.271.203.2024.BM) Dostawa ziaren jodowych.
- dostawa wyposażenia laboratorium dydaktycznego w urządzenia laboratoryjne do nauki preparatyki materiałów z metali nieżelaznych - DE-dzp.272-658/24
- Dostawa układu do termograwimetrii w kontrolowanych atmosferach reakcyjnych dla WIMiC - DE-dzp.272-617/24
- Świadczenie usługi ochrony osób i mienia w Muzeum Inżynierii i Techniki w Krakowie wraz z interwencją zmotoryzowanej grupy interwencyjnej
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baborowie w 2025 roku.
- Sukcesywna dostawa ryb, mrożonek, mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich, mleczarskich oraz różnych prod. spoż. do 5 placówek oświatowych w okresie od I do VI 2025 r. na terenie miasta Nidzica
- Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku (I-VI 2025 r.)
- Dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Pszczynie w 2025 r.
- Dostawa produktów żywnościowych na potrzeby szkół podstawowych z terenu gminy Dalików
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.