eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdañskDostawy s³odyczy znak sprawy: 6/2018/BIGB O/POTULICE

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2018-09-03



Og³oszenie nr 612078-N-2018 z dnia 2018-09-03 r.

Ba³tycka Instytucja Gospodarki Bud¿etowej BALTICA: Dostawy s³odyczy znak sprawy: 6/2018/BIGB O/POTULICE
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: Zamieszczanie obowi±zkowe

Og³oszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mog± ubiegaæ siê wy³±cznie zak³ady pracy chronionej oraz wykonawcy, których dzia³alno¶æ, lub dzia³alno¶æ ich wyodrêbnionych organizacyjnie jednostek, które bêd± realizowa³y zamówienie, obejmuje spo³eczn± i zawodow± integracjê osób bêd±cych cz³onkami grup spo³ecznie marginalizowanych

Tak


Nale¿y podaæ minimalny procentowy wska¼nik zatrudnienia osób nale¿±cych do jednej lub wiêcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy ni¿ 30%, osób zatrudnionych przez zak³ady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

Postêpowanie przeprowadza centralny zamawiaj±cy

Nie

Postêpowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiaj±cy powierzy³/powierzyli przeprowadzenie postêpowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiaj±cy powierzy³/powierzyli prowadzenie postêpowania:
Postêpowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiaj±cych

Nie


Je¿eli tak, nale¿y wymieniæ zamawiaj±cych, którzy wspólnie przeprowadzaj± postêpowanie oraz podaæ adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postêpowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postêpowania wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej - maj±ce zastosowanie krajowe prawo zamówieñ publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Ba³tycka Instytucja Gospodarki Bud¿etowej BALTICA, krajowy numer identyfikacyjny 22115068800000, ul. ul. Kurkowa  12 , 80-803   Gdañsk, woj. pomorskie, pañstwo Polska, tel. 58 728 70 00, , e-mail e.saganowska@igbbaltica.pl, , faks 58 728 70 01.
Adres strony internetowej (URL):
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym mo¿na uzyskaæ dostêp do narzêdzi i urz±dzeñ lub formatów plików, które nie s± ogólnie dostêpne www.igbbaltica.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny (proszê okre¶liæ):
igb

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (je¿eli dotyczy):

Podzia³ obowi±zków miêdzy zamawiaj±cymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postêpowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postêpowania z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiaj±cych jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postêpowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postêpowania odpowiadaj± pozostali zamawiaj±cy, czy zamówienie bêdzie udzielane przez ka¿dego z zamawiaj±cych indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozosta³ych zamawiaj±cych):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pe³ny i bezpo¶redni dostêp do dokumentów z postêpowania mo¿na uzyskaæ pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona bêdzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie


Dostêp do dokumentów z postêpowania jest ograniczony - wiêcej informacji mo¿na uzyskaæ pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu nale¿y przesy³aæ:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przes³anie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przes³anie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzêdzi i urz±dzeñ lub formatów plików, które nie s± ogólnie dostêpne

Nie
Nieograniczony, pe³ny, bezpo¶redni i bezp³atny dostêp do tych narzêdzi mo¿na uzyskaæ pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy s³odyczy znak sprawy: 6/2018/BIGB O/POTULICE
Numer referencyjny:
Przed wszczêciem postêpowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o mo¿liwo¶ci sk³adania ofert czê¶ciowych
Zamówienie podzielone jest na czê¶ci:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu mo¿na sk³adaæ w odniesieniu do:

Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do udzielenia ³±cznie nastêpuj±cych czê¶ci lub grup czê¶ci:

Maksymalna liczba czê¶ci zamówienia, na które mo¿e zostaæ udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane: Dostawy s³odyczy: 1. Grupa 1: 1) Czekolada mleczna nadziewana ró¿ne smaki 90 g, ilo¶æ szacunkowa 25000 sztuk. CPV: 15842100-3. 2) Czekolada mleczna 90 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842100-3. 3) Czekolada gorzka 90 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842100-3. 4) Czekolada mleczna "bakaliowa" z rodzynkami i orzechami 90 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842100-3. 5) Czekolada gorzka E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842100-3. 6) Czekolada mleczna "nadziewana" E.Wedel 100 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842100-3. 7) Czekolada mleczna z ca³ymi orzechami laskowymi Alpen Gold NusseBeiser 100 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842100-3 8) Czekolada mleczna z orzechami laskowymi Alpen Gold 90 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842100-3. 9) Czekolada bia³a Wedel 90 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842100-3. 10) Czekolada mleczna z rodzynkami i orzechami laskowymi - milka (Raisin&Nut) 100 g, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842100-3. 2. Grupa 2: 1) Baton Mars 47 g. Nugatowe nadzienie, karmel, mleczna czekolada, ilo¶æ szacunkowa 20000 sztuk. CPV: 15842220-0. 2) Baton Snickers 50 g. Nugatowe nadzienie, pra¿one orzeszki ziemne, karmel, ilo¶æ szacunkowa 20000 sztuk. CPV: 15842220-0. 3) Baton Lion 42 g. Nadziewany wafel z karmelem i p³atkami ry¿owymi w polewie kakaowej, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 4) Baton Pawe³ek ró¿ne smaki 45 g. Batonik z nadzieniem w mlecznej czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 5) Baton Twix 51 g (2x25,00 g). Ciasteczka oblane kremem i mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842220-0. 6) Baton Kinder Boueno 43 g. Dwa batony w opakowaniu, pojedynczo pakowane. Wafel pokryty mleczn± czekolad±, wype³niony mleczno-orzechowym nadzieniem, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842220-0. 7) Baton Bounty 57 g. Wiórki kokosowe oblane mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842220-0. 8) Wafelek kakaowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 9) Wafelek orzechowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 10) Wafelek Grze¶ki 36 g, przek³adany kremem kakaowym w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 12000 sztuk. CPV: 15842220-0. 11) Wafle Familijne Jutrzenka ró¿ne smaki 180 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 12) Wafelek Princessa ró¿ne smaki 35-37 g przek³adany kremem oblany mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 13) Wafelek Prince Polo XXL ró¿ne smaki 50 g, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 14) Wafle teatralne w czekoladzie Kopernik 46 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 15) Rogal 7 Days Chipita o nadzieniu o ró¿nych smakach 60 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 16) Rolada d³ugoterminowa TAGO 200 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 17) Wafle przek³adane kremem 150 g paczkowane , ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 3. Grupa 3: 1) Markizy kakaowe Hit Bahlsen 220 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842300-5. 2) Markizy kakaowe 500 g, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 3) Cha³wa ró¿ne smaki - bez polewy 65 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842300-5. 4) Landrynki-karmelki twarde miêtowe 80 g, ilo¶æ szacunkowa 13000 sztuk. CPV: 15842300-5. 5) Landrynki-karmelki twarde o smaku owocowym 80 g , ilo¶æ szacunkowa 13000 sztuk. CPV: 15842300-5. 6) Krówki paczkowane 130, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5. 7) Je¿yki Jutrzenka ró¿ne smaki 140 g, ilo¶æ szacunkowa 2500 sztuk. CPV: 15842300-5. 8) Delicje E.Wedel ró¿ne smaki 147 g, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 9) Pieguski E.Wedel ró¿ne smaki 135 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5. 10) Krakuski florianki 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 11) Krakuski serduszka 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 12) Krakuski ciastka ma¶lane 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 13) Krakuski deserowe z cukrem 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 14) Biszkopty 120 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5. 15) Biszkopty z galaretk± w polewie czekoladowej ró¿ne smaki 130 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842300-5. 16) Herbatniki Petit Beurry 100 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15821200-1. 17) Paluszki solone 70 g - 80 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842300-5. 18) Sêkacz kakaowy 32 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842300-5. 19) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej E.Wedel 380 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 20) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej 500 g, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842300-5. 21) Toffifee bombonierka 125 g. Orzech laskowy w karmelu, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842300-5. 22) Napój czekoladowy instant - rozpuszczalny 300 g. CPV: 15841000-5, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. 23) Paluszki serowo-cebulowe 220 g - 250 g, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV:15842300-5. 24) Lizaki serduszka,6 g /100 szt / ilo¶æ szacunkowa 200 opakowañ, CPV 15842300-5. 25) Lizaki Chupa-Chups, ilo¶æ szacunkowa 1200 sztuk, CPV 15842300-5. 26) BOMBONIERKA Ferrero Raffaello - opakowanie o wadze 150 g, ilo¶æ szacunkowa 600 sztuk. CPV: 15842300-5 27) Dra¿etki Mentos o wadze 37 g - 43 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV:15842300-5. 28) Dra¿etki Tic-Tak o wadze 16 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV:15842300-5. 29) Ciastka kruche z nadzieniem po ¶rodku - S³oneczniki TAGO - opakowania luzowe 2 kg, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 30) Jogusie mix PSZCZÓ£KA - opakowanie zbiorcze 3 kg, mieszanka 4 cukierków z nadzieniem mlecznym o smakach: cytrynowym, brzoskwiniowym, malinowym i poziomkowym, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 31) Micha³ki - opakowanie 2 kg, cukierki orzechowe oblane czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 4. Ilo¶ci szacunkowe dostarczanych artyku³ów mog± ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilo¶æ zamawianych artyku³ów bêdzie wynika³a z faktycznych potrzeb zamawiaj±cego w okresie obowi±zywania umowy. Zamawiaj±cy zastrzegaj± sobie prawo do nieodebrania ca³o¶ci zamówienia, z zastrze¿eniem, ¿e ilo¶æ dostarczonego asortymentu nie bêdzie mniejsza ni¿ 70 % wielko¶ci ca³ego zamówienia i z tego tytu³u wykonawcy nie przys³uguje ¿adne roszczenie finansowe lub prawne. 5. Artyku³y nie mog± wykazywaæ oznak nie¶wie¿o¶ci lub zepsucia. Maj± byæ ¶wie¿e, o dobrym smaku, w zamkniêtych i nieuszkodzonych opakowaniach, które posiadaj±: kod kreskowy oraz nadrukowan± informacjê o nazwie ¶rodka spo¿ywczego (sk³ad), nazwie i adresie producenta, dacie przydatno¶ci do spo¿ycia oraz wadze/gramaturze lub ilo¶ci j.m. (np. sztuk) w opakowaniu. 6. Termin wa¿no¶ci dostarczanych artyku³ów - minimum 6 miesiêcy, liczony od dnia dostawy. Dostawa artyku³ów z krótszym terminem wa¿no¶ci mo¿e zostaæ realizowana po uprzednim uzyskaniu zgody od Zamawiaj±cego. 7. Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ dostaw artyku³ów w opakowaniu o wiêkszej gramaturze lub ilo¶ci sztuk w opakowaniu (tzw. promocja) ni¿ okre¶lone w siwz w rozdziale III (dotyczy tylko w okresie realizacji zamówienia na podstawie umowy). 8. Dopuszczalne s± oferty równowa¿ne, tzn. artyku³y o innych nazwach handlowych ni¿ okre¶lone przez zamawiaj±cego, pod warunkiem, ¿e bêd± posiada³y parametry tj. gramaturê lub pojemno¶æ, albo ilo¶æ sztuk w opakowaniu tak± sam± jak opisany przez zamawiaj±cego dany przedmiot zamówienia. W przypadku, kiedy przedmiot zamówienia zosta³ przez zamawiaj±cego opisany za pomoc± przedstawienia jego sk³adu, to produkt równowa¿ny oferowany przez wykonawcê w swoim sk³adzie posiada takie same sk³adniki jakie w opisie przedmiotu zamówienia zawar³ zamawiaj±cy. Je¿eli opis przedmiotu zamówienia oprócz sk³adu posiada równie¿ opis procentowego (%) udzia³u danego sk³adnika w sk³adzie artyku³u, to produkt równowa¿ny oferowany przez wykonawcê w swoim sk³adzie posiada te same sk³adniki, a udzia³ procentowy (%) poszczególnych sk³adników nie mo¿e byæ wiêkszy lub mniejszy ni¿ 10% od opisanego przez zamawiaj±cego procentowego (%) udzia³u danego sk³adnika w sk³adzie artyku³u. Ponadto inne parametry produktu równowa¿nego oferowanego przez wykonawcê, w szczególno¶ci dotycz±ce smaku, aromatu, koloru, konsystencji nie mog± znacz±co ró¿niæ siê od artyku³u opisanego przez zamawiaj±cego. Na wykonawcy ci±¿y udowodnienie, ¿e produkt równowa¿ny spe³nia wymogi i opis okre¶lony przez zamawiaj±cego. W przypadku oferowania produktów równowa¿nych wykonawca do oferty za³±cza wype³niony za³±cznik nr 4 do siwz, tj. formularz dotycz±cy porównania parametrów artyku³ów 9. Zamawiaj±cy nie przewiduje mo¿liwo¶ci udzielenia zamówieñ, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 ustawy Pzp. 10. Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶ci sk³adania ofert czê¶ciowych. 11. Zamawiaj±cy nie dopuszcza mo¿liwo¶ci sk³adania ofert wariantowych . 12. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin p³atno¶ci: 13. Wykonawca dostarczaæ bêdzie ww. artyku³y na swój koszt, zgodnie z wymogami sanitarnymi w sposób zapobiegaj±cy utracie walorów smakowych i od¿ywczych do magazynów Zamawiaj±cego zlokalizowanych na terenie: a. Zak³adu Karnego w Potulicach, ul. Aleja Parkowa 1; b. Aresztu ¦ledczego w Bydgoszczy, ul. Wa³y Jagielloñskie 4; c. Zak³adu Karnego w Bydgoszczy-Fordonie, ul. Rynek 8; d. Zak³adu Karnego w Koronowie, ul. Bydgoska 27; e. Aresztu ¦ledczego w Chojnicach, ul. Pietruszkowa 4; f. Zak³adu Karnego Nr 1 w Grudzi±dzu, ul. Wybickiego 10/22; g. Zak³adu Karnego Nr 2 w Grudzi±dzu, ul. Sikorskiego 13/17; h. Zak³adu Karnego w Inowroc³awiu, ul. Gabriela Narutowicza 46; i. Aresztu ¦ledczego w Toruniu, ul. Piekary 53; j. Zak³adu Karnego we W³oc³awku, ul. Bartnicka 10; k. Oddzia³u Zewnêtrznego Aresztu ¦ledczego w Bydgoszczy, ul. Toruñska 276; l. Kawiarni ODK Zacisze, 89-526 Lubiewo; m. Oddzia³u Zewnêtrznego w Czersku, ul. Dworcowa 29, Czersk; n. Oddzia³u Zewnêtrznego w Strzelewie, gm. Sicienko. Realizacja dostaw do magazynu w uzgodnionych terminach, w godz. 8:00-12:00.Termin p³atno¶ci: 30 dni, forma p³atno¶ci: przelew.

II.5) G³ówny kod CPV: 15842220-0
Dodatkowe kody CPV:
Kod CPV
15842100-3
15842300-5


II.6) Ca³kowita warto¶æ zamówienia (je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa ca³kowita maksymalna warto¶æ w ca³ym okresie obowi±zywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Okre¶lenie przedmiotu, wielko¶ci lub zakresu oraz warunków na jakich zostan± udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane bêdzie zamówienie lub okres, na który zosta³a zawarta umowa ramowa lub okres, na który zosta³ ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesi±cach:    lub dniach:
lub
data rozpoczêcia:   lub zakoñczenia:

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia okre¶lonej dzia³alno¶ci zawodowej, o ile wynika to z odrêbnych przepisów
Okre¶lenie warunków: Zamawiaj±cy wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu imion i nazwisk osób wykonuj±cych czynno¶ci przy realizacji zamówienia wraz z informacj± o kwalifikacjach zawodowych lub do¶wiadczeniu tych osób: nie
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Okre¶lenie warunków: Zamawiaj±cy wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu imion i nazwisk osób wykonuj±cych czynno¶ci przy realizacji zamówienia wraz z informacj± o kwalifikacjach zawodowych lub do¶wiadczeniu tych osób: nie
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolno¶æ techniczna lub zawodowa
Okre¶lenie warunków: Zamawiaj±cy wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu imion i nazwisk osób wykonuj±cych czynno¶ci przy realizacji zamówienia wraz z informacj± o kwalifikacjach zawodowych lub do¶wiadczeniu tych osób: nie
Zamawiaj±cy wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu imion i nazwisk osób wykonuj±cych czynno¶ci przy realizacji zamówienia wraz z informacj± o kwalifikacjach zawodowych lub do¶wiadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia okre¶lone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiaj±cy przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Tak Zamawiaj±cy przewiduje nastêpuj±ce fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ O¦WIADCZEÑ SK£ADANYCH PRZEZ WYKONAWCÊ W CELU WSTÊPNEGO POTWIERDZENIA, ¯E NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPE£NIA WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ SPE£NIA KRYTERIA SELEKCJI

O¶wiadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu
Nie
O¶wiadczenie o spe³nianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ O¦WIADCZEÑ LUB DOKUMENTÓW , SK£ADANYCH PRZEZ WYKONAWCÊ W POSTÊPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNO¦CI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

Odpis z w³a¶ciwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp. a) W przypadku wykonawcy wspólnie ubiegaj±cych siê o zamówienie (np. konsorcjum, spó³ka cywilna) ww. dokument sk³adaj± wszyscy wykonawcy wspólnie ubiegaj±cy siê o udzielenie zamówienia.

III.5) WYKAZ O¦WIADCZEÑ LUB DOKUMENTÓW SK£ADANYCH PRZEZ WYKONAWCÊ W POSTÊPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNO¦CI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ O¦WIADCZEÑ LUB DOKUMENTÓW SK£ADANYCH PRZEZ WYKONAWCÊ W POSTÊPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNO¦CI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia przez zamawiaj±cego na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekazuje zamawiaj±cemu, zgodnie z art. 24 ust. 11 ustawy Pzp, w formie orygina³u o¶wiadczenie o przynale¿no¶ci lub braku przynale¿no¶ci do tej samej grupy kapita³owej, o której jest mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wzór o¶wiadczenia stanowi za³±cznik nr 3 do siwz

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiaj±cy ¿±da wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje siê udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Nale¿y podaæ informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga siê z³o¿enia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub do³±czenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza siê z³o¿enie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub do³±czenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga siê z³o¿enia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej
Nie
Z³o¿enie oferty wariantowej dopuszcza siê tylko z jednoczesnym z³o¿eniem oferty zasadniczej:
Nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostan± zaproszeni do udzia³u w postêpowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z og³oszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa bêdzie zawarta:

Czy przewiduje siê ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której bêd± zamieszczone dodatkowe informacje dotycz±ce dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza siê z³o¿enie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje siê pobranie ze z³o¿onych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporz±dzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z og³oszeniem)
Nale¿y podaæ adres strony internetowej, na której aukcja bêdzie prowadzona:

Nale¿y wskazaæ elementy, których warto¶ci bêd± przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje siê ograniczenia co do przedstawionych warto¶ci, wynikaj±ce z opisu przedmiotu zamówienia:

Nale¿y podaæ, które informacje zostan± udostêpnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki bêdzie termin ich udostêpnienia:
Informacje dotycz±ce przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postêpowania w toku aukcji elektronicznej i jakie bêd± warunki, na jakich wykonawcy bêd± mogli licytowaæ (minimalne wysoko¶ci post±pieñ):
Informacje dotycz±ce wykorzystywanego sprzêtu elektronicznego, rozwi±zañ i specyfikacji technicznych w zakresie po³±czeñ:
Wymagania dotycz±ce rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie z³o¿yli nowych post±pieñ, zostan± zakwalifikowani do nastêpnego etapu:
Warunki zamkniêcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
60%cena0,00
40%termin real.reklam.0,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Nie
IV.3) Negocjacje z og³oszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z og³oszeniem
Minimalne wymagania, które musz± spe³niaæ wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrze¿enie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstêpnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podzia³ negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Nale¿y podaæ informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbê etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagañ zamawiaj±cego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysoko¶ci nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwi±zania stanowi±ce podstawê do sk³adania ofert, je¿eli zamawiaj±cy przewiduje nagrody:

Wstêpny harmonogram postêpowania:

Podzia³ dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwi±zañ:
Nale¿y podaæ informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiuj±ce minimalne wymagania, którym musz± odpowiadaæ wszystkie oferty:

Podzia³ negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegaj±cych negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której bêdzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostêpny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotycz±ce rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urz±dzeñ informatycznych:

Sposób postêpowania w toku licytacji elektronicznej, w tym okre¶lenie minimalnych wysoko¶ci post±pieñ:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie z³o¿yli nowych post±pieñ, zostan± zakwalifikowani do nastêpnego etapu:

Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamkniêcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostan± wprowadzone do tre¶ci zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotycz±ce zabezpieczenia nale¿ytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Nale¿y wskazaæ zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zmiany postanowieñ niniejszej umowy mog± dotyczyæ w szczególno¶ci: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentuj±cych strony, a tak¿e osób wymienionych w § 6 pkt 1 i/lub pkt 2; 2) cen artyku³ów wymienionych w za³±czniku nr 1 do umowy, o kwotê nie wiêksz± ni¿ wynikaj±c± ze wska¼nika cen towarów i us³ug konsumpcyjnych, podanego przez GUS publikowanego na stronie internetowej: www.stat.gov.pl. Wska¼nik cen towarów i us³ug konsumpcyjnych liczony jest miesiêcznie od terminu obowi±zywania umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1; 3) urzêdowej stawki podatku VAT na artyku³y wymienione w za³±czniku nr 1 do umowy; 4) ka¿dej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiaj±cego; 5) zmiany której nie mo¿na by³o przewidzieæ na etapie prowadzonego postêpowania o udzielenie zamówienia publicznego; 6) terminu zakoñczenia (przed³u¿enia) obowi±zywania niniejszej umowy, o którym mowa w § 2 pkt 1, z zastrze¿eniem § 3 pkt 3; 7) dopisania do § 5 pkt 1 ppkt 1 magazynu zlokalizowanego w OZ w Che³mnie, ul. 22 stycznia 3a.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostêpniania informacji o charakterze poufnym (je¿eli dotyczy):

¦rodki s³u¿±ce ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin sk³adania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu:
Data: 2018-09-10, godzina: 12:00,
Skrócenie terminu sk³adania wniosków, ze wzglêdu na piln± potrzebê udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z og³oszeniem):
Nie
Wskazaæ powody:

Jêzyk lub jêzyki, w jakich mog± byæ sporz±dzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu
>
IV.6.3) Termin zwi±zania ofert±: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert)
IV.6.4) Przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: Nie
IV.6.5) Przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, je¿eli ¶rodki s³u¿±ce sfinansowaniu zamówieñ na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiaj±cy zamierza³ przeznaczyæ na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia, nie zosta³y mu przyznane Nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH



Czê¶æ nr: 1Nazwa: GRUPA 1
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:1. Grupa 1: 1) Czekolada mleczna nadziewana ró¿ne smaki 90 g, ilo¶æ szacunkowa 25000 sztuk. CPV: 15842100-3. 2) Czekolada mleczna 90 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842100-3. 3) Czekolada gorzka 90 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842100-3. 4) Czekolada mleczna "bakaliowa" z rodzynkami i orzechami 90 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842100-3. 5) Czekolada gorzka E.Wedel 100 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842100-3. 6) Czekolada mleczna "nadziewana" E.Wedel 100 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842100-3. 7) Czekolada mleczna z ca³ymi orzechami laskowymi Alpen Gold NusseBeiser 100 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842100-3 8) Czekolada mleczna z orzechami laskowymi Alpen Gold 90 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842100-3. 9) Czekolada bia³a Wedel 90 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842100-3. 10) Czekolada mleczna z rodzynkami i orzechami laskowymi - milka (Raisin&Nut) 100 g, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842100-
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ(CPV): 15842100-3,

3) Warto¶æ czê¶ci zamówienia(je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesi±cach: 12
okres w dniach:
data rozpoczêcia:
data zakoñczenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
60% CENA0,00
40% TERMIN REAL.REKLAM0,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Czê¶æ nr: 2Nazwa: GRUPA 2
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:1) Baton Mars 47 g. Nugatowe nadzienie, karmel, mleczna czekolada, ilo¶æ szacunkowa 20000 sztuk. CPV: 15842220-0. 2) Baton Snickers 50 g. Nugatowe nadzienie, pra¿one orzeszki ziemne, karmel, ilo¶æ szacunkowa 20000 sztuk. CPV: 15842220-0. 3) Baton Lion 42 g. Nadziewany wafel z karmelem i p³atkami ry¿owymi w polewie kakaowej, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 4) Baton Pawe³ek ró¿ne smaki 45 g. Batonik z nadzieniem w mlecznej czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 5) Baton Twix 51 g (2x25,00 g). Ciasteczka oblane kremem i mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842220-0. 6) Baton Kinder Boueno 43 g. Dwa batony w opakowaniu, pojedynczo pakowane. Wafel pokryty mleczn± czekolad±, wype³niony mleczno-orzechowym nadzieniem, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842220-0. 7) Baton Bounty 57 g. Wiórki kokosowe oblane mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842220-0. 8) Wafelek kakaowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 10000 sztuk. CPV: 15842220-0. 9) Wafelek orzechowy w polewie czekoladowej 30 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 10) Wafelek Grze¶ki 36 g, przek³adany kremem kakaowym w czekoladzie, ilo¶æ szacunkowa 12000 sztuk. CPV: 15842220-0. 11) Wafle Familijne Jutrzenka ró¿ne smaki 180 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842220-0. 12) Wafelek Princessa ró¿ne smaki 35-37 g przek³adany kremem oblany mleczn± czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 13) Wafelek Prince Polo XXL ró¿ne smaki 50 g, ilo¶æ szacunkowa 9000 sztuk. CPV: 15842220-0. 14) Wafle teatralne w czekoladzie Kopernik 46 g, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. CPV: 15842220-0. 15) Rogal 7 Days Chipita o nadzieniu o ró¿nych smakach 60 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0. 16) Rolada d³ugoterminowa TAGO 200 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 17) Wafle przek³adane kremem 150 g paczkowane , ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842220-0.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ(CPV): 15842220-0,

3) Warto¶æ czê¶ci zamówienia(je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesi±cach: 12
okres w dniach:
data rozpoczêcia:
data zakoñczenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
60% CENA0,00
40% TERMIN REAL.REKLAM0,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Czê¶æ nr: 3Nazwa: GRUPA 3
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:1) Markizy kakaowe Hit Bahlsen 220 g, ilo¶æ szacunkowa 6000 sztuk. CPV: 15842300-5. 2) Markizy kakaowe 500 g, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 3) Cha³wa ró¿ne smaki - bez polewy 65 g, ilo¶æ szacunkowa 7000 sztuk. CPV: 15842300-5. 4) Landrynki-karmelki twarde miêtowe 80 g, ilo¶æ szacunkowa 13000 sztuk. CPV: 15842300-5. 5) Landrynki-karmelki twarde o smaku owocowym 80 g , ilo¶æ szacunkowa 13000 sztuk. CPV: 15842300-5. 6) Krówki paczkowane 130, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5. 7) Je¿yki Jutrzenka ró¿ne smaki 140 g, ilo¶æ szacunkowa 2500 sztuk. CPV: 15842300-5. 8) Delicje E.Wedel ró¿ne smaki 147 g, ilo¶æ szacunkowa 3000 sztuk. CPV: 15842300-5. 9) Pieguski E.Wedel ró¿ne smaki 135 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5. 10) Krakuski florianki 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 11) Krakuski serduszka 143 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 12) Krakuski ciastka ma¶lane 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 13) Krakuski deserowe z cukrem 150 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 14) Biszkopty 120 g, ilo¶æ szacunkowa 5000 sztuk. CPV: 15842300-5. 15) Biszkopty z galaretk± w polewie czekoladowej ró¿ne smaki 130 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842300-5. 16) Herbatniki Petit Beurry 100 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15821200-1. 17) Paluszki solone 70 g - 80 g, ilo¶æ szacunkowa 15000 sztuk. CPV: 15842300-5. 18) Sêkacz kakaowy 32 g, ilo¶æ szacunkowa 8000 sztuk. CPV: 15842300-5. 19) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej E.Wedel 380 g, ilo¶æ szacunkowa 1000 sztuk. CPV: 15842300-5. 20) Ptasie mleczko waniliowe w polewie czekoladowej 500 g, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk. CPV: 15842300-5. 21) Toffifee bombonierka 125 g. Orzech laskowy w karmelu, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV: 15842300-5. 22) Napój czekoladowy instant - rozpuszczalny 300 g. CPV: 15841000-5, ilo¶æ szacunkowa 4000 sztuk. 23) Paluszki serowo-cebulowe 220 g - 250 g, ilo¶æ szacunkowa 2000 sztuk, CPV:15842300-5. 24) Lizaki serduszka,6 g /100 szt / ilo¶æ szacunkowa 200 opakowañ, CPV 15842300-5. 25) Lizaki Chupa-Chups, ilo¶æ szacunkowa 1200 sztuk, CPV 15842300-5. 26) BOMBONIERKA Ferrero Raffaello - opakowanie o wadze 150 g, ilo¶æ szacunkowa 600 sztuk. CPV: 15842300-5 27) Dra¿etki Mentos o wadze 37 g - 43 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV:15842300-5. 28) Dra¿etki Tic-Tak o wadze 16 g, ró¿ne smaki, ilo¶æ szacunkowa 500 sztuk. CPV:15842300-5. 29) Ciastka kruche z nadzieniem po ¶rodku - S³oneczniki TAGO - opakowania luzowe 2 kg, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5. 30) Jogusie mix PSZCZÓ£KA - opakowanie zbiorcze 3 kg, mieszanka 4 cukierków z nadzieniem mlecznym o smakach: cytrynowym, brzoskwiniowym, malinowym i poziomkowym, ilo¶æ szacunkowa 400 sztuk. CPV: 15842300-5. 31) Micha³ki - opakowanie 2 kg, cukierki orzechowe oblane czekolad±, ilo¶æ szacunkowa 300 sztuk. CPV: 15842300-5.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ(CPV): 15842300-5,

3) Warto¶æ czê¶ci zamówienia(je¿eli zamawiaj±cy podaje informacje o warto¶ci zamówienia):
Warto¶æ bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesi±cach: 12
okres w dniach:
data rozpoczêcia:
data zakoñczenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
60% CENA0,00
40% TERMIN REAL.REKLAM0,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.