eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi JastrzębiaDOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO KUCHNI ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W JASTRZĘBI W ROKU 2021

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-12-23



Ogłoszenie nr 771704-N-2020 z dnia 2020-12-23 r.

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Jastrzębi:

DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO KUCHNI ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W JASTRZĘBI W ROKU 2021

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych: Nie

Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający: Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Jastrzębi, krajowy numer identyfikacyjny 14253309000000, Jastrzębia 109, 26-631 Jastrzębia, woj. mazowieckie, państwo Polska

telefon: 48 610 68 27
faks: 48 610 68 27
e-mail: pspjastrzebia@wp.pl
www: www.zspjastrzebia.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Tak, www.zspjastrzebia.bipszkola.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO KUCHNI ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W JASTRZĘBI W ROKU 2021

Numer referencyjny: ZSP.260.1.2020

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych

Zamówienie podzielone jest na części: Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do: wszystkich części

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy: 3


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku:
CZĘŚĆ 1 – RYBY:
• Filet z miruny ze skórą
• Filet z dorsza ze skórą
• Paluszki rybne
• Filet z łososia

CZĘŚĆ 2 – PIECZYWO:
• Bułka maślana z kruszonką 80g
• Bułka pszenna kajzerka 50g
• Bułka razowa lub graham 50g
• Bułka drożdżowa, słodka mix 150g
• Bułka tarta 500g
• Bułka wrocławska krojona 450g
• Chleb pszenno-żytni krojony 550g
• Chleb tostowy zwykły 500g
• Chleb żytni krojony 550g
• Chałka duża 600g

CZĘŚĆ 3- WARZYWA I OWOCE, PRODUKTY SYPKIE, NABIAŁ, MROŻONKI I JAJA, MIĘSO:
• Brokuł
• Buraki świeże
• Cebula
• Chrzan świeży
• Cukinia
• Czosnek polski
• Kalafior
• Kapusta biała
• Kapusta czerwona
• Kapusta kwaszona
• Kapusta pekińska
• Marchew
• Natka koperku
• Natka pietruszki
• Ogórek kiszony
• Ogórek świeży
• Papryka czerwona
• Papryka żółta
• Pietruszka korzeń
• Pomidor
• Por
• Rzodkiewka
• Sałata
• Sałata lodowa
• Seler korzeń
• Szczypiorek
• Ziemniaki
• Banany
• Brzoskwinia
• Cytryny
• Gruszka
• Jabłka
• Kiwi
• kiwi
• Mandarynki
• Nektarynka
• Pomarańcze
• Śliwki
• Borówka
• Malina
• Truskawka
• Barszcz biały butelka 480g
• Bazylia 10g
• Biszkopty 800g
• Ciastka zbożowe 300 g
• Chrzan 180g
• Cukier 1kg
• Przyprawa Curry 20g
• Laska wanilii 1 szt.
• Dżem brzoskwiniowy 100 % 220g
• Dżem truskawkowy 100% 220g
• Herbata ekspresowa earl grey (1 opakowanie 100 sztuk)
• Herbata owocowa Belin (1 opakowania po 20szt)
• Kakao naturalne 80g
• Kasza gryczana
• Kasza jęczmienna średnia 400g
• Kasza Kukurydziana 400g
• Kasza kuskus 300g
• Kasza manna 500g
• Kawa zbożowa ekspresowa 20szt.
• Ketchup dla dzieci 275g
• Koncentrat pomidorowy 200g
• Koncentrat pomidorowy 950 g
• Liść laurowy 6 g
• Majeranek 8 g
• Majonez 170ml
• Majonez 700ml
• Makaron literki 500g
• Makaron nitka 250g
• Makaron zacierka 250g
• Makaron spaghetti 1kg
• Makaron łazanki 500g
• Makaron ryżowy 200g
• Makaron świderki 500 g
• Makaron kolanka 500 g
• Makaron pełnoziarnisty 400g
• Mąka pszenna typ 500;550 1kg
• Mąka ziemniaczana 500g
• Miód naturalny 370g
• Mus owocowy 120g
• Mus + jogurt 80g
• Sok owocowo-warzywny w butelce plastikowej 0,3l
• Olej rzepakowy 1 l
• Przyprawa Oregano 10g
• Pałeczki kukurydziane 40g
• Papryka czerwona ostra mielona 20 g
• Papryka czerwona łagodna mielona 20 g
• Pieprz czarny mielony 20 g
• Płatki kakao i miód 200g
• Płatki jaglane 200g
• Płatki jęczmienne błyskawiczne 400 g
• Płatki kukurydziane klasyczne 250 g
• Płatki owsiane błyskawiczne 400g
• Płatki pełne ziarno 200g
• Płatki ryżowe błyskawiczne 400g
• Płatki żytnie 1kg
• Ryż biały długoziarnisty 1 kg
• Ryż pełnoziarnisty 500g
• Sok 100% 0,2 l mix
• Sok 100% 1l jabłkowy
• Sok 100% 1l multiwitamina
• Sok 100% 1l pomarańczowy
• Sól biała jodowana 1kg
• Sól o obniżonej zawartości sodu –jodowana 1kg
• Tuńczyk w sosie własnym 170g
• Przyprawa Tymianek 10g
• Wafle ryżowe 130 g
• Ziele angielskie 10 g
• Zioła prowansalskie 10 g
• Jogurt owocowy mix 150g
• Jogurt do picia 230g
• Jogurt 7 zbóż
• Jogurt naturalny 350 g
• Jogurt naturalny 150g
• Jogurt naturalny grecki180g
• Masło ekstra 200 g
• Mleko spożywcze 2%
• Ser żółty gouda
• Ser żółty ementaler
• Serek homogenizowany waniliowy 150g
• Serek śmietankowy naturalny 135g
• Śmietana 18% 330ml
• Jogurt owocowy 122g)
• Twaróg wiejski półtłusty 200 g
• Twaróg wiejski półtłusty luz
• Jogurt do picia 100g
• Jogurt deser mleczno-czekoladowy 95g
• Jogurt pitny owocowy 250ml
• Brokuły 450g
• Bukiet warzyw 450g
• Fasolka szparagowa cięta żółta, zielona 450g
• Kalafior 450g
• Marchewka z groszkiem 450g
• Mieszanka owocowa 450g
• Mieszanka warzywna 450g
• Truskawka 450g
• Wiśnia bez pestki 450g
• Włoszczyzna paski 450g
• Barszcz ukraiński 450g
• Jaja kurze L ( po dezynfekcji-naświetlaniu)
• Filet z indyka bez skóry
• Filet z kurczaka bez skóry
• Kiełbasa drobiowa
• Kiełbasa podwawelska
• Polędwica drobiowa
• Kurczak świeży-tuszka
• Łopatka wieprzowa bez kości
• Udziec z kurczaka
• Parówki(zawartość mięsa powyżej 80%)
• Szynka z indyka
• Pierś opiekana z kurczaka
• Podudzie z kurczaka
• Polędwica sopocka wędzona
• Schab drobiowy/ rolada drobiowa
• Schab pieczony na szaro
• Schab wieprzowy bez kości
• Szynka pieczona
• Szynka biała, parzona
• Szynka wieprzowa bez kości
• Udko z kurczaka
• Wołowina extra
• Flaki cielęce
• Boczek wędzony
• Wołowina rozbratel
• Żeberka
• Karczek wieprzowy
• Pasztet królewski
• Szynka górala, wędzona


II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):

Wartość bez VAT: 0,00

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie

II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

data zakończenia: 31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów

Określenie warunków: Warunek uznaje się za spełniony jeśli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnieniu warunku udziału w postępowaniu.

III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna

Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunku.

III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa

Określenie warunków: W zakresie zdolności technicznej:
Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich pięciu lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy- w tym okresie wykonał co najmniej jedną dostawę produktów żywnościowych określonych w części zamówienia dla której składa ofertę:
CZĘŚĆ 1 – wykonał co najmniej jedną dostawę o wartości nie mniejszej niż 49 000 zł brutto
CZĘŚĆ 2 - wykonał co najmniej jedną dostawę o wartości nie mniejszej niż 20 000 zł brutto
CZĘŚĆ 3 - wykonał co najmniej jedną dostawę o wartości nie mniejszej niż 246 000 zł brutto

W zakresie zdolności zawodowej:
Wykonawca złoży oświadczenie według wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ


Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp

III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Nie

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu: Tak

Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Wykaz dostaw- według wzoru stanowiącego załącznik nr 4 do SIWZ

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP
Oświadczenie Wykonawcy o dopuszczeniu oferowanych produktów do obrotu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej - według wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Do oferty każdy Wykonawca zobowiązany jest dołączyć:
1. Wypełniony formularz ofertowy - stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ.
2. Dokumenty z których wynika umocowanie do składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy. Jeżeli Wykonawca działa przez pełnomocnika należy dodatkowo załączyć stosownej pełnomocnictwo dla danej osoby.
3. Aktualne na dzień składania ofert oświadczenie składane na podstawie art. 25a ust. 1 ustawy w zakresie potwierdzającym:
a) brak podstaw do wykluczenia Wykonawcy w zakresie określonym w pkt 5.2. SIWZ
b) spełnianie warunków udziału w postępowaniu przez Wykonawcę w zakresie określonym w pkt 5.3. SIWZ
4. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:
warunek udziału w postępowaniu, o którym mowa w pkt. 5.1 SIWZ musi zostać spełniony przez przynajmniej jednego Wykonawcę, bądź łącznie.
5. Brak podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia musi zostać wykazany przez każdego z Wykonawców.
6. Oświadczenia o których mowa w pkt 7.1.3. SIWZ składa każdy Wykonawca

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony

IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: brak danych

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców:

Przewidywana minimalna liczba wykonawców:

Maksymalna liczba wykonawców:

Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta: brak danych

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: brak danych

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: brak danych

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: brak danych

IV.1.8) Aukcja elektroniczna

Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
Cena:100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): Tak

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne

IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem

Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: brak danych

Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: brak danych

IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego

Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych

Informacje na temat etapów dialogu:

Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego

Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak

Zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający dopuszcza możliwość dokonania zmian istotnych postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy w przypadku wystąpienia niżej wymienionych okoliczności:
1) zmiany ustalonych podwykonawców w sytuacjach, gdy dotychczasowy podwykonawca nie realizuje umowy w sposób należyty, bądź z przyczyn losowych nie może kontynuować realizacji zamówienia;
2) wprowadzenia podwykonawcy do wykonania części zamówienia w trakcie jego realizacji;
3) zmiany wynagrodzenia w przypadku zmiany ustawowej stawki podatku VAT;
4) zmiany treści umowy, w przypadku zaistnienia omyłki pisarskiej lub rachunkowej;
a także w innych przypadkach wymienionych w art. 144 ustawy Pzp.
Projekty umów stanowią załączniki nr 7,8 i 9 do SIWZ.


IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:

Data: 30.12.2020, godzina: 12:00

Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Polski

IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie

IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIKI

Część nr: 1
Nazwa: RYBY

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku:
• Filet z miruny ze skórą
• Filet z dorsza ze skórą
• Paluszki rybne
• Filet z łososia


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
Cena:100,00
Część nr: 2
Nazwa: PIECZYWO

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku:
Bułka maślana z kruszonką 80g
• Bułka pszenna kajzerka 50g
• Bułka razowa lub graham 50g
• Bułka drożdżowa, słodka mix 150g
• Bułka tarta 500g
• Bułka wrocławska krojona 450g
• Chleb pszenno-żytni krojony 550g
• Chleb tostowy zwykły 500g
• Chleb żytni krojony 550g
• Chałka duża 600g


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
Cena:100,00
Część nr: 3
Nazwa: WARZYWA I OWOCE, PRODUKTY SYPKIE, NABIAŁ, MROŻONKI I JAJA, MIĘSO

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa następujących produktów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Jastrzębi w 2021 roku:
Brokuł
• Buraki świeże
• Cebula
• Chrzan świeży
• Cukinia
• Czosnek polski
• Kalafior
• Kapusta biała
• Kapusta czerwona
• Kapusta kwaszona
• Kapusta pekińska
• Marchew
• Natka koperku
• Natka pietruszki
• Ogórek kiszony
• Ogórek świeży
• Papryka czerwona
• Papryka żółta
• Pietruszka korzeń
• Pomidor
• Por
• Rzodkiewka
• Sałata
• Sałata lodowa
• Seler korzeń
• Szczypiorek
• Ziemniaki
• Banany
• Brzoskwinia
• Cytryny
• Gruszka
• Jabłka
• Kiwi
• kiwi
• Mandarynki
• Nektarynka
• Pomarańcze
• Śliwki
• Borówka
• Malina
• Truskawka
• Barszcz biały butelka 480g
• Bazylia 10g
• Biszkopty 800g
• Ciastka zbożowe 300 g
• Chrzan 180g
• Cukier 1kg
• Przyprawa Curry 20g
• Laska wanilii 1 szt.
• Dżem brzoskwiniowy 100 % 220g
• Dżem truskawkowy 100% 220g
• Herbata ekspresowa earl grey (1 opakowanie 100 sztuk)
• Herbata owocowa Belin (1 opakowania po 20szt)
• Kakao naturalne 80g
• Kasza gryczana
• Kasza jęczmienna średnia 400g
• Kasza Kukurydziana 400g
• Kasza kuskus 300g
• Kasza manna 500g
• Kawa zbożowa ekspresowa 20szt.
• Ketchup dla dzieci 275g
• Koncentrat pomidorowy 200g
• Koncentrat pomidorowy 950 g
• Liść laurowy 6 g
• Majeranek 8 g
• Majonez 170ml
• Majonez 700ml
• Makaron literki 500g
• Makaron nitka 250g
• Makaron zacierka 250g
• Makaron spaghetti 1kg
• Makaron łazanki 500g
• Makaron ryżowy 200g
• Makaron świderki 500 g
• Makaron kolanka 500 g
• Makaron pełnoziarnisty 400g
• Mąka pszenna typ 500;550 1kg
• Mąka ziemniaczana 500g
• Miód naturalny 370g
• Mus owocowy 120g
• Mus + jogurt 80g
• Sok owocowo-warzywny w butelce plastikowej 0,3l
• Olej rzepakowy 1 l
• Przyprawa Oregano 10g
• Pałeczki kukurydziane 40g
• Papryka czerwona ostra mielona 20 g
• Papryka czerwona łagodna mielona 20 g
• Pieprz czarny mielony 20 g
• Płatki kakao i miód 200g
• Płatki jaglane 200g
• Płatki jęczmienne błyskawiczne 400 g
• Płatki kukurydziane klasyczne 250 g
• Płatki owsiane błyskawiczne 400g
• Płatki pełne ziarno 200g
• Płatki ryżowe błyskawiczne 400g
• Płatki żytnie 1kg
• Ryż biały długoziarnisty 1 kg
• Ryż pełnoziarnisty 500g
• Sok 100% 0,2 l mix
• Sok 100% 1l jabłkowy
• Sok 100% 1l multiwitamina
• Sok 100% 1l pomarańczowy
• Sól biała jodowana 1kg
• Sól o obniżonej zawartości sodu –jodowana 1kg
• Tuńczyk w sosie własnym 170g
• Przyprawa Tymianek 10g
• Wafle ryżowe 130 g
• Ziele angielskie 10 g
• Zioła prowansalskie 10 g
• Jogurt owocowy mix 150g
• Jogurt do picia 230g
• Jogurt 7 zbóż
• Jogurt naturalny 350 g
• Jogurt naturalny 150g
• Jogurt naturalny grecki180g
• Masło ekstra 200 g
• Mleko spożywcze 2%
• Ser żółty gouda
• Ser żółty ementaler
• Serek homogenizowany waniliowy 150g
• Serek śmietankowy naturalny 135g
• Śmietana 18% 330ml
• Jogurt owocowy 122g)
• Twaróg wiejski półtłusty 200 g
• Twaróg wiejski półtłusty luz
• Jogurt do picia 100g
• Jogurt deser mleczno-czekoladowy 95g
• Jogurt pitny owocowy 250ml
• Brokuły 450g
• Bukiet warzyw 450g
• Fasolka szparagowa cięta żółta, zielona 450g
• Kalafior 450g
• Marchewka z groszkiem 450g
• Mieszanka owocowa 450g
• Mieszanka warzywna 450g
• Truskawka 450g
• Wiśnia bez pestki 450g
• Włoszczyzna paski 450g
• Barszcz ukraiński 450g
• Jaja kurze L ( po dezynfekcji-naświetlaniu)
• Filet z indyka bez skóry
• Filet z kurczaka bez skóry
• Kiełbasa drobiowa
• Kiełbasa podwawelska
• Polędwica drobiowa
• Kurczak świeży-tuszka
• Łopatka wieprzowa bez kości
• Udziec z kurczaka
• Parówki(zawartość mięsa powyżej 80%)
• Szynka z indyka
• Pierś opiekana z kurczaka
• Podudzie z kurczaka
• Polędwica sopocka wędzona
• Schab drobiowy/ rolada drobiowa
• Schab pieczony na szaro
• Schab wieprzowy bez kości
• Szynka pieczona
• Szynka biała, parzona
• Szynka wieprzowa bez kości
• Udko z kurczaka
• Wołowina extra
• Flaki cielęce
• Boczek wędzony
• Wołowina rozbratel
• Żeberka
• Karczek wieprzowy
• Pasztet królewski
• Szynka górala, wędzona


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
Cena:100,00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.