eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi MikołajkiDostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-01-16

Mikołajki: Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach
Numer ogłoszenia: 9161 - 2013; data zamieszczenia: 16.01.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej im. Św. Trójcy , Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 4216-811, faks 87 4215-049.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dompomocy.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ewangelicki Dom Opieki.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Ewangelickiego Domu Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św. Trójcy w Mikołajkach w okresie od 01 marca 2013 do 28 lutego 2014 roku zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I- VI.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 03.11.00.00-5, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.22.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.02.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie stawia szczególnych warunków

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie stawia szczególnych warunków

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie stawia szczególnych warunków

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie stawia szczególnych warunków

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie stawia szczególnych warunków

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dompomocy.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św.Trójcy Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki - księgowość.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.01.2013 godzina 08:30, miejsce: Ewangelicki Dom Opieki ARKA Parafii Ewangelicko-Augsburskiej Św.Trójcy Plac Kościelny 5A, 11-730 Mikołajki - księgowość.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka tarta 500g szt 150 Bułka drożdżowa 100g szt 42 Bułka drożdżowa z marmoladą 100g Szt 110 Bułka grahamka 100 g Szt 1200 Bułka poznańska 90g Szt. 1750 Bułka maślana 80g Szt 360 Chleb tostowy pszenny 500g krojony szt 40 Chleb razowy krojony 450g szt 780 Chleb ziarnisty krojony 600g szt 5 Chleb orkiszowy 500g krojony szt 570 Chleb zwykły krojony 1kg Szt 6250 Drożdże 500g Kg 10 Eklerki 100g Szt 250 Pączek z marmoladą Szt 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz kg 219 Banan Kg 750 Botwina pęczek szt 80 Brzoskwinie kg 6 Buraki czerwone kg. 750 Cebula Kg 1 000 Czosnek główka szt 200 Czosnek główka kg 10 Cytryna Kg 360 Gruszki Kg 60 Fasola szparagowa kg 20 Grejpfrut Kg 410 Jabłka Kg 1 830 Kapusta młoda Szt 300 Kapusta biała Kg 390 Kapusta czerwona Kg 120 Kapusta kiszona Kg 710 Kapusta pekińska Kg 320 Kalafior Szt 70 Kiwi Kg 260 Koper pęczek 50g Szt 650 Mak niebieski Kg 2 Marchew młoda Kg 50 Marchew kg 1250 Mandarynka Kg 500 Nektarynka Kg 60 Orzech włoski łuskany kg 0,5 Ogórek świeży Kg 720 Ogórki gruntowe Kg 40 Ogórki małosolne Kg 10 Ogórki kiszone Kg 170 Por Szt 830 Por Kg 55 Papryka kg 150 Pomidory Kg 1 280 Pamarańcza Kg 210 Pietruszka korzeń Kg 10 Pietruszka nać 50g Szt 300 Pieczarki Kg 260 Rodzynki Kg 1 Rzodkiewka 100g Szt 135 Rzodkiew biała Kg 20 Szczypiorek pęczek 50g Szt 380 Seler Kg 450 Sałata zielona szt 100 Śliwki Kg 31 Sałata lodowa Szt 180 Truskawka Kg 50 Winogrona Kg 100 Wiśnie Kg 2 Ziemniak młody Kg 6270 Ziemniak Kg 6425 Zestaw do kiszenia Szt 10 Grzyby suszone podgrz/borow 50g Szt 4.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.11.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt naturalny 150g Szt. 1 600 Jogurt owocowy 150g Szt. 2 600 Jogurt owocowy 500g Szt. 50 Masło extra 200g Szt. 50 Mleko słodkie kandyzowane puszka 400ml Szt. 4 Mleko karton 2% 1l Szt 300 Maślanka naturalna 1l Szt. 310 Margaryna extra z masłem 500g Delma lub równoważna szt 2 600 Margaryna 500g Rama lub równoważna szt 465 Margaryna Kasia 250g lub równoważna 10 Ser Feta 270g Szt. 54 Ser topiony kostka 100g Szt. 150 Serek homogenizowany waniliowy 150g Szt. 650 Serek waniliowy Danio 150 g lub równoważny Szt. 780 Ser żółty edamski/gouda Kg 270 Ser wędzony Kg 12 Ser pleśniowy 125g President Camembert lub równoważny Szt 110 Serek typu wiejski 200g Szt 380 Serek typu wiejski lekki 150g Szt 40 Serek 135g Twój Smak lub równoważny Szt 1 100 Serek puszysty 150g Almette lub równoważny Szt 70 Śmietana 30% 500ml Szt 40 Śmietana 18% 400g Szt 1 610 Twaróg chudy 250g Szt 490 Twaróg tłusty 250g Szt 18 Twaróg półtłusty 250g Szt 40 Twaróg sernikowy 1kg Szt 14 Valbon brie 200g pleśniowy lub równoważny Szt 50 Valbon camembert 180g pleśniowy lub równoważny szt 20 Serek Hochland zegarek lub równoważny 200g Szt 650.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: jajka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze klasa A waga M szt 25 000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron wp wędzony kg 27 Boczek bk surowy kg 136 Boczek wędzony gotowany kg 250 Ćwiartki kurczęce tylne schłodzone kg 730 Filet kurczęcy schłodzony bs kg 570 Filet z indyka wędzony kg 14 Flaki wołowe krojone mrożone 0,90 op 83 Głowa surowa wp kg 11 Golonka konserwowa kg 118 Golonka surowa tylna wp kg 80 Golonka w galarecie kg 55 Gulasz angielski kg 60 Gulasz angielski 340g Szt 30 Indyk faszerowany kg 70 Jelita cienkie wp szt 30 Kabanosy drobiowe kg 10 Karkówka wp bk kg 280 kaszanka kg 70 Kiełbasa swojska kg 100 Kiełbasa biała parzona wp średnio rozdrobniona kg 30 Kiełbasa jasiuk - kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona, wędzona, w której100g produktu wytworzono ze 125g mięsa wieprzowego kg 45,86 Kiełbasa kanapkowa wp kg 20 Kiełbasa krakowska parzona kg 100 Kiełbasa madera kg 140 Kiełbasa parówkowa kg 260 Kiełbasa pieczona kg 15 kiełbasa piska kg 10 Kiełbasa piwna kg 190 Kiełbasa szynkowa kg 140 Kiełbasa szynkowa borowiaka- wędzonka gruborozdrobniona, parzona z mięsa wieprzowego, w której do wyprodukowania 100g produktu użyto 106g mięsa wieprzowego kg 50 Kiełbasa śląska kg 300 Kiełbasa ukraińska kg 10 Kiełbasa z piersi kurczaka kg 15 Kiełbasa żywiecka sucha kg 45 Kości wp schabowe kg 40 Konserwa wp 300g szt 40 Kura w galarecie kg 60 Kurczak świeży kg 270 lunchmeat kg 40 Łopatka wp bk kg 550 Metka cebulowa kg 30 Metka tatarska szt 25 Metka łososiowa kg 85 Mielonka śniadaniowa kg 30 Mielonka tyrolska kg 130 Mortadela luksusowa kg 120 Nogi wp kg 45 Ogonówka wędzona parzona kg 20 Ozory wp kg 60 Parówki Berlinetki kg 380 Pasztet pieczony wp blaszka kg 90 Pasztet pieczony drobiowy kg 20 Pasztet drobiowy 50g szt 20 Pasztetowa drobiowa kg 180 Pieczeń czosnkowa kg 25 Pieczeń litewska kg 250 Pieczeń rzymska kg 90 Porcje rosołowe kg 1330 Podgardle wp surowe kg 20 Polędwica kanadyjska kg 30 Polędwica sopocka kg 180 Polędwica drobiowa kg 200 Polędwica wiśniowa kg 50 Przekładaniec grecki kg 30 Polędwica miodowa kg 40 Polędwica z warzywami kg 12 Polędwica wędzona kg 20 Rolada drobiowa z kurczaka kg 40 Salami bumerang kg 60 Salceson włoski kg 130 Schab pieczony kg 8 Schab wędzony kg 30 Schab surowy wp bk kg 250 Serdelki wp kg 30 Skrzydła kurczęce schłodzone kg 600 Słonina wp surowa kg 40 Smalec wp 200g szt 480 Szynka bankietowa kg 20 Szynka wp surowa bk kg 460 Szynka wp gotowana kg 130 Szynka wędzona tradycyjna kg 100 Szynka konserwowa kg 140 Szynka wędzona z liściem kg 20 Szynka bohuna wp Gotowana wędzona kg 80 Szynka chłopska kg 20 Udziec wołowy-zrazowa górna kg 45 Wątroba świeża wp kg 10 Wątroba świeża drobiowa kg 90 Żeberka wp paski kg 280 Żołądki drobiowe świeże kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Morszczuk filet Kg 400 Miruna filet kg 14 Płat śledziowy solony bez skory 4kg Szt 100 Makrela wędzona kg 88.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2014.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.