eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Stargard Szczeciński › Przetarg nieograniczony na dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych.



Ogłoszenie z dnia 2009-03-17

Stargard Szczeciński: Przetarg nieograniczony na dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych.
Numer ogłoszenia: 65600 - 2009; data zamieszczenia: 17.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy ziemniaków, warzyw i owoców oraz warzyw kiszonych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Ziemniaki 1 Ziemniaki PN-75/R-74453 kg 75 000 Grupa II Warzywa i owoce 1 Buraki ćwikłowe PN-72/R-75360 kg 8000 2 Marchew PN-84/R75358 kg 17000 3 Cebula PN-87/R-75357 kg 7300 4 Pomidor PN-91/R-75368 kg 2000 5 Ogórek świeży PN-85/R-75359 kg 1200 6 Sałata PN-R-75522 kg 700 7 Kapusta biała PN-72/R-75362 kg 1800 8 Kalafior PN-72/R-75361 kg 500 9 Jabłka PN-84/R-75024 kg 3400 10 Pietruszka korzeń PN-R-75370 kg 9000 11 Czarna rzepa PN-R-75383 kg 500 12 Wiśnie PN-72/R-75028 kg 200 13 Truskawki PN-R-75535 kg 500 14 Seler korzeń PN-R-75371 kg 10000 15 Por PN-R-75521 kg 7000 16 Kapusta czerwona PN-72/R-75362 kg 1000 17 Papryka świeża PN-91/R-75368 kg 100 18 Koper PN-84/R75318 kg 100 19 Brukselka PN- 72/R-75359 kg 400 Grupa II - warzywa i owoce 1 Ogórek kiszony PN-A-77701 kg 1000 2 Kapusta kiszona PN-72/A-77700 kg 7600.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 11.12.10.0 - 11.12.10.0 11.21.11.1 - 11.21.11.1 11.21.11.2 - 11.21.11.2 11.21.11.3 - 11.21.11.3 11.21.24.0 - 11.21.24.0 11.21.27.0 - 11.21.27.0 11.21.13.2 - 11.21.13.2 11.21.41.0 - 11.21.41.0 11.21.42.0 - 11.21.42.0 11.31.32.1 - 11.31.32.1 11.21.10.0 - 11.21.10.0 11.31.33.3 - 11.31.33.3 11.31.31.4 - 11.31.31.4 11.21.23.0 - 11.21.23.0 11.33.00.0 - 11.33.00.0 11.21.44.0 - 11.21.44.0 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem udziału w postępowaniu będzie złożenie w terminie, na formularzu ofertowym wg wzoru załączonego do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, jednej właściwie wypełnionej oferty. O udział w postępowaniu o zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy, którzy: a. spełniają warunki określone w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz.U. Nr 19, poz. 177), b. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 wyżej wymienionej ustawy,.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu spełnienia warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych, zamawiający żąda dostarczenia oryginału lub kserokopii, poświadczonej przez wykonawcę za zgodność z oryginałem, aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Ocenę spełnienia wyżej wymienionych warunków, dokona komisja przetargowa zamawiającego w dniu przetargu, na podstawie złożonych ofert i poświadczeń określonych w specyfikacji..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny, Aleja Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.03.2009 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny, Aleja Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa I - Dostawy ziemniaków.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki PN-75/R-74453 kg 75 000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa II - Dopstawa Warzyw i owoców.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Buraki ćwikłowe PN-72/R-75360 kg 8000 2 Marchew PN-84/R75358 kg 17000 3 Cebula PN-87/R-75357 kg 7300 4 Pomidor PN-91/R-75368 kg 2000 5 Ogórek świeży PN-85/R-75359 kg 1200 6 Sałata PN-R-75522 kg 700 7 Kapusta biała PN-72/R-75362 kg 1800 8 Kalafior PN-72/R-75361 kg 500 9 Jabłka PN-84/R-75024 kg 3400 10 Pietruszka korzeń PN-R-75370 kg 9000 11 Czarna rzepa PN-R-75383 kg 500 12 Wiśnie PN-72/R-75028 kg 200 13 Truskawki PN-R-75535 kg 500 14 Seler korzeń PN-R-75371 kg 10000 15 Por PN-R-75521 kg 7000 16 Kapusta czerwona PN-72/R-75362 kg 1000 17 Papryka świeża PN-91/R-75368 kg 100 18 Koper PN-84/R75318 kg 100 19 Brukselka PN- 72/R-75359 kg 400.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.11-2, 01.12.11.12-9, 01.12.11.13-6, 01.12.12.40-5, 01.12.12.70-4, 01.12.13.20-0, 01.12.14.10-8, 01.12.14.20-1, 01.13.13.21-0, 01.12.11.12-9, 01.12.11.00-2, 01.12.13.33-7, 01.13.13.14-8, 01.12.11.12-9, 01.12.14.10-8, 01.12.12.30-2, 01.13.30.00-8, 01.12.14.40-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa III - Dostawa warzyw kiszonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ogórek kiszony PN-A-77701 kg 1000 2 Kapusta kiszona PN-72/A-77700 kg 7600.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.