eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BrzeskoKursy gastronomiczne w ramach projektu - Modernizacja kszta³cenia zawodowego w Ma³opolsce

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2012-03-22

Brzesko: Kursy gastronomiczne w ramach projektu - Modernizacja kszta³cenia zawodowego w Ma³opolsce
Numer og³oszenia: 65941 - 2012; data zamieszczenia: 22.03.2012
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 28001 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe w Brzesku, ul. G³owackiego 51, 32-800 Brzesko, woj. ma³opolskie, tel. , faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Kursy gastronomiczne w ramach projektu - Modernizacja kszta³cenia zawodowego w Ma³opolsce.

II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja kursów zawodowych z bran¿y gastronomicznej w szko³ach ponadgimnazjalnych, dla których organem prowadz±cym jest Powiat Brzeski wspó³finansowanych przez Uniê Europejsk± w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego w podziale na nastêpuj±ce zadania: Zadanie 1: Kurs kelner dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku Zadanie 2: Kurs barman dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku Zadanie 3: Kurs dietetyk dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku Zadanie 4: Kurs barman dla uczniów ZS w Czchowie Zadanie 5: Kurs kelner dla uczniów Zespo³u Szkó³ w Czchowie Zadanie 6: Kurs barista dla uczniów ZS w Czchowie Zadanie 7: Kurs zdobnictwa cukierniczego dla uczniów ZS w Czchowie Zadanie 8: Kurs dietetyk dla uczniów ZS w Czchowie Zadanie 9: Kurs organizator us³ug cateringowych dla uczniów ZS w Czchowie Zadanie 10: Kurs barman dla uczniów grupy I w ZSTiO w £ysej Górze Zadanie 11: Kurs barman dla uczniów grupy II w ZSTiO w £ysej Górze Zadanie 12: Kurs barista dla uczniów ZSTiO w £ysej Górze Zadanie 13: Kurs kuchnie ¶wiata dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku Szczegó³ow± specyfikacjê ka¿dego kursu zawarto w za³±czniku nr 1 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (Opis przedmiotu zamówienia). Kursy realizowane s± w ramach projektu - Modernizacja kszta³cenia zawodowego w Ma³opolsce, wspó³finansowanego przez Uniê Europejsk± w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego. 2. Szczegó³owe wymagania Zamawiaj±cego wobec Wykonawcy w ramach realizacji niniejszego zamówienia: 1) Zamawiaj±cy dopuszcza sk³adanie ofert czê¶ciowych w podziale na w/w Zadania. Szczegó³owy opis poszczególnych czê¶ci zamówienia zawarto w za³±czniku nr 1 do SIWZ. 2) Zamawiaj±cy dopuszcza mo¿liwo¶æ realizacji czê¶ci zamówienia przez podwykonawcê. 3) Przed podpisaniem umowy Wykonawca przeka¿e Zamawiaj±cemu planowany harmonogram spotkañ zawieraj±cy daty i godziny prowadzonych zajêæ wraz z tematami rozpisanymi zgodnie z tematyk± kursu. Szczegó³owy harmonogram realizacji kursu musi byæ uzgodniony z liderem szkolnym projektu w³a¶ciwym dla ka¿dego zadania i podpisany przez w³a¶ciwego Dyrektora Szko³y. 4) Sale i pracownie przewidziane na realizacjê kursu w danej szkole udostêpnia siê Wykonawcy nieodp³atnie je¶li w za³±czniku nr 1 do SIWZ okre¶lono, i¿ dany kurs odbywaæ siê bêdzie na terenie tej w³a¶nie szko³y. 5) W przypadku kursów wyjazdowych tj. dla zadañ 2, 4, 10, 11 oraz 12 Wykonawca bêdzie realizowaæ kurs w swojej siedzibie lub innym lub miejscu wyznaczonym przez siebie i przystosowanym do przeprowadzenia kursu. W takim wypadku Wykonawca bêdzie zobowi±zany tak¿e na w³asny koszt zapewniæ uczestnikom kursu oraz opiekunom oddelegowanym przez Zamawiaj±cego dojazd z siedziby szko³y dla której realizowany jest kurs (zgodnie z nazw± zadania) do miejsca realizacji kursu i z powrotem. 6) Zadaniem opiekunów oddelegowanych przez Zamawiaj±cego jest wy³±cznie opieka i nadzór nad uczniami. Wykonawca nie mo¿e zobowi±zywaæ tych opiekunów do innych zadañ, zw³aszcza niedopuszczalne jest powierzenie im organizacji kursu, organizacji czasu, organizacji wy¿ywienia i noclegów. 7) W przypadku Zadania 8, 9 oraz 13 Wykonawca jest zobowi±zany zapewniæ wszystkim uczestnikom kursu ubrania ochronne 8) Wykonawca mo¿e w trakcie przeprowadzania kursu korzystaæ z pomocy dydaktycznych bêd±cych w³asno¶ci± szko³y wyszczególnionych w specyfikacji - w za³±czniku nr 1 do SIWZ, przy czym odpowiada on za wszelkie uszkodzenia powsta³e na wskutek niew³a¶ciwego ich u¿ytkowania. Dyrektor lub osoba przez niego upowa¿niona udostêpnia sprzêt oraz dokonuje sprawdzenia jego stanu w obecno¶ci Wykonawcy ka¿dorazowo przed rozpoczêciem i po zakoñczeniu kursu. Pozosta³y sprzêt niezbêdny do realizacji zadania Wykonawca musi zorganizowaæ na swój koszt. 9) Je¿eli w za³±czniku nr 1 do SIWZ (opis przedmiotu zamówienia) wymaga siê od Wykonawcy przekazania uczestnikom kursu materia³ów szkoleniowych, dydaktycznych oraz wszelkich innych produktów to wszystkie one musz± byæ nowe, nieu¿ywane i oryginalnie zapakowane. 10) Wykonawca zobowi±zuje siê do bie¿±cego informowania Zamawiaj±cego faksem, e-mailem lub pisemnie (najpó¼niej w drugim dniu po zajêciach) o ka¿dej nieobecno¶ci uczestnika na danym kursie. 11) Wykonawca jest zobowi±zany prowadziæ odpowiedni± dokumentacjê w postaci: dziennika zajêæ (wzór zgodny z Rozporz±dzeniem Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 19 luty 2002 r.(Dz. U. nr 23, poz. 225, z pó¼n. zm.)), listy obecno¶ci z w³asnorêcznymi podpisami uczestników w ka¿dym dniu szkolenia i podpisan± przez prowadz±cego zajêcia (wzór listy obecno¶ci zostanie przekazany Wykonawcy przez w³a¶ciwego lidera szkolnego po podpisaniu umowy na realizacjê kursu), listy przekazanych posi³ków, materia³ów biurowych, szkoleniowych/skryptów oraz wszelkich innych dokumentów i pomocy je¶li wymaga tego specyfikacja kursu okre¶lona szczegó³owo w za³±czniku nr 1 do SIWZ, a tak¿e listy odbioru wydanych za¶wiadczeñ/certyfikatów. Sporz±dzaj±c listy przekazania uczniom wszelkich za¶wiadczeñ, certyfikatów przedmiotów czy produktów (w tym wy¿ywienia) Wykonawca musi uzyskaæ podpis ka¿dego ucznia potwierdzaj±cy jego faktyczny odbiór. Brak takiego podpisu jest dla Zamawiaj±cego równoznaczny z nieprzekazaniem przedmiotu o którym mowa wy¿ej. 12) Wykonawca po zakoñczeniu kursu przeprowadzi w¶ród uczestników kursu ocenê merytoryczn± i techniczn± przebiegu kursu na podstawie anonimowej ankiety oceniaj±cej. 13) Wykonawca zapewni ubezpieczenie wszystkich uczestników kursów (dla kursów wyjazdowych tak¿e ubezpieczenie opiekunów delegowanych przez Zamawiaj±cego) od nastêpstw nieszczê¶liwych wypadków (ka¿da osoba musi byæ ubezpieczona na kwotê min. 10.000 z³ na okres trwania kursu). Wykonawca musi posiadaæ polisê potwierdzaj±c± objêcie uczestników takim ubezpieczeniem oraz przedstawiæ jej kserokopiê najpó¼niej w dniu rozpoczêcia kursu. 14) W ramach promocji przedmiotu umowy Wykonawca zobowi±zany jest tak¿e do: a) oznakowania sal, w których bêd± odbywa³y siê zajêcia, zgodnie z Wytycznymi dotycz±cymi oznaczania projektów w ramach Programu Operacyjnego Kapita³ Ludzki, b) informowania uczestników kursu o fakcie wspó³finansowania zajêæ ze ¶rodków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego, c) stosowania na wszystkich dokumentach w trakcie wykonywania przedmiotowego zamówienia znaków takich jak: logo POKL, logo Unii Europejskiej wraz z odwo³aniem do Unii Europejskiej i Europejskiego Funduszu Spo³ecznego, logo Województwa Ma³opolskiego, logo projektu, logo powiatu brzeskiego, has³o promocyjne POKL. 15) W przypadku niemo¿liwo¶ci ukoñczenia kursu przez uczestnika z przyczyny le¿±cej po jego stronie (tj. d³ugotrwa³ej choroby, ¶mierci lub dobrowolnej rezygnacji) Wykonawca zamiast za¶wiadczeñ/certyfikatów o ukoñczeniu kursu, o których mowa punkcie 16 przeka¿e Zamawiaj±cemu stosowne o¶wiadczenie ze wskazaniem powodu przerwania kursu danego uczestnika. 16) CERTYFIKATY i ZA¦WIADCZENIA dla kursów: Ka¿dy z uczestników zajêæ (posiadaj±cy min 80% obecno¶ci) otrzyma za¶wiadczenie/certyfikat potwierdzaj±cy ukoñczenie kursu. Na za¶wiadczeniu/certyfikacie winny zostaæ umieszczone: szczegó³owy zakres programowy kursu (wraz z podaniem liczby godzin poszczególnych tematów zajêæ), logo projektu - wg wzoru przekazanego przez Lidera szkolnego na etapie realizacji zamówienia oraz zapis w³a¶ciwy dla nazwy kursu wystêpuj±cy w nazwie ka¿dego zadania tj.: np. dla zadania 1: Kurs kelner dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku, bêdzie to sentencja: ,,Kurs kelner wspó³finansowany przez Uniê Europejsk± z Europejskiego Funduszu Spo³ecznego w ramach projektu pn. Modernizacja kszta³cenia zawodowego w Ma³opolsce,,. Ponadto: Obok wy¿ej wymienionych za¶wiadczeñ w przypadku realizacji: Zadania 2, Zadania 4, Zadania 10, Zadania 11 Wykonawca wyda uczestnikom, tak¿e za¶wiadczenie (zawieraj±ce tre¶ci jak wy¿ej wymienione) na podstawie § 6 rozporz±dzenie Ministra Edukacji i Nauki z dnia 3 lutego 2006 roku w sprawie uzyskiwania i uzupe³niania przez osoby doros³e wiedzy ogólnej, umiejêtno¶ci i kwalifikacji zawodowych w formach pozaszkolnych (Dz. U. Nr 31, poz. 216). 17) CATERING dla kursów: a) dla Zadañ 1, 3, 5, 6, 8, 9, 13 Wykonawca zapewni ka¿dego dnia kursu, dla ka¿dego uczestnika conajmniej jeden gor±cy posi³ek oraz ciep³± herbatê i kawê. b) dla Zadañ 2, 4, 10, 11, 12 Wykonawca zapewni ka¿dego dnia, ka¿demu uczestnikowi kursu i opiekunowi wy¿ywienie w postaci ¶niadania, obiadu (dwudaniowego) i kolacji ( wszystkie posi³ki, serwowane wyporcjowane). c) dla Zadania 7 Wykonawca na swój koszt zapewni³ podczas prowadzenia zajêæ (na ka¿dym spotkaniu) ka¿demu uczestnikowi posi³ek w postaci dro¿d¿ówki o masie min 85g. i napoju lub soku owocowego, niegazowanego o pojemno¶ci min. 200 ml. Wszystkie posi³ki musz± byæ ¶wie¿e i przygotowane zgodnie z zachowaniem obowi±zuj±cych przepisów dot. higieny ¿ywienia i ¿ywno¶ci. 18) W salach i pracowniach, podczas prowadzenia zajêæ bez zgody koordynatora powiatowego nie mog± przebywaæ inne osoby ni¿ uczestnicy kursu oraz osoby szkol±ce (instruktorzy, wyk³adowcy). 19) Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do pe³nej kontroli przeprowadzanych zajêæ, w tym tak¿e do sporz±dzania zdjêæ oraz wszelkiej dokumentacji obrazuj±cej realizacjê przedmiotu umowy..

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 80.53.00.00 - Us³ugi szkolenia zawodowego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt: Modernizacja kszta³cenia zawodowego w Ma³opolsce. Projekt w ramach Programu Operacyjnego Kapita³ Ludzki, Dzia³anie 9.2, wspó³finansowany przez Uniê Europejsk± ze ¶rodków Europejskiego Funduszu Spo³ecznego..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Czê¶æ NR: 1   

Nazwa: Zadanie 1: Kurs kelner dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 14.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowska Szko³a Barmanów Piotr Dziadkowiec, ul. Urzêdnicza 19/I, 30-051 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 9800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 7500,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 7500,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 11400,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 2   

Nazwa: Zadanie 2: Kurs barman dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 20.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowska Szko³a Restauratorów Szymon Kohut, ul. Kobierzyñska 101/18, 30-348 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 13500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 9600,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 9600,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 24525,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 3   

Nazwa: Zadanie 3: Kurs dietetyk dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • INNOVO Innowacje w Biznesie Sp. z o.o., ul. ¦niadeckich 34, 38-200 Jas³o, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 14500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 12480,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 6800,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 19250,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 4   

Nazwa: Zadanie 4: Kurs barman dla uczniów ZS w Czchowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 20.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowska Szko³a Restauratorów Szymon Kohut, ul. Kobierzyñska 101/18, 30-348 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 13500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 9600,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 9600,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 24525,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 5   

Nazwa: Zadanie 5: Kurs kelner dla uczniów Zespo³u Szkó³ w Czchowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 14.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowski O¶rodek Szkoleniowo-Doradczy SEMEKS Barbara Le¶kiewicz-Rzeszutek, ul. Wadowicka 12, 30-415 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 9800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 5575,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 5575,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 11400,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 6   

Nazwa: Zadanie 6: Kurs barista dla uczniów ZS w Czchowie.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 13.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowska Szko³a Barmanów Piotr Dziadkowiec, ul. Urzêdnicza 19/I, 30-051 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 8750,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 2850,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 2850,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 7050,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 7   

Nazwa: Zadanie 7: Kurs zdobnictwa cukierniczego dla uczniów ZS w Czchowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Centrum Edukacji Zawodowej CARGO, ul. Krakowska 9, 43-600 Jaworzno, kraj/woj. ¶l±skie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 5133,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 3880,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 3880,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 8560,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 8   

Nazwa: Zadanie 8: Kurs dietetyk dla uczniów ZS w Czchowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowski O¶rodek Szkoleniowo-Doradczy SEMEKS Barbara Le¶kiewicz-Rzeszutek, ul. Wadowicka 12, 30-415 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 14500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 11970,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 11970,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 25740,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 9   

Nazwa: Zadanie 9: Kurs organizator us³ug cateringowych dla uczniów ZS w Czchowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • INNOVO Innowacje w Biznesie sp. z o.o., ul. ¦niadeckich 34, 38-200 Jas³o, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 10700,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 9581,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 9581,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 19875,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 10   

Nazwa: Zadanie 10: Kurs barman dla uczniów grupy I w ZSTiO w £ysej Górze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 19.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowska Szko³a Restauratorów Szymon Kohut, ul. Kobierzyñska 101/18, 30-348 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 13500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 6950,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 6950,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 21000,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 11   

Nazwa: Zadanie 11: Kurs barman dla uczniów grupy II w ZSTiO w £ysej Górze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 19.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowska Szkola Restauratorów Szymon Kohut, ul. Kobierzyñska 101/18, 30-348 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 13500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 6950,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 6950,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 21000,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 12   

Nazwa: Zadanie 12: Kurs barista dla uczniów ZSTiO w £ysej Górze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 12.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Krakowska Szko³a Restauratorów Szymon Kohut, ul. Kobierzyñska 101/18, 30-348 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 8750,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 4800,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 4800,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 10500,00

  • Waluta: PLN.

Czê¶æ NR: 13   

Nazwa: Zadanie 13: Kurs kuchnie ¶wiata dla uczniów ZSP nr 2 w Brzesku

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Centrum Szkoleniowo-Wdro¿eniowe PNP CONTROLS s.c., Jasna Rola 119, 43-318 Bielsko-Bia³a, kraj/woj. ¶l±skie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 10800,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 7490,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 7490,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 13350,00

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.