Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-03-08
Góra Kalwaria: Przygotowywanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia.
Numer ogłoszenia: 63800 - 2010; data zamieszczenia: 08.03.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej w Górze Kalwarii , ul. Pijarska 40, 05-530 Góra Kalwaria, woj. mazowieckie, tel. 0-22 7272907, faks 0-22 7273336.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Pomoc Społeczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowywanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest: przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia. Przedmiot główny zamówienia: CPV: 55300000-3 - usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków. Przedmiot dodatkowy zamówienia: CPV: 55524000-9 - usługi dostarczania posiłków do szkół, CPV: 55521200-0 - usługi dowożenia posiłków. 2. Zakres zamówienia: Z posiłków korzystać będą klienci Ośrodka Pomocy Społecznej w szczególności: osoby niepełnosprawne, starsze, ubogie, bezrobotne, rodziny dysfunkcyjne, dzieci. 2.1 Wydawanie i dowóz posiłków będzie realizowany w Górze Kalwarii i na terenie gminy Góra Kalwaria podzielonej na 3 rejony: Opis części zamówienia Rejon - część I - Baniocha, Wilczynek, Solec, Szymanów, Tomice, Kąty, Mikówiec, Łubna, Ługówka - około 50 posiłków dziennie. Rejon - część II - Góra Kalwaria, Brześce, Moczydłów, Podłęcze, Wólka Załęska, Wólka Dworska - około 50 posiłków dziennie. - Lokal do wydawania posiłków musi znajdować się na terenie miasta Góra Kalwaria, na terenie zamkniętym ulicami: - Budowlanych, Broniewskiego, Wyszyńskiego, Pijarska, Szpitalna, Ks. Sajny, Dominikańska, Grójecka, Marianki oraz teren byłej Jednostki Wojskowej; - Wydawane posiłki to ok. 70 % wszystkich posiłków. Rejon - część III - Buczynów, Cendrowice, Czaplin, Czaplinek, Dębówka, Dobiesz, Julianów, Linin, Obręb, Sierzchów, Ługówka, Wincentów, Wojciechowice, Borki, Brzumin, Czersk, Ostrówik, Aleksandrów, Karolina, Coniew, Królewski Las, Pęcław, Podgóra, Podosowa, Potycz, Szpruch, Czachówek, Krzaki Czaplinkowskie, Sobików, Czarny Las - około 50 posiłków dziennie. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 1200-1500. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 150 osób - około 20 % dzieci - 3 części - dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła - umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych. 2.8 Zamawiający określa wielkość przedmiotu zamówienia na ok. 36 000 obiadów w terminie 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. Liczba ta może się wahać w granicach 20% w zależności od faktycznych potrzeb. 2.9 Rozliczenia finansowe Wykonawcy usługi z Zamawiającym odbywać się będą na podstawie ilości faktycznie zrealizowanych, załączonych do faktury imiennych rozliczeń i ich ceny (wartości) jednostkowej. 2.10 Wykonawca otrzyma od Zamawiającego listę imienną wraz z adresami osób podopiecznych uprawnionych do otrzymania posiłku. 2.11 Przed rozpoczęciem realizacji zamówienia na kolejny miesiąc Wykonawca dostarczy Zamawiającemu jadłospis..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
- Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 3 części zamówienia. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12,00-15,00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 150 osób - około 20 % dzieci (3 części) dziennie. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. (wsad do kotła) umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.12.00-0.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, tj. 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, tj. - nie zalegają z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub uzyskali przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu, - decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zezwalającą na prowadzenie działalności w zakresie żywienia zbiorowego wydaną na podstawie Ustawy z dnia 25.08.2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. 2. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach (wymaganych przez Zamawiającego i podanych w SIWZ) dołączonych do oferty. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi wynikać jednoznacznie, iż Wykonawca spełnia wyżej wymienione warunki. W przypadku nie spełnienia chociażby jednego warunku Wykonawca zostanie wykluczony z postępowania a jego oferta zostanie odrzucona. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjalnie technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Formularz ofertowy, wypełniony i podpisany przez Wykonawcę - Załącznik Nr 1 do niniejszej SIWZ, 2. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, określonych w art. 22 ust. 1 pkt 1-4 ustawy - Prawo zamówień publicznych - Załącznik Nr 3 do niniejszej SIWZ oraz oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy - Prawo zamówień publicznych. 3. Pełnomocnictwo zgodne z obowiązującymi przepisami prawa, wystawione dla osoby (osób) upoważnionych do reprezentowania oferenta w toku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, o ile nie wynika ono z przedstawionych dokumentów.
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.gorakalwaria.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Pomocy Społecznej
05-530 Góra Kalwaria
ul. Pijarska 40.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.03.2010 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Pomocy Społecznej 05-530 Góra Kalwaria ul. Pijarska 40 Pokój nr 1 - sekretariat..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 1 części zamówienia..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rejon - część I - Baniocha, Wilczynek, Solec, Szymanów, Tomice, Kąty, Mikówiec, Łubna, Ługówka - około 50 posiłków dziennie. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12:00-15:00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 50 osób - około 20 % dzieci - dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła, umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.12.00-0, 55.52.40.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 1 części zamówienia..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rejon - część II - Góra Kalwaria, Brześce, Moczydłów, Podłęcze, Wólka Załęska, Wólka Dworska - około 50 posiłków dziennie. - Lokal do wydawania posiłków musi znajdować się na terenie miasta Góra Kalwaria, na terenie zamkniętym ulicami: - Budowlanych, Broniewskiego, Wyszyńskiego, Pijarska, Szpitalna, Ks. Sajny, Dominikańska, Grójecka, Marianki oraz teren byłej Jednostki Wojskowej; - Wydawane posiłki to ok. 70 % wszystkich posiłków. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12:00-15:00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 50 osób - około 20 % dzieci dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła, umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.12.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przygotowanie, wydawanie na miejscu i dowóz gorących posiłków klientom Ośrodka w ramach realizacji decyzji przyznających posiłek, w rejonach ujętych w gminie Góra Kalwaria - 1 części zamówienia..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rejon - część III - Buczynów, Cendrowice, Czaplin, Czaplinek, Dębówka, Dobiesz, Julianów, Linin, Obręb, Sierzchów, Ługówka, Wincentów, Wojciechowice, Borki, Brzumin, Czersk, Ostrówik, Aleksandrów, Karolina, Coniew, Królewski Las, Pęcław, Podgóra, Podosowa, Potycz, Szpruch, Czachówek, Krzaki Czaplinkowskie, Sobików, Czarny Las - około 50 posiłków dziennie. 2.2 Posiłki wydawane będą przez 5 dni w tygodniu w godz. 12,00-15,00. 2.3 Z posiłków korzystać będzie około 50 osób - około 20 % dzieci dziennie przez 12 miesięcy od dnia podpisania umowy. 2.4 Wartość jednego gorącego posiłku będzie tożsama z podaną przez Wykonawcę usługi ofertową ceną jednostkową obiadu dwudaniowego. 2.5 Zamawiający dopuszcza możliwość dostarczenia w każdym tygodniu: 1) jednego posiłku bezmięsnego; 2) jednego posiłku na bazie mięsa mielonego; 3) jednego posiłku z ryby; o określonej gramaturze posiłków dla dorosłych; 1) zupa - minimum 0,5 litra; 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron (do wyboru) - minimum 250 gram, 3) mięso, ryby - minimum 150 gram, 4) surówka - minimum 300 gram; oraz dla dzieci; 1) zupa minimum 0,3 litra, 2) ziemniaki, kasza, ryż, makaron ( do wyboru) - minimum 150 gram, 3) mięso, ryby - minimum 60 gram, 4) surówka - minimum 90 gram. 2.6 Oferowane posiłki muszą być wysokiej jakości zarówno, co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki oraz uwzględniać polską tradycję kulinarną. 2.7 Zamawiający wymaga, aby surowcowy, uśredniony tzw. wsad do kotła, umożliwiający wyprodukowanie dwudaniowego obiadu, z uwzględnieniem wymogów niniejszej specyfikacji, nie był niższy niż 5 zł brutto dla dorosłych i 4 zł brutto dla dzieci, licząc w cenach hurtowych..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3, 55.52.40.00-9, 55.52.12.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z GÓRY KALWARII
- Wykonanie dokumentacji projektowo - kosztorysowej przebudowy ul. Polnej w Górze Kalwarii
- Remonty cząstkowe dróg gminnych na terenie gminy Góra Kalwaria w 2025 roku
- Częściowy remont muru ogrodzeniowego
więcej: przetargi w Górze Kalwarii »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa społeczna polegająca na świadczeniu kompleksowych usług wyżywienia w ramach programu Szkoły Letniej Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II
- 43.2025 Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby jednostek Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu
- Świadczenie usługi żywienia realizowanej na potrzeby Mazowieckiego Szpitala Wojewódzkiego Drewnica Sp. z o.o.
- Świadczenie usługi organizacji pobytu zagranicznego naukowca w Collegium Medicum Uniwersytetu Rzeszowskiego
- Realizacja szkoleń pracowników z zakresu cyberbezpieczeństwa.
- Usługa wyżywienia i cateringu na potrzeby Jeleniogórskiego Centrum Kultury w Jeleniej Górze w okresie od 28.04.2025 r. do 04.05.2025 r.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.