Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2006-12-13
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Cegłów: dostawa artykułów spożywczych w roku 2007 Publikacja obowiązkowa.
I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Dom Pomocy Społecznej Św. Józefa w Mieni, do kontaktów: Aldona Urbanowicz, 05-319 Cegłów, woj. mazowieckie, tel. 025 757-02-03 w. 134, e-mail: dps_mienia@post.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): dps_mienia@post.pl Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: jednostka samorządu terytorialnego; Ogólne usługi publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.
II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych w roku 2007. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Dom Pomocy Społecznej św. Józefa w Mieni. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa w 2007 roku artykułów spozywczych 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Zgodnie z rozdziałem VI SIWZ - udostępnionej na stronie internetowej zamawiającego: www.reg.pl/dps 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Przetarg nieograniczony powyżej 60.000 EURO 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; okres w miesiącach: 12
III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: 1.Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert w zróżnicowanej wysokości dla każdego pakietu: 1. Produkty ogólno spożywcze-800 2. Nabiał-7200 3.Warzywa-80 4. Pieczywo-350 5. Ciasta-150 6. Jaja świeże-150 7. Mleko pasteryzowane-300 8. Ziemniaki-200 9. Mięso i podroby jadalne wieprzowe-450 10. Mięso i podroby jadalne wołowe-150 11. Mięso i podroby jadalne drobiowe-200 12.Wędliny i konserwy mięsne-850 13.Ryby i produkty rybne przetworzone i zakonserwowane -200 14.Mrożonki-60 Razem: 11.140 zł 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków. 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: -spełniają wymogi zawarte w art. 22 .1 ustawy Prawo zamówień publicznych. 2. Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z ubiegania się o zamówienie publiczne na podstawie art. 24 ust.1 i ust.2. 3. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na zasadzie: spełnia/ nie spełnia Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na podstawie treści wymaganych i załączonych do oferty dokumentów.Ocena spełnienia warunków w postępowaniu odbywać się będzie na zasadzie: spełnia/ nie spełnia Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zgodnie z treścią rozdziału VI SIWZ zamieszczonego na str. internetowej zamawiającego - www.reg.pl/dps
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.reg.pl/dps. Opłata: 32 Waluta PLN. Warunki i sposób płatności: Na podstawie wystawionej przez zamawiającego faktury lub w kasie DPS. 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.12.2006 godzina 10:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 27.12.2006, godzina 10:10, Dom Pomocy Społecznej św. Józefa w Mieni, 05-319 Cegłów - gabinet dyrektora.
VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 07.12.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Produkty ogólno - spożywcze. 1) Krótki opis: Produkty ogólno- spożywcze. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.24.00. 3) Wielkość lub zakres: Duże zróżnicowanie produktów m.in. owoce zakonserwowane, kakao, czekolada, herbata, zupy w proszku i inne. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Nabiał. 1) Krótki opis: Nabiał. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.50.00. 3) Wielkość lub zakres: Nabiał t m.inn. sery, jogurty, kefiry, masła, mleko w proszku, śmietana, majonez. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Mleko krowie. 1) Krótki opis: Mleko krowie. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 12.12.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Mleko 2% pasteryzowane w opakowaniach 5L lub 10 L. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Jaja świeże. 1) Krótki opis: jaja kurze. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00. 3) Wielkość lub zakres: jaja gat. 1. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: Mięso i podroby jadalne drobiowe. 1) Krótki opis: mięso i podroby jadalne drobiowe. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał nr.5 wchodzi: pierś drobiowa, kurczak, udka, filety z indyka itp. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: Pieczywo. 1) Krótki opis: pieczywo. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.15.00. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał. nr 6 wchodzi: bułka, chleb razowy i baltonowski. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: Ciasta. 1) Krótki opis: Ciasta. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.22.00. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał. nr 7 wchodzi: sernik, pączki, babki drożdżowe, itp. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: Wędliny i konserwy mięsne. 1) Krótki opis: Wędliny i konserwy mięsne. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał. nr 8 wchodzi: baleron, boczek, kiełbasa, kaszanka i inne. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: Mięso i podroby jadalne wieprzowe. 1) Krótki opis: Mięso i podroby jadalne wieprzowe. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał nr 9 wchodzi: biodrówka, łopataka, golonka, żeberka itp. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 10 Nazwa: Mięso i podroby jadalne wołowe. 1) Krótki opis: Mięso i podroby jadalne wołowe. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.90. 3) Wielkość lub zakres: Zakres zamówienia zawarty w zał nr 10 to łopatak, udziec, wołowe bez kości itp. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 11 Nazwa: Mrożonki. 1) Krótki opis: Mrozonki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.43.00. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał nr. 11 wchodzą : kluski śląskie, pyzy, mrozonki itp. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 12 Nazwa: Ryby. 1) Krótki opis: Ryby. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał nr 12 wchodzi: filet, makrela wędzona, konserwy rybne itp. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 13 Nazwa: Warzywa. 1) Krótki opis: Warzywa. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.11. 3) Wielkość lub zakres: W skład zał. nr 13 wchodzą: buraki, kapusta kiszona. ogórki kiszone ito. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 6 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 14 Nazwa: Ziemniaki. 1) Krótki opis: Ziemniaki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.12.10. 3) Wielkość lub zakres: Ziemniaki typu irga w workach siatkowych po 30 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 6 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:
INNE PRZETARGI CEGŁÓW
więcej: przetargi CEGŁÓW »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA ŻYWNOŚCI V-XII 2025 R, W PODZIALE NA CZĘŚCI: WARZYWA, OWOCE CYTRUSOWE, OWOCE
- DOSTAWA PRODUKTÓW SOUS-VIDE
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża"
- Dostawy produktów spożywczych wymagających zachowania warunków chłodniczych i/lub mroźniczych, tj. produktów mleczarskich i mrożonek
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.