To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-04-11
Rawicz: Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
Numer ogłoszenia: 83204 - 2016; data zamieszczenia: 11.04.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 52574 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie, tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507, faks 65 5454266.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): -zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka, -zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, -zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, -zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań. Zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso klopsowe z indyka - 1000 kg; 2) Mięso gulaszowe z indyka klasa II - 1000 kg; 3) Skrzydło środkowe z indyka - 1300 kg; 4) Mortadela popularna z indyka - 1600 kg; 5) Mortadela śniadaniowa z indyka - 1600 kg; 6) Mortadela z pieczarkami - 1500 kg; 7) Mortadela czosnkowa - 1700 kg; 8) Parówka z indyka - 1600 kg; 9) Kiełbasa śniadaniowa z indyka - 1700 kg; 10) Kielbasa litewska z indyka - 2000 kg; 11) Szynka tyrolska z indyka - 1200 kg; 12) Szynka Gerwazego z indyka - 1000 kg; 13) Szynka mielona blok z indyka - 1800 kg; 14) Polędwica firmowa z indyka - 1200 kg; 15) Pieczeń drobiowa z indyka - 1200 kg; 16) Pasztet firmowy z indyka - 1400 kg; 17) Kiełbasa krakowska parzona - 800 kg; 18) Szynka gotowana biała - 800 kg; 19) Kiełbasa szynkowa drobiowa - 600 kg; 20) Serdelki drobiowe - 2200 kg; 21) Salceson z indyka - 1000 kg; Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Kurczak cały - 2500 kg; 2) Skrzydełka z kurczaka - 600 kg; 3) Udziec z kurcząt kl. A - 1000 kg; 4) Filet z kurczaka - 1000 kg; 5) Mięso gulaszowe z kurczaka - 1700 kg; 6) Żołądki z kurczaka - 400 kg; 7) Serca z kurczaka - 350 kg; 8) Wątróbki z kurczaka - 1500 kg; Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące wyroby: 1) Mięso wieprzowe - szynka surowa - 600 kg; 2) Mięso wieprzowe klopsowe - 1400 kg; 3) Mięso wieprzowe łopatka bez kości - 2500 kg; 4) Mięso wieprzowe gulaszowe - 300 kg; 5) Mieso wieprzowe schab bez kości - 1500 kg; 6) Boczek wędzony bez kości - 1200 kg; 7) Wędzonka bigosowa bez kości - 900 kg; 8) Słonina płaty - 600 kg; 9) Mięso gulaszowe wołowe - 700 kg; 10) Żołądki wieprzowe - 400 kg; 11) Ozory wieprzowe - 800 kg; 12) Serca wieprzowe - 1600 kg; 13) Wątroba wieprzowa - 2000 kg; 14) Kiełbasa zwyczajna - 1700 kg; 15) Kiełbasa parówkowa - 1400 kg; 16) Kiełbasa biała parzona - 1900 kg; 17) Kiełbasa mortadela - 1500 kg; 18) Kiełbasa golonkowa parzona - 600 kg; 19) Kielbasa mielonka - 1500 kg; 20) Kiełbasa słoikowa - 1300 kg; 21) Kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - 600 kg; 22) Serdelki śląskie - 1000 kg; 23) Pieczeń wielkopolska - 1000 kg; 24) Wątrobianka - 1800 kg; 25) Metka - 1550 kg; 26) Salceson czarny - 1100 kg; 27) Kaszanka - 3500 kg; Zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą następujące produkty: 1) Konserwa pasztet z indykiem - 700 kg; 2) Konserwa pasztet z gesią - 1600 kg; 3) Konserwa wołowa - 800 kg; 4) Konserwa miesna wieprzowa - 600 kg; 5) Konserwa mięsna wieprzowa op. jednostkowe 100-140g - 500 kg;..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.21.20 - Indyki 15.11.20.00 - Drób 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.10 - Pasztety .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawy mięsa i wędlin z indyka
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
GIŻEWSKI DYSTRYBUCJA SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
GIŻEWSKI DYSTRYBUCJA SP. Z O.O.
- GIŻEWSKI DYSTRYBUCJA Sp.z.o.o., ul. Stanisława Wyspiańskiego 26b/233, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 168855,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 174331,50
Oferta z najniższą ceną: 174331,50 / Oferta z najwyższą ceną: 175077,00
Waluta: PLN .
Część NR: 2
Nazwa: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Hurtownia Producentów Drobiu, Wędlin, Konserw, Hurt-Detal, Elżbieta Krzyżosiak, ul. Wrocławska 23, 67-100 Nowa Sól, kraj/woj. lubuskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 74279,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 76681,50
Oferta z najniższą ceną: 76681,50 / Oferta z najwyższą ceną: 76681,50
Waluta: PLN .
Część NR: 3
Nazwa: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE MARYNIAK & MARYNIAK SP. Z O.O.
- Zakłady Mięsne MARYNIAK & MARYNIAK Sp. z.o.o., ul. Kasztanowa 1, 63-630 Rychtal, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 193598,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 182511,00
Oferta z najniższą ceną: 182511,00 / Oferta z najwyższą ceną: 199878,00
Waluta: PLN .
Część NR: 4
Nazwa: Dostawy konserw mięsnych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.04.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Hurt-Detal MAŁ-MAR Józef Kwieciński, ul. Brzeska 2, Żłobizna, 49-305 Brzeg, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21487,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 21361,20
Oferta z najniższą ceną: 21361,20 / Oferta z najwyższą ceną: 35301,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z RAWICZA
- Rozbiórka budynków gminnych na terenie Gminy Rawicz
- Roboty budowlane wraz z dostawą windy w ramach zadania pn.: Poprawa dostępności architektonicznej i edukacyjno-społecznej w I Liceum Ogólnokształcącym im. Jarosława Dąbrowskiego w Rawiczu.
- Budowa sieci ciepłowniczej na terenie Zakładu Karnego w Rawiczu w formule zaprojektuj i wybuduj
więcej: przetargi w Rawiczu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy wędlin do Aresztu Śledczego w Sosnowcu
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Dostawa pieczywa, drobiu i artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
- Dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach
- Sukcesywne dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, podrobów oraz wędlin do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.