To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2015-06-10
Nysa: Artyku³y spo¿ywcze
Numer og³oszenia: 84405 - 2015; data zamieszczenia: 10.06.2015
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 66287 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny w Nysie, ul. Ko¶ciuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Jednostka sektora sinansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Artyku³y spo¿ywcze.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Czê¶æ 1 T³uszcze ro¶linne 1. Olej ro¶linny spo¿ywczy do sma¿enia i sa³atek, gramatura jednostkowa 1 l, 3 l, 5 l zg. z PN. kl/gat. I, l 2.400 2. Margaryna do smarowania pieczywa/mas³o ro¶linne - o minimalnej zawarto¶ci t³uszczu ro¶linnego od 60 do 80%, kostka 250g, zg. z PN. kl/gat. I, kg 7.800 Czê¶æ 2 M±ka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do 30 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2.700 2.Kasza jêczmienna ¶rednia- gramatura jednostkowa od 1do 30 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2.100 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 30 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 4.Ry¿ bia³y d³ugoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 30 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 2.300 5.P³atki owsiane- gramatura jedn. od 1 do 30 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 6.P³atki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 7.Suchary bezcukrowe nies³odzone bez konserwantów - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 150 8.Wafle ry¿owe bezcukrowe nies³odzone bez konserwantów - gramatura jednostkowa od 0,09 do 0,15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 150 9.Kasza gryczana - gramatura jednostkowa od 0,2 do 30 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.600 Czê¶æ 3 Makarony 1.Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.000 2.Makaron bezjajeczny ¶wider - ma³y - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 4.700 Czê¶æ 4 Zupy 1.Rosó³ wo³owy - koncentrat,baza, wydajno¶æ min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 400 2.Rosó³ drobiowy -koncentrat,baza, wydajno¶æ min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 400 3.¯urek w proszku - koncentrat, baza. Pó³produkt do sporz±dzenia ¿urku, wydajno¶æ min.16,50l z 1 kg -gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 400 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajno¶æ min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajno¶æ min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajno¶æ min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 100 7.Zupa broku³owa - koncentrat, baza, wydajno¶æ min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 8.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajno¶æ min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 Czê¶æ 5 Warzywa suszone 1. W³oszczyzna suszona - kostka min. 5 warzyw w sk³adzie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 300 2. Marchew suszona - kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 300 3. Burak czerwony suszony - kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 100 4. Natka pietruszki suszona - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 100 5 Koper suszony - mielony - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 100 Czê¶æ 6 Warzywa przetworzone 1.Fasolka konserwowa szparagowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.000 2.Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.000 3.Kukurydza konserwowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.000 4.Papryka konserwowa- æwiartki - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.000 5.Sa³atka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 3.600 6.Sa³atka wielowarzywna min 3 sk³adnikowa, (dodatek do II -go dania) - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 3.600 7.Chrzan tarty - gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,90 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 500 8.Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 3.000 9.Pasztet sojowy - gramatura jedn.od 0,09 do 0,113 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 7 10.Pasztet sojowy z koperkiem- gramatura jedn. od 0,09 do 0,113 kg, zg.z PN. kl/gat. I, kg 7 11.Pasztet sojowy z papryk±- gramatura jedn. 0,09 do 0,113 kg,zg. z PN. kl/gat. I, kg 7 12.Pasztet sojowy z pomidorem-gramatura jedn.od 0,09 do 0,113 kg, zg.z PN. kl/gat.I, kg 7 13.Pasztet sojowy z pieczarkami-gramatura jedn.od 0,09 do 0,113 kg, zg.z PN. kl/gat. I,kg 7 14.Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jedn.od 0,90 do 4 kg zg.z PN. kl/gat. I, kg 1.000 Cze¶æ 7 Przyprawy 1.Bazylia suszona mielona - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 20 2.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 50 3.Oregano suszone mielone - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 15 4.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50 do do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 150 5.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 20 6.Li¶æ laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 20 7.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 50 8.Papryka czerwona, s³odka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat.I, kg 20 9.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat.I, kg 10 10.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 20 11.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 10 12.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. PN.kl/gat.I, kg 20 13.Przyprawa do miêsa mielonego -gramatura jedn. od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I, kg 20 14.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 10 15.Przyprawa do zup w p³ynie- gramatura jednostkowa 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.200 16.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 700 17.Sól spo¿ywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 700 18.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, zg. z PN. kl/gat. I, l 340 Cze¶æ 8 Ró¿ne artyku³y spo¿ywcze 1.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe, zg. z PN. kl/gat. I, kg 350 2.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.500 3.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I,kg 1.500 4.D¿em wieloowocowy/ró¿ne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.600 5.Marmolada wieloowocowa/ró¿ne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I, kg 1.600 6.Majonez - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg. zg. z PN. kl/gat. I, kg 500.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 15.40.00.00 - Oleje i t³uszcze zwierzêce lub ro¶linne 15.60.00.00 - Produkty przemia³u ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Czê¶æ NR: 1
Nazwa: T³uszcze ro¶linne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- OL - TRADE Spó³ka cywilna Micha³ Olek, Ryszard Paj±k, Dariusz Gorycki, ul. Powstañców 127, 31-670 Kraków, kraj/woj. ma³opolskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 37854,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 34968,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 27792,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 74970,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 2
Nazwa: M±ki - kasze
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiêbiorstwo Produkcyjno - Handlowe Ma³gorzata Gruszczyñska POLARIS, ul. ¯o³nierska 20a, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 21856,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 23579,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 23579,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 30785,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 3
Nazwa: Makarony
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- P.P.H. ALEX Wytwórnia Makaronu Grzegorz Jaster, Komorowo3, 89-333 Osiek N/Noteci±, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 11695,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 10022,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 10022,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 19779,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 4
Nazwa: Zupy
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygra³a firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
- Wytwórnia Koncentratów Spo¿ywczych DORO Dorota Doberstajn, ul. M³yñska 30, 88-100 Inowroc³aw, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 6463,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 5483,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 5483,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 43916,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 5
Nazwa: Warzywa suszone
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygra³a firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
- Wytwórnia Koncentratów Spo¿ywczych DORO Dorota Doberstajn, ul. M³yñska 30, 88-100 Inowroc³aw, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 7632,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 7297,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 7297,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 19548,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 6
Nazwa: Warzywa przetworzone
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- F.H. GRACJA Jolanta Zdunek, ul. Mickiewicza 13, 98-354 Siemkowice, kraj/woj. ³ódzkie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 47341,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 45381,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 45381,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 72747,35
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 7
Nazwa: Przyprawy
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygra³a firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
- Wytwórnia Koncentratów Spo¿ywczych DORO Dorota Doberstajn, ul. M³yñska 30, 88-100 Inowroc³aw, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 10632,15 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 9739,50
Oferta z najni¿sz± cen±: 9739,50 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 24375,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 8
Nazwa: Ró¿ne artyku³y spo¿ywcze
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
jakie przetargi wygra³a firma
DOROTA DOBERSTAJN WYTWÓRNIA KONCENTRATÓW SPO¯YWCZYCH "DORO"
- Wytwórnia Koncentratów Spo¿ywczych DORO Dorota Doberstajn, ul. M³yñska 30, 88-100 Inowroc³aw, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 25936,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 20605,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 20605,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 45938,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NYSY
- Us³uga restytucji dokumentacji zalanej wskutek powodzi
- Rozbudowa i przebudowa drogi gminnej w ulicy Franciszkañskiej wraz z rozbudow± i przebudow± skrzy¿owania drogi gminnej ulicy Franciszkañskiej z drog± wojewódzk± ulic± Grodkowsk± w Nysie
- Koszenie traw na poboczach dróg powiatowych
- Remont ¶cian/odbudowa pomieszczeñ O¶rodka Pomocy Spo³ecznej w Nysie po zalaniu w ramach dzia³ania polegaj±cego na odbudowie infrastruktury zniszczonej wskutek klêski wywo³anej d³ugotrwa³ymi opadami.
- Przebudowa drogi w ul. Dubois w Nysie w zakresie wykonania miejsc postojowych
- Rozbudowa Zak³adu Karnego w Nysie o pawilon penitencjarny wraz z infrastruktur± - dokoñczenie budowy
wiêcej: przetargi w Nysie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Zespo³u Szkó³ w Prudniku
- Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Samorz±dowych w Inwa³dzie
- "Zakup i sukcesywna dostawa artyku³ów w spo¿ywczych - ¿ywno¶ciowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystañ Pluskowêsy" w Pluskowêsach w Gminie Che³m¿a"
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki Zespo³u Szkó³ Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Ba³tyckiej 37 a
- Dostawa warzyw i owoców
- Dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby spó³ki Fabryka Wody Sp. z o.o. w Szczecinie
wiêcej: Warzywa, owoce i orzechy »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.