To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-04-04
Elbląg: DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN
Numer ogłoszenia: 77623 - 2012; data zamieszczenia: 04.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 53625 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. 12 Lutego 4a, 82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 55 611-21-09, faks 55 611 21 79.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: I część: 1.Blok śniadaniowy, szacunkowa ilość [kg] - 700, PN - A - 82009, kod CPV - 15131130-5 2.Kaszanka, szacunkowa ilość [kg] - 800, PN - A - 82014, kod CPV - 15131134-3 3.Kiełbasa kanapkowa, szacunkowa ilość [kg] - 700, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 4.Kiełbasa mielona (mielonka), szacunkowa ilość [kg] - 400, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131130-5 5.Mortadela, szacunkowa ilość [kg] - 1.800, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 6.Kiełbasa parówkowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.000, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 7.Kiełbasa zwyczajna, szacunkowa ilość [kg] - 2.000, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 8.Kości wędzone, szacunkowa ilość [kg] - 500, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 9.Kości wieprzowe kulinarne, szacunkowa ilość [kg] - 1.700, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 10.Metka, szacunkowa ilość [kg] - 1.300, PN - A - 82007, kod CPV - 15131130-5 11.Mięso mielone wieprzowe hermetycznie pakowane, szacunkowa ilość [kg] - 2.200, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 12.Mięso gulaszowe wieprzowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa ilość [kg] - 1.000, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 13.Nerki wołowe, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 14.Ośrodki wołowe (płuca z przełykiem), szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 15.Pasztetowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.200, PN - A - 82007, kod CPV - 15131310-1 16.Pieczeń, szacunkowa ilość [kg] - 1.300, PN - A - 82007, kod CPV - 15131700-2 17.Podgardle wędzone, szacunkowa ilość [kg] - 500, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 18.Salceson biały, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 19.Salceson czarny, szacunkowa ilość [kg] - 150, PN - A - 82014, kod CPV -15131130-5 20.Wątroba wołowa, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - 88/A - 82003, kod CPV -15114000-0 21.Wątroba wieprzowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.200, PN - 86/A - 82004, kod CPV -15114000-0 22.Mięso gulaszowe wołowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15111100-0 23.Kiełbasa piwna, szacunkowa ilość [kg] - 200, PN - 86/A - 82002, kod CPV - 15131130-5 24.Kiełbasa krakowska parzona, szacunkowa ilość [kg] - 200, PN - 86/A - 82002, kod CPV - 15131130-5 II część: 1.Kiełbasa kanapkowa drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 400, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 2.Mielonka drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.000, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 3.Serdelki drobiowe, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 4.Polędwica drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 5.Szynka drobiowa mielona, szacunkowa ilość [kg] - 400, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 6.Kiełbasa zwyczajna drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 800, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 7.Kiełbasa żywiecka drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 8.Kiełbasa pierś z indyka, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 9.Mortadela drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Wieprzowe i wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.04.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa, Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 72664,71 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 107780,00
Oferta z najniższą ceną: 107780,00 / Oferta z najwyższą ceną: 230616,50
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.04.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSA ANIOŁKOWSCY JUSTYNA STANKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA
- Zakład Przetwórstwa Mięsa, Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20240,61 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 26060,00
Oferta z najniższą ceną: 26060,00 / Oferta z najwyższą ceną: 54779,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ELBLĄGA
- ZAKUP I DOSTAWA PŁYT DROGOWYCH TYPU MON I YOMB I GEOKRAT ORAZ KOTEW MOCUJĄCYCH
- Opracowanie dokumentacji proj.-koszt. termomodernizacji budynku DPS "Niezapominajka" w Elblągu przy ul. Toruńskiej 17 w ramach zadania "Termomodernizacja obiektów użyteczności publicznej"
- Modernizacja istniejącego systemu telekomunikacyjnego Zamawiającego wraz z infrastrukturą teletechniczną
- Realizacja specjalistycznych zajęć dla dzieci w wieku od 0 do podjęcia nauki w szkole z terenu Gminy Miasta Elbląg".
- Wykonanie dokumentacji projektowej i zapewnienie nadzoru inwestorskiego dla inwestycji pn.: Budowa ciągu pieszo-rowerowego w ciągu drogi powiatowej 1104N ul. Nowodworska.
- ZP/9/2025 Opracowanie dokumentacji projektowej oraz wykonanie na jej podstawie instalacji fotowoltaicznej wraz z magazynami energii i wymianą oświetlenia zewnętrznego w formuje zaprojektuj i wybuduj
więcej: przetargi w Elblągu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa i wędlin
- Sukcesywna Dostawa Żywności 2025
- Sukcesywna Dostawa Żywności
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.