To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2017-05-15
Og³oszenie nr 82729 - 2017 z dnia 2017-05-15 r.
Ciechocinek: Artyku³y spo¿yewcze
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:
tak
Numer og³oszenia: 56839-2017
Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone przez centralnego zamawiaj±cego
nie
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiaj±cy powierzy³/powierzyli przeprowadzenie postêpowanianie
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone wspólnie przez zamawiaj±cychnie
Postêpowanie zosta³o przeprowadzone wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postêpowania wspólnie z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej - maj±ce zastosowanie krajowe prawo zamówieñ publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ, krajowy numer identyfikacyjny
91051403900000, ul.
ul. Wojska Polskiego
5,
87720
Ciechocinek, pañstwo
Polska, woj.
kujawsko-pomorskie, tel.
542 837 200, faks
542 837 320, e-mail
j.zimny@22wszur.pl
Adres strony internetowej (URL): www.22wszur.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:
Podmiot prawa publicznego
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (je¿eli dotyczy):
Podzia³ obowi±zków miêdzy zamawiaj±cymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postêpowania z zamawiaj±cymi z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej (je¿eli zamówienie zosta³o udzielone przez ka¿dego z zamawiaj±cych indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez ka¿dego z zamawiaj±cych, je¿eli zamówienie zosta³o udzielone w imieniu i na rzecz pozosta³ych zamawiaj±cych w sekcji I nale¿y wskazaæ który z zamawiaj±cych zawar³ umowê):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:
Artyku³y spo¿yewcze
Numer referencyjny (je¿eli dotyczy):5/2017
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych wyszczególnionych w " Formularzu cenowym" stanowi±cym za³±cznik nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Lp. Asortyment Ilo¶æ kg/L rocznie 1 2 3 1 Kawa rozpuszczalna opakowanie s³oik szklany/ puszka metalowa100g z zabezpieczeniem pró¿niowym pod nakrêtk±. Warto¶æ od¿ywcza minimum na 100g produktu : bia³ko 7g, wêglowodany 8,9g, t³uszcz 0,2g, b³onnik 30g, sód 0,1g, minimum kaloryczne 125kacl/100g 3 2 Kawa rozpuszczalna opakowanie paluszek aluminiowy 2g z naciêciem do otwierania bez u¿ycia no¿yczek. Warto¶æ od¿ywcza minimum na 100g produktu : bia³ko 7g, wêglowodany 8,9g, t³uszcz 0,2g, b³onnik 30g, sód 0,1g, minimum kaloryczne 125kacl/100g 10 3 Kawa rozpuszczalna typu Nescafe Espresso lub równowa¿na; warto¶æ energetyczna w 100 g: 118,00 kcal ; jednolity proszek Bia³ko w 100 g: 7,80 g Wêglowodany w 100 g: 3,1g T³uszcz w 100 g: 0,20 g , opakowanie s³oik szkalny z zabezpieczeniem pró¿niowym pod nakrêtk± / puszka metalowa100g 7 4 Kawa naturalna mielona 100% Arabica torebka 100g, typu JACOBS KRONUNG lub równowa¿na 300 5 Herbata czarna,saszetka 0,02kg ,opakowanie torebka lub karton 0,2- 0,4kg 300 6 Herbata zielona li¶ciasta, opakowanie 0,06 kg 30 7 Herbata czarna expresowa typu Lipton lub równowa¿na, opakowanie karton 0,20kg, 100sztuk 60 8 Herbata owoc. / dzika ró¿a 56%, hibiskus , malina 0,7%/ saszetki 2g, opakowanie torebka 60g 12 9 Herbata owoc. / dzika ró¿a 32%, je¿yna 0,2%, malina 0,2%, borówka 0,2%/, saszetki 2g, opakowanie torebka 60g 12 10 Herbata owoc. / dzika ró¿a, li¶æ miêty, skórki owoców cytrusowych/ , saszetki 2g, opakowanie torebka 60g 12 11 Herbata ¿ycia; saszetki 0,04 kg typu Roiboos 10 12 Sok owocowy jab³kowy typu Hortex lub równowa¿ny 100% bez dodatku cukru; opakowanie karton 1l z wielorazowym otwieraczem 180 13 Sok owocowy pomarañczowy typu Hortex lub równowa¿ny 100% bez dodatku cukru; opakowanie karton 1l z wielorazowym otwieraczem 180 14 Sok pomidorowy typu Hortex lub równowa¿ny 100% bez dodatku cukru; opakowanie karton 1l z wielorazowym otwieraczem 100 15 Cukier kryszta³; opakowanie torebka papierowa 1kg 5700 16 Cukier puder; opakowanie torebka papierowa lub foliowa 0,4-0,5kg 75 17 Jab³ka pra¿one z kawa³akmi owoców; opakowanie s³oik szklany 0,9-1,0kg 150 18 Herbata owocowwa - ró¿ne smaki pakowana pojedynczo w saszetki , opakowanie karton 0,04-0,07kg 15 19 D¿em truskawka wysoko s³odzony, opakowanie s³oik 1,0-1,5kg 600 20 D¿em wi¶niowy wysoko s³odzony, opakowanie s³oik 1,0-1,5kg 100 21 Powid³a ¶liwkowe; opakowanie s³oik szklany 0,9-1,0kg 1000 22 Rodzynki su³tañskie; opakowanie torebka foliowa 0,5-1kg 250 23 Wiórki kokosowe ,opakowanie torebka foliowa 0,3-1,0kg 20 24 ¦liwki suszone kalifornijskie; opakowanie torebka foliowa 0,5-1,0kg 250 25 Morele suszone; opakowanie torebka foliowa 0,5-1,0kg 300 26 Miód naturalny zestalony (kraj pochodzenia Polska); opakowanie s³oik szklany 0,4- 0,5kg 900 27 Grzyby suszone -podgrzybek; opakowanie torebka foliowa 0,5 -1kg 30 28 Koncentrat pomidorowy 30% , zawarto¶æ ekstraktu minimum 30%, warto¶æ od¿ywcza 100g minimum ; bia³ko - 5,9g, wêglowodany - 15,9g, t³uszcze - 1,3g, opakowanie szklane 0,9-0,97kg 1000 29 Groch ³uskany po³ówki ; opakowanie torebka foliowa lub papierowa 1,0-5,0kg 600 30 Fasola Ja¶ kar³owy; opakowanie torebka foliowa 0,5-5,0kg 800 31 S³onecznik ³uskany; opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,1-0,5kg 300 32 Pestki dyni; opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,1-0,5kg 190 33 Siemie lniane ; opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,1-0,5kg 190 34 Konfitura z jagód warto¶æ od¿ywcza 100g minimum 152 kcal, bia³ko - 0,4g; wêglowodany - 38g; t³uszcz - 0,3g; opakowanie s³oik szklany 0,24-0,3kg 100 35 ¯urawina do miês z ca³ymi owocami, opakowanie s³oik szklany 0,25-0,3kg 100 36 Migda³y p³atki; opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,1-0,5kg 20 37 Migda³y ca³e; opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,1-0,5kg 40 38 Orzechy w³oskie ³uskane, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,5-1,0kg 150 39 Budyñ smakowy ; opakowanie torebka foliowa 0,5-1,0kg 70 40 Galaretki owocowe; opakowanie torebka foliowa 1,0kg 120 41 Kisiel ró¿ne smaki, opakowanie torebka foliowa 0,5-1,0kg 50 42 Kakao ciemne o obni¿onej zawarto¶ci t³uszczu( zaw. t³uszczu kakaowego 10-12%); warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 10g, wêglowodany - 57g, t³uszcze 7g, opakowanie 0,1-0,2kg 3 43 Ciastka kruche, opakowanie karton 2,5kg (waga 10szt 11-18dkg) 15 44 Suchary delikatesowe 0,25kg 12 45 Soczewica ziarno ( zielona, pomarañczowa ); opakowanie torebka foliowa 0,35-0,5kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 25g; wêglowodany - 48,5 g; t³uszcze - 1g 350 46 Soja ziarno; opakowanie torebka foliowa 0,35 - 0,5kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 34g; wêglowodany - 17g; t³uszcze - 19,5g 100 47 Chrzan tarty na kwasku cytrynowym; opakowanie s³oik szklany 0,9kg ; masa netto 810g 1000 48 Sezam ziarno opakowanie torebka foliowa 0,5 kg 15 49 Czekolada mleczna ; tabliczka 0,1kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum: bia³ko - 6,2g; wêglowodany - 57,3g; t³uszcze 30,5g 60 50 Czekolada gorzka ; tabliczka 0,1kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum: bia³ko - 8,4g; wêglowodany - 39g; t³uszcze 31,5g 50 51 Ciastka kruche w czekoladzie luz; opakowanie karton 2,5kg 10 RAZEM xx PAKIET II Lp. Asortyment Ilo¶æ kg/L rocznie 1 2 3 1 Kukurydza konserwowa; opakowanie puszka 0,4 - 0,425kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum : bia³ko - 2,9kg, wêglowodany - 10,8g, t³uszcze - 1,9g t 600 2 Groszek konserwowy; opakowanie puszka 0,4kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum : bia³ko - 5,3g, wêglowodany - 8g, t³uszcze - 0,4g 950 3 Kie³ki fasoli Mung 0,4kg 200 4 Fasola konserwowa czerwona ; opakowanie puszka 0,4kg, warto¶æ od¿ywcza 100g minimum ; bia³ko - 6,7g, weglowodany - 17,4g, t³uszcze - 0,2g 350 5 Brzoskwinie w syropie, opakowanie puszka 0,82kg, masa po odcieku 465g; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum : bia³ko - 0,5g, wêglowodany - 14,2g, t³uszcze - 0,05g 1200 6 Ananasy w syropie w kawa³kach; opakowanie puszka 0,565 kg, masa po odcieku 320g 1500 7 Gruszki w syropie; opakowanie puszka 0,82kg, masa po odcieku 460g; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum: bia³ko - 0,3g, weglowodany - 13,6g, t³uszcze - 0,1g 500 8 Papryka konserwowa, paski ; opakowanie s³oik szklany 3,70 - 4,50kg 850 9 Ogórki konserwowe; opakowanie s³oik szklany 0,9-1,0l, warto¶æ od¿ywcza 100g minimum : bia³ko - 1g, wêglowodany - 10g, t³uszcze- 0,g 0,9kg 1200 10 Kapary, opakowanie s³oik szklany 0,72kg 8 11 Pieczarki marynowane ca³e, opakowanie s³oik szklany 0,78kg , masa po odcieku 440g 750 12 Dynia w occie, opakowanie s³oik szklany 0,9kg, masa po odcieku 580g 900 13 Oliwki (czarne, zielone) drylowane krojone, opakowanie s³oik szklany 0,9 - 1,0kg 420 14 Cebulka marynowana ¿ó³ta, opakowanie s³oik szklany 0,8-0,9kg 50 15 Pomidory ca³e w zalewie, opakowanie puszka 4,65kg 800 16 Cebulka marynowana srebrna, opakowanie s³oik szklany 1,7kg 50 RAZEM xxxxx PAKIET III Lp. Asortyment Ilo¶æ kg/L rocznie 1 2 3 1 Pieprz naturalny ziarno, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,5-1,0kg1 kg 60 2 Pieprz naturalny mielony, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,5-1,0kg1 kg 6 3 Kwasek cytrynowy, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2 - 0,5 kg 60 4 Majeranek , opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,5 kg 15 5 Przyprawa do zup w p³ynie, opakowanie butelka szklana 0,96- 1,0 l 600 6 Bazylia suszona, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2 - 0,5 kg 2 7 Kurkuma mielona, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2 - 0,5 kg 2 8 Przyprawa Wegeta, opakowanie wiaderko plastikowe 5 kg, warto¶æ od¿ywcza 100g minimum : bia³ko - 8,5g, weglowodany - 24,5g, t³uszcze - 0,6g 1 kg 300 9 Papryka mielona ( ostra, s³odka), opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2- 0,5 kg 20 10 Li¶æ laurowy, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2- 0,5 kg 5 11 Imbir mielony, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2 - 0,5 kg 1 12 Ga³ka muszkato³owa ca³a, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,1 - 0,2 kg 3 13 Oregano suszone, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2 - 0,5 kg 1 14 Kminek ziarno, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2 - 0,5 kg 3 15 Pieprz zio³owy mielony, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,5 - 1,0 kg 3 16 Przyprawa curry, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,2 - 0,5 kg 3 17 Cukier waniliowy, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,5 kg 20 18 ¯elatyna, opakowanie torebka foliowa 0,5 - 1,0kg 150 19 Ocet spirytusowy, opakowanie butelka plastikowa 0,5 - 1,0l 400 20 Musztarda sarepska, opakowanie s³oik szklany 0,9-1,2 kg: warto¶æ od¿ywcza minimum : bia³ko - 4,4g, wêglowodany - 8g, t³uszcze - 5g 500 21 Sól warzona mia³ka, opakowanie torebka foliowa 1kg 50 22 Sól gruboziarnista, opakowanie torebka foliowa 1kg 2000 23 Majonez sto³owy opakowanie wiaderko plastikowe 4,5 - 5,0kg, warto¶æ od¿ywcza 100g, minimum : bia³ko 1,26g, weglowodany - 3,51g, t³uszcze - 65,8g zawarto¶æ t³uszczu minimum 63% 2000 24 Ketchup ³agodny , opakowanie szklane 0,9-1kg,sk³ad minimum :koncentrat pomidorowy 47%, cukier, cebula 9,2%, skrobia kukurydziana, sól, ocet, kwas cytrynowy, przyprawy 500 25 Go¼dziki , opakowanie torebka foliowa 0,1 - 0,2 kg 1 26 Ziele angielskie, opakowanie torebka foliowa 0,2 - 0,5 kg 5 27 Proszek do pieczenia, opakowanie torebka 0,1 - 0,2 kg 2 28 Ocet winny ( bia³y, czerwony), opakowanie butelka szklana 0,5-1,0l 10 29 Cynamon mielony, opakowanie torebka 0,5 kg 3 RAZEM xxx PAKIET IV Lp. Asortyment Ilo¶æ kg/L rocznie 1 2 3 1 Gniazdka nitka opakowanie torebka foliowa 2kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 13,5g, wêglowodany - 69,9g, t³uszcze 0,3g 700 2 Kolanka , muszelki du¿e i ma³e torebka foliowa 2kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 13,5g, wêglowodany - 69,9g, t³uszcze 0,3g 500 3 ¦widerki ma³e i du¿e torebka foliowa 2kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 13,5g, wêglowodany - 69,9g, t³uszcze 0,3g 400 4 £azanki torebka foliowa 2kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 13,5g, wêglowodany - 69,9g, t³uszcze 0,3g 200 5 Kokardka ma³a i du¿a torebka foliowa 2kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 13,5g, wêglowodany - 69,9g, t³uszcze 0,3g 20 6 Lazania opakowanie karton 3kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum bia³ko - 13,5g, wêglowodany - 69,9g, t³uszcze 0,3g 250 7 Makaron sojowy opakowanie torebka foliowa 0,1 - 0,5 kg 15 8 Pe³ne ziarno - ¶widerki, kokardki, pióra, gniazdka torebka foliowa 2kg; warto¶æ od¿ywcza 100g maksimum: bia³ko - 15,2g, wêglowodany - 68g, t³uszcze 1,3g 100 9 M±ka ziemniaczana opakowanie torebka papierowa 1 kg 300 10 Kasza kukurydziana; opakowanie 0,2-0,5 kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum : bia³ko - 7,3g, wêglowodany - 82g, t³uszcze - 0,8g 20 11 Kasza kuskus opakowanie 0,3 - 0,5kg; warto¶æ od¿ywcza minimum : bia³ko - 15g, wêglowodany - 75g, t³uszcze - 3,0g 10 12 Ry¿ d³ugoziarnisty ca³e ziarno opakowanie torebka foliowa lub papierowa1kg ; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum: bia³ko - 8,8g, wêglowodany - 78,8g, t³uszcze - 0,82g 1500 13 Kasza jaglana opakowanie torebka foliowa 0,35 - 0,5 kg; warto¶æ od¿ywcza minimum: bia³ko - 10,5g, weglowodany - 68,4g, t³uszcze - 2,4g 150 14 Kasza gryczana pra¿ona, opakowanie 0,3 - 1,0 kg ; warto¶æ odzywcza 100g minimum : bia³ko - 12,6g, wêglowodany - 69,3, t³uszcze - 3,1g 200 15 M±ka pszenna typ 500 opakowanie torebka papierowa 1kg; warto¶æ od¿ywcza 100g minimum ; bia³ko - 9,2g, weglowodany - 74,9g, t³uszcze - 1,2g 5000 16 Kasza jêczmienna per³owa, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 1 kg 450 17 P³atki owsiane, opakowanie torebka foliowa lib papierowa 1 kg; warto¶æ od¿ywcza minimum: bia³ko - 13,5g, wêglowodany - 54,5g, t³uszcze - 7,0g 400 18 Otrêby owsiane, opakowanie torebka foliowa 0,25kg, kartonik 0,4kg 300 19 Kasza owsiana, opakowanie torebka foliowa 0,25 - 0,1kg (ca³e ziarno) 150 20 Kasza manna, opakowanie torebka foliowa lub papierowa 0,5 - 1,0 kg 180 21 Ciecierzyca ziarno, opakowanie torebka foliowa 0,4kg, warto¶æ od¿ywcza 100g minimum : bia³ko- 21,3g , wêglowodany - 36,1g t³uszcze - 5,4g 100 RAZEM xx PAKIET V Lp. Asortyment Ilo¶æ kg/L rocznie 1 2 3 1 Olej z pierwszego t³oczenia, opakowanie butelka plastikowa 1l 1800 2 Oliwa z oliwek z pierwszego t³oczenia na zimno (EXTRA VIRGIN), opakowanie butelka szklana 1 l 350 3 Mas³o ro¶linne , opakowanie pude³ko plastikowe 0,5 kg 700 RAZEM xx PAKIET VI Lp. Asortyment Ilo¶æ kg/L rocznie 1 2 3 1 M±ka bezglutenowa 1kg 25 2 Bu³ka tarta bezglutenowa 0,4 kg 2 3 Ciastka kruche z marmolad± niskob. 0,15 kg 1 4 Makaron krakowski 0,25 kg / ¶wderki,gniazdka, muszelki,nitki cienkie 20
II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na czê¶ci:
Tak
II.5) G³ówny Kod CPV:
15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
15800000-6
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZÊ¦Æ NR: 1 | NAZWA: arrt. spo¿ywcze |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/04/2017 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT129616.50 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Sprawd¼ t± firmê: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM dane rejestrowe jakie przetargi wygra³a firma Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 137858.81 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 2 | NAZWA: art.spo¿ywcze |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/04/2017 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT52177.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 58808.92 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 3 | NAZWA: art.spo¿ywcze |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/04/2017 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT34575.90 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 38090.57 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 4 | NAZWA: art.spozywcze |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/04/2017 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT31418.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 31783.40 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 5 | NAZWA: art. spo¿ywcze |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
nie
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28/04/2017 IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT22920.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 23876.50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZÊ¦Æ NR: 6 | NAZWA: art.spo¿ywcze |
Postêpowanie/czê¶æ zosta³o uniewa¿nione
tak
Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania: Podstawa prawna : art. 93 ust. 1 pkt.1) ustawy Pzp Uzasadnienie: na czê¶æ 6 nie z³o¿ono ¿adnej oferty w prowadzonym postêpowaniu. | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: IV.2 Ca³kowita warto¶æ zamówienia Warto¶æ bez VAT000860.80 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:
Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postêpowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z CIECHOCINKA
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Szko³y Podstawowej nr 1 im. Marsza³ka Józefa Pi³sudskiego w Ciechocinku.
- prowadzenie O¶rodka Dydaktyczno-Badawczego
- Budowa szybu windowego wraz z wind± w budynku B Samodzielnego Publicznego Zak³adu Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe MSWiA ,,ORION" w Ciechocinku
wiêcej: przetargi w Ciechocinku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
wiêcej: »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.