eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RadomDostawy mięsa i wędlin



Ogłoszenie z dnia 2009-04-29

Radom: Dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 68209 - 2009; data zamieszczenia: 29.04.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Wolanowska 120, Radom, woj. mazowieckie, tel. 0 48 38 37 104, faks 048 38 37 103.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1 Kiełbasa mortadela Kg 3000 2 Kiełbasa zwyczajna Kg 2000 3 Pasztet wieprzowy Kg 3000 4 Pieczeń rzymska Kg 1700 5 Parówki cienkie Kg 3000 6 Kiełbasa parówkowa Kg 1500 7 Salceson włoski Kg 2500 8 Kaszanka z kaszy gryczanej Kg 5000 9 Pasztetowa Kg 2200 10 Mielonka wieprzowa Kg 3000 11 Kadryl kiszka krwista Kg 2500 12 Salceson podrobowy Kg 2500 13 Kiełbasa krakowska parzona. Kg 1000 14 Kiełbasa żywiecka Kg 1000 15 Kiełbasa kanapkowa Kg 2500 16 Kiełbasa toruńska Kg 3500 17 Kiełbasa biała parzona Kg 1800 18 Kiełbasa szynkowa Kg 1000 19 Szynka wieprzowa parzona Kg 1000 20 Polędwica wieprzowa Kg 700 21 Schab wieprzowy parzony bez kości Kg 1200 22 Boczek wędzony Kg 2500 23 Kiełbasa słowiańska Kg 2000 24 Salceson brunszwicki Kg 3000 25 Serca wołowe Kg 1200 26 Żeberka wieprzowe Kg 1000 27 Smalec Kg 1000 28 Słonina Kg 1000 29 Wołowina II Kg 4500 30 Wieprzowina II A Kg 3000 31 Wątroba wieprzowa Kg 3500 32 Boczek surowy Kg 2500 33 Wołowina l udziec Kg 2500 34 Karczek surowy wp. Kg 400 35 Kiełbasa krotoszyńska Kg 500 36 Szynka konserwowa Kg 500 37 Kiełbasa krakowska pieczona Kg 400 38 Schab surowy wp.bez kości Kg 100.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00 - Wołowina .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 443735.67 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy mięsa i wędlin

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.04.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski KRAWCZYK, Mleczków 13, 26-652 Zakrzew, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 497190.00
  • Oferta z najniższą ceną: 497190.00 oferta z najwyższą ceną: 651640.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.