eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowogard13/ŻYW/20/21

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-09-22



Ogłoszenie nr 588139-N-2020 z dnia 2020-09-22 r.

Zakład Karny Nowogard: 13/ŻYW/20/21
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nowogard, krajowy numer identyfikacyjny 32041400000000, ul. ul. Zamkowa  7 , 72-200  Nowogard, woj. zachodniopomorskie, państwo Polska, tel. 914 326 600, e-mail dkw_nowogard@sw.gov.pl, faks 914 326 604.
Adres strony internetowej (URL): WWW.SW.GOV.PL
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
ZAKŁAD KARNY W NOWOGARDZIE

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Tak
WWW.ZP.SW.GOV.PL


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
POCZTĄ TRADYCYJNĄ
Adres:
ZAKŁAD KARNY W NOWOGARDZIE, UL. ZAMKOWA 7, 72-200 NOWOGARD


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 13/ŻYW/20/21
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: 1. Mielonka drobiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy,barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, wyrób parzony, w ilości 3800 kg 2. Parówki śląskie: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach celulozowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób lekko wędzony i parzony, w ilości 2100 kg 3. Kiełbasa jarmarczna: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 5500 kg 4. Kiełbasa parówkowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 2000 kg 5. Blok mielonka: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 3500 kg 6. Kaszanka: wyrób podrobowy z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach poliamidowy phi 70 - 90mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 1700 kg 7. Kiełbasa mortadela: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 3300 kg 8. Kiełbasa zwyczajna: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 5800 kg 9. Mielonka tyrolska: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych phi 60- 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, wyrób parzony, w ilości 5500 kg 10. Pasztetowa: wyrób drobno rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach poliamidowych, krzyżówkach wieprzowych i bydlęcych phi 30 - 50mm o długości 40cm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 2800 kg 11. Salceson biały: wyrób grubo rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach sztucznych termokurczliwych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1400 kg 12. Salceson czarny: wyrób grubo rozdrobniony z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach sztucznych termokurczliwych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1600 kg 13. Pieczeń cygańska: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, zapiekany w foremkach aluminiowych, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób zapiekany, w ilości 1500 kg 14. Pieczeń rzymska: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, zapiekany w foremkach aluminiowych, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób zapiekany, w ilości 2800 kg 15. Baton szynkowy: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych phi 80 - 100mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 1700 kg 16. Kiełbasa golonkowa: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach termokurczliwych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 2200 kg 17. Kiełbasa kanapkowa: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach barierowych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 4000 kg 18. Kiełbasa krakowska parzona: wyrób z mięsa grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych phi 60 - 70mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1500 kg 19. Kiełbasa piwna: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych karmelowych phi 60 - 80mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 2800 kg 20. Kiełbasa podlaska: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 550 kg 21. Kiełbasa rawska: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych phi 60 - 70mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 2800 kg 22. Kiełbasa żywiecka: wyrób z mięsa grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach bariera karmel phi 60 - 70mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 1500 kg 23. Baton drobiowy: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, bez dodatku innych mięs, nadziewany w osłonkach białkowych średnicy phi 45 - 70 mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 3000 kg 24. Kiełbasa rawska drobiowa: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, bez dodatku innych mięs, nadziewany w osłonkach białkowych o średnicy phi 45 - 70 mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 2800 kg 25. Kiełbasa szynkowa: wyrób z mięsa grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach poliamidowych termokurczliwych phi 70 - 90mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 1600 kg 26. Parówka drobiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych o średnicy phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony,wyrób lekko wędzony i parzony, w ilości 2800 kg 27. Polędwica drobiowa: wyrób z mięsa drobiowego grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, bez dodatku innych mięs, nadziewany w osłonkach termokurczliwych phi 40 - 60mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 1200 kg 28. Serdelki drobiowe: wyrób z mięsa drobiowego średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 2500 kg 29. Kiełbasa ogniskowa: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 5500 kg 30. Kiełbasa biała parzona: wyrób z mięsa średnio rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach naturalnych wieprzowych phi 20 - 30mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób parzony, w ilości 450 kg 31. Metka łososiowa: wyrób z mięsa drobno rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych karmelowych phi 30 - 50mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób surowy wędzony, w ilości 500 kg 32. Kiełbasa jałowcowa: wyrób z mięsa grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach wiankowa naturalna phi 30 - 50mm łosoś marszczona, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 350 kg 33. Baleron: wyrób z mięsa grubo rozdrobnionego z dodatkiem przypraw, nadziewany w osłonkach białkowych karmelowych phi 70 - 90mm, surowce równomiernie rozłożone, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników i zacieki tłuszczu czy galarety, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 350 kg 34. Szynka parzona: wyrób z jednego kawałka szynki, naturalnego kształtu z dodatkiem przypraw i dodatków, barwa mięsa od bladoróżowego do ciemnoczerwonej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych składników i przypraw, niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy, wyrób wędzony i parzony, w ilości 350 kg Produkty muszą spełniać wszelkie warunki określone zgodnie z Polską Normą oraz Standardami Unii Europejskiej. Przedmiot zamówienia Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć w dostawach partiami składowanymi u Wykonawcy, własnym transportem w godzinach: 800 - 1100, na telefoniczne zamówienie, złożone do godz. 1200 na dzień przed terminem dostawy pod adres: ? Zakład Karny w Nowogardzie, ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, ? Oddział Zewnętrzny w Płotach, ul. Koszalińska 2, 72-310 Płoty.

II.5) Główny kod CPV: 15131135-0
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15131130-5
15131134-3
15131120-5
15131310-1
15131120-2


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:
Okres w miesiącachOkres w dniachData rozpoczęciaData zakończenia
2021-10-18

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
Tak (podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 2 DO SIWZ

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

ZŁOŻENIE OŚWIADCZENIA STANOWIĄCEGO ZAŁĄCZNIK NR 3 DO SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem)
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
CENA60,00
CZAS ZAŁATWIENIA REKLAMACJI40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-09-30, godzina: 09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH







Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.