eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czarne › dostawa mięsa i jego przetworów do Zkładu Karnego w Czarnem



Ogłoszenie z dnia 2005-11-04

POZYCJA 58336

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Czarne: dostawa mięsa i jego przetworów do Zkładu Karnego w Czarnem Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny, do kontaktów: Lubomir Bodnar tel 059/8330835, ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 059 8330830, e-mail: dkw_czarne@sw.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na którym należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1). 5) Rodzaj zamawiającego: szczebel regionalny / lokalny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Rodzaj zamówienia na roboty budowlane: 1.2) Rodzaj zamówienia na dostawy: kupno. 1.3) Rodzaj zamówienia na usługi: 1.4) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 1.5) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i jego przetworów do Zkładu Karnego w Czarnem. 1.6) Opis/przedmiot zamówienia: Część I kaszanka luz 4.000 kg, salceson włoski 1.800 kg, pasztet wieprzowy 1.800 kg, kiełbasa żywiecka 250 kg, kiełbasa toruńska 1.200 kg, kiełbasa śniadanowa 2.600 kg, kiełbasa wiejska 1.000 kg, iełbasa zielonogórska 300 kg, kiełbasa śląska 2.900 kg, kielbasa tatrzanska 1.000 kg, kielbasa zwyczajna 1.000 kg, kiełbasa myśliwska 300 kg, kiełbasa ogniskowa 5.800 kg, kiełbasa krakowska pazona 300 kg, kiełbasa mortadela 1.400 kg, kiełbasa jarmarczna 2.600 kg, kiełbasa kanapkowa 2.600 kg, kiełbasa biała 200 kg, kabanosy 150 kg, kiełbasa wołowa szynkwa 300 kg, metka 2.000 kg,szynka mozaikowa 250 kg, blok łopatkowy 300 kg, ogonówka wędzona300 kg, polędwica ędzona sopocka 250 kg, szynka prasowana 700 kg, szynka wędzona gotowana 150 kg, blok szykowy 300 kg, boczek wedzony 1.600 kg, baleron 300 kg, parówki cienkie 3.000 kg, serdelki 3.500 kg. Część II mięso wieprzoe półtusze bez nóg, głów, skóry i słoniny 13.000 kg, karkówka z kością 900 kg, łopatka bez skóry 1.000 kg, schab z kością 1.200 kg, golonka przód tył 300 kg, żeberka 350 kg, kości schabowe 400 g, serca wieprzowe 150 kg, wątroba wieprzowa 180 kg, słonina bez skóry 200 kg. Część III 3)mięso wołowe bez kości II kl. 16.200 kg, mięso wołowe antrykot 300 kg, wołowina ekstra150 kg. Część IV 4)kurczak 8.300kg, udko z kurczaka 3.000 kg, piersi z kurczaka 250 kg, baton drobiowy 500 kg, mielonka drobiowa 900 kg, parówki drobiowe 2.000 kg, mortadela drobiowa 3.700 kg, szynka drobiowa mielona 900 kg, kiełbasa z indyka 1.200 kg, blok drobiowy 500 kg, szynkówka drobiowa 350 kg. Część V 5)konserwa wieprzowa 5.100 kg, konserwa pasztet wieprzowy 3.500 kg, konserwa wołowa 300 kg, słonina konserwowa 2.600 kg, konserwa drobiowa 200 kg, konserwa pasztet drobiowy 1.600 kg. 1.7) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Magayn Żynościowy Zakładu Karnego w Czarnem ul.Pomorska 1. Kod NUTS: 1.8) Nomenklatura 1.8.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1.8.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 1.9) Podział zamówienia na części: Tak. Oferty można składać w odniesieniu do: wszystkich części. 1.10) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Całkowita wartość lub zakres zamówienia: Część I -46.950 kg Część II-17.680 kg Część III-16.650 kg Część IV-21.600 kg Część V-13.300 kg. 2.2) Opcje. Opis i termin, w którym mogą być wykonane: 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia 1.1) Wymagane wadia i gwarancje: Wadium: Część I-6.000 zł Część II-3.500 zł Część III-3.000 zł Część IV-2.500 zł Część V-2.000 zł. 1.2) Główne war. finans. i płatności i/lub odwoł. do odp. przepisów: 1.3) Forma prawna, jaką musi przyjąć grupa dostawców, wykonawców lub usługodawców, której udzielono zamówienia: konsorcjum. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Ozamówienie mogą biegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki:1)posiadają uorawniwnia do wykonywania określonej działalności lub cznności, jeżeli ustawy nakładają obwiązek takich upawnień, 2)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia. 2.1.1) Stan prawny - wymagane dokumenty: Zgodnie z SIWZ. 2.1.2) Zdolność ekonomiczna i finansowa - wymagane dokumenty: Zgodnie z SIWZ. 2.1.3) Zdolność techniczna - wymagane dokumenty: Zgodnie z SIWZ. 3) Specyficzne warunki dotyczące zamówień na usługi 3.1) Czy świadczenie usługi zastrzeżone jest dla określonego zawodu: Nie. 3.2) Czy osoby prawne będą zobow. do wskazania nazwisk oraz kwalifikacji zawod. pracowników odpowiedz. za wyk. zamówienia: Nie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Czy wybrano już kandydatów: Nie. 1.2) Uzasadnienie wyboru procedury przyspieszonej: 1.3) Wcześniejsze publikacje dotyczące tego samego zamówienia 1.3.1) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego samego zamówienia: 1.3.2) Inne wcześniejsze publikacje: 1.4) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: DKW 220- 8/05/Ż. 3.2) Warunki uzyskania dokumentów zamówienia oraz dokumentów dodatkowych: dostępne do 22.12.2005, cena - EUR. Warunki i sposób płatności: 3.3) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 28.12.2005 godzina 10:00. 3.4) Wysłanie zaproszenia do składania ofert do wybranych kandydatów (w procedurze ograniczonej i negocjacyjnej): przybliżona data: 3.5) Język lub języki, w których można sporządzać oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski. 3.6) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.7) Warunki dotyczące otwarcia ofert 3.7.1) Osoby upoważnione do obecności podczas otwarcia ofert: 3.7.2) Data, godzina i miejsce: 28.12.2005, godzina 10:30, Sołówka Zakładu Karnego w Czarnem ul. Pomorska 1.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) O ile dotyczy, wskazać, czy zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo oraz podać przybliżone terminy publikacji kolejnych ogłoszeń: listopad 2006. 3) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 4) Informacje dodatkowe: 5) Data wysłania ogłoszenia: 27.10.2005. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE O CZĘŚCIACH ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Część I Wyroby podrobowe i wędliny. 3) Zakres lub wartość: 46.950 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 2 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Część II Mięso wieprzowe i jego elementy. 3) Zakres lub wartość: 17.680 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 3 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Część III Mięso wołowe. 3) Zakres lub wartość: 16.650 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 4 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Część IV Kurczak i wyroby drobiowe. 3) Zakres lub wartość: 21.600 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 5 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Część V konserwy mięsne. 3) Zakres lub wartość: 13.300 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.