To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-01-09
Lublin: Zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych) - VI części
Numer ogłoszenia: 7699 - 2012; data zamieszczenia: 09.01.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 304877 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miasto Lublin, Pl. Łokietka 1, 20-950 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 4663000, faks 081 4663001.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych) - VI części.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Zakres zamówienia obejmuje: Zorganizowanie pobytu uczestników 6 szkoleń 2 - dniowych, obejmujących nocleg i całodzienne wyżywienie oraz wynajęcie sal szkoleniowych. 1.1.Grupy szkoleniowe składać się będą z 30 osób (2 grupy po 15 osób) 1.2.Wykonawca zobowiązany jest do zabezpieczenia bazy noclegowej w obiekcie hotelarskim o standardzie minimum 3 gwiazdek: 8 pokoi 2 osobowych, 14 pokoi 1 osobowych oraz zarezerwowania 2 pokoi 1 osobowych wolnych dla osób prowadzących szkolenia w danym terminie. 1.3.Pokoje powinny być wyposażone w pełny węzeł sanitarny (z całodobowym dostępem do zimnej i ciepłej wody) i telewizor oraz powinny mieć zapewniony bezpłatny dostęp do internetu (przewodowy lub wi-fi). Temperatura w pokojach nie może być niższa niż 21 stopni Celsjusza (klimatyzacja z możliwością indywidualnej regulacji). 1.4.Zakwaterowanie w pokojach rozpoczyna się od godz. 10.00 pierwszego dnia pobytu i trwa do godz.17.00 drugiego dnia pobytu. 1.5.Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia dla uczestników szkoleń,obejmującego: 1 dnia: 1.5.1.Obiad w formie bufetu (w ilości adekwatnej do liczby uczestników): przystawki (wybór zimnych przekąsek mięsnych, rybnych oraz świeżych sałatek) - zupa (minimum dwie do wyboru) - dania na ciepło (cztery do wyboru, w tym jedno wegetariańskie) - dodatki (ziemniaki, frytki, ryż, makaron) - surówki (minimum trzy do wyboru) - desery (minimum dwa do wyboru, np. ciasta, musy, owoce, lody, galaretki) - napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata ( różnorodna- czarna, zielona, owocowa) woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje) 1.5.2.Kolacja w formie bufetu (w ilości adekwatnej do liczby uczestników) na bieżąco uzupełniania w godzinach od 19:30 do 24:00 - danie na ciepło (3 do wyboru) Bez ograniczeń ilościowych: - sałatki 3 rodzaje (np. makaronowa, grecka, gyros) - przystawki (wybór zimnych przekąsek mięsnych i rybnych) - wędliny (różnorodne, minimum 5 rodzai) - sery (różnorodne- żółte, pleśniowe, białe) - warzywa (świeże i konserwowe) - pieczywo (różnorodne- jasne, ciemne, bagietki) - napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata (różnorodna- czarna, zielona, owocowa) woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje) 2 dnia: 1.5.3.Śniadanie w formie bufetu bez ograniczeń ilościowych (w ilości adekwatnej do liczby uczestników) : - posiłek na ciepło (3 rodzaje do wyboru, np. jajecznica, parówki, kiełbaski) - wędliny (różnorodne- minimum 5 rodzai) - sery (różnorodne- żółte, pleśniowe, białe) - dżemy - jajka - płatki śniadaniowe, muesli - mleko (ciepłe i zimne) - jogurty - świeże owoce - pieczywo (różnorodne- jasne, ciemne, croissanty, bagietki) - napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata (różnorodna: czarna, zielona, owocowa) woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje) 1.5.4.Obiad w formie bufetu (w ilości adekwatnej do liczby uczestników) : - przystawki (wybór zimnych przekąsek mięsnych, rybnych) - zupa (dwie do wyboru) - dania na ciepło (cztery do wyboru, w tym jedno wegetariańskie) - dodatki (ziemniaki, frytki, ryż, makaron) - surówki (minimum trzy do wyboru) - desery (minimum dwa do wyboru, np. ciasta, musy, owoce, lody, galaretki) - napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata (różnorodna: czarna, zielona, owocowa) woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje) 1.6.Wykonawca zapewni dla każdego uczestnika szkolenia suchy prowiant na podróż obejmujący: kanapkę, owoc, ciasto/baton, sok w kartoniku, wodę mineralną. 1.7.Serwis kawowy powinien być dostępny dla uczestników szkoleń od momentu zakwaterowania przez cały czas trwania zajęć. Serwis powinien być uzupełniany na bieżąco. Serwis obejmuje: kawę (różnorodną- z expresu, rozpuszczalną, capuccino, latte), herbatę (różnorodną- czarną, zieloną, owocową), wodę (gazowaną i niegazowaną), napoje bezalkoholowe gazowane (minimum 3 rodzaje), soki owocowe (minimum 3 rodzaje), ciasto, świeżo wypiekane ciastka o charakterze śniadaniowym (np. croissanty, mini bułeczki) ciastka deserowe, paluszki / krakersy, świeże owoce, cukier, mleko, śmietankę, cytrynę. Serwis kawowy powinien być umiejscowiony w sąsiedztwie sal szkoleniowych. 1.8.Miejsce wydawania posiłków powinno znajdować się w tym samym obiekcie, w którym zakwaterowani są uczestnicy szkolenia 1.9.Niedopuszczalne jest serwowanie posiłków w naczyniach jednorazowych. 1.10.Wykonawca zobowiązany jest zapewnić obsługę kelnerską adekwatną do liczby uczestników szkolenia. 1.11.Niedopuszczalne jest aby posiłki serwowano w tym samym pomieszczeniu, w którym będą odbywały się szkolenia. 1.12.Wykonawca zobowiązany jest zapewnić 2 oddzielne sale szkoleniowe (każda na 15 osób), do wyłącznej i całodziennej dyspozycji uczestników szkoleń. Sale szkoleniowe powinny znajdować się w tym samym obiekcie / kompleksie obiektów, w którym zakwaterowani są uczestnicy szkoleń. 1.13.Sale powinny spełniać wymogi bezpieczeństwa i higieny pracy w odniesieniu do liczby uczestników szkoleń. Każda sala powinna być klimatyzowana, z możliwością indywidualnej regulacji (w okresie zimowym temperatura nie może być niższa niż 21 stopni Celsjusza, nie dopuszcza się klimatyzatorów przenośnych), wyposażona w projektor multimedialny, laptop, flipchart z blokiem, markery oraz w odpowiednią ilość krzeseł dla wszystkich uczestników. Sale muszą mieć zapewniony bezpłatny dostęp do internetu (wi-fi)..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zadanie finansowane jest z projektu NOVUS - program rozwoju administracji samorządowej Warszawy, Poznania, Lublina, Ełku i Łodzi w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 7.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Jewgienij Rysicz IMPERIUM, Świlcza 147 S, 36-072 Świlcza, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14471,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12999,87
Oferta z najniższą ceną: 7313,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20274,60
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 7.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Jewgienij Rysicz IMPERIUM, Świlcza 147 S, 36-072 Świlcza, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14471,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12999,87
Oferta z najniższą ceną: 7313,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20274,60
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 7.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Jewgienij Rysicz IMPERIUM, Świlcza 147 S, 36-072 Świlcza, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14471,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12999,87
Oferta z najniższą ceną: 7313,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20274,60
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 7.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Jewgienij Rysicz IMPERIUM, Świlcza 147 S, 36-072 Świlcza, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14471,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12999,87
Oferta z najniższą ceną: 7313,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20274,60
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 7.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Jewgienij Rysicz IMPERIUM, Świlcza 147 S, 36-072 Świlcza, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14471,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12999,87
Oferta z najniższą ceną: 7313,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20274,60
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: zorganizowanie pobytu uczestników szkoleń (nocleg, wyżywienie, wynajem sal szkoleniowych)
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 7.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Jewgienij Rysicz IMPERIUM, Świlcza 147 S, 36-072 Świlcza, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14471,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 12999,87
Oferta z najniższą ceną: 7313,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20274,60
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z LUBLINA
- Usługa w zakresie kompleksowego zabezpieczenia produktów leczniczych do badania klinicznego (DZP.25.31.2024)
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej - mięso i przetwory mięsne.
- Utrzymanie czystości Sekcji Zamiejscowych
- Dostawa jednorazowych wkładów do strzykawki automatycznej na potrzeby COZL
- Dostawa implantów ortopedycznych - 2 zadania
- Dostawa sprzętu pszczelarskiego na potrzeby realizacji przedsięwzięcia pn:"Utworzenie Branżowego Centrum Umiejętności w Pszczelej Woli z zakresu pszczelarstwa".
więcej: przetargi w Lublinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- FERIE 2025 - warsztaty wyjazdowe dla młodzieży - uczestników projektu pn. "Gotowi na przyszłość"
- Kompleksowe zorganizowanie i przeprowadzenie dwóch kursów pn. "Mentoring jako metoda wsparcia wychowanków pieczy zastępczej" w ramach projektu partnerskiego, pn. "Rodzina w centrum Etap I
- Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków oraz zapewnienie sal konferencyjnych na potrzeby organizacji szkoleń i seminariów przez KCER
- Świadczenie usług w zakresie pośrednictwa przy zakupie biletów lotniczych oraz rezerwacji hoteli w miejscu pobytu za granicą w ramach realizacji projektu: nr umowy FERS.01.05-IP.08-0234/23-00
- Świadczenie usług hotelarskich na potrzebę realizacji kursów przez Krajowe Centrum Monitorowania Ratownictwa
- Organizacja oraz obsługa logistyczna dwóch wizyt turystyczno - edukacyjnych grup z Białorusi w województwie małopolskim - Myślenice, region Kraków i Myślenice w grudniu 2024
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.