eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzozówdostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-03-16

Brzozów: dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 85335 - 2011; data zamieszczenia: 16.03.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie. Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. Bronisława Markiewicza , ul. Ks. J. Bielawskiego 18, 36-200 Brzozów, woj. podkarpackie, tel. 013 4309587, faks 013 4309587.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-brzozow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa: Pakiet I: artykułów spożywczych, Pakiet II:mięsa wołowego, wyrobów z wołowiny i wieprzowiny, Pakiet III:mięsa drobiowego oraz wyrobów z drobiu, Pakiet IV:artykułów spożywczych mrożonych, pakiet V:warzyw i owoców..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: .

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-brzozow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie, Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. B. Markiewicza, ul. Ks. J. Bielawskiego 18, budynek administracji-pok. nr 12..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.03.2011 godzina 10:00, miejsce: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie, Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. B. Markiewicza, ul. Ks. J. Bielawskiego 18, sekretariat, budynek administracji..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły spożywcze suche.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE : 1.BISZKOPTY GURGULA 140 g 20 - 45SZT 2.BUDYŃ ŚMIETANKOWY 65 g - 100 SZT 3.CHRUPKI KUKURYDZIANE FLIPS 80 g - 120 SZT 4.CHLEB RYŻOWY 135 g - 10 SZT 5.CUKIER BIAŁY PACZKOWANY 1 KG - 500 KG 6.CUKIER WANILIOWY 32 g - 10 SZT 7.CYNAMON MIELONY 20 g - 10 SZT 8.DŻEM TRUSKAWKOWY 270 g - 50 SZT 9.DŻEM WIELOSMAKOWY 25 g - 5000 SZT 10.GROSZEK KONSERWOWY 850 g - 35 SZT 11.HERBATA SAGA GRANULOWANA 90 g - 500 SZT 12.HERBATNIKI SZKOLNE - 70 SZT 13.KAKAO DEKOMORENO 200 g - 20 SZT 14.KONCENTRAT BARSZCZU KRAKUS 300 ml - 25 SZT 15.KWASEK CYTRYNOWY 20 g - 230 SZT 16.KAWA INKA 150 g - 70 SZT 17.KISIEL RÓŻNE SMAKI 20 g - 70 SZT 18.KLEIK RYŻOWY 180 g - 35 SZT 19.KMINEK 20 g - 30 SZT 20.KONCENTRAT POMIDOROWY PUDLISZKI 200 g - 180 SZT 21.BEBIKO 350 G 1,2,2r,3 - 10 SZT 22.KONSERWA RYBNA W POMIDORACH EVRA FRISH 170 g OTWIERANA - 200 SZT 23.KASZA JĘCZMIENNA 500g - 120 KG 24.KASZA KUKURYDZIANA DROBNA A 500G- 50 KG 25.KASZA MANNA 500g - 170 KG 26.PRZYPRAWA KUCHAREK 75 g - 50 SZT 27.PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g - 70 SZT 28.LIŚĆ LAUROWY 6 g - 20 SZT 29.MAJONEZ RZYMSKI 260 g - 70 SZT 30.MAJERANEK 15 g - 10 SZT 31.MAKARON Z SEMIOLINY Z PSZENICY DURYM GRUBY ŚWIDERKI 500 g - 170 SZT 32.MAKARON Z SEMIOLINY Z PSZENICY DURUM NITKA 500 g - 270 SZT 33.MĄKA ZIEMNIACZANA 500g - 35 KG 34.MĄKA PSZENNA POZNAŃSKA 500 1 kg - 440 kg 35.MIÓD 25 g - 5000 SZT 36.MLEKO NAN 350 g 1, 2, 2R, 3, - 15 SZT 37.MLEKO W PROSZKU ŁACIATE 500 G - 20 SZT 38.MUSZTARDA STOŁOWA ROLESKI 175 g - 60 SZT 39.OCET 0,5 L - 600 SZT 40.OGÓRKI KONSERWOWE 0,9 L - 100 SZT 41.OLEJ UNIWERSALNY 1 L - 130 SZT 42.PALUSZKI LAJKONIK 70 g - 70 SZT 43.PAPRYKA MIELONA SŁODKA 20 g - 20 SZT 44.PIEPRZ NATURALNY MIELONY 20 g - 140 SZT 45.PŁATKI KUKURYDZIANE CORN FLAKES NESTLE 250 g - 270 SZT 46.PŁATKI JĘCZMIENNE BŁYSKAWICZNE - 70 KG 47.PŁATKI OWSIANE GÓRSKIE 500 g - 70 KG 48.PRZYPRAWA DO ZUP WINIARY 200 g - 30 SZT 49.PRZYPRAWA DO ZUP WINIARY 1L - 100 SZT 50.PRECLE LAJKONIK A 70G - 30 SZT 51.PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE - 70 KG 52.PIEPRZ ZIOŁOWY 20 g - 90 SZT 53.ROSÓŁ DROBIOWY 120 g WINIARY - 120 SZT 54.SOK PYSIO 300 ML - 120 SZT 55.SÓL PACZKAOWANA1 KG - 170 KG 56.RYŻ BIAŁY 1 KG - 350 KG 57.SUCHARY DELIKATESOWE 280 g - 30 SZT 58.WAFELEK GRZESIEK BEZ CZEKOLADY 39 g - 70 SZT 59.ZUPA PIECZARKOWA AMINO 59 g - 70 SZT 60.ZIELE ANGIELSKIE 15 g - 20 SZT 61.MARGARYNA ZWYKŁA MLECZNA 250 g - 240 SZT 62.SYROP MALINOWY 0,5 l - 8 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso wołowe oraz wyroby z wołowiny i wieprzowiny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO WOŁOWE ORAZ WYROBY Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY 1.WOŁOWINA Z KOŚCIĄ /ANTRYKOT/ - 400 KG 2.KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA- 500 KG 3.KIEŁBASA ZWYCZAJNA - 100 KG 4.KOŚCI WIEPRZOWE - 400 KG 5.PARÓWKA CIENKA WIEPRZOWA- 300 KG.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: mięso drobiowe oraz wyroby z drobiu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO DROBIOWE ORAZ WYROBY Z DROBIU 1. UDKA Z KURCZAKA EXTRA ŚWIEŻE- 2000 KG 2. FILET(PIERŚ) Z INDYKA BEZ KOŚCI - 600 KG 3. POLĘDWICA SOPOCKA DROBIOWA - 350 KG 4. SZYNKA DROBIOWA MIODOWA - 350 KG 5. UDZIEC TRYBOWANY Z INDYKA - 2000 KG 6. PASZTET PROCHOWICKI DROBIOWY 135 g - 1800 SZT.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: art. spozywcze mrozone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE MROŻONE 1. FILET Z DORSZA GATUNEK I, BEZ LODU - 600 KG 2. FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA - 300 KG 3. KALAFIOR MROŻONY - 200 KG 5. MIESZANKA 7-SKŁADNIKOWA MROŻONA - 100 KG.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: WARZYWA I OWOCE: 1. MARCHEW 900 KG 2. PIETRUSZKA 150 KG 3. CEBULA 600 KG 4. BURAKI ĆWIKŁOWE 700 KG 5. CZOSNEK 3 KG 6. KAPUSTA CZERWONA 150 KG 7. KAPUSTA ŚWIEŻA 600 KG 8. KAPUSTA KWASZONA 150 KG 9. KAPUSTA PEKIŃSKA 200 KG 10. JABŁKA 1 GAT. 70 KG 11. GROCH 70 KG 12. OGÓREK KWASZONY 50 KG 13. SELER 20 KG 14. PIECZARKI 40 KG 15. KOPEREK SUSZ A 20 G 300 SZT 16. PIETRUSZKA SUSZ A 20 G 300 SZT 17. ZIEMNIAKI 5000 KG.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 1.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.