To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-01-05
Nysa: Mięso, wędliny,podroby i konserwy mięsne
Numer ogłoszenia: 5850 - 2012; data zamieszczenia: 05.01.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 392654 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Mięso, wędliny,podroby i konserwy mięsne.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia były dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Łopatka surowa bez kości, golonki, skóry i tłuszczu,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 2. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.250 3. Mięso wołowe gulaszowe,zg. z PN kl/gat. I, kg 850 4. Karczek wieprzowy bez kości,zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1. Ćwiartka surowa tylna z kurczaka,zg. z PN kl/gat. I, kg 760 2. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.000 3. Mięso gulaszowe z indyka,zg. z PN kl/gat. I, kg 800 4. Żołądki drobiowe z kurczaka,zg. z PN kl/gat. I, kg 800 5. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 3. Kiełbasa mortadela ekstra,zg. z PN kl/gat. I, kg 4.600 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 6. Kiełbasa parówkowa, kg 1.950 7. Kiełbasa zwyczajna,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 9. Kiełbasa mielonka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 10.Kiełbasa podolska/podlaska,zg. z PN kl/gat. I, kg 4.160 11.Kiełbasa toruńska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 12.Kiełbasa wiejska,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 13.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 14.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.950 15.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I kg 1.000 16.Szynka gotowana - chuda,zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada drobiowa,zg. z PN kl/gat. I, kg 220 2.Polędwica z kurczaka,zg. z PN kl/gat. I, kg 180 3.Polędwica z indyka,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 5.Serdelki drobiowe,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 6.Szynka z indyka,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka,zg. z PN kl/gat. I, kg 280 8.Kiełbasa szynkowa z indyka,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 9.Parówki drobiowe cienkie,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 10.Filet z indyka prasowany, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 11.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, kg 120 12.Kiełbasa biała drobiowa,zg. z PN kl/gat. I, kg 120 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe: 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. kg 1.000 2.Flaczki wieprzowe w rosole- baton w osłonie poliamidowej o zawartości flaka nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.800 3.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I,,kg 1.800 4.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I,,kg 800 5.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 6.Mozaika zwykła/galareta, studzienina z dodatkiem warzyw- baton w osłonce poliamidowej o zawartości mięsa lub wędlin nie mniejszej niż 50%, zg. z PN kl/gat. I, kg 800 Część 6 Konserwy mięsne: 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I, kg 900 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 4.Boczek konserwowy 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 43%, zg. z PN kl/gat. I, kg 900 5.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900 6.Pasztet mazowiecki 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, kg 900.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka 15.11.40.00 - Podroby 15.13.17.00 - Przetwory mięsne 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.10 - Mięso na wędliny 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 63542,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 58931,25
Oferta z najniższą ceną: 58931,25 / Oferta z najwyższą ceną: 74464,43
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE WISMAR MAREK SZCZERSKI
jakie przetargi wygrała firma
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE WISMAR MAREK SZCZERSKI
- Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe WISMAR Marek Szczerski, ul. Kolejowa 9, 48-300 Nysa, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 47247,20 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 46002,60
Oferta z najniższą ceną: 46002,60 / Oferta z najwyższą ceną: 46062,24
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Wędliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j, Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16730,20 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 18695,46
Oferta z najniższą ceną: 18695,46 / Oferta z najwyższą ceną: 19897,50
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: Konserwy mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 30060,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 28661,85
Oferta z najniższą ceną: 28661,85 / Oferta z najwyższą ceną: 44838,96
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NYSY
- Mechaniczne sprzątanie jezdni z piasku i wszelkich zanieczyszczeń
- Dostawa heparyn drobnocząsteczkowych oraz preparatu Alteplasum
- Odbudowa infrastruktury drogowej po powodzi - ul. Grodzka w Nysie
- Ubezpieczenie mienia oraz odpowiedzialności cywilnej Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Nysie
- Wykonanie remontu Oddziału Położniczego Szpitala w Nysie
więcej: przetargi w Nysie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy wędlin do Aresztu Śledczego w Sosnowcu
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
- Dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach
- Sukcesywne dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, podrobów oraz wędlin do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 90 WE WROCŁAWIU
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.