Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-05-31
Lublin: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 61023 - 2016; data zamieszczenia: 31.05.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 28 , ul. Radości 13, 20-530 Lublin, woj. lubelskie, tel. 0-81 5339272, faks 0-81 5339272.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp28.bip.lublin.eu
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Na przedmiot zamówienia składa się sukcesywny zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla potrzeb stołówki Szkoły Podstawowej nr 28 w Lublinie ul. Radości 13 w odniesieniu do 7 części zamówienia zgodnie z załącznikami do ogłoszenia dotyczącymi informacji o ofertach częściowych.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.22.00.00-6, 15.31.00.00-4, 15.51.00.00-6, 15.80.00.00-6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.08.2017.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
zrealizowali w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, co najmniej 2 dostawy o wartości brutto każdej dostawy nie mniejszej niż wartość brutto oferowana , które zostały wykonane lub są wykonywane należycie
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
opłaconą polisę, a w przypadku jej braku inny dokument potwierdzający, że Wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
- wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;
- opłaconą polisę, a w przypadku jej braku, inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia.
Wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt 4 ustawy, na zasoby innych podmiotów przedkłada następujące dokumenty dotyczące podmiotów, zasobami których będzie dysponował wykonawca:
- opłaconą polisę, a w przypadku jej braku, inny dokument potwierdzający, że inny podmiot jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia;
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
- zaświadczenie niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Informacja Wykonawcy o powierzeniu wykonania części zamówienia podwykonawcy. W odniesieniu do przedmiotu zamówienia Zamawiający za część zamówienia rozumie: sprzedaż artykułów żywnościowych i dostawa (transport). Zamawiający nie zastrzega osobistego wykonania przez wykonawcę części zamówienia, o których mowa w zapisie poprzednim
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Istotne zmiany umowy, ich dopuszczalność oraz warunki zmian : Podane w opisie przedmiotu zamówienia ilości mogą zostać zmniejszone lub zwiększone o określoną wartość procentową tj. : + - 10%. Zmiana cen jednostkowych brutto dostarczanych produktów oparta będzie na klauzuli waloryzacji cen, o ile Wykonawca w sposób obiektywny ekonomicznie na podstawie wniosku oraz przedłożonych dokumentów uzasadni potrzebę ich zmian. Zmiana cen jednostkowych brutto dotyczyła będzie także sezonowości tj. spadku lub wzrostu cen związanej z cyklem wytwarzania produktów.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp28.bip.lublin.eu
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa nr 28, 20-530 Lublin, ul. Radości 13, pok. 206.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.06.2016 godzina 11:00, miejsce: Szkoła Podstawowa nr 28, 20-530 Lublin, ul. Radości 13, pok. 200.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Szponder kg 100 2. Udziec wołowy kg 1200 3. Polędwiczki wieprzowe kg 700 4. Żeberka wieprzowe paski kg 200 5. Karczek wieprzowy b/k kg 800 6. Łopatka wieprzowa b/k kg 700 7. Schab wieprzowy b/k kg 750 8. Wątroba wieprzowa kg 150 9. Kiełbasa biała kg 350 10. Bok wędzony kg 400 11. Parówki cielęce ekstra kg 150 12. Kiełbasa Podwawelska kg 300 13. Szynka wieprzowa gotowana kg 35 14. Mielonka Szynka Tyrolska kg 35 15. Polędwica sopocka kg 35 16. Polędwica drobiowa kg 35 17. Filety z kurczaka pojedyncze kg 400 18. Filety z indyka kg 700 19. Udziec z kurczaka bez grzbietu kg 1600 20. Kurczak cały kg 250 21. Podudzie z kurczaka kg 700 22. Smalec kg 90 23. Słonina kg 100 24. Szynka b/k kg 800.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.10.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb Warzywa i owoce mrożone..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Filety rybne mrożone miruna bez glazury kg 500 2. Filet z łososia kg 140 3. Filet z pstrąga świeży kg 210 4. Konserwa rybna makrela w oleju szt. 50 5. Fasola szparagowa żółta mrożona cięta kg 150 6. Fasola szparagowa zielona mrożona cięta kg 300 7. Mieszanka kompotowa mrożona kg 400 8. Kalafior mrożony polski kg 300 9. Truskawka mrożona polska kg 400 10. Brokuł mrożony kg 300 11. Wiśnie drelowane mrożone kg 100 12. Maliny mrożone kg 300 13. Marchew liliput mrożona kg 200 14. Szpinak w kostkach siekany kg 250 15. Groszek zielony mrożony kg 200 16. Paluszki rybne panierowane kg 500 17. Marchew mrożona (kostka) kg 200 18. Filety z dorsza bez glazury kg 350.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.00.00-6, 15.31.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ziemniaki, warzywa, owoce świeże i przetworzone..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki jadalne polskie workowane a 30kg kg 20000 2. Kapusta kwaszona kg 1000 3. Ogórek kiszony kg 600 4. Burak czerwony długi kg 700 5. Cebula czerwona kg 50 6. Cebula biała polska kg 1500 7. Czosnek główka polski szt 500 8. Marchew korzeń polska kg 2500 9. Ogórek świeży kg 700 10. Pietruszka korzeń polska kg 900 11. Rzodkiewka pęczek min. 200g szt 250 12. Rzepa biała kg 300 13. Seler bulwa kg 400 14. Fasola Jaś duży kg 600 15. Fasola Jaś drobny kg 150 16. Groch łupany kg 100 17. Papryka świeża kg 600 18. Pomidor świeży kg 600 19. Brokuły szt 300 20. Botwinka min. 350g pęczek 120 21. Kapusta pekińska kg 500 22. Kapusta czerwona kg 300 23. Kalafior świeży szt 400 24. Kapusta biała kg 500 25. Kapusta młoda polska szt 500 26. Koper pęczek min. 100g pęczek 1000 27. Natka pietruszki pęczek min. 100g pęczek 1000 28. Por kg 200 29. Szczaw świeży kg 50 30. Szczypior pęczek min. 150g pęczek 1000 31. Sałata masłowa główka min. 450g szt 1400 32. Pieczarka świeża kg 500 33. Fasola szparagowa żółta świeża kg 150 34. Fasola szparagowa zielona świeża kg 150 35. Banany kg 5000 36. Gruszki polskie kg 1600 37. Jabłka polskie kg 3500 38. Maliny polskie świeże kg 300 39. Mandarynki kg 800 40. Morele kg 200 41. Nektarynki kg 500 42. Pomarańcze kg 5000 43. Śliwka węgierka kg 400 44. Truskawka świeża polska kg 200 45. Brzoskwinie kg 500 46. Ziemniak młody jadalny polski kg 2000 47. Kiwi kg 1200 48. Marchew młoda jadalna polska kg 200 49. Pietruszka młoda jadalna polska kg 150 50. Sałata rzymska min. 400g szt 200 51. Seler naciowy min. 250g pęczek 100 52. Soczewica czerwona łupana kg 100 53. Brukselka kg 200 54. Cebula cukrowa kg 300 55. Sałata mix w workach min. 600g szt 300 56. Sałata rukola szt 300 57. Cytryna kg 130 58. Bazylia świeża zioło doniczka szt 100 59. Rozmaryn świeży zioło doniczka szt 100 60. Oregano świeże zioło doniczka szt 100 61. Tymianek świeży zioło doniczka szt 100 62. Lubczyk świeży zioło doniczka szt 100 63. Sałata lodowa szt 300 64. Kapusta włoska kg 100 65. Borowik suszony kg 3 66. Paragwajka(owoc) kg 600 67. Jagody czarne świeże kg 100 68. Pomidor koktajlowy kg 100 69. Melisa świeża zioło doniczka szt 100 70. Mięta świeża ziolo doniczka szt 100.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.31.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mleko, śmietana, nabiał..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko 3,2 % butelka plastikowa l 4000 2. Śmietana 18% wiaderko 1l l 1800 3. Serek topiony min. 100g różne smaki szt 300 4. Serek homogenizowany BAKUŚ szt 7000 5. Masło kostka 200g min. 82% tłuszczu szt 1300 6. Ser twarogowy półtłusty kostka kg 350 7. Ser żółty twardy Gouda kg 100 8. Serek homogenizowany 150 g różne smaki szt 3000 9. Jogurt naturalny grecki opak. 400 ml szt 600 10. Jogurt owocowy opak 150 ml różne smaki szt 6000 11. Jogurt owocowy pitny min. 350 g but. różne smaki szt 14000 12. Jogurt naturalny 150ml Krasnystaw szt 5000 13. Ser feta sałatkowy min. 250 g kg 100 14. Ser parmezan starty kg 80 15. Ser mozarella 150g(mini kulki) szt 600 16. Kefir 400 ml kubek szt 7000 17. Serek wiejski 150 ml szt 7000.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.51.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Wyroby mączne garmażeryjne do gotowania i smażenia..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kopytka świeże kg 1200 2. Kluski śląskie świeże kg 800 3. Pierogi wiejskie świeże kg 800 4. Pierogi z kapustą i pieczarkami kg 520 5. Pierogi z mięsem kg 800 6. Pierogi ruskie kg 700 7. Naleśniki z serem kg 800 8. Kluski leniwe świeże kg 800 9. Krokiety z mięsem kg 260 10. Pierogi z jagodami kg 260 11. Pierogi z truskawkami kg 400 12. Pierogi z soczewicą kg 260 13. Pierogi lubelskie kg 700 14. Knedle z serem kg 600 15. Naleśniki ze szpinakiem kg 600 16. Naleśniki jabłkami kg 400 17. Kotlety z kaszy jęcz i warzyw kg 400 18. Krokiety z kapustą i pieczarkami kg 400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.51.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Różne produkty spożywcze..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier a1kg kg 200 2. Cukier waniliowy 32g szt 50 3. Miód naturalny słoik 300g polski szt 600 4. Kakao rozpuszczalne 300g Puchatek szt 100 5. Kisiel różne smaki 1kg bez cukru szt 300 6. Budyń różne smaki 1kg bez cukru szt 300 7. Mus owocowy saszetka szt 7000 8. Herbata granulowana Lipton 100g szt 100 9. Ocet jabłkowy 0,25l szt 100 10. Musztarda rosyjska a 200g szt 80 11. Sos sałatkowo-koperk. proszek a0,8 szt 20 12. Szczaw konserwowy 350g szt 120 13. Sól sodowo-potasowa 1kg kg 50 14. Sól sodowo-magnezowa 0,35kg szt 150 15. Płatki owsiane górskie 0.5 kg szt 60 16. Zakwas do żuru 0,5 l szt 120 17. Papryka słodka 800g szt 50 18. Papryka ostra 800g szt 20 19. Pieprz ziołowy 700g szt 10 20. Sól kuchenna a1kg kg 300 21. Ziele angielskie 600g szt 25 22. Zioła prowansalskie 300g szt 10 23. Pieprz naturalny 800g szt 25 24. Majeranek tarty 150g szt 40 25. Liść laurowy 100g szt 40 26. Kminek otarty 550g szt 50 27. Czosnek granulowany a 1kg szt 100 28. Lubczyk zioło suszone a 1kg szt 15 29. Czomber zioło suszone a 1kg szt 15 30. Tymianek zioło suszone a 1kg szt 15 31. Estragon zioło suszone a 1kg szt 15 32. Bazylia zioło suszone a 1kg szt 15 33. Czubryca zielona zioło suszone a 1kg szt 15 34. Pulpa pomidorowa a1kg szt 50 35. Kurkuma a 1kg szt 10 36. Carry a 1kg szt 10 37. Keczup 500g Pudliszki szt 50 38. Chrzan słoik 370ml Rebok szt 150 39. Gałka muszkatołowa mielona a1kg szt 5 40. Kozieratka zioło suszone a1kg szt 15 41. Ocet jabłkowy 0,5l szt 50 42. Ocet balsamiczny a0,5l szt 30 43. Fasola czerwona konserwowa a320g szt 100 44. Cebula suszona a 1kg szt 15 45. Dżem truskawkowy niskosłodzony 280g szt 400 46. Olej rzepakowy 0,9l szt 1200 47. Brzoskwinie w syropie 450g szt 150 48. Ananas w syropie 450g szt 150 49. Sok warzywno-owocowy Kubuś Play szt 4500 50. Soki owocowe w kartoniku bez konserwantów200 szt 5000 51. Ryż długoziarnisty biały a1kg kg 200 52. Ryż paraboliczny a5kg kg 700 53. Ryż paraboliczny brązowy a1kg kg 200 54. Mąka pszenna tortowa a1kg kg 700 55. Mąka ziemniaczana a1kg kg 70 56. Jaja wielkość L szt 8000 57. Groszek konserwowy 400g polski szt 300 58. Kukurydza konserwowa 340g polska szt 400 59. Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg Pudliszki szt 450 60. Kasza manna a400g szt 30 61. Kasza jęczmienna wiejska a1kg kg 450 62. Kasza gryczana a1 kg kg 200 63. Kasza jaglana a1 kg kg 250 64. Kasza kuskus a1kg kg 100 65. Makaron nitka cięta As babuni 4 jajeczny kg 200 66. Makaron świD. 100% mąki durum durum kg 750 67. Makaron kolanko z falbanką 100% mąki durum durum kg 400 68. Makaron łazanki 100% mąki durum durum kg 300 69. Makaron spaghetti 100% mąki durum durum kg 300 70. Makaron ciemny 100% mąki durum durum kg 200 71. Makaron zacierka kg 50 72. Pestki dyni a1kg szt 30 73. Ziarka słonecznika a1kg szt 50 74. Śliwka suszona a1kg kg 30 75. Nektar owocowy różne smaki a200ml szt 13000 76. Kawa zbożowa INKA opak 150g szt 20.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.31.00.00-4, 15.51.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i cukiernicze..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb krojony pakowany waga co najmniej 550g szt 4500 2. Rogal maślany szt 3000 3. Parówka krojona pakowana waga co najmniej 500g szt 300 4. Croissant maślany szt 1500 5. Bułka tarta kg 500 6. Chleb razowy z ziarnami na zakwasie krojony550 szt 2000 7. Chleb żytni na zakwasie krojony 500g szt 2000 8. Pączek 90g szt 1500 9. Bułka kajzerka szt 8000 10. Bułeczka maślana 100g szt 1300 11. Placek drożdżowy z zawart. cukru max. 1,5g/100g kg 100 12. Drożdżówka z nadzieniem zawart. cukru 1,5g/100g szt 1500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2017.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z LUBLINA
- Usługa w zakresie kompleksowego zabezpieczenia produktów leczniczych do badania klinicznego (DZP.25.31.2024)
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i przetwory mięsne.
- Utrzymanie czystości Sekcji Zamiejscowych
- Dostawa jednorazowych wkładów do strzykawki automatycznej na potrzeby COZL
- Dostawa implantów ortopedycznych - 2 zadania
- Dostawa sprzętu pszczelarskiego na potrzeby realizacji przedsięwzięcia pn:"Utworzenie Branżowego Centrum Umiejętności w Pszczelej Woli z zakresu pszczelarstwa".
więcej: przetargi w Lublinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Samorządowego w Celestynowie
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa produktów żywnościowych dla Miejskiego Przedszkola nr 17 w Piekarach Śląskich
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Starej Wsi
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.