Ogłoszenie z dnia 2010-04-21
Warszawa: Wykonanie usługi cateringowej dla 200 osób podczas giełdy kooperacyjnej Energy B2B w dniach 21-22 kwietnia 2010 r. w siedzibie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Pańska 81/83 w Warszawie. Znak sprawy: r/44/PR/2010
Numer ogłoszenia: 90837 - 2010; data zamieszczenia: 21.04.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości, Pańska 81/83, 00-834 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. (022) 432 80 80, faks (022) 432 86 20.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Agencja działająca na podstawie ustawy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi cateringowej dla 200 osób podczas giełdy kooperacyjnej Energy B2B w dniach 21-22 kwietnia 2010 r. w siedzibie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Pańska 81/83 w Warszawie. Znak sprawy: r/44/PR/2010.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia: Zapewnienie usługi cateringowej (CPV: 55300000-3) podczas giełdy kooperacyjnej Energy B2B, organizowanej w ramach międzynarodowego projektu Net4Biz. Giełda odbędzie się w dniach 21-22 kwietnia 2010 w siedzibie Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości, ul. Pańska 81/83, Warszawa. Przewidziany jest udział 200 osób. Zamówienie obejmuje usługę cateringową w formie posiłków stojących podczas obu dni giełdy. Przedmiot zamówienia obejmuje następujące elementy: 1. dostarczenie cateringu na przerwę trwającą w godzinach 11:30-12:00 w dniu 21 kwietnia 2010 r. obejmującego przerwę kawową: a. kawa, herbata, soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób), b. dwa rodzaje ciastek do wyboru (ciastka kruche, na słodko), 2. dostarczenie cateringu na przerwę trwającą w godzinach 14:30-15:30 w dniu 21 kwietnia 2010 r. obejmującego lunch ciepły z serwisem kawowym: a. trzy rodzaje ciepłych przekąsek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; przekąski typu: babeczki z nadzieniem na ciepło, roladki z nadzieniem na ciepło, pierożki z farszem na ciepło), b. trzy rodzaje sałatek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; sałatki powinny zawierać przynajmniej 4 składniki, w tym przynajmniej jeden to mięso, wędlina lub ser), c. pieczywo, d. kawa, herbata, soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób), 3. dostarczenie cateringu na kolację rozpoczynającą się o godzinie 18:00 w dniu 21 kwietnia 2010 r. obejmującego kolację: a. trzy rodzaje zimnych przekąsek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; przekąski typu: kanapki z przynajmniej 3 dodatkami, tartinki z przynajmniej dwoma dodatkami, roladki z nadzieniem z nadzieniem na zimno), b. woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób), soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), c. dwa rodzaje deserów do wyboru (desery typu sernik i szarlotka) d. lampka wina - po jednej na osobę; do wyboru wino białe i czerwone, 4. dostarczenie cateringu na przerwę trwającą w godzinach 11:30-12:30 w dniu 22 kwietnia 2010 r. obejmującego lunch zimny z serwisem kawowym: a. trzy rodzaje kanapek do wyboru (przynajmniej jedna wegetariańska; kanapki z przynajmniej 3 dodatkami), b. kawa, herbata, soki (pomarańczowy - dla 100 osób, jabłkowy - dla 100 osób), woda mineralna (niegazowana - dla 100 osób, gazowana - dla 100 osób). Ponadto każdorazowo zamówienie obejmie: 1. zapewnienie stołów z obrusami do ekspozycji posiłków (stołów cateringowych), zastawy i serwetek, podgrzewaczy do dań ciepłych oraz termosów do napojów gorących, nakrycie stołów cateringowych i rozstawienie cateringu na stołach cateringowych, 2. obsługę kelnerską, 3. sprzątnięcie i odbiór naczyń i stołów..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00-3.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.04.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AGENCJA CATERINGOWA PARTY SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
AGENCJA CATERINGOWA PARTY SP. Z O.O.
- Agencja Cateringowa PARTY Sp. z o.o., ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 34580,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 22053,86
Oferta z najniższą ceną: 22053,86 / Oferta z najwyższą ceną: 51360,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 69 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przedmiotem zamówienia jest usługa powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych, a wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Wyposażenie do lokali mieszkalnych - siedziska
- Dostawa prenumeraty czasopism zagranicznych w 2025 roku
- Opracowanie kompletnej dokumentacji projektowej dla Zadania: "Zakupu, dostawy i montażu systemu parkingowego wraz z systemem wideo-monitoringu parkingu oraz robót budowlanych w NIO-PIB w Warszawie
- Dostawa licencji na oprogramowania informatyczne/komputerowe
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 30 im. Powstańców 1863r w Warszawie - na 2025 rok.
- Sukcesywna dostawa artykułów biurowych do siedzib ZGN Wola.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DZP.261.62.2024 - kompleksową organizację i obsługę XII Ogólnopolskiego Dnia Informacyjnego Erasmus+ i Europejskiego Korpusu Solidarności, odbywającego się w dniu 14.01.2025 roku w Warszawie.
- Usługa organizacji staży uczniowskich
- USŁUGA CATERINGOWA NA WYDARZENIA MUZEALNE - CZĘŚĆ V - II POSTĘPOWANIE
- Przygotowanie kompleksowej usługi cateringowej wraz z obsługą kelnerską w związku z organizacją spotkania wigilijnego dla pracowników Akademii Mazowieckiej w Płocku.
- DZP.261.58.2024 Organizacja wydarzeń realizowanych przez Centrum Współpracy SALTO w krajach Europy Wschodniej i Kaukazu, w podziale na części.
- Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Oddział ZUS w Szczecinie
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.