To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-02-25
Parczew: Dostawa artykułów spożywczych, pieczywa, nabiału, drobiu, mięsa-wędliny, ryb, warzyw mrożonych, jaj, ziemniaków. nr sprawy: SPZOZ.V.ZP-3520/4/2014
Numer ogłoszenia: 65134 - 2014; data zamieszczenia: 25.02.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 16023 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej, ul. Kościelna 136, 21-200 Parczew, woj. lubelskie, tel. 83 3552113, faks 83 3552113.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych, pieczywa, nabiału, drobiu, mięsa-wędliny, ryb, warzyw mrożonych, jaj, ziemniaków. nr sprawy: SPZOZ.V.ZP-3520/4/2014.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych, pieczywa, nabiału, drobiu, mięsa-wędliny, ryb, warzyw mrożonych, jaj, ziemniaków w podziale na zadania do Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Parczewie w asortymencie i ilościach określonych szczegółowo na załączonych formularzach cenowych - Zadania od nr 1 do 8 tj.: Zadanie nr 1 - Drób świeży; Zadanie nr 2 - Jaja kurze; Zadanie nr 3 - Mięso i wędliny; Zadanie nr 4 - Nabiał; Zadanie nr 5 - Pieczywo; Zadanie nr 6 - Artykuły spożywcze różne; Zadanie nr 7 - Ryby i warzywa mrożone; Zadanie nr 8 - Ziemniaki jadalne/konsumpcyjne. 2.Oferowane produkty muszą spełniać warunki określone w formularzach cenowych oraz muszą być dopuszczone do obrotu na terenie Polski zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. 3.Dostawy będą realizowane przez Wykonawcę zgodnie z bieżącymi zamówieniami składanymi przez pracownika Kuchni lub Działu Zamówień Publicznych (w formie pisemnej, faxem lub telefonicznie) na koszt i ryzyko Wykonawcy do Magazynu Kuchni, mieszczącego się w siedzibie Zamawiającego, w terminie: 1)drób świeży, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji - do uzgodnienia z zamawiającym; 2)jaja kurze, dostawa jeden raz w tygodniu z bieżącej produkcji - do uzgodnienia z Zamawiającym; 3)mięso i wędlina, dostawa dwa razy w tygodniu np. środa, piątek lub dni do uzgodnienia. Dostarczane mięso i wędliny będą pochodzić z bieżącej produkcji; 4)nabiał, dostawa codziennie (oprócz niedziel i dni świątecznych), w godzinach 5.30-6.00 rano. Jednocześnie Zamawiający dopuszcza realizację dostaw cztery razy w tygodniu, w przypadku zainstalowania przez Wykonawcę we wskazanym pomieszczeniu urządzenia chłodniczego (urządzenie o pojemności min. 250 l), odpowiednie dla utrzymania stałości temperatury na poziomie 1-6 oC. W przypadku zainstalowania urządzenia chłodniczego, dostawy będą realizowane w poniedziałek, środę, piątek i sobotę do godziny 9.30 z zastrzeżeniem, że Wykonawca może zrealizować sobotnią dostawę w poniedziałek, w godzinach 5.30-6.00. Urządzenie chłodnicze na okres obowiązywania umowy zostaje oddane Zamawiającemu w użyczenie; 5)pieczywo, dostawy codziennie za wyjątkiem niedziel i dni świątecznych od godz. 6.30 do godz. 7.00 rano; 6)artykuły spożywcze różne, dostawa jeden raz w tygodniu - do uzgodnienia z Zamawiającym; 7)ryby mrożone i śledzie, warzywa mrożone - dostawa jeden raz w tygodniu - do uzgodnienia z Zamawiającym; 8)ziemniaki w typie jadalnym/ konsumpcyjnym ogólnoużytkowym, kształtne, duże owalne, np.: odmiany: Tajfun, Vineta, Triada, Tokaj, Zeus. Dostawa jeden raz w tygodniu w okresie: jesiennym, zimowym i wiosennym. W okresie letnim dwa razy w tygodniu (ziemniaki wczesne) - terminy dostaw do uzgodnienia z Zamawiającym. Ziemniaki powinny spełniać odpowiednie wymogi jakościowe dla żywienia w warunkach żywienia zbiorowego. Termin przydatności do spożycia artykułów spożywczych powinien być nie krótszy niż 1/2 okresu przydatności podanego na opakowaniu produktu.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00 - Świeży drób 03.14.25.00 - Jaja 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.81.10.00 - Pieczywo 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 03.21.00.00 - Zboża i ziemniaki .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Zadanie nr 1 - Drób świeży
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Handlowe MILO Wojdakowski Robert i Joanna Spółka Jawna,, ul. Aleje Jana Pawła II 194, 21-500 Biała Podlaska, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 15160,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15306,90
Oferta z najniższą ceną: 15306,90 / Oferta z najwyższą ceną: 16537,50
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Zadanie nr 2 - Jaja kurze
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Genowefa Kowieska GKSV Firma Handlowo Usługowa
jakie przetargi wygrała firma
Genowefa Kowieska GKSV Firma Handlowo Usługowa
- Produkcja Jaj Konsumpcyjnych Genowefa Kowieska, Żelków Kol., ul. Siedlecka 35, 08-110 Siedlce, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10476,19 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 6562,50
Oferta z najniższą ceną: 6562,50 / Oferta z najwyższą ceną: 11025,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
MASARNIA UBOJNIA "ZEMAT" ZDZISŁAW TROŚCIAŃCZYK I S-KA SPÓŁKA JAWNA
- Masarnia Ubojnia ZEMAT Zdzisław Trościańczyk i Spółka Jawna, ul. Łąkowa 1, 21-310 Wohyń, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 79957,90 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 80487,75
Oferta z najniższą ceną: 80487,75 / Oferta z najwyższą ceną: 100193,63
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Zadanie nr 4 - Nabiał
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA MLEKOVITA
- Spółdzielnia Mleczarska MLEKOVITA, ul. Ludowa 122, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 101896,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 104878,31
Oferta z najniższą ceną: 104878,31 / Oferta z najwyższą ceną: 117452,58
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Zadanie nr 5 - Pieczywo
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W PARCZEWIE
jakie przetargi wygrała firma
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W PARCZEWIE
- Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska w Parczewie, ul. 11 Listopada 5, 21-200 Parczew, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 44490,48 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 46725,00
Oferta z najniższą ceną: 46725,00 / Oferta z najwyższą ceną: 59577,00
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: Zadanie nr 6 - Artykuły spożywcze różne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPUH SOREL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością,, ul. Kopalniana 2, 43-225 Wola, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 64472,42 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 60070,80
Oferta z najniższą ceną: 60070,80 / Oferta z najwyższą ceną: 106355,35
Waluta: PLN.
Część NR: 7
Nazwa: Zadanie nr 7 - Ryby i warzywa mrożone
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H.U. LODEX Mirosław Piskorski, ul. Kolejowa 131, 21-200 Parczew, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6381,84 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 9526,47
Oferta z najniższą ceną: 9526,47 / Oferta z najwyższą ceną: 9526,47
Waluta: PLN.
Część NR: 8
Nazwa: Zadanie nr 8 - Ziemniaki jadalne/konsumpcyjne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Handlowe MILO Wojdakowski Robert i Joanna Spółka Jawna,, ul. Aleje Jana Pawła II 194, 21-500 Biała Podlaska, kraj/woj. lubelskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23047,62 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 26932,50
Oferta z najniższą ceną: 26932,50 / Oferta z najwyższą ceną: 26932,50
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowym Sączu ul. Nawojowska 159
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ W PUBLICZNEJ SZKOLE PODSTAWOWEJ W STANACH
- Dostawa żywności na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 32 w Bytomiu
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej i stołówki przedszkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Ruścu
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 im. Feliksa Szołdrskiego w Nowym Tomyślu
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 6 w Koninie w 2025 r.
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.