eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi NałęczówCykliczne dostawy art. spożywczych na potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2011/2012

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-04-12

Nałęczów: Cykliczne dostawy art. spożywczych na potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2011/2012
Numer ogłoszenia: 73794 - 2011; data zamieszczenia: 12.04.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 63440 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Nałęczowie SP ZOZ, ul. Górskiego 6, 24-140 Nałęczów, woj. lubelskie, tel. 081 5014208 wew. 32, faks 081 5014302.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Cykliczne dostawy art. spożywczych na potrzeby żywieniowe Kolejowego Szpitala Uzdrowiskowego w Nałęczowie SPZOZ w okresie 12 miesięcy 2011/2012.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Załącznik Nr 3 Formularz cenowy wraz z 12 miesięcznym zapotrzebowaniem. Kasze, mąki L.p Asortyment/gramatura j.m. Ilość Cena jedn. Netto Wartość Netto kol. 4 x kol. 5 Kwota VAT Wartość brutto kol. 6 + kol. 7 1 2 3 4 5 6 7 8 1. Kasza jęczmienna a 1 kg kg 280 2. Kasza manna a 1kg kg 150 3. Kasza gryczana a l kg kg 180 4. Ryż biały a l kg kg 800 5. Ryż długoziarnisty typu Knorr porboiled a 1kg kg 300 6. Płatki owsiane a 1/2 kg kg 130 7. Mąka ziemniaczana a 1 kg kg 80 8. Kasza jaglana a 1 kg kg 100 9. Mąka pszenna typ 450 kg 2100 10. Płatki kukurydziane a 1kg kg 100 11. Płatki ryżowe a 0,50 kg kg 15 RAZEM X X X Makarony, przyprawy, dodatki 1 2 3 4 5 6 7 8 1. Makaron różny a 1 kg, (lubelski lub inny o podobnych parametrach typu spaghetti, łazanka, nitka, wstążka) kg 1200 2. Bułka tarta a 0,5 kg, typu wrocławska-mamut kg 300 3. Zupa porowa 1kg kg 10 4. Cukier biały a 1 kg kg 3300 5. Cukier puder a 0,4 kg, kg 180 6. Miód naturalny, porcjowany a 25 g szt 15000 7. Miód naturalny wielokwiatowy a 0,4 kg kg 50 8. Majonez a, 1kg kg 800 9. Majonez a, 0,3kg szt. 160 10. Sałatka wielowarzywnaa0,91 szt 110 11. Przyprawa do drobiu a 1 kg typu Delikat szt 10 12. Chrzan tarty 0,9 kg, szt 280 13. Cynamon a 20g szt 200 14. Przyprawa do mięs 1 kg typu Delikat szt 12 15. Chrzan tarty a 0,3kg szt 120 16. Papryka konserwowa a 0,9 kg szt 300 17. Peperonata paprykowa a 3,2 kg Kolorowa papryka cięta w zalewie pomidorowej typu Knorr - kuchnia włoska szt 24 18. Kukurydza konserwowa a 2,60 kg szt 200 19. Kukurydza konserwowa a 0,40 szt 300 20. Herbata expr. (typu Saga lub inna o podobnych parametrach, oryginalna cejlońska) a 100 szt. op. 1200 21. Przyprawa wpłynie Winiary lub inna o podobnych parametrach a 1l l. 430 22. Przyprawa w płynie Winiary lub inna o podobnych parametrach a 200 ml szt 120 23. Majeranek a 1 kg szt 12 24. Żelatyna a 1 kg kg 90 25. Pieprz naturalny a 1 kg szt 28 26. Pieprz ziołowy a 0,5 kg szt 5 27. Ziele angielski a 1/2 kg szt 5 28. Liście laurowe a 0,3 kg szt 10 29. Kwasek cytrynowy a 1 kg szt 24 30. Sól a 1 kg kg 850 31. Kakao a 0,1 kg, 0,2 kg kg 35 32. Cukier wanilinowy a 0,02 kg szt 800 33. Suchary a 300g szt 40 34. Kawa Ink a 0,l5 kg szt 320 35. Ocet spirytusowy a 1/2 1. szt 200 36. Koncentrat barszczu a 0,30 kg szt 30 37. Sos myśliwski 1,5 kg kg 3 38. Proszek do pieczenia a 30 g szt 550 39. Żurek, barszcz biały a 1 kg kg 12 40. Soda oczyszczana a 70 g szt 80 41. Aromaty mix a l0ml szt 240 42. Barszcz czerwony a 1 kg kg 24 43. Sos pieczeniowy ciemny a 1 kg kg 18 44. Sos neapolitański kg 14 45. Zupa brokułowa kg 6 46. Zupa porowa kg 5 47. Zupa pomidorowa a 1 kg szt 6 48. Rosół drobiowo-wołowy a 1 kg szt 8 49. Zupa selerowa a 1 kg kg 20 50. Zupa ogonowa a 1kg kg 8 51. Zupa pieczarkowa a 1 kg kg 10 52. Zupa cebulowa a 1 kg kg 80 53. Zupa grzybowa a 1 kg kg 12 54. Zupa grochowa a 1 kg kg 10 55. Sos ogrodowy a 1 kg (sałatkowy) kg 30 56. Sos grzybowy a 1 kg kg 10 57. Papryka mielona a 0,5 kg, 1 kg szt 20 58. Przyprawa do ryb a 0,7 kg typu Delikat szt 12 59. Groszek ptysiowy a 1 kg kg 120 60. Przyprawa do pierników a 0,02 szt 350 61. Cukier a 0,5 kg w saszetkach szt 20 62. Rosół drobiowy a 60 g szt 30 63. Rosół wołowy a 60g szt 50 64. Fasolka biała konserwowa a 400g szt 24 65. Fasolka konserwowa mieszanka a 400g szt 24 66. Groch łupany a 0,50 kg szt 60 67. Musztarda a 1kg kg 330 68. Musztarda a 0,20 kg szt 240 RAZEM X X X Przetwory owocowo-warzywne 1 2 3 4 5 6 7 8 1. Przecier pomidorowy (Pudliszki lub inny o podobnych parametrach) a 1kg kg 280 2. Przecier pomidorowy (Pudliszki lub urny o podobnych parametrach) a 0,20 kg kg 70 3. Dżem owocowy (Tarczyn, lub inny o podobnych parametrach) a 1kg mix kg 40 4. Dżem porcjowany a 0,25 g mix szt 17000 5. Sok grejpfrutowy, a 11 typu Tarczyn, Fortuna szt 100 6. Sok pomarańczowy typu Fortuna Tarczyn, a 11 szt 60 7. Sok jabłkowy typu Tarczyn, Fortuna, a1l szt 60 8. Sok pomidorowy a 0,31 szt 1500 9. Marmolada twarda a 0,90 kg szt 30 10. Groszek konserwowy, a 2,6 kg szt 180 11. Keczup a l kg szt 350 12. Keczup a 0,5 kg szt 150 13. Pomidor w zalewie a 2 kg szt 120 14. Syrop owocowy a 1/2 1, typu Herbapol szt 180 15. Rodzynki a 0,2 kg kg 140 16. Orzech włoski a 0,2 kg szt 250 17. Ananasy konserwowe a 0,58 kg piastry szt 230 18. Brzoskwinie konserwowe a 0,85 kg szt 100 19. Kotlet sojowy a 0,1 kg szt 30 20. Powidła śliwkowe a 0,90 1 szt 30 21. Płatki migdałowe a 1 kg kg 5 22. Śliwka suszona a 0,1 kg kg 20 23. Morele suszone a 0,1 kg kg 20 24. Wiórki kokosowe a 0,1 kg kg 5 25. Kisiel (Winiary lub inny o podobnych parametrach) a 1 kg kg 130 26. Budyń (Winiary lub inny o podobnych parametrach) a 1 kg kg 130 27. Galaretka (Winiary lub inna o podobnych parametrach) a 1 kg kg 10 28. Czosnek mielony 0,5 kg szt 24 29. Jarzynka a 1 kg szt 120 30. Pieczarki konserwowe a 0,9 kg szt 120 31. Ogórki konserwowe a 0,9 kg szt 600 32. Gruszki w syropie a 850 g szt 24 33. Seler konserwowy a 0,24 kg szt 1200 34. Koper suszony a 0,50 kg szt 3 35. Fasola czerwona a 2,60 kg szt 60 36. Fasola czerwona a 0,40 kg szt 80 37. Mak niebieski a 0,25 kg kg 40 38. Kminek a 0,02 kg szt 20 39. Ziarenka smaku a 0,2 kg szt 350 40. Aroma mix ziołowo maślana a 1,2 kg szt 30 41. Przyprawa do flaków a 0,50 kg szt 5 42. Groszek zielony a 0,40 kg szt 240 43. Mieszanka skórek a l00g szt 50 44. Koktajl tropikalny a 425 g szt 48 45. Oliwki zielone z papryką a 900g szt 10 46. Daktyle drylowane a l00g szt 50 47. Figi suszone a 200g szt 50 48. Migdały kg 4 49. Gałka muszkatołowa 0,02 kg szt 20 50. Imbir 0,02 kg szt 20 51. Pomidorina a 2,60 kg szt 24 52. Skórka pomarańczowa a l00g szt 100 RAZEM X X X Tłuszcze roślinne 1 2 3 4 5 6 7 8 1. Margaryna typu Śniadaniowa a 0,5 kg kg 1200 2. Margaryna typu Bielska a 0,25 kg kg 850 3. Olej a 0,9 l, szt 850 4. Olej a 1/2 l szt 200 5. Masło roślinne kubek a 0,25 kg kg 40 RAZEM X X X Gdy gramatura jest w szt.- proszę podać wartości za 1 szt. zgodnie z zalecaną gramaturą opakowania, gdy gramatura jest w kg należy podać cenę 1 kg Zbiorcze zestawienie grup produktów L.p. Asortyment Wartość netto Kwota VAT Wartość brutto 1 Kasze, mąki 2 Makarony, przyprawy, dodatki 3 Przetwory owocowo-warzywne 4 Tłuszcze roślinne RAZEM Wyliczoną wartość z pozycji RAZEM należy przenieść do formularza ofertowego. Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w Nałęczowie SPZOZ 2011.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.40.00 - Przetworzone produkty spożywcze .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Almax-Dystrybucja Sp. z o.o., Panieńszczyzna, 21-002 Jastków, kraj/woj. lubelskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 160000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 140723,50

  • Oferta z najniższą ceną: 140723,50 / Oferta z najwyższą ceną: 148367,16

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.