eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ZabrzeZorganizowanie cateringu na potrzeby Świetlic Środowiskowych MOPR w trakcie uroczystości wręczania Orderów Kropla Tęczy

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-03-18

Zabrze: Zorganizowanie cateringu na potrzeby Świetlic Środowiskowych MOPR w trakcie uroczystości wręczania Orderów Kropla Tęczy
Numer ogłoszenia: 88539 - 2011; data zamieszczenia: 18.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 29338 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie, ul. Roosevelta 40, 41-800 Zabrze, woj. śląskie, tel. 032 2777800, faks 032 2777802.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zorganizowanie cateringu na potrzeby Świetlic Środowiskowych MOPR w trakcie uroczystości wręczania Orderów Kropla Tęczy.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa zorganizowania cateringu na potrzeby Świetlic Środowiskowych MOPR w trakcie uroczystości wręczania Orderów Kropla Tęczy, który odbędzie się w dniu 16.03.2011 r. w godzinach od 13.30 do 16.00. w Miejskim Ośrodku Kultury GUIDO w Zabrzu przy ul. 3 Maj 91a. 55320000 - 9 - Usługi podawania posiłków 55321000 - 6 - Usługi przygotowywania posiłków Opis dodatkowy: Wykonawca zapewni usługę cateringu w trakcie uroczystości wręczania Orderów Kropla Tęczy dla około 150 osób w dniu 16.03.2011 r., na którą składać się powinny minimum: dobrej jakości kawa rozpuszczalna w termosach - dla ok. 100 osób, dobrej jakości herbata w termosach - dla około 100 osób, zimne napoje gazowane 1,5 l różne smaki - ok. 30 sztuk, cukier, mleko do kawy - 100 szt po ok. 2g, cytrynka do herbaty - 100 szt po ok. 2g, pączki nadziewane marmoladą - 100 szt, sztućce jednorazowe (widelec mały do ciasta ok. 200 sztuk, łyżeczka jednorazowa - ok. 200 sztuk) talerze małe jednorazowe do ciasta - ok. 200 szt., kubki na zimne napoje - ok. 200 szt., kubeczki jednorazowe na gorącą kawę, z uszkiem, brązowe - ok. 100 szt., kubeczki jednorazowe na gorącą herbatę, z uszkiem - ok. 100 szt., serwetki jednorazowe białe dla ok. 150 osób, pojemniki na cukier i serwetki, talerze na pączki, obrusy materiałowe. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: - przygotowania i dostarczenia przedmiotu zamówienia, co najmniej na pół godziny przed rozpoczęciem spotkania; - zapewnienia obsługi kelnerskiej w ilości co najmniej 6 osób w trakcie uroczystości, do obowiązków których będzie należało wypakowanie sprzętu, posiłków, napojów, obsługa przy termosach z kawą i herbatą, nalewanie napojów, wydawanie pączków, krojenie i nakładanie na talerzyki tortu, uprzątnięcie miejsca przeznaczonego na wykonanie usługi po jej realizacji; Zamawiający dostarczy tort we własnym zakresie. - świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych; - przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.); - udekorowania stołów obrusami materiałowymi; Zamawiający wymaga użycia minimum 6 stołów, ułożonych w formie szwedzkiego stołu oraz ich udekorowania; - estetycznego podawania posiłków; Ilość i wielkość zamawianych produktów wskazana w SIWZ stanowi maksymalny zakres umowy. Cena posiłków powinna obejmować m.in. koszt surowców, przygotowania posiłków, obsługi, dekoracji, dostawy. Wykonawca wystawi fakturę VAT w terminie 14 dni od daty zakończenia realizacji umowy. Należność płatna będzie przelewem na wskazane konto w ciągu 14 dni licząc od dnia otrzymania faktury po jej pozytywnym zweryfikowaniu...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.03.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • OBZ Sp. z o.o., ul. Kolejowa 57, 40-602 Katowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1116,16 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 770,00

  • Oferta z najniższą ceną: 620,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2500,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.