To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-04-20
Ogłoszenie nr 69335 - 2017 z dnia 2017-04-20 r.
Rawicz: Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 47707-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rawiczu, krajowy numer identyfikacyjny
32029400000, ul.
ul. 17 Stycznia
28,
63-900
Rawicz, państwo
Polska, woj.
wielkopolskie, tel.
65 5468500 w. 229, 65 5468507, faks
655 454 266, e-mail
zp_rawicz@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):D/P.2232.4.2017.SW
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka, - zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, -zadanie nr 4: Dostawy konserw, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań. Zadanie nr 1: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso klopsowe z indyka - 1200 kg; 2) Mięso gulaszowe z indyka klasa II - 1200 kg; 3) Skrzydło środkowe z indyka - 1700 kg; 4) Mortadela popularna z indyka - 1500 kg; 5) Mortadela śniadaniowa z indyka - 1500 kg; 6) Mortadela z pieczarkami - 1500 kg; 7) Mortadela czosnkowa - 1600 kg; 8) Parówka z indyka - 1500 kg; 9) Kiełbasa śniadaniowa z indyka - 1600 kg; 10) Kielbasa litewska z indyka - 1900 kg; 11) Szynka tyrolska z indyka - 1200 kg; 12) Szynka Gerwazego z indyka - 1000 kg; 13) Szynka mielona blok z indyka - 1800 kg; 14) Polędwica firmowa z indyka - 1200 kg; 15) Pieczeń drobiowa z indyka - 1200 kg; 16) Pasztet firmowy z indyka - 1400 kg; 17) Kiełbasa krakowska parzona - 600 kg; 18) Szynka gotowana biała - 800 kg; 19) Kiełbasa szynkowa drobiowa - 600 kg; 20) Serdelki drobiowe - 2000 kg; 21) Salceson z indyka - 1000 kg; 22) Szynka z filetem mielona - 300 kg; 23) Pierś Książęca - 300 kg; 24) Wędlina-Indyczka gotowana - 300 kg; 25) Wędlina-Filet gotowany z kurczaka - 300 kg; 26) Kiełbaski z filetem - 300 kg; Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Kurczak cały - 3000 kg; 2) Udziec z kurcząt kl. A - 1500 kg; 3) Filet z kurczaka - 1000 kg; 4) Mięso gulaszowe z kurczaka - 2000 kg; 5) Żołądki z kurczaka - 400 kg; 6) Serca z kurczaka - 350 kg; 7) Wątróbki z kurczaka - 1500 kg; Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso wieprzowe - szynka surowa - 600 kg; 2) Mięso wieprzowe klopsowe - 1400 kg; 3) Mięso wieprzowe łopatka bez kości - 3000 kg; 4) Mięso wieprzowe gulaszowe - 700 kg; 5) Mieso wieprzowe schab bez kości - 1500 kg; 6) Boczek wędzony bez kości - 1200 kg; 7) Wędzonka bigosowa bez kości - 900 kg; 8) Słonina płaty - 600 kg; 9) Mięso gulaszowe wołowe - 700 kg; 10) Żołądki wieprzowe - 400 kg; 11) Ozory wieprzowe - 800 kg; 12) Serca wieprzowe - 1600 kg; 13) Wątroba wieprzowa - 2000 kg; 14) Kiełbasa zwyczajna - 1700 kg; 15) Kiełbasa parówkowa - 1400 kg; 16) Kiełbasa biała parzona - 1900 kg; 17) Kiełbasa mortadela - 1500 kg; 18) Kiełbasa golonkowa parzona - 600 kg; 19) Kielbasa mielonka - 1500 kg; 20) Kiełbasa słoikowa - 1300 kg; 21) Kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - 600 kg; 22) Serdelki śląskie - 1000 kg; 23) Pieczeń wielkopolska - 1000 kg; 24) Wątrobianka - 1800 kg; 25) Metka - 1550 kg; 26) Salceson czarny - 1100 kg; 27) Kaszanka - 3500 kg; Zadanie nr 4: Dostawy konserw. W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1) Konserwa pasztet z indykiem - 700 kg; 2) Konserwa pasztet z gesią - 1600 kg; 3) Konserwa wołowa - 800 kg; 4) Konserwa mięsna wieprzowa - 600 kg; 5) Konserwa mięsna wieprzowa op. jednostkowe 100-140g - 500 kg; 6) Pasztet sojowy - 400 kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
15110000-2,
15131130-5,
15112120-3,
15120000-6,
15111000-9,
15113000-3,
15131000-5,
15131310-1
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Dostawy mięsa oraz wędlin z indyka i kurczaka |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/04/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT181236.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 184705.50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Dostay mięsa i podrobów z kurczaka |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/04/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT81215.50 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 84598.50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/04/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT182997.50 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert6 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 189414.75 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: Dostawy konserw |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20/04/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT21102.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 24689.94 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z RAWICZA
- Budowa oświetlenia ulicznego na terenie Gminy Rawicz
- Świadczenie usług opieki wytchnieniowej dla mieszkańców gminy Rawicz w ramach realizacji programu "Opieka wytchnieniowa" dla Jednostek Samorządu Terytorialnego - edycja 2025
- Sukcesywny zakup wraz z dostawą ca 100 ton mieszanki mineralno-asfaltowej na zimno oraz zakup 40 ton emulsji asfaltowej C65 B3 PU/RC w 2025 roku dla Powiatowego Zarządu Dróg w Rawiczu.
- Sukcesywne dostawy żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Pakówce w okresie od 01.05.2025 r. do 31.08.2025 r.
- Dostawy mięsa, podrobów i wędlin
- Bieżące naprawy i remonty dróg i ulic gminy Rawicz
więcej: przetargi w Rawiczu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.