Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-03-22
Gdynia: sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni
Numer ogłoszenia: 62521 - 2010; data zamieszczenia: 22.03.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: SP ZOZ Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego , ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, woj. pomorskie, tel. 058 6207501, faks 058 6201114.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalmiejski-gdynia.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do Szpitala Miejskiego im. J. Brudzińskiego w Gdyni. Ilość: 56 224 sztuk, 9 757 litrów, 36 816 kg, 84 opakowań, 450 pęczków. Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia był wykonany zgodnie z wymaganiami zawartymi we WZORZE UMOWY stanowiącym integralną część Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.82.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.61.33.00-1, 15.40.00.00-2, 03.14.21.00-9, 03.14.25.00-3, 15.86.10.00-1, 15.86.00.00-4, 15.86.30.00-5, 15.33.11.70-9, 15.30.00.00-1, 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.11.23.00-9, 15.33.14.00-1, 15.33.22.90-3, 15.33.24.00-8, 15.83.15.00-7, 15.33.14.28-3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 63.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: formularz oferty, formularz cenowy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
działalność prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego nie wymaga posiadania takich uprawnień
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
formularz oferty, formularz cenowy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalmiejski-gdynia.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego w Gdyni, ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, Dział ds. zamówień publicznych, pok. nr 11, budynek gospodarczy- dokument nieodpłatny.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.04.2010 godzina 10:00, miejsce: Szpital Miejski im. J. Brudzińskiego w Gdyni, ul. Wójta Radtkego 1, 81-348 Gdynia, Dział ds. zamówień publicznych, pok. nr 11, budynek gospodarczy.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: 1/ przedmiot zamówienia nie jest finansowany ze środków Unii Europejskiej 2/ Zamawiający nie dopuszcza formy elektronicznego porozumiewania się z Wykonawcami 3/ numer postępowania : SM/ZP/N/24/10-DŻ.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: GRUPA 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczywo - 45 sztuk.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: GRUPA 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: biszkopty i herbatniki - 480 sztuk.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: GRUPA 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko, śmietana, masło - 9 240 litrów, 900 kilogramów.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: GRUPA 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: twarogi - 800 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: GRUPA 5.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ser feta - 10 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: GRUPA 6.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sery - 175 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: GRUPA 7.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko w proszku - 150 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: GRUPA 8.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurty - 150 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: GRUPA 9.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mąki - 975 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: GRUPA 10.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kasze, ryż, płatki, flipsy kukurydziane, glukoza - 1 263 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: GRUPA 11.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: oleje - 207 litrów.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: GRUPA 12.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: smalec - 150 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: GRUPA 13.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: margaryna - 120 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: GRUPA 14.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: aromaty do ciast - 150 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: GRUPA 15.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: miód naturalny - 135 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.21.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: GRUPA 16.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja kurze - 16 740 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: GRUPA 17.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kawy - 69 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.10.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: GRUPA 18.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kawa zbożowa - 150 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: GRUPA 19.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: herbata - 24 kg, 84 opakowania.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.30.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: GRUPA 20.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa mrożone - 885 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: GRUPA 21.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce mrożone - 270 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: GRUPA 22.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby mrożone - 525 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: GRUPA 23.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby przetworzone - 132 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: GRUPA 24.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ryby konserwowe - 15 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: GRUPA 25.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso drobiowe - 1 575 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: GRUPA 26.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: podroby drobiowe - 75 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.23.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: GRUPA 27.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa konserwowe - 630 kg, 10 litrów.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: GRUPA 28.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dżemy wysokosłodzone - 270 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: GRUPA 29.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: dżem dla diabetyków - 9 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: GRUPA 30.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce konserwowe - 21 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: GRUPA 31.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: syrop owocowy - 75 litrów.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.15.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: GRUPA 32.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sok pomidorowy - 150 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.28-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: GRUPA 33.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: makarony - 345 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: GRUPA 34.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cukier, sól, żelatyna, kakako naturalne - 1 207,5 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2, 15.83.00.00-5, 15.87.24.00-5, 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: GRUPA 35.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: budynie, śmietanka do kawy - 390 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: GRUPA 36.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: galaretki, kisiele - 120 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.40-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: GRUPA 37.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: środki spulchniające - 180 szt, 12 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.90.00-6, 15.89.80.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: GRUPA 38.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko modyfikowane - 84 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: GRUPA 39.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce i grzyby suszone - 33 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.24.10-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: GRUPA 40.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: buliony i przyprawy do zup - 36 kg, 180 litrów.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: GRUPA 41.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przyprawy suche - 62,5 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: GRUPA 42.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przyprawy - 180 kg, 45 litrów, 300 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5, 15.87.11.10-8, 15.80.00.00-6, 15.83.00.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: GRUPA 43.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczywo - 35 730 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: GRUPA 44.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wyroby piekarskie - 180 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: GRUPA 45.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wołowe - 1 140 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: GRUPA 46.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ozory wołowe, flaki - 180 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: GRUPA 47.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kości wołowe - 75 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: GRUPA 48.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe - 1 515 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 49 NAZWA: GRUPA 49.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: podroby - 90 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 50 NAZWA: GRUPA 50.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: produkty mięsno-wędliniarskie - 240 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 51 NAZWA: GRUPA 51.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędliny - 1 575 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 52 NAZWA: GRUPA 52.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wędliny drobiowe - 495 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 53 NAZWA: GRUPA 53.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa korzeniowe - 4 922 kg, 450 pęczków.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.10-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 54 NAZWA: GRUPA 54.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa liściaste - 930 kg, 1 720 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.13.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 55 NAZWA: GRUPA 55.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa owocowe - 620 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 56 NAZWA: GRUPA 56.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: warzywa kiszone - 510 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 57 NAZWA: GRUPA 57.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ziemniaki - 12 000 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 58 NAZWA: GRUPA 58.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: groch, fasola - 135 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.20-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 59 NAZWA: GRUPA 59.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce tropikalne - 40 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.21.10-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 60 NAZWA: GRUPA 60.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce cytrusowe - 60 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 61 NAZWA: GRUPA 61.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce pestkowe - 70 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.30-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 62 NAZWA: GRUPA 62.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: owoce inne - 790 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.23.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 63 NAZWA: GRUPA 63.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mak - 30 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.11.10.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 04.06.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z GDYNI
- Kompleksowa usługa cateringowa podczas Święta Szkoły
- Wsparcie poserwisowe dla macierzy i serwerów Dell - powtórne
- DOSTAWA ASORTYMENTU SPORTOWEGO z podziałem na 2 części: Część I: Dostawa dresów sportowych, odzieży treningowej,; Część II: Dostawa sprzętu i wyposażenia sportowego
- Dostawa zwalniaków hydroakustycznych (20 szt.) wraz ze sterowaniem (2 szt.) i oprzyrządowaniem
- Promocja Gminy Miasta Gdynia oraz Gdyńskiego Centrum Sportu jednostki budżetowej podczas turnieju piłki nożnej
- Utrzymanie instalacji elektrycznych w parkingach podziemnych na Placu Dworcowym i w Parku Centralnym
więcej: przetargi w Gdyni »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy warzyw, ziemniaków , owoców cytrusowych
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
- Dostawę artykułów spożywczych - jajka, mrożonki, artykuły dla
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 w Rydułtowach w roku szkolny 2025/2026
- Dostawy mięsa drobiowego ZP 9/2025
- DOSTAWA RYB
więcej: Nasiona »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.