Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-04-30
Gniewino: przygotowanie i przeprowadzenie degustacji potraw z ryb
Numer ogłoszenia: 90156 - 2008; data zamieszczenia: 30.04.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Gminy Gniewino, ul. Pomorska 8, 84-250 Gniewino, woj. pomorskie, tel. 058 6706617, fax 058 6767226.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.gniewno.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przygotowanie i przeprowadzenie degustacji potraw z ryb.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Wykonanie usługi polegającej na przeprowadzeniu i przygotowaniu degustacji dań rybnych podczas festynu promującego ryby i produkty rybne pn. RYBKO TY MOJA, na którą składa się: 1. przygotowanie i wydanie 8 różnych rodzajów dań rybnych łącznie - 7.800 porcji 2. przygotowanie i wydanie co najmniej 3 rodzajów surówek - 2000 porcji 3. przygotowanie i wydanie zupy rybnej - 3000 porcji 3. przygotowanie i wydanie bułek 50g - 6000 sztuk 4. przygotowanie zaplecza technicznego a) hali namiotowej o wymiarach 15m x 30m wraz z oświetleniem - b) 40 kompletów ławostołów biesiadnych 8 osobowych, c) innych urządzeń umożliwiających przeprowadzenie degustacji Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik do siwz.- opis przedmiotu zamówienia
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 27.06.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: 4000.00 zł.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełnią warunki określone w art. 22 ust. 1 upzp, a w szczególności wykażą, że w ostatnich 3 latach wykonali co najmniej jedną usługę o charakterze zbliżonym do przedmiotu niniejszego zamówienia tj. polegającą na obsłudze imprezy promocyjnej w zakresie przygotowania i przeprowadzenia degustacji dań. Oceny spełnienia przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zamawiający dokona na podstawie przedłożonych dokumentów metodą spełnia/nie spełnia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a) oświadczenie z art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych z wykorzystaniem wzoru- załącznik nr 2, b) wykaz wykonanych w ostatnich trzech latach usług - zał nr 3, c) dokumenty potwierdzające należyte wykonanie usług wymienionych w zał. Nr 3, d) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, e) dokument potwierdzający wniesienie wymaganego wadium
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gniewino.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Urząd Gminy Gniewino, ul. Pomorska 6, 84-250 Gniewino.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.05.2008 godzina 11:00, miejsce: Urząd Gminy Gniewino, ul.Cicha 6, 84-250 Gniewino.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Projekt finansowany ze środków Sektorowego Programu Operacyjnego - Rybołóstwo i przetwórstwo ryb 2004 - 2006.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usł przyg, dost i wyd posił dla dzieci w jad znajd się w now oddz przedszk tworz przez Zam w ramach realiz proj "Utworz nowego oddz przedsz w Strzyżo szansą dla dzieci na kreatywny rozwój"
- Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Fastach rok szkolny 2024/2025
- "Świadczenie usług cateringowych w zakresie żywienia zbiorowego uczniów SP 9 w roku szkolnym 2024/2025"
- Usługa przygotowania i dystrybucja posiłków dla pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego Nr 4 w Bytomiu
- "Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków jednodaniowych dla uczniów SP2 w roku szkolnym 2024/2025"
- Przygotowanie i dostarczanie obiadów dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych Nr 4 w Czechowicach-Dziedzicach
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.