To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-01-09
Wisła: Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Wiśle
Numer ogłoszenia: 8348 - 2014; data zamieszczenia: 09.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 266441 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, ul. Reymonta 2, 43-460 Wisła, woj. śląskie, tel. 033 8552474, faks 033 8577725.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin dla Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Wiśle.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin według sukcesywnych zapotrzebowań składanych przez Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy zgodnie z formularzem ofertowym. Zamówione towary należy każdorazowo dostarczyć do siedziby Zamawiającego. Koszty dostawy obciążają Wykonawcę. 2. Zamówienie podzielone zostało na dwa odrębne zadania: Zadanie 1: Dostawa mięsa i wędlin wołowo-wieprzowych - rodzaj oraz orientacyjna ilości mięsa i wędlin wieprzowo-wołowych jakie będą zamawiane w zakresie zadania 1 znajdują się w załączniku nr 1a do SIWZ Zadanie 2: Dostawa mięsa i wędlin z drobiu - rodzaj oraz orientacyjne ilości mięsa i wędlin drobiowych jakie będą zamawiane z zakresie zadania 2 znajdują się w załączniku 1b do SIWZ. 3. Zamawiający wymaga aby zarówno podczas produkcji wyrobów jak i podczas ich transportu stosowany był System Zarządzenia Bezpieczeństwem Żywności HCCP.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa mięsa i wędlin wołowo-wieprzowych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.H.Z. JUR-GAST Sp. z o.o., ul. Wyzwolenia 34a, 43-460 Wisła, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 44247,95 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 47316,68
Oferta z najniższą ceną: 47316,68 / Oferta z najwyższą ceną: 50484,26
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Dostawa mięsa i wędlin z drobiu
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Błachut Bogusława Zakład Przetwórstwa Mięsnego "BŁACHUT"
jakie przetargi wygrała firma
Błachut Bogusława Zakład Przetwórstwa Mięsnego "BŁACHUT"
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego BŁACHUT, ul. Stolarska 11, 34-300 Żywiec, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 15243,60 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15785,70
Oferta z najniższą ceną: 15785,70 / Oferta z najwyższą ceną: 15931,65
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa pieczywa i artykułów mięsnych dla potrzeb Małopolskiego Szpitala Chorób Płuc i Rehabilitacji im. Edmunda Wojtyły
- Dostawa świeżych wędlin i mięsa do Jednostek Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o."
- "Sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin do Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach."
- SUKCESYWNA DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DO ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 2 W WARSZAWIE
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 14 im. ks. G. Piramowicza w Gdańsku na 2025r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.