Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2020-12-03
Ogłoszenie nr 761413-N-2020 z dnia 2020-12-03 r.
Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
telefon: 343538505
faks: 343538505
e-mail: barbara.klim@sw.gov.pl
www: www.sw.gov.pl
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Tak, www.sw.gov.pl
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Tak, www.sw.gov.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Tak
Inny sposób: pocztą tradycyjną
Adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim, ul. Cegielniana 13, 42-793 Ciasna
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Numer referencyjny: DKW.2232.27.2020.BK
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części: Tak
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Część nr 1 – zupy, sosy
1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 080kg, dostawy sukcesywne po około 90kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 72kg, dostawy sukcesywne po około 6kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.14. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.15. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.16. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.17. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
Część nr 2 – przyprawy
2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.2. herbata granulowana w ilości 420kg., dostawy sukcesywne po około 35kg., opakowanie od 1kg do 10kg., Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg, do 1kg Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.6. kwasek cytrynowy w ilości 60kg., dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.7. musztarda w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.8. majonez w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.9. keczup łagodny w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg. Opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.10. ocet w ilości 180l, dostawy sukcesywne po około 15l., opakowanie 0,5l. lub 1l. termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 080l, dostawy sukcesywne po około 90l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.14. liść laurowy w ilości 42kg, dostawy sukcesywne po około 3,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.20. żelatyna spożywcza w ilości 2kg dostawy po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.21. zioła prowansalskie w ilości 12kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
II.5) Główny kod CPV: 15.89.10.00
Dodatkowe kody CPV:
15.87.12.00
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
w miesiącach: 12
data rozpoczęcia: 01.01.2021
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
Określenie warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w wyżej wymienionym zakresie.
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w wyżej wymienionym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: brak danych
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Nie
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, lub innego dokumentu potwierdzającego, że Wykonawca zawarł porozumienie z właściwym organem podatkowym w sprawie spłat tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami, w szczególności uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. Dokument musi być składany w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem;
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
2) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum).
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: Nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Przewidywana minimalna liczba wykonawców:
Maksymalna liczba wykonawców:
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: brak danych
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: brak danych
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: brak danych
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
---|---|
Termin realizacji reklamacji: | 20,00 |
Termin płatności faktury: | 20,00 |
Cena: | 60,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: brak danych
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: brak danych
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych
Informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak
Zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Umowa może być zmieniona w stosunku do treści złożonej oferty w przypadkach wymienionych poniżej (zgodnie z art. 144 ust. 1 ustawy Pzp):
a) zmiana osób reprezentujących strony w przypadkach zmian organizacyjnych,
b) zmiana przepisów powszechnie obowiązujących, która wymusza zmianę treści umowy,
c) zmiany wynikające z okoliczności, których nie można było przewidzieć w dniu zawarcia umowy, a są one korzystne dla Zamawiającego.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 11.12.2020, godzina: 10:00
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIKI
Nazwa: zupy, sosy
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 080kg, dostawy sukcesywne po około 90kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 72kg, dostawy sukcesywne po około 6kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.14. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.15. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.16. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
1.17. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15891000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
data rozpoczęcia: 01.01.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
---|---|
Cena: | 60,00 |
Termin realizacji reklamacji: | 20,00 |
Termin płatności faktury: | 20,00 |
Nazwa: przyprawy
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.2. herbata granulowana w ilości 420kg., dostawy sukcesywne po około 35kg., opakowanie od 1kg do 10kg., Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg, do 1kg Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.6. kwasek cytrynowy w ilości 60kg., dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.7. musztarda w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.8. majonez w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.9. keczup łagodny w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg. Opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.10. ocet w ilości 180l, dostawy sukcesywne po około 15l., opakowanie 0,5l. lub 1l. termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 080l, dostawy sukcesywne po około 90l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.14. liść laurowy w ilości 42kg, dostawy sukcesywne po około 3,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.20. żelatyna spożywcza w ilości 2kg dostawy po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2.21. zioła prowansalskie w ilości 12kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15871200-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
data rozpoczęcia: 01.01.2021
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
---|---|
Cena: | 60,00 |
Termin płatności faktury: | 20,00 |
Termin realizacji reklamacji: | 20,00 |
INNE PRZETARGI SIERAKÓW ŚLASKI
więcej: przetargi SIERAKÓW ŚLASKI »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Stanisława Staszica w Tuchowie
- SUKCESYWNE DOSTAWY SOSÓW, ZUP I PRZYPRAW PRZETWORZONYCH
- Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych do Strzeżonego Ośrodka dla Cudzoziemców PSG W Białej Podlaskiej
- "Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych, sypkich, strączkowych, sojowych do Zakładu Karnego w Siedlcach"
więcej: Sosy, mieszanki przypraw i mieszanki przypraw korzennych »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.