eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała Podlaska › Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-03-15

Biała Podlaska: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych
Numer ogłoszenia: 60001 - 2012; data zamieszczenia: 15.03.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, faks 083 3432198.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ZK Biała Podlaska.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1 1 Pieprz czarny mielony Gat. I kg w ilości - 40kg 2 1 Pieprz ziołowy Gat. I kg w ilości - 40kg 3 1 Liść laurowy Gat. I kg w ilości - 18kg 4 1 Ziele angielskie Gat. I kg w ilości - 20kg 5 1 Przyprawa do zup w płynie Gat. I l w ilości - 500L 6 1 Przyprawa uniwersalna w proszku Gat. I kg w ilości - 800kg 7 1 Majeranek Gat. I kg w ilości - 14kg 8 1 Sól spożywcza jodowana Gat. I kg w ilości - 1500kg 9 1 Ocet 0,5 - 1,00 L Gat. I l w ilości - 160L 10 1 Kawa ZBOŻOWA Gat. I kg w ilości - 500kg 11 1 Cukier biały kryształ Gat. I kg w ilości - 3800kg 12 1 Makaron świderki bez jajeczny Gat. I kg w ilości - 4300kg 13 1 Kostka sojowa Gat. I kg w ilości - 200kg 14 1 Kotlet sojowy 15-20g -. 1 szt. Gat. I kg w ilości - 400kg 15 1 Granulat sojowy Gat. I kg w ilości - 350kg 16 1 Rosół drobiowy w proszku Gat. I kg w ilości - 180kg 17 1 Zupa kalafiorowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 18 1 Zupa grzybowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 19 1 Żurek w proszku Gat. I kg w ilości - 150kg 20 1 Sos koperkowy w proszku Gat. I kg w ilości - 150kg 21 1 Sos pieczarkowy w proszku. Gat. I kg w ilości - 150 Część:2 Ziemniak jadalny gat. I CPV 03212100-1 - 25 000kg kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 11.04.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    III.6) INNE DOKUMENTY

    Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

    1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonania zamówienia określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, wykonawca składa następujące dokumenty: 2. Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. 4. Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 4 do SIWZ

    III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

    IV.3) ZMIANA UMOWY

    Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedzibia zamawiającego ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, budynek F pokoju nr 103, w godzinach 8.00-15,00 pocztą na pisemny wniosek dostawcy.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.03.2012 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat ( budynek A, pok. Nr.205) Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1 1 Pieprz czarny mielony Gat. I kg w ilości - 40kg 2 1 Pieprz ziołowy Gat. I kg w ilości - 40kg 3 1 Liść laurowy Gat. I kg w ilości - 18kg 4 1 Ziele angielskie Gat. I kg w ilości - 20kg 5 1 Przyprawa do zup w płynie Gat. I l w ilości - 500L 6 1 Przyprawa uniwersalna w proszku Gat. I kg w ilości - 800kg 7 1 Majeranek Gat. I kg w ilości - 14kg 8 1 Sól spożywcza jodowana Gat. I kg w ilości - 1500kg 9 1 Ocet 0,5 - 1,00 L Gat. I l w ilości - 160L 10 1 Kawa ZBOŻOWA Gat. I kg w ilości - 500kg 11 1 Cukier biały kryształ Gat. I kg w ilości - 3800kg 12 1 Makaron świderki bez jajeczny Gat. I kg w ilości - 4300kg 13 1 Kostka sojowa Gat. I kg w ilości - 200kg 14 1 Kotlet sojowy 15-20g -. 1 szt. Gat. I kg w ilości - 400kg 15 1 Granulat sojowy Gat. I kg w ilości - 350kg 16 1 Rosół drobiowy w proszku Gat. I kg w ilości - 180kg 17 1 Zupa kalafiorowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 18 1 Zupa grzybowa w proszku Gat. I kg w ilości - 140kg 19 1 Żurek w proszku Gat. I kg w ilości - 150kg 20 1 Sos koperkowy w proszku Gat. I kg w ilości - 150kg 21 1 Sos pieczarkowy w proszku. Gat. I kg w ilości - 150kg.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 11.04.2012.

    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zamówienie publiczne w trybie przetargu nieograniczonego o wartości zamówienia mniejszej niż kwota określona w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część:2 Ziemniak jadalny gat. I CPV 03212100-1 - 25 000kg.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 11.04.2012.

    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.