Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-04-29
Wrocław: Wybór dostawcy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby stołówki hotelu Ośrodka Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy we Wrocławiu
Numer ogłoszenia: 88837 - 2008; data zamieszczenia: 29.04.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy, ul. Mikołaja Kopernika 5, 51-622 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3710409, fax 071 3710402.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.ospip.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wybór dostawcy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby stołówki hotelu Ośrodka Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy we Wrocławiu.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: -przedmiotem zamówienia jest wybór dostawcy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby żywieniowe stołówki hotelu będącego w zarządzie Zamawiającego. -zakres rzeczowy zamówienia obejmuje dostawę wyspecyfikowanych produktów, własnym, przystosowanym do tego celu środkiem transportu, do siedziby Zamawiającego oraz rozładunek i wydanie dostarczonych produktów. - szczegółowy zakres oraz parametry przedmiotu zamówienia zawarte są w Specyfikacji Towarowej stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 48.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty w postaci wadium.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej lub inny dokument upoważniający do prowadzenia działalności gospodarczej o profilu zgodnym z przedmiotem zamówienia. W przypadku konsorcjum powyższy dokument winien dołączyć każdy podmiot występujący wspólnie - oświadczenie o prawie ubiegania się o zamówienie publiczne według art. 22 i art. 24 ustawy - załącznik nr 3 do SIWZ. - oświadczenie, z którego wynika, że cały proces obrotu oferowanym asortymentem artykułów spożywczych, spełnia wymogi obowiązujących w tym zakresie aktów prawnych - załącznik nr 4 do SIWZ
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ospip.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: OŚRODEK SZKOLENIA PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ul. MIKOŁAJA KOPERNIKA 5 51-622 WROCŁAW.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.05.2008 godzina 12:00, miejsce: OŚRODEK SZKOLENIA PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ul. MIKOŁAJA KOPERNIKA 5 51-622 WROCŁAW.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: RYBY.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu ryb, wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MROŻONKI.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu mrożonek warzyw i owoców - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: ARTYKUŁY SYPKIE, PRZYPRAWY.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu produktów sypkich będących wynikiem przemiału ziarna a także cukru oraz innych przypraw - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ARTYKUŁY KONSERWOWE I TŁUSZCZE.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu konserwowanych przetworów owocowo - warzywnych oraz tłuszczów - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: SOKI I NAPOJE.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu soków owocowych i warzywnych oraz sporadycznie innego rodzaju napojów - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WROCŁAWIA
- Opracowanie dokumentacji projektowej dla zadania inwestycyjnego pn. "Rozbudowa Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej nr 4 KM PSP we Wrocławiu"
- Sukcesywna dostawa warzyw, owoców, ziół i jaj na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu.
- Remont dróg wojewódzkich na terenie powiatu Polkowickiego, głogowskiego i lubińskiego.
- Sukcesywna dostawa probówek do pobierania i przechowywania materiału biologicznego - krwi
- Usługa w zakresie produkcji nagrania i montażu i emisji dwóch odcinków audycji telewizyjnej, stanowiących część serii poświęconej żywieniu - rozwój polskiego sektora mleczarskiego
- Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług polegających na prowadzeniu zabiegów pielęgnacyjnych zieleni po przeprowadzonej rekultywacji, należących do Gminy Wrocław
więcej: przetargi w Wrocławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 4 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym dla Chłopców im. Św. Jana Bosko w Strzelnie w 2025 roku
- BZP.271.29.2025 Zakup artykułów spożywczych dla potrzeb Urzędu Miasta Nowego Sącza
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Placówek Oświatowych w Szreńsku
- Dostawa artykułów spożywczych (na 12 miesięcy)
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Placówek Specjalnych w Szerzawach w 2025 roku
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.