Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-06-07
Grudziądz: Dostawy róznych artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 73609 - 2016; data zamieszczenia: 07.06.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Nr 1 , ul. Wybickiego 10/22, 86-300 Grudziądz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 56 64 40 400, faks 56 64 40 499.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: zakład karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy róznych artykułów spożywczych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Cz.1 ARTYKUŁY ZBOŻOWE - przedmiot zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Mąka pszenna typu 500: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności - nie mniej niż 4 m-cy; - barwa - biała z odcieniem żółtym; - smak i zapach - swoisty; - bez obecności szkodników zbożowo - mącznych i innych pozostałości PN-A-74022 16 000 kg 2. Mąka ziemniaczana: - opakowania - do 1 kg; - zapach i smak - typowy dla skrobi ziemniaczanej; - postać i barwa - biały proszek; PN-A-74710 20 kg 3. Makaron: - typu świderki, muszelki, itp.; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; PN-A-74131 7 000 kg 4. Kasza jęczmienna: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; PN-887A-7403 6 500 kg 5. Kasza manna: - opakowanie - 0,5 kg - 25 kg; - zapach i smak - typowy dla kaszy mannej; - bez obecności szkodników i innych pozostałości; PN-88/A-74203 4 500 kg 6. Ryż biały: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; 1561 PN-A-74220 12 000 kg 7. Wafle ryżowe bezglutenowe PN-A-88114:1999 90 kg Cz.2 BULIONY - przedmiot zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Rosół jarzynowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-75980:1997 4 000 kg 2. Rosół drobiowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-97052 4 000 kg 3. Rosół grzybowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94050 10 kg 4. Barszcz biały w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94050:1996 500 kg 5. Żurek w proszku: - opakowanie - 1kg - 10 kg - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94050 500 kg 6. Przyprawa do zup w płynie - maggi: - opakowanie - 1 l - 5 l; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94052 5 000 l Cz. 3 CUKIER - przedmiot zamówienia Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Cukier biały kryształ: - opakowanie max. do 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-74850 8 000 kg Cz.4 RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE I PRZYPRAWY - przedmiot zamówienia Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Cukier waniliowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; BN-79-8133-01 60 kg 2. Chrupki kukurydziane: -opakowanie od 0,08 kg do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-88036:1998 220 kg 3. Chilli w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86955 20 kg 4. Curry w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-R-87022 20 kg 5. Cynamon w proszku w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86955 10 kg 6. Biszkopty: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-88115:1998 220 kg 7. Budyń: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-94051 150 kg 8. Czosnek mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86967 30 kg 9. Galaretka niskosłodzona: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-94/A-75104 150 kg 10. Herbata granulowana: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-ISO 3720 1 100 kg 11. Kawa zbożowa: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-94013 2 500 kg 12. Kisiel: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-94051 180 kg 13. Kwasek cytrynowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-81/A-79734 90 kg 14. Liść laurowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-R-87022 70 kg 15. Majeranek: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86958 50 kg 16. Majonez: - opakowanie - wiaderka do 5 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86950:1995 2 000 kg 17. Musztarda; - opakowanie - wiaderka do 5 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15871250-1 PN-A-86964 3 500 kg 18. Ocet 10% 0,5 l PN-72/A-79733 1 500 l 19. Papryka mielona ostra: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86955 90 kg 20. Pieprz czarny mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86965 180 kg 21. Proszek do pieczenia: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-94017:1998 15 kg 22. Sól kuchenna: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-C-84081 4 500 kg 23. Ziele angielskie: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; BN-67/8132-14 50 kg 24. Żelatyna spożywcza: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-82245:1993 150 kg Cz. 5 PRODUKTY SOJOWE - przedmiot zamówienia Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Granulat sojowy: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-ISO 5506 600 kg 2. Kostka sojowa: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-ISO 5506 600 kg 3. Kotlety sojowe: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-ISO 5506 350 kg Cz. 6 PRODUKTY STRĄCZKOWE - przedmiot zamówienia Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Fasola JAŚ średni; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-75/R-65031 7 000 kg 2. Groch łuskany: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-74220:1997 4 000 kg Cz. 7 PRZETWORY WARZYWNE - przedmiot zamówienia Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Chrzan tarty: - opakowanie jednostkowe- słoiki do 0,9 l - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN/R-75520 70 kg 2. Fasolka konserwowa: - opakowanie maksymalnie do 3000 ml, długość ok. 5 cm, kolor zielony, bez łyka, zalewa klarowna; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-V-74016:2001 700 kg 3. Groszek konserwowy: - opakowanie maksymalnie do 3000 ml, kolor zielony, soczysty, ziarna całe, nie zepsute, bez obcych zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-76/A-77803 700 kg 4. Koncentrat pomidorowy 30%: - opakowanie - puszka 4500g; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-75/A-77601 7 000 kg 5. Kukurydza konserwowa: - opakowanie maksymalnie do 3000 ml, ziarna młodej kukurydzy luzem w zalewie konserwującej, ziarna całe nieuszkodzone, zalewa barwy żółtawej i żółta, opalizująca lub mętna z osadem tkanki roślinnej na dnie opakowania, konsystencja miękka - wyrównana, smak i zapach - charakterystyczny dla kukurydzy bez obcych smaków i zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-A-77807 700 kg 6. Leczo pieczarkowe: - produkt spożywczy otrzymany ze świeżych warzyw i grubo pokrojonych pieczarek z dodatkiem soli kuchennej, utrwalony przez pasteryzację; - konsystencja - półpłynna do gęstej, z widocznymi kawałkami warzyw i pieczarek; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-A-86951:2006 2 000kg Cz. 8 PRZETWORY OWOCOWE - przedmiot zamówienia Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Dżem: - opakawania jednostkowych 25g; - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-75100 40 kg 2. Miód: - opakawania jednostkowych 25g; - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-88/A77626 40 kg 3. Dżem: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-75100 6 500 kg 4. Marmolada: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-93/A-75103 6 500 kg 5. Kompot truskawkowy: - słoik o pojemności 0,900 l - 1 l, wygląd -widoczne całe owoce, zalewa klarowna, ekstrakt ogólny nie mniej niż 20 %, smak i zapach smak słodki, charakterystyczny dla kompotu truskawkowego, minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 6 miesięcy; PN-75/A-75953 400 l.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających |
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2, 15.62.30.00-1, 15.85.11.00-2, 15.61.31.00-8, 15.61.41.00-6, 15.61.40.00-5, 15.89.20.00-7, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.89.00.00-3, 15.83.12.00-4, 15.83.10.00-2, 15.61.33.11-1, 15.87.10.00-4, 15.87.12.00-6, 15.62.20.00-0, 15.83.31.00-7, 15.86.30.00-5, 15.86.10.00-1, 15.89.00.00-3, 15.87.10.00-4.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych warunków w tym zakresie
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych warunków w tym zakresie
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych warunków w tym zakresie
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych warunków w tym zakresie
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych warunków w tym zakresie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Pełnomocnictwo osoby/osób podpisujących ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu Wykonawcy, o ile nie wynikają z przepisów prawa lub innych dokumentów.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 85
- 2 - Termin realizacji reklamacji - 15
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl/zamówienia publiczne/OISW w Bydgoszczy/ZK Nr 1 w Grudziądzu
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ZAKŁAD KARNY NR 1 W GRUDZIĄDZU ul. Wybickiego 10/22, 86-300 Grudziądz - Dział Kwatermistrzowski.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.06.2016 godzina 11:30, miejsce: ZAKŁAD KARNY NR 1 W GRUDZIĄDZU ul. Wybickiego 10/22, 86-300 Grudziądz - Sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: ARTYKUŁY ZBOŻOWE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Mąka pszenna typu 500: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności - nie mniej niż 4 m-cy; - barwa - biała z odcieniem żółtym; - smak i zapach - swoisty; - bez obecności szkodników zbożowo - mącznych i innych pozostałości PN-A-74022 16 000 kg 2. Mąka ziemniaczana: - opakowania - do 1 kg; - zapach i smak - typowy dla skrobi ziemniaczanej; - postać i barwa - biały proszek;PN-A-74710 20 kg 3. Makaron: - typu świderki, muszelki, itp.; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; PN-A-74131 7 000 kg 4. Kasza jęczmienna: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; PN-887A-7403 6 500 kg 5. Kasza manna: - opakowanie - 0,5 kg - 25 kg; - zapach i smak - typowy dla kaszy mannej; - bez obecności szkodników i innych pozostałości; PN-88/A-74203 4 500 kg 6. Ryż biały: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; PN-A-74220 12 000 kg 7. Wafle ryżowe bezglutenowe PN-A-88114:1999 90 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2, 15.62.30.00-1, 15.85.11.00-2, 15.61.31.00-8, 15.61.41.00-6, 15.61.40.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: BULIONY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: BULIONY - przedmiot zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Rosół jarzynowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-75980:1997 4 000 kg 2. Rosół drobiowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-97052 4 000 kg 3. Rosół grzybowy w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94050 10 kg 4. Barszcz biały w proszku: - opakowanie - 1 kg - 10 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94050:1996 500 kg 5. Żurek w proszku: - opakowanie - 1kg - 10 kg - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94050 500 kg 6. Przyprawa do zup w płynie - maggi: - opakowanie - 1 l - 5 l; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy PN-A-94052 5 000 l.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.20.00-7, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.89.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: CUKIER.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Norma Ilość Cukier biały kryształ: - opakowanie max. do 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-74850 8 000 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE I PRZYPRAWY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Cukier waniliowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; BN-79-8133-01 60 kg 2. Chrupki kukurydziane: -opakowanie od 0,08 kg do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-88036:1998 220 kg 3. Chilli w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86955 20 kg 4. Curry w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-R-87022 20 kg 5. Cynamon w proszku w proszku: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86955 10 kg 6. Biszkopty: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-88115:1998 220 kg 7. Budyń: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-94051 150 kg 8. Czosnek mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86967 30 kg 9. Galaretka niskosłodzona: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-94/A-75104 150 kg 10. Herbata granulowana: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-ISO 3720 1 100 kg 11. Kawa zbożowa: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 1586PN-A-94013 2 500 kg 12. Kisiel: - smak - różne smaki; - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-94051 180 kg 13. Kwasek cytrynowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-81/A-79734 90 kg 14. Liść laurowy: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-R-87022 70 kg 15. Majeranek: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86958 50 kg 16. Majonez: - opakowanie - wiaderka do 5 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86950:1995 2 000 kg 17. Musztarda; - opakowanie - wiaderka do 5 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86964 3 500 kg 18. Ocet 10% 0,5 l PN-72/A-79733 1 500 l 19. Papryka mielona ostra: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86955 90 kg 20. Pieprz czarny mielony: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-86965 180 kg 21. Proszek do pieczenia: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-94017:1998 15 kg 22. Sól kuchenna: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-C-84081 4 500 kg 23. Ziele angielskie: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; BN-67/8132-14 50 kg 24. Żelatyna spożywcza: - opakowanie - do 1 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-82245:1993 150 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2, 15.61.33.11-1, 15.87.10.00-4, 15.87.12.00-6, 15.87.10.00-4, 15.88.20.00-4, 15.62.00.00-0, 15.83.31.00-7, 15.86.30.00-5, 15.86.10.00-1, 15.62.00.00-0, 15.89.00.00-3, 15.87.20.00-1, 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1, 15.87.11.20-1, 15.87.10.00-4, 15.87.21.00-2, 15.89.90.00-6, 15.87.24.00-5, 15.87.00.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PRODUKTY SOJOWE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Granulat sojowy: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; 15 PN-ISO 5506 600 kg 2. Kostka sojowa: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-ISO 5506 600 kg 3. Kotlety sojowe: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-ISO 5506 350 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: PRODUKTY STRĄCZKOWE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Fasola JAŚ średni; - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-75/R-65031 7 000 kg 2. Groch łuskany: - opakowanie - 1 kg - 25 kg; - termin przydatności do spożycia - 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-74220:1997 4 000 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.30-7, 15.31.11.33-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: PRZETWORY WARZYWNE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Chrzan tarty: - opakowanie jednostkowe- słoiki do 0,9 l - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN/R-75520 70 kg 2. Fasolka konserwowa: - opakowanie maksymalnie do 3000 ml, długość ok. 5 cm, kolor zielony, bez łyka, zalewa klarowna; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-V-74016:2001 700 kg 3. Groszek konserwowy: - opakowanie maksymalnie do 3000 ml, kolor zielony, soczysty, ziarna całe, nie zepsute, bez obcych zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-76/A-77803 700 kg 4. Koncentrat pomidorowy 30%: - opakowanie - puszka 4500g; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-75/A-77601 7 000 kg 5. Kukurydza konserwowa: - opakowanie maksymalnie do 3000 ml, ziarna młodej kukurydzy luzem w zalewie konserwującej, ziarna całe nieuszkodzone, zalewa barwy żółtawej i żółta, opalizująca lub mętna z osadem tkanki roślinnej na dnie opakowania, konsystencja miękka - wyrównana, smak i zapach - charakterystyczny dla kukurydzy bez obcych smaków i zapachów; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-A-77807 700 kg 6. Leczo pieczarkowe: - produkt spożywczy otrzymany ze świeżych warzyw i grubo pokrojonych pieczarek z dodatkiem soli kuchennej, utrwalony przez pasteryzację; - konsystencja - półpłynna do gęstej, z widocznymi kawałkami warzyw i pieczarek; - termin przydatności do spożycia min. 12 miesięcy od dostawy; PN-A-86951:2006 2 000kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1, 15.33.14.64-7, 15.33.14.62-3, 15.33.14.27-6, 15.33.14.70-2, 15.33.11.35-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: PRZETWORY OWOCOWE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Norma Ilość 1. Dżem: - opakawania jednostkowych 25g; - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-75100 40 kg 2. Miód: - opakawania jednostkowych 25g; - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-88/A77626 40 kg 3. Dżem: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-A-75100 6 500 kg 4. Marmolada: - w opakowaniach jednostkowych do 15 kg, - różne smaki; - termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 m-cy od daty dostawy; PN-93/A-75103 6 500 kg 5. Kompot truskawkowy: - słoik o pojemności 0,900 l - 1 l, wygląd -widoczne całe owoce, zalewa klarowna, ekstrakt ogólny nie mniej niż 20 %, smak i zapach smak słodki, charakterystyczny dla kompotu truskawkowego, minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy 6 miesięcy; PN-75/A-75953 400 l.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3, 15.83.16.00-8, 15.33.22.90-3, 15.33.22.30-5, 15.33.21.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 85
- 2. Termin realizacji reklamacji - 15
INNE PRZETARGI Z GRUDZIĄDZA
- Przebudowa z rozbudową drogi powiatowej nr 1388C Łasin - Mędrzyce - Lisnowo
- Wycinka drzew i zakrzaczeń, zabiegi pielęgnacyjne drzew, przycięcie gałęzi, mielenie gałęzi- 8/2025
- Przegląd i konserwacja agregatów pompowych w Składzie paliw Gardeja- sprawa 6/2025
- Rozbudowa dróg gminnych nr 040511C, 040513C, 040148C na terenie Gminy Grudziądz
- Dostawy środków czystości -znak sprawy Z/10/PN/25
- Dokumentacja projektowa budowy drogi dla pieszych i rowerów w ciągu drogi powiatowej nr 1621C Chełmno-Mniszek
więcej: przetargi w Grudziądzu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 14 im. ks. G. Piramowicza w Gdańsku na 2025r.
- Sukcesywna dostawa lub sprzedaż produktów do mieszkań treningowych w projekcie tworzenia i rozwoju Centrów Usług Społecznych oraz interwencji EFS+ w Gminie Karlino.
- Zakup wraz z dostawą produktów owocowo-warzywnych, olejów i tłuszczy, produktów przemiału ziarna oraz różnych produktów spożywczych.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- "DOSTAWA WYROBÓW PIEKARSKICH DO ZAKŁADU KARNEGO W PRZEMYŚLU I ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W MEDYCE"
- Dostawy artykułów spożywczych: zbożowe, przemiału ziarna, skrobiowe, cukier, makaron do Zakładu Karnego w Herbach.
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.