To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-05-12
Nowinka: Dożywianie dzieci w szkołach z terenu Gminy Nowinka.
Numer ogłoszenia: 74201 - 2009; data zamieszczenia: 12.05.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 59265 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wójt Gminy Nowinka, , Nowinka, woj. podlaskie, tel. 087 6419520, 6419541, faks 087 6419660.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dożywianie dzieci w szkołach z terenu Gminy Nowinka..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostarczenie posiłków do: - Szkoły Podstawowej im. Ks. Stanisława Chmielewskiego w Monkiniach- 20 posiłków dziennie; - Szkoły Podstawowej im. gen. Pilota Witolda Urbanowicza w Olszance-10 posiłków dziennie; - Zespołu Szkół Podstawowych im. Powstańców Styczniowych w Nowince- 50 posiłków dziennie. Szacunkowa liczba dzieci objętych dożywianiem to 80 uczniów. Liczba ta w trakcie okresu dożywiania może uleć zmianie, W przypadku zmiany liczby posiłków, usługodawca będzie obowiązany do uwzględnienia w tym zakresie zgłaszanych na bieżąco potrzeb zarówno mających wpływ na zwiększenie jak i na zmniejszenie liczby posiłków. Przewidywana ilość posiłków w okresie obowiązywania umowy wynosi 7280 szt. Realizacja powyższego zadania polegała będzie na przygotowaniu i dostarczaniu jednodaniowych, ciepłych posiłków dzieciom w szkołach. Posiłki będą serwowane w naczyniach jednorazowych ze sztućcami jednorazowymi. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia naczyń i sztućców jednorazowych do serwowania posiłków. Ciepły posiłek musi odpowiadać normom odżywczym obowiązującym w tzw. punktach zbiorowego żywienia, tj. posiłki powinny być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych, świeżych artykułów spożywczych, posiadających aktualne terminy ważności., wg wymogów sztuki kulinarnej i sanitarnej (zgodnie z Ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006r. tj. Dz. U. z 2006r., nr 171, poz. 1225 z póź. zm.). Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania badań sprawdzających kaloryczność zamawianego posiłku. W przypadku stwierdzenia, że posiłek nie spełnia parametrów określonych w zamówieniu. Zamawiający kosztami badania obciąży Wykonawcę. Zamawiający nie dopuszcza powtarzalności rodzajowo tych samych posiłków w ciągu tygodnia (5 dni). Ustala się obowiązującą gramaturę posiłków na nie mniej niż: mięso- 80g, ziemniaki lub zamiennik (makaron, ryż lub inne)- 200g. i surówka- 60g. Posiłki powinny być dostarczane do szkół w godz. 9.45 - 11.00 Posiłki oferent dostarczać będzie własnym transportem, na własny koszt w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw. Wykonawca ponosi koszty załadunku i rozładunku wszystkich dostaw posiłku. O czystość termosów zadba Wykonawca. Wykonawca jest zobowiązany do wydawania posiłków uprawnionym uczniom. Wykonawca w ramach świadczonych usług zobowiązany jest do współpracy z Dyrektorami szkół i Kierownikiem Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Nowince. Harmonogram dostarczania posiłków Wykonawca ustali z dyrektorami szkół. Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno- epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie...
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.31.00 - Usługi w zakresie posiłków szkolnych 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 40768 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.04.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
BAR GASTRONOMICZNY "BLIZNO" - BOGUSŁAW KORZUN
jakie przetargi wygrała firma
BAR GASTRONOMICZNY "BLIZNO" - BOGUSŁAW KORZUN
- Bar Gastronomiczny BLIZNO, Ateny 121, 16-304 Nowinka, kraj/woj. podlaskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 40 768
- Oferta z najniższą ceną: 40 768 oferta z najwyższą ceną: 40 768
- Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi żywienia na rzecz uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 3 we Wrocławiu
- Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby uczniów Szkoły Podstawowej nr 14 w Jastrzębiu-Zdroju
- "Świadczenie usług cateringowych dla SP nr 4 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Zakopanem w okresie od dnia podpisania umowy do dnia 26.06.2025 r. z możliwością skorzystania z prawa opcji"
- Żywienie dzieci w Przedszkolu Miejskim w Resku w roku 2025
- Żywienie dzieci w Żłobku Miejskim w Resku w roku 2025
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 4 w Ostrowcu Świętokrzyskim
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.