eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WrocławWybór dostawcy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby stołówki hotelu Ośrodka Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy we Wrocławiu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-04-29

Wrocław: Wybór dostawcy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby stołówki hotelu Ośrodka Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy we Wrocławiu
Numer ogłoszenia: 88837 - 2008; data zamieszczenia: 29.04.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy, ul. Mikołaja Kopernika 5, 51-622 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3710409, fax 071 3710402.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ospip.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wybór dostawcy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby stołówki hotelu Ośrodka Szkolenia Państwowej Inspekcji Pracy we Wrocławiu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: -przedmiotem zamówienia jest wybór dostawcy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby żywieniowe stołówki hotelu będącego w zarządzie Zamawiającego. -zakres rzeczowy zamówienia obejmuje dostawę wyspecyfikowanych produktów, własnym, przystosowanym do tego celu środkiem transportu, do siedziby Zamawiającego oraz rozładunek i wydanie dostarczonych produktów. - szczegółowy zakres oraz parametry przedmiotu zamówienia zawarte są w Specyfikacji Towarowej stanowiącej załącznik nr 1 do SIWZ.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 48.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty w postaci wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej lub inny dokument upoważniający do prowadzenia działalności gospodarczej o profilu zgodnym z przedmiotem zamówienia. W przypadku konsorcjum powyższy dokument winien dołączyć każdy podmiot występujący wspólnie - oświadczenie o prawie ubiegania się o zamówienie publiczne według art. 22 i art. 24 ustawy - załącznik nr 3 do SIWZ. - oświadczenie, z którego wynika, że cały proces obrotu oferowanym asortymentem artykułów spożywczych, spełnia wymogi obowiązujących w tym zakresie aktów prawnych - załącznik nr 4 do SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ospip.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: OŚRODEK SZKOLENIA PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ul. MIKOŁAJA KOPERNIKA 5 51-622 WROCŁAW.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.05.2008 godzina 12:00, miejsce: OŚRODEK SZKOLENIA PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ul. MIKOŁAJA KOPERNIKA 5 51-622 WROCŁAW.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu ryb, wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu mrożonek warzyw i owoców - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: ARTYKUŁY SYPKIE, PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu produktów sypkich będących wynikiem przemiału ziarna a także cukru oraz innych przypraw - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ARTYKUŁY KONSERWOWE I TŁUSZCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu konserwowanych przetworów owocowo - warzywnych oraz tłuszczów - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: SOKI I NAPOJE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów ogólnospożywczych z asortymentu soków owocowych i warzywnych oraz sporadycznie innego rodzaju napojów - wielkość i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 48.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.