Ogłoszenie z dnia 2020-12-08
Ogłoszenie nr 763932-N-2020 z dnia 2020-12-08 r.
Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
telefon: 13 44 35 860
faks: 13 44 35 861
e-mail: dkw_jaslo@sw.gov.pl
www: www.sw.gov.pl
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Nie
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Nie www.zp.sw.gov.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Tak
Inny sposób: Oferta musi być złożona w formie pisemnej pod rygorem nieważności. Musi być złożona wyłącznie w formie pisemnej za pośrednictwem operatora pocztowego, posłańca ( kuriera) lub osobiście
Adres: Zakład Karny w Jaśle, Warzyce 467; 38-200 Jasło
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Numer referencyjny: DKw.2232.8.2020.GD
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części: Tak
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych spożywczych ( mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych). do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Jaśle w asortymencie i ilościach określonych
w załączniku nr 1,2,3,4 do SIWZ – formularze ofertowe.
Nazwa i kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV):
Produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne - 15100000-9.
Pakiet I Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Lp. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość
asortymentu
1 15113000-3 Boczek surowy kg 50
2 15131130-5 Boczek wędzony kg 50
3 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 150
4 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 300
5 15131134-3 Kaszanka kg 900
6 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 200
7 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 800
8 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 1000
9 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 1200
10 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 80
11 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 1000
12 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 800
13 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 1000
14 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 500
15 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 800
16 15131130-5 Lunch kg 1000
17 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500
18 15131130-5 Parówki cienkie kg 500
19 15131310-1 Pasztetowa kg 400
20 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 700
21 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 500
22 15110000-2 Podgardle surowe kg 200
23 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 150
24 15131130-5 Salceson kg 300
25 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 400
26 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 600
27 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 500
28 15114000-0 Wątroba wołowa kg 200
29 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 1000
Pakiet II Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych.
L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość
Asortymentu
1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 400
2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 800
3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 1000
4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 1000
5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 500
6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 1000
7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 800
8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 450
9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 1000
10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 200
11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 700
12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 300
13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 400
14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 400
15. 15112100-6 Filet z indyka kg 60
16. 15112100-6 Udko z kurczaka –waga ok. 250g/szt. kg 800
17. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 100
Pakiet III Dostawa konserw mięsnych
L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość
asortymentu
1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 600
2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 600
3. 15131000-5 Przysmak śniadaniowy 300 g z otwieraczem kg 600
4. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 400
5. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 400
6. 15131310-1 Pasztet z kaczką z otwieraczem 300 g kg 300
7. 15131310-1 Pasztet z gęsią z otwieraczem 300 g kg 300
8. 15131310-1 Pasztet z indykiem z otwieraczem 300 g kg 300
Pakiet IV Dostawa ryb przetworzonych i konserwowanych
L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość
asortymentu
1. 15200000-0 Paprykarz z otwieraczem kg 500
2. 15241200-1 Śledź w pomidorach z otwieraczem kg 200
3. 15200000-0 Sałatka z makreli z otwieraczem kg 500
4. 15240000-2 Szprot w oleju z otwieraczem kg 200
5. 15240000-2 Szprot w pomidorach z otwieraczem kg 200
6. 15221000-3 Tusza rybna mrożona kg 500
7. 15241200-1 Śledź marynowany kg 150
8. 15221000-3 Kostka rybna – waga 1 szt. 90-130 g kg 100
Zamawiający zastrzega sobie , iż do 20% dostawy każdego asortymentu z zadania III i IV (dostawa konserw mięsnych i ryb przetworzonych) będzie dostarczana w opakowaniach
z otwieraczem o gramaturze od 100 g do 140 g.
Określona w ogłoszeniu i formularzach ofertowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej.
Sprzedający dostarczy wszystkie artykuły o wysokim standardzie pod względem jakości, a także wolne od wad materiałowych i prawnych. Gwarantuje także, że artykuły te są dopuszczone do stosowania w Polsce. Dostarczony produkt musi być oznaczony w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania. Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwę producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia. Ponadto dostarczany towar musi spełniać wymogi określone w PN. Powyższe dotyczy towaru paczkowanego oraz dostarczanego ,,luzem” np. w odpowiednim pojemniku. Każda dostawa towaru powinna być zaopatrzona w świadectwo kontroli jakości HDI - (Handlowy Dokument Identyfikacyjny).
Zamówiony towar musi być świeży spełniający wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych.
Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 5 (projekt umowy) do SIWZ.
II.5) Główny kod CPV: 15.10.00.00
Dodatkowe kody CPV:
15.13.11.35
15.13.10.00
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
w miesiącach: 12
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
Określenie warunków: Pisemne oświadczenie podpisane przez wykonawcę o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków: Pisemne oświadczenie podpisane przez wykonawcę o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Pisemne oświadczenie podpisane przez wykonawcę o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: brak danych
III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp - TAK
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp - TAK
III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie
III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: Nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: brak danych
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Przewidywana minimalna liczba wykonawców:
Maksymalna liczba wykonawców:
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: brak danych
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: brak danych
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: brak danych
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
---|---|
Cena: | 60,00 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: brak danych
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: brak danych
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych
Informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 16.12.2020, godzina: 08:00
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): brak danych
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIKI
Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Pakiet I Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Lp. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość
asortymentu
1 15113000-3 Boczek surowy kg 50
2 15131130-5 Boczek wędzony kg 50
3 15114000-0 Flaki wołowe gotowane kg 150
4 15113000-3 Karkówka wieprzowa b/k kg 300
5 15131134-3 Kaszanka kg 900
6 15131130-5 Kiełbasa grillowa kg 200
7 15131130-5 Kiełbasa grillowa biała kg 800
8 15131130-5 Kiełbasa mortadela wieprzowa kg 1000
9 15131130-5 Kiełbasa parówkowa kg 1200
10 15131130-5 Kiełbasa śląska kg 80
11 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna kg 1000
12 151311336-6 Kiełbasa kanapkowa kg 800
13 151311336-6 Mielonka śniadaniowa kg 1000
14 151311336-6 Mielonka tyrolska kg 500
15 151311336-6 Mielonka wieprzowa kg 800
16 15131130-5 Lunch kg 1000
17 15113000-3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500
18 15131130-5 Parówki cienkie kg 500
19 15131310-1 Pasztetowa kg 400
20 15131310-1 Pasztet pieczony wieprzowy kg 700
21 15131130-5 Pieczeń wiedeńska kg 500
22 15110000-2 Podgardle surowe kg 200
23 15111100-0 Mięso gulaszowe wołowe kg 150
24 15131130-5 Salceson kg 300
25 15131130-5 Smaczek konserwowy kg 400
26 15113000-3 Szynka surowa bez kości kg 600
27 15114000-0 Wątroba wieprzowa kg 500
28 15114000-0 Wątroba wołowa kg 200
29 15131620-7 Mięso mielone świeże kg 1000
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
---|---|
termin płatności: | 40,00 |
cena: | 60,00 |
Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Pakiet II Dostawa mięsa drobiowego i wyrobów drobiowych.
L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość
Asortymentu
1. 15112000-6 Filet drobiowy kg 400
2. 15131500-0 Hamburgery z kurczaka kg 800
3. 15131135-0 Kiełbasa mortadela drobiowa kg 1000
4. 15131135-0 Kiełbasa zwyczajna drobiowa kg 1000
5. 15112100-7 Kurczak świeży kg 500
6. 15131135-0 Mielonka drobiowa kg 1000
7. 15131135-0 Parówki drobiowe kg 800
8. 15131310-1 Pasztetowa drobiowa kg 450
9. 15131135-0 Pieczeń drobiowa kg 1000
10. 15131135-0 Salceson drobiowy kg 200
11. 15131135-0 Serdelki drobiowe kg 700
12. 15131135-0 Szynka mielona drobiowa-blok kg 300
13. 15112300-9 Wątroba drobiowa kg 400
14. 15114000-0 Żołądki drobiowe kg 400
15. 15112100-6 Filet z indyka kg 60
16. 15112100-6 Udko z kurczaka –waga ok. 250g/szt. kg 800
17. 15131440-2 Polędwica drobiowa kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
---|---|
cena: | 60,00 |
termin płatności: | 40,00 |
Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wyrobów mięsnych, mięsa drobiowego oraz wyrobów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb przetworzonych i konserwowanych do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
Pakiet III Dostawa konserw mięsnych
L.p. Kod CPV Nazwa artykułu J.m. Ilość
asortymentu
1. 15131000-5 Konserwa tyrolska z otwieraczem 300g kg 600
2. 15131000-5 Konserwa turystyczna z otwieraczem 300g kg 600
3. 15131000-5 Przysmak śniadaniowy 300 g z otwieraczem kg 600
4. 15131310-1 Pasztet Mazowiecki z otwieraczem 300g kg 400
5. 15131310-1 Pasztet drobiowy z otwieraczem 300g kg 400
6. 15131310-1 Pasztet z kaczką z otwieraczem 300 g kg 300
7. 15131310-1 Pasztet z gęsią z otwieraczem 300 g kg 300
8. 15131310-1 Pasztet z indykiem z otwieraczem 300 g kg 300
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00
4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
---|---|
cena: | 60,00 |
termin płatności: | 40,00 |
INNE PRZETARGI Z JASŁA
- ..Realizacja indywidualnego transportu (door-to-door) dla Uczestników/Uczestniczek projektu "Usługi Społeczne w Mieście Jaśle" objętych wsparciem usług asystenckich
- Dostawa sprzętu komputerowego. Postępowanie realizowane w ramach projektu pn. "Cyberbezpieczne Jasło"
- Dostawa tablic rejestracyjnych na 2025 rok dla Wydziału Komunikacji i Transportu Starostwa Powiatowego w Jaśle
- Projekt planu ogólnego miasta Jasła
- Zakup ambulansu sanitarnego, samochodów osobowych i krzesła transportowego dla Szpitala Specjalistycznego w Jaśle
- Budowa drogi rowerowej i szlaku na terenie Miasta Jasła w ramach MOF Jasło - wykonanie dokumentacji projektowej
więcej: przetargi w Jaśle »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa wyżywienia do przedszkola w gminie Maków w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej w Niedźwiedziu na 2025 r.
- Dostawy żywności do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 20 w Wrocławiu z podziałem na części.
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W SZEWCACH
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO MAGAZYNÓW ZAMAWIAJĄCEGO
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na 2025 rok dla Szkoły Podstawowej nr 17 im. Hetmana Stefana Czarnieckiego w Gdańsku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.