eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała PodlaskaPrzedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-11-06



Ogłoszenie nr 602491-N-2020 z dnia 2020-11-06 r.

Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej: Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu
Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej: Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej, krajowy numer identyfikacyjny 17893300000000, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego  36 , 21-500  Biała Podlaska, woj. lubelskie, państwo Polska, tel. 83 341 67 87, e-mail sekretariat@zsz1.edu.pl, faks 833 436 606.
Adres strony internetowej (URL): http://zsz1.edu.pl/zamowienia-publiczne
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
szkoła

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Tak
www.zsz1.ede.pl/zamowienia-publiczne


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie
www.zsz1.ede.pl/zamowienia-publiczne


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Tak
Inny sposób:
Tak inny sposób:pisemnie
Adres:
ZSZ 1 ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36, 21-500 Biała Podlaska


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej
Numer referencyjny: ZSZ1.272.2.2020
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych do warsztatów szkolnych oraz internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej.Zamawiający dopuszcza składanie dowolnie wybranych części zamówienia na jedną lub wiele, bądź wszystkie części zamówienia. Część zadania nie może być dzielona; oferty nie zawierające pełnego zakresu w zadaniu częściowym zostaną odrzucone. Dostarczony towar powinien być świeży z okresami ważności odpowiednio dla danego asortymentu, wysokiej jakości (pierwszy gatunek), bez wad fizycznych i jakościowych, odpowiadające obowiązującym normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z przepisami. W przypadku braku towarów o wymaganej gramaturze dopuszcza się opakowania o innych zbliżonych wielkościach (gramaturach), w takim przypadku przelicza się wartość opakowania do gramatury podanej/wymaganej przez zamawiającego. W przypadku mięsa oraz wędlin dostarczona ilość surowca musi dokładnie odpowiadać ilości zamówionej.

II.5) Główny kod CPV: 15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
03200000-3
03142500-3


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

PLN
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:    lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia: 2021-12-31
Okres w miesiącachOkres w dniachData rozpoczęciaData zakończenia
2021-12-31

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

Oświadczenie w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia Wykonawcy (zał. nr 4)

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu (zał. nr 3)
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

Oferta (zał. Nr 1), formularz asortymentowo cenowy(zał. Nr 2), wykaz podwykonawców o udzielenie zamówienia sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych dla warsztatów szkolnych i internatu szkolnego Zespołu Szkół Zawodowych nr 1 w Białej Podlaskiej (zał. nr 5), oświadczenie o przynależności do grupy kapitałowej (zał. nr 6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
Nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
Tak
Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
Nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji Nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: Nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
Nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1) Zmian korzystnych dla Zamawiającego, 2) Zmiany cen na skutek: zastosowania waloryzacji GUS wskaźnikiem cen towarów i usług konsumpcyjnych za kwartał poprzedni, 3) Zmiany nazwy produktu Zamawiający dopuszcza zmianę nazwy produktu w trakcie realizacji umowy możliwość zakupu artykułów równoważnych, tzn. takich, które nie zostały wymienione w formularzu cenowym, a odpowiadają ich wartościom, różniąc się nazwą lub nazwą producenta. 4) Zmiany stawek VAT które zostaną wprowadzone w trakcie obowiązywania umowy, 5) Zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności ceny na wniosek wykonawcy. 6) Zmiany o których mowa wprowadza się w drodze pisemnych uzgodnień na wniosek jednej ze stron
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-11-27, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
Nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> j. polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 dni (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Jaja klasa L szt. 15 000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 03142500-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: Mięso. produkty mięsne, wędliny
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:baleron kg 1, boczek surowy kg 2, boczek wędzony parzony kg 5, boczek wędzony surowy kg 12, filet z kurczaka surowy kg 460, flaki 0,9 kg szt. 2, golonki wieprzowe kg 2, kabanosy cienkie z różnych rodzajów mięsa 120g szt. 15, karkówka wieprzowa surowa bez kości kg 20, kiełbasa biała parzona kg 25, kiełbasa krakowska kg 35, kiełbasa podwawelska* kg 225, kiełbasa szynkowa* kg 55, kiełbasa śląska* kg 25, kości schabowe kg 600, kurczak świeży kg 280, łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 270, mięso mielone wieprzowo-wołowe kg 480, mielonka tyrolska* kg 75, nogi wieprzowe kg 2, ogonówka* kg 27 parówki* kg 20, pasztet drobiowy 50g szt. 350, pierś z kurczaka wędzona parzona kg 30, podgardle kg 32, podudzia z kurczaka kg 320, polędwica drobiowa kg 40, polędwica sopocka* kg 105, polędwiczki wieprzowe kg 2, porcje rosołowe z kurczaka kg 230, schab wieprzowy surowy bez kości kg 430, słonina kg 2, smalec kostka 200g kg 65, szponder wołowy kg 25, szynka gotowana* kg 110, szynka konserwowa kg 450, szynka parmeńska 0,10 kg szt. 2, szynka wieprzowa surowa bez kości kg 320, udo z kurczaka (ćwiartka) kg 130, udziec wołowy kg 10, żeberka wieprzowe mięsne paski
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15100000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: Ryby
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:łosoś mrożony płaty kg 1, łosoś wędzony filet kg 1, łosoś wędzony plastry 200g kg 1, łosoś wędzony sałatkowy 250g kg 2, makrela wędzona kg 26, pstrąg świeży kg 2, sałatka z makrelą 135g szt 300, ryba mrożona miruna b/s kg 210, ryba mrożona miruna z/s kg 240, szczupak świeży kg 2, śledzie solone b/s 1kg kg 2, tuńczyk puszka 170g szt 125
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15200000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4Nazwa: Owoce i warzywa świeże i przetworzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:ananas świeży szt 5, ananas w puszce 565g szt 180, arbuz kg 10, awokado szt 5, bakłażan kg 2, banany kg 510, bazylia świeża szt 5, borówka amerykańska 250g szt 10, botwina szt 10, brokuł szt 115, brokuł mrożony 2,5kg kg 50, brzoskwinie świeże kg 55, brzoskwinie w puszce 820g szt 70, bukiet jarzyn mrożony 2,5kg kg 15, buraki czerwone kg 510, cebula kg 950, cebula czerwona kg 60, chrzan korzeń kg 1, chrzan tarty 290g szt 180, ciecierzyca puszka 400g szt. 10, cukinia kg 40, cytryny kg 325, czereśnia kg 2, czosnek główka szt 190, czosnek granulowany 80g szt 40, dynia świeża kg 20, dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 280g - 40g owoców w 100g produktu szt 160, dżem czarna porzeczka niskosłodzony 280g - 40g owoców w 100g produktu szt 56, dżem truskawkowy niskosłodzony 280g - 40g owoców w 100g produktu szt 130, dżem wiśniowy niskosłodzony 280g- 40g owoców w 100g produktu szt 190, fasola biała drobna kg 110, fasola biała średnia kg 10, fasola konserwowa 400g szt 5, fasolka szparagowa mrożona 2,5kg kg 20, frytki 2,5kg kg 20, granat szt 10, groch łuskany kg 51, groszek konserwowy 400ml szt 190, groszek mrożony 2,5kg kg 25, gruszki kg 425, grzyby suszone 0,02 kg szt 20, jabłka kg 2650, kalafior szt 150, kalafior mrożony 2,5kg kg 70, kapusta biała szt 120, kapusta biała kg 400, kapusta czerwona kg 170, kapusta kiszona 1 kg kg 490, kapusta pekińska kg 100, ketchup łagodny 500ml o zawartości pomidorów nie mniejszej niż 120 g na 100g produktu szt 250, ketchup pikantny 500ml o zawartości pomidorów nie mniejszej niż 120 g na 100g produktu l szt 110, kiwi kg 5, kolendra świeża szt 2, kompot czarna porzeczka 0,9l szt 60, kompot śliwkowy 0,9l szt 10, kompot truskawkowy 0,9l szt 30, kompot wiśniowy 0,9l szt 100, koncentrat pomidorowy 200g szt 100, koncentrat pomidorowy 30% 0,9l szt 190, koper świeży szt. 530, kukurydza konserwowa 425g szt 310, limonki kg 1, mak kg 1, maliny mrożone 2,5kg kg 5, maliny świeże -opakowanie 0,5kg szt 10, mandarynki kg 310, marchew koktajlowa 2,5kg kg 5, marchew kostka mrożona 2,5kg kg 70, marchew świeża kg 1 470, marmolada 500g szt 30, masa makowa 800g szt 5, migdały całe 1kg kg 1, 1,mieszanka kompotowa 2,5 kg kg 490, mięta świeża szt 20, mix sałat szt 100, morele suszone 100g szt 5, natka pietruszki świeża szt 440, nektarynki kg 37, ogórek zielony kg 530, ogórki kiszone 0,5 kg szt 360, ogórki konserwowe 0,9 l szt 340, oliwki 140g szt 20, oregano świeże szt 2, orzechy laskowe 100g szt 2, orzechy włoskie 100g szt 20, papryka konserwowa 0,9l szt 270, papryka świeża kg 420, pestki dyni 100 g szt 20, pieczarki kg 370, pieczarki konserwowe 280g szt 5, pietruszka korzeń kg 310, płatki migdałowe 100g szt 40, pomarańcze kg 140, pomidory koktajlowe 0,25 kg szt 30, pomidory suszone (słoik) 285g szt 290, pomidory świeże kg 860, por kg 220, powidła śliwkowe 330 g szt 2, rabarbar kg 2, rodzynki 100g szt 55, rozmaryn świeży szt 2, rukola szt 300, rzepa biała kg 50, rzodkiew czarna kg 40, rzodkiewka szt 520, sałata lodowa szt 100, sałata ozdobna szt 20, sałata zielona szt 950, seler konserwowy 280g szt 200, seler naciowy szt 15, seler świeży kg 340, sezam 100g szt 15, słonecznik łuskany 100g szt 110, soczewica kg 83, soczewica czerwona 400g szt. 60, soja 400g szt 2, sok owocowy 2 l szt 30, sok owocowy kartonik 200 ml szt 170, susz owocowy 500g szt 10, syropy owocowe zagęszczane 0,5 l szt 5, szczaw konserwowy 0,9l szt 30, szczaw konserwowy 290g szt 50, szczypior szt 920, szpinak mrożony rozdrobniony 0,45 kg szt 135, szpinak mrożony 2,5 kg kg 40 szpinak świeży 150g szt 100, śliwki suszone 100g szt 40, śliwki węgierki kg 100 śliwka wędzona kg 80, truskawki mrożone 2,5 kg kg 50, truskawki świeże kg 60, tymianek świeży szt 2, warzywa mrożone paski 2,5kg kg 50, winogron kg 10, zestaw do kiszenia w pęczkach szt 3, ziemniaki kg 7500, żurawina 280g słoik szt 20, żurawina suszona kg 16, żurawina suszona 150g szt 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15300000-1, 03200000-3

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5Nazwa: Produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:jogurt naturalny 350 g szt. 1 100, jogurt owocowy 150g szt. 850, kefir 1kg szt. 10, Lody 1 l - różne smaki szt. 10, Lody 5 l - różne smaki szt. 2, masło śmietankowe 200g szt. 770, maślanka 1l szt. 5, mleko 2% butelka 1l szt. 1 000, mleko 2% karton 1l szt. 400, Mleko 3,2 % dla baristów szt. 10, mleko w proszku 500g szt. 10, mleko zsiadłe 0,5 l szt. 10, ser biały półtłusty 200g kg 400, ser biały półtłusty 0,5 kg krajanka kg 150, ser biały półtłusty 1 kg krajanka kg 150, ser CAPRII 220g szt. 2, Ser Cheddar plastry 150 g szt. 5, ser FETA 270g szt. 440, ser GORGONZOLA 200 g szt. 3, ser MASCARPONE 250g szt. 15, ser MOZARELLA kulka 100g szt. 10, ser MOZARELLA mini kulki 150g szt. 10, ser pleśniowy BRIE 120g szt. 5, Ser topiony plastry 130 g szt. 500, ser topiony (bloczek) 100g szt. 280, ser twarogowy z ziołami 150 g szt. 200, ser żółty edamski kg 120, ser żółty salami (blok do 1,5 kg) kg 280, ser żółty wędzony kg 40, serek homogenizowany waniliowy 150 g szt. 690, Serek różne smaki 150 g szt. 220, śmietana 12% 200 g szt. 500, śmietana 30% 1000 ml szt. 40, śmietana 30% 500 ml szt. 240, śmietana do zupy 18% 400g szt. 1 550, śmietanka do kawy 10*10 g szt.130
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15500000-3,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6Nazwa: Różne produkty spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:aromaty do ciasta 4,5g szt. 80, barwniki spożywcze 5 g szt. 10, bazylia 10g szt. 100, bezy drobne 0,10 kg szt. 20, biszkopty 120g szt. 40, budyń rożne smaki 41g szt. 180, chałwa waniliowa 50 g szt. 5, chili 15g szt. 5, ciasto francuskie 275g szt. 5, cukier brązowy 0,5kg szt. 2, cukier kryształ 1 kg kg 590, cukier puder 0,4 kg szt. 95, cukier waniliowy 16g szt. 190, cukierki krówki kg 1, cukierki kukułki kg 1, cynamon 20g szt. 100, czarnuszka 20 g szt. 10, cząber otarty 10 g szt. 25, czekolada do fontanny 1 kg (biała i mleczna) szt. 1, czekolada gorzka WEDEL 100g lub równoważna szt. 130, czekolada mleczna WEDEL 100g lub równoważna szt. 110, dekoracje ażurowe do ciasta z czekolady gorzkiej 30 g (listki ażurowe, kwiatki) szt. 3, czosnek niedźwiedzi 30g szt.30, d elicje 140g WEDEL lub równoważne szt. 15, draże (kamyki orzechowe 80g,draże mleczne70g ) szt. 5, drożdże (kostka 0,10kg) kg 10, Estragon 10 g szt. 20, fix do śmietany- stabilizator śmietany 9g szt. 260, galaretki różne smaki i kolory 79g (pomarańczowy, żółty, zielony, czerwony, niebieski, fioletowy, przezroczysty) szt. 350, gałka muszkatołowa mielona 15 g szt. 5, glukoza 75 g szt. 2, gorczyca 30g szt. 2, goździki 15g szt. 5, groszek ptysiowy 80g szt. 3, herbata granulowana 100g szt. 210, herbata LIPTON 100 szt. lub równoważna szt. 5, herbata LIPTON 50szt lub równoważna szt. 40, herbata LIPTON 25 szt. lub równoważna szt. 30, herbata owocowa piramidki LIPTON 10szt. lub równoważna szt. 30, herbatniki szkolne 100g szt. 400, imbir 15g szt. 40, jałowiec 15g szt. 2, kakao Decomorreno 150 g lub równoważne szt. 20, kakao Decomorreno 80 g lub równoważne szt. 50, kakao granulowane Puchatek 300g lub równoważne szt. 5, kasza gryczana 1kg kg 86, kasza jaglana 1kg kg 5, kasza jęczmienna średnia 1kg kg 150, kasza kukurydziana 400 g szt. 15, kasza kus-kus 300g kg szt.5, kasza manna 1kg kg 28, kasza pęczak 1 kg kg 30, kawa Inka 150g szt. 18, kawa naturalna TCHIBO EXLUSIVE mielona 250g lub równoważna szt. 20, kawa naturalna LAVAZZA ziarnista 250g lub równoważna szt. 20, kawa rozpuszczalna JACOBS KRONUNG GOLD 200g lub równoważna szt. 2, kawa rozpuszczalna NESCAFE 200g lub równoważna szt. 20, kisiel różne smaki 40g szt. 30, kleik ryżowy NESTLE 160g lub równoważny szt. 58, kminek 20g szt. 10, kolendra mielona 20g szt. 10, kolendra suszona loiście 6g szt.10, koncentrat buraczany butelka 300 ml szt. 3 kotlet sojowy 100g szt. 5, krakersy LAJKONIK 180g lub równoważne szt. 3, krem czekoladowy NUTELLA 350g lub równoważny szt. 5, krem czekoladowy NUTELLA 630g lub równoważny szt. 3, kurkuma 20g szt. 40, kwasek cytrynowy 25g szt. 100, liść laurowy 40g szt. 40, Lubczyk 30 g szt. 90, majeranek 40g szt. 65, majonez Winiary 400g lub równoważny szt. 150, majonez Winiary 700g lub równoważny szt. 160, makaron gwiazdki 250g LUBLELLA lub równoważny szt. 20, makaron kokardki LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt. 20, makaron krajanka 0,25 kg szt. 20, makaron krajanka 0,5 kg LUBELLA lub równoważny szt. 50, makaron krajanka 1kg szt. 40, makaron łazanki LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt. 95,makaron muszelki 500g LUBELLA lub równoważny szt. 30, makaron nitka cięta 500g LUBELLA lub równoważny szt. 100, makaron pióra penne LUBELLA 0,4 kg lub równoważny szt. 220, makaron razowy LUBELLA świderki penne 400g lub równoważny szt. 340, makaron rurki Cannelloni 250g szt. 5, makaron ryżowy nitki 200g szt. 15 ,makaron spaghetti LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt. 200, makaron świderki LUBELLA 0,5 kg lub równoważny szt. 450, Makaron TORTELINI 250g szt. 30 ,makaron wstążki LUBELLA 0,5kg lub równoważny szt. 10, margaryna KASIA 250 g lub równoważna kg 35, margaryna zwykła 250g kg 80, masło roślinne 250g (kubek) szt. 1400, mąka kukurydziana 400g szt. 2, mąka przenna typ 500 - 1kg- kg. 1000, mąka ziemniaczana 1kg kg 56, mąka żytnia 1 kg typ 720 kg 5, miód pszczeli wielokwiatowy 360 g szt. 40, miód pszczeli wielokwiatowy 900 ml szt. 70, miód sztuczny 370g szt. 20, musztarda francuska 185 g szt. 20, musztarda stołowa 200g szt. 110, musztarda DIJON 185g szt. 10, musztarda kremska 200g szt. 30, ocet 0,5l szt. 25, ocet balsamiczny 250g szt. 2, ocet winny 250ml szt. 3, olej uniwersalny 0,5 l o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% litr 150, olej uniwersalny 0,9 l o zawartości kwasów jednonienasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielonienasyconych poniżej 40% szt. 445, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 0,5l szt. 8, oregano 40g szt. 65, papryka w proszku ostra 50g szt. 25, papryka w proszku słodka 50g szt. 35, papryka wędzona 20g szt. 45, Perełki cukrowe kolorowe do ciasta 42g (różne wielkości) szt. 10, pieprz cytrynowy 20 g szt. 30, pieprz kolorowy 50g szt. 2, pieprz naturalny czarny mielony 50g szt. 120, pieprz naturalny czarny ziarnisty 50g szt. 5, pieprz ziołowy 100g szt. 10, pisaki cukrowe 76g (różne kolory) szt. 5, płatki kukurydziane NESTLE 500g lub równoważne szt. 80, płatki owsiane górskie 400g szt. 142, posypka do ciast 80g (różne rodzaje: maczki, pałeczki, gwiazdki, serduszka) szt. 5, precelki LAJKONIK 130g lub równoważne szt. 5,proszek do pieczenia 30 g szt. 90, przyprawa CURRY 20g szt. 30, przyprawa do bigosu 20 g szt. 15, przyprawa do drobiu 20 g szt. 60, przyprawa do grilla 20g szt. 5, przyprawa do gyrosa 30g szt. 10, przyprawa do karkówki 20 g szt. 10, przyprawa do piernika 25g szt. 50, przyprawa do wieprzowiny 20g szt. 70, przyprawa do ziemniaków 50g szt. 20, przyprawa do żeberek 25g szt. 5, przyprawa MAGI 1L szt. 2, przyprawa rozmaryn 15g szt. 20, przyprawa TZATZIKI 20g szt. 30, rożek waflowy 40g- opakowanie 15 szt. szt. 5, rożek waflowy duński śr.58mm wys.155 mm szt. 30, ryż brązowy 1kg kg 2, ryż długoziarnisty 1kg kg 20, ryż paraboliczny 1kg kg 290, słomka ptysiowa 200g szt. 10, soda 80g szt. 20, sos deserowy 200g szt. 5, sos sojowy (jasny, ciemny) 150 ml szt. 2, sól drobna jodowana kg 180, sól kamienna kg 1, sól morska kg 20, tortilla 245g szt. 15, tymianek 10g szt. 30, Vegeta 0,2 kg szt. 80, Vegeta naturalna, przyprawa warzywna do potraw 150 g szt. 220, wafle tortowe 150g szt. 10, wiórki kokosowe 100g szt. 30, zacierka 200g szt. 50, ziele angielskie 50g szt. 60, zioła prowansalskie 40g szt. 45, żelatyna 50g szt. 70, żurek w proszku 60g szt. 20, żurek zakwas - butelka 0,5l szt. 3
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15800000-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7Nazwa: Pieczywo
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:bułka grahamka 60 g szt. 10200, bułka hod-dog 90g szt. 40, bułka paluch 90g szt. 2100, bułka słodka 100 g szt. 500, bułka sucha szt. 330, bułka tarta kg 140, bułka wrocławska 200g szt. 25, bułka z ziarnami słonecznika 80 g szt. 2200, bułka zwykła 50g szt. 2400, bułka zwykła 80g szt. 2000, chleb razowy krojony 500g ze słonecznikiem szt. 2700, chleb tostowy szt. 50, chleb zwykły krojony 500g szt. 2700, rogal maślany 0,10 g szt. 750
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15810000-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 8Nazwa: Napoje
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:COCA-COLA 1 litr szt. 10, napój FANTA 1 litr szt. 10, napój SPRITE 1 litr szt. 10, woda mineralna 5 litrów BYSTRA szt. 5, woda mineralna gaz. 0,5 litra CISOWIANKA szt. 10, woda mineralna ng 0,5 litra CISOWIANKA szt. 10, woda mineralna gaz. 1,5 litra CISOWIANKA szt. 70, woda mineralna ng 1,5 litra CISOWIANKA szt. 70, kwas chlebowy 2l szt. 1, napój Tymbark 0,5 l szt. 10
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15980000-1,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
PLN
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach:
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia: 2021-12-31
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
cena100,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.