Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2016-06-20
Bia³ystok: Znak sprawy: 26.3.2016 Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Szko³y Podstawowej Nr 12 im. Zygmunta Glogera w Bia³ymstoku.
Numer og³oszenia: 95031 - 2016; data zamieszczenia: 20.06.2016
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szko³a Podstawowa Nr 12 im. Zygmunta Glogera w Bia³ymstoku , ul. Komisji Edukacji Narodowej 1A, 15-687 Bia³ystok, woj. podlaskie, tel. 85 679 38 80, faks 85 679 38 80 wew. 190.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sp12bialystok.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Szko³a Podstawowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Znak sprawy: 26.3.2016 Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do Szko³y Podstawowej Nr 12 im. Zygmunta Glogera w Bia³ymstoku..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa ró¿nych produktów spo¿ywczych do magazynu szko³y przy ulicy KEN 1A w Bia³ymstoku wed³ug nastêpuj±cych czê¶ci: Nr 1 - Miêso i przetwory miêsne, Nr 2 - Warzywa, owoce i jaja, Nr 3 - Nabia³ i produkty mleczarskie, Nr 4 - Mro¿one owoce i warzywa, Nr 5 - Ró¿ne artyku³y spo¿ywcze, Nr 6 - Pieczywo ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie, Nr 7 - Ryby mro¿one i ¶wie¿e..
II.1.5)
przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych
- Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówieñ uzupe³niaj±cych
II.1.6) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.00.00.00-1, 15.10.00.00-9, 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.50.00.00-3, 15.33.11.70-9, 15.80.00.00-6, 15.81.00.00-9, 15.22.10.00-3, 15.21.11.00-1.
II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 7.
II.1.8) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakoñczenie: 30.06.2017.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPE£NIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli przepisy prawa nak³adaj± obowi±zek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
nie dotyczy
III.3.2) Wiedza i do¶wiadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
- Wykonawca wyka¿e (za³±cznik 9A do SIWZ), i¿ w okresie ostatnich 3 lat przed wszczêciem postêpowania, a je¿eli okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy, w ci±gu ca³ego okresu prowadzenia dzia³alno¶ci wykona³ dostawy w zakresie niezbêdnym do wykazania spe³niania warunku wiedzy i do¶wiadczenia, przez co nale¿y rozumieæ wykonanie co najmniej dwóch sukcesywnych dostaw o warto¶ci minimum: - dla czê¶ci 1 (miêso i przetwory miêsne) - 50.000,00 z³ brutto ka¿da, - dla czê¶ci 2 (warzywa, owoce, jaja) - 50.000,00 z³ brutto ka¿da, - dla czê¶ci 3 (nabia³ i produkty mleczarskie) - 45.000,00 z³ brutto ka¿da, - dla czê¶ci 4 (mro¿one owoce i warzywa) - 15.000,00 z³ brutto ka¿da, - dla czê¶ci 5 (ró¿ne art. spo¿ywcze) - 45.000,00 z³ brutto ka¿da, - dla czê¶ci 6 (pieczywo ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie) - 15.000,00 z³ brutto ka¿da, - dla czê¶ci 7 (ryby mro¿one i ¶wie¿e) - 30.000 z³ brutto ka¿da. Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunku. Ocena spe³niania warunku bêdzie dokonana na podstawie z³o¿onego o¶wiadczenia z prawid³owo wykonanych dostaw zgodnie z zawieranymi umowami; na zasadzie spe³nia/nie spe³nia.
III.3.3) Potencja³ techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
- Wykonawca o¶wiadcza (za³±cznik nr 9B do SIWZ), i¿ dysponuje lub bêdzie dysponowa³ w dniu podpisania umowy kierowcami i samochodami dostawczymi niezbêdnymi do realizacji zamówienia (dostosowanymi do warunków w jakich ma byæ przewo¿ona ¿ywno¶æ w zale¿no¶ci od asortymentu). Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunku. Spe³nianie warunku zostanie ocenione na podstawie z³o¿onego o¶wiadczenia o posiadaniu kierowców i samochodów dostawczych dostêpnych wykonawcy w celu realizacji zamówienia (dostosowanymi do warunków w jakich ma byæ przewo¿ona ¿ywno¶æ w zale¿no¶ci od asortymentu); na zasadzie spe³nia/nie spe³nia.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
- Wykonawca o¶wiadcza (za³±cznik nr 9B do SIWZ), i¿ dysponuje lub bêdzie dysponowa³ w dniu podpisania umowy kierowcami i samochodami dostawczymi niezbêdnymi do realizacji zamówienia (dostosowanymi do warunków w jakich ma byæ przewo¿ona ¿ywno¶æ w zale¿no¶ci od asortymentu). Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania warunku. Spe³nianie warunku zostanie ocenione na podstawie z³o¿onego o¶wiadczenia o posiadaniu kierowców i samochodów dostawczych dostêpnych wykonawcy w celu realizacji zamówienia (dostosowanymi do warunków w jakich ma byæ przewo¿ona ¿ywno¶æ w zale¿no¶ci od asortymentu); na zasadzie spe³nia/nie spe³nia.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tego warunku
nie dotyczy
III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu nale¿y przed³o¿yæ:
- wykaz wykonanych, a w przypadku ¶wiadczeñ okresowych lub ci±g³ych równie¿ wykonywanych, g³ównych dostaw lub us³ug, w okresie ostatnich trzech lat przed up³ywem terminu sk³adania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu, a je¿eli okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich warto¶ci, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub us³ugi zosta³y wykonane, oraz za³±czeniem dowodów, czy zosta³y wykonane lub s± wykonywane nale¿ycie;
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:
- o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Je¿eli wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedk³ada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibê lub miejsce zamieszkania potwierdzaj±cy, ¿e:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie og³oszono upad³o¶ci - wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotycz±ce przynale¿no¶ci do tej samej grupy kapita³owej
- lista podmiotów nale¿±cych do tej samej grupy kapita³owej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, ¿e nie nale¿y do grupy kapita³owej;
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJ¡CYCH, ¯E OFEROWANE DOSTAWY, US£UGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJ¡ OKRE¦LONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, ¿e oferowane roboty budowlane, dostawy lub us³ugi odpowiadaj± okre¶lonym wymaganiom nale¿y przed³o¿yæ:
inne dokumenty
Je¿eli Wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa: 1) w dziale VI pkt 2 lit. b SIWZ - sk³ada dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibê lub miejsce zamieszkania, potwierdzaj±ce, ¿e: - nie otwarto jego likwidacji ani nie og³oszono upad³o¶ci - wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert, 2) je¿eli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania, nie wydaje siê dokumentów, o których mowa w ppkt 1, zastêpuje siê je dokumentem zawieraj±cym o¶wiadczenie z³o¿one przed notariuszem, w³a¶ciwym organem s±dowym, administracyjnym albo organem samorz±du zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibê lub miejsce zamieszkania. W przypadku w±tpliwo¶ci co do tre¶ci dokumentu z³o¿onego przez Wykonawcê maj±cego siedzibê poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, Zamawiaj±cy mo¿e zwróciæ siê do w³a¶ciwych organów kraju, w którym wykonawca ma siedzibê, z wnioskiem o udzielenie niezbêdnych informacji dotycz±cych przed³o¿onego dokumentu. Zamawiaj±cy wymaga, aby Wykonawca, który wykazuj±c spe³nianie warunku, o którym mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, polega³ na zasobach okre¶lonych w art. 26 ust. 2b ustawy, a podmioty te bêd± bra³y udzia³ w realizacji zamówienia - przedstawi³ pisemne zobowi±zanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbêdnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia. Dokument potwierdzaj±cy , ¿e oferowane dostawy odpowiadaj± wymaganiom okre¶lonym przez Zamawiaj±cego; - o¶wiadczenie (za³±cznik nr 11 do SIWZ), ¿e przy realizacji niniejszego zamówienia Wykonawca bêdzie przestrzega³ przepisy okre¶lone w: a) Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia (Dz. U. z 2015 r. poz. 594); b) Ustawie z dnia 21 grudnia 2000 r. o jako¶ci handlowej artyku³ów rolno-spo¿ywczych (Dz.U. z 2015 r., poz. 678 ze zm.); c) Rozporz±dzeniu WE nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny ¶rodków spo¿ywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004 r), d) Rozporz±dzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania ¶rodków spo¿ywczych (Dz. U. z 2015 r. poz. 29); e) Rozporz±dzeniu WE nr 1935 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 pa¼dziernika 2004 r. w sprawie materia³ów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z ¿ywno¶ci± oraz uchylaj±ce Dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG. O¶wiadczenie o posiadaniu wdro¿onego systemu HACCAP (Za³±cznik nr 12 do SIWZ) O¶wiadczenie, ¿e ¿ywno¶æ pochodzi lub nie pochodzi z produkcji ekologicznej. Je¶li pochodzi z produkcji ekologicznej to nale¿y przed³o¿yæ wykaz produktów pochodz±cych z produkcji ekologicznej oraz przedstawiæ oznakowanie produktu i dokumenty potwierdzaj±ce, ¿e oferowane artyku³y ¿ywno¶ciowe pochodz± z produkcji ekologicznej. Przy dostawie miêsa, mro¿onych warzyw, ryby oraz jaj Zamawiaj±cy wymaga dostarczenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego ( HDI ). Przy dostawie miodu ( kraj pochodzenia: Polska) Zamawiaj±cy wymaga dostarczenia dokumentu producenta miodu potwierdzaj±cego wpis do Rejestru zak³adów podlegaj±cych urzêdowej kontroli organów Pañstwowej Inspekcji Sanitarnej (dot. sprzeda¿y bezpo¶redniej oraz podmiotów prowadz±cych produkcjê pierwotn±) - art.61 i 63 ust 2 i 3 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeñstwie ¿ywno¶ci i ¿ywienia ( Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ). Zamawiaj±cy wymaga, aby Oferent z³o¿y³ wraz z ofert± dokument potwierdzaj±cy jego wpis do Rejestru zak³adów podlegaj±cych urzêdowej kontroli organów Pañstwowej Inspekcji Sanitarnej.
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
- formularz ofertowy - za³±cznik nr 1 do SIWZ - formularz asortymentowo - cenowy - za³±cznik nr 2-8 do SIWZ - pe³nomocnictwo - w przypadku, gdy oferta zosta³a podpisana przez pe³nomocnika lub gdy oferta zosta³a z³o¿ona przez Wykonawców wspólnie ubiegaj±cych siê o udzielenie zamówienia - zgodnie z art. 23 ustawy - o¶wiadczenia i dokumenty, o których mowa w Rozdziale VI i VIA niniejszej SIWZ. -Je¿eli osoba / osoby podpisuj±ca ofertê dzia³a na podstawie pe³nomocnictwa, to pe³nomocnictwo to musi w swej tre¶ci jednoznacznie wskazywaæ uprawnienie do podpisania oferty. Pe³nomocnictwo to musi zostaæ do³±czone do oferty i musi byæ z³o¿one w oryginale lub kopii po¶wiadczonej za zgodno¶æ z orygina³em. -W przypadku konsorcjum do oferty musi byæ za³±czony dokument ustanawiaj±cy pe³nomocnika konsorcjum do reprezentowania go w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postêpowaniu i przy zawarciu umowy w sprawie zamówienia publicznego. Fakt ustanowienia pe³nomocnika musi wynikaæ z za³±czonych do oferty dokumentów. Wype³niaj±c formularz ofertowy jako Wykonawca, w miejsce nazwa i adres wykonawcy nale¿y wpisaæ dane dotycz±ce wszystkich Wykonawców sk³adaj±cych ofertê wspóln±. Oferta winna byæ podpisana przez ustanowionego pe³nomocnika lub przez ka¿dego z Wykonawców. O¶wiadczenie, ¿e ¿ywno¶æ pochodzi lub nie pochodzi z produkcji ekologicznej. Je¶li pochodzi z produkcji ekologicznej to nale¿y przed³o¿yæ wykaz produktów pochodz±cych z produkcji ekologicznej oraz przedstawiæ oznakowanie produktu i dokumenty potwierdzaj±ce, ¿e oferowane artyku³y ¿ywno¶ciowe pochodz± z produkcji ekologicznej.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 90
- 2 - ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
IV.2.2)
przeprowadzona bêdzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której bêdzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp12bialystok.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Szko³a Podstawowa Nr 12 im. Zygmunta Glogera, ul. Komisji Edukacji Narodowej 1A, 15-687 Bia³ystok, sekretariat - A1/11..
IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 28.06.2016 godzina 10:00, miejsce: Szko³a Podstawowa Nr 12 im. Zygmunta Glogera, ul. Komisji Edukacji Narodowej 1A, 15-687 Bia³ystok, sekretariat - A1/11..
IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Miêso i przetwory miêsne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Miêso i przetwory miêsne w rodzaju i ilo¶ciach zgodnych z za³±cznikiem Nr 2 do SIWZ.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2017.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Warzywa, owoce i jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Warzywa, owoce i jaja w rodzaju i ilo¶ciach zgodnych z za³±cznikiem Nr 3 do SIWZ.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.00.00-9, 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2017.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Nabia³ i produkty mleczarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Nabia³ i produkty mleczarskie w rodzaju i ilo¶ciach zgodnych z za³±cznikiem Nr 4 do SIWZ.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2017.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Mro¿one owoce i warzywa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Mro¿one owoce i warzywa w rodzaju i ilo¶ciach zgodnych z za³±cznikiem Nr 5 do SIWZ.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.33.11.70-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2017.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Ró¿ne artyku³y spo¿ywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Ró¿ne artyku³y spo¿ywcze w rodzaju i ilo¶ciach zgodnych z za³±cznikiem Nr 6 do SIWZ.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2017.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Pieczywo ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pieczywo ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie w rodzaju i ilo¶ciach zgodnych z za³±cznikiem Nr 7 do SIWZ.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2017.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Ryby mro¿one i ¶wie¿e.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Ryby mro¿one i ¶wie¿e w rodzaju i ilo¶ciach zgodnych z za³±cznikiem Nr 8 do SIWZ.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.22.10.00-3, 15.21.11.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2017.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria zwi±zane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. ¯ywno¶æ pochodz±ca z produkcji ekologicznej - 10
INNE PRZETARGI Z BIA£EGOSTOKU
- Odnowa i wykonanie nowego oznakowania poziomego w roku 2025 na sieci dróg wojewódzkich zarz±dzanych przez PZDW w Bia³ymstoku z podzia³em na zadania.
- Dostawa licencji obejmuj±cych ca³o¶ciowy pakiet 3500 szt. na potrzeby jednostek organizacyjnych UMB wraz z kontynuacj± wsparcia oprogramowania antywirusowego ESET Protect Advanced on-prem
- Dostawa dwóch samochodów osobowych na potrzeby Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Bia³ymstoku
- US£UGA POLIGRAFII 2 NA POTRZEBY OIFP-ECS W BIA£YMSTOKU 2025/2026r.
- Wymiana pionów instalacji wodnych w bud. B Oddzia³u ZUS w Bia³ymstoku
- Dostawa czê¶ci eksploatacyjnych do maszyn przemys³owych wykorzystywanych w procesie przetwarzania odpadów w ZUOK w Hryniewiczach
wiêcej: przetargi w Bia³ymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych do SWPZZPOZ w Radomiu
- Dostawa produktów spo¿ywczych
- Sukcesywna Dostawa ¯ywno¶ci
- Zakup i sukcesywne dostawy miês, wêdlin i mro¿onek do Zak³adu Karnego w Opolu Lubelskim
- Zakup i dostawa pieczywa dla potrzeb kuchni szpitalnej
- Sukcesywne dostawy nabia³u oraz jaj kurzych na potrzeby Zak³adu Karnego w Barczewie
wiêcej: Produkty rolnictwa, hodowli, rybo³ówstwa, le¶nictwa i podobne »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.