eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaDostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskowego Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414. Nr postępowania 07/2010/PN

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-04-26

Warszawa: Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskowego Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414. Nr postępowania 07/2010/PN
Numer ogłoszenia: 97623 - 2010; data zamieszczenia: 26.04.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Kasyno Wojskowe Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414 , ul. Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 6 847 259, 6 847 452, faks 0-22 846 81 89.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin dla Kasyna Wojskowego Nr 20 przy Jednostce Wojskowej 2414. Nr postępowania 07/2010/PN.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów wieprzowo - wołowych (część I zamówienia) 1. SCHAB ŚRODKOWY WIEPRZOWY b/k 700 kg 2 SZYNKA WIEPRZOWA b/k 80 kg 3. ŁOPATKAWIEPRZOWA b/k 300 kg 4. KARKÓWKA WIEPRZOWA b/k 400 kg 5. POLĘDWICZKI WIEPRZOWE 120 kg 6. GOLONKA PRZEDNIA WIEPRZOWA Z KOŚCIĄ 200 kg 7. WĄTROBA WIEPRZOWA 100 kg 8. NOGI WIEPRZOWE 60 kg 9. OZORY WIEPRZOWE 50 kg 10. PŁUCA WIEPRZOWE 50 kg 11. SERCA WIEPRZOWE 40 kg 12. BOCZEK WIEPRZOWY b/żeber 200 kg 13. ŻEBERKA WIEPRZOWE PASKI 150 kg 14. PODGARDLE WIEPRZOWE ZE SKÓRĄ 60 kg 15. SŁONINA ŚWIEŻA b/skóry 80 kg 16. SMALEC b/dodatków 130 kg 17. UDZIEC WOŁOWY b/k 500 kg 18. POLĘDWICA WOŁOWA (MIĘSO) 10 kg 19. ANTRYKOT WOŁOWY z kością 200 kg 20. SZPONDER WOŁOWY z kością 300 kg 21. FLAKI WOŁOWE (PÓŁFABRYKAT) 150 kg 22. BOCZEK WĘDZONY b/żeber 290 kg 23. PRĘGA WOŁOWA BEZ KOŚCI 40 kg 24. KOŚCI KARKOWE SUROWE 100 kg 25. SZYNKA WĘDZONA GOTOWANA 250 kg 26. BALERON GOTOWANY 70 kg 27. POLĘDWICA SOPOCKA 70 kg 28. SZYNKA KONSERWOWA 50 kg 29. KIEŁBASA ŻYWIECKA 40 kg 30. KIEŁBASA SUCHA ŻYWIECKA 50 kg 31. KIEŁBASA SUCHA KRAKOWSKA 40 kg 32. KIEŁBASA KRAKOWSKA 50 kg 33. KIEŁBASA STAROPOLSKA (CIENKA) 60 kg 34. KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA 40 kg 35. KIEŁBASA ZWYCZAJNA 50 kg 36. KIEŁBASA WIEJSKA 100 kg 37. KIEŁBASA PODWAWELSKA 300 kg 38. KIEŁBASA BIAŁA SUROWA 60 kg 39. PARÓWKI WIEPRZOWE 100 kg 40. KABANOSY WIEPRZOWE 60 kg 41. KASZANKA GRYCZANA (CIENKA) 80 kg 42. KASZANKA Z PODROBAMI (CIENKA) 60 kg 43. PASZTETOWA WIEPRZOWA 30 kg 44. SALCESON WŁOSKI 40 kg 45. SALCESON WIEJSKI 50 kg 46. BEKON WĘDZONY 20 kg 47. KIEŁBASA BIAŁA PARZONA 60 kg 48. KIEŁBASA GRILOWA 30 kg 49. KIEŁBASA MORTADELA 20 kg 50. KIEŁBASA MYŚLIWSKA SUCHA 20 kg 51. KIEŁBASA PARÓWKOWA 40 kg 52. PASZTET MIĘSNY WIEPRZOWY 20 kg 53. SALAMI DĘBICKIE 40 kg 54. KIEŁBASA WIEJSKA PODSUSZANA 40 kg 55. OGONÓWKA WĘDZONA 30 kg 56. MIELONKA TYROLSKA 20 kg 57. SZYNKA WĘDZONA CHŁOPSKA 40 kg 58. POLEDWICA WĘDZONA ŁOSOSIOWA 20 kg 59. WĘDZONKA KROTOSZYŃSKA 30 kg Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów drobiowych (część II) 1. KURCZAK (TUSZKA) 400 kg 2 UDKA Z KURCZAKA 300 kg 3. UDKA Z KURCZAKA PAŁKI 60 kg 4. FILET Z KURCZAKA 880 kg 5. SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA 50 kg 6. WĄTROBA Z KURCZAKA 100 kg 7. FILET Z INDYKA 750 kg 8. FILET Z KACZKI 200 kg 9. MIĘSO GULASZOWE Z KURCZAKA BEZ SKÓRY 300 kg 10. UDZIEC Z INDYKA 30 kg 11. KACZKA (TUSZKA) 60 kg 12. ŻOŁĄDKI Z KURCZAKA 30 kg 13. KORPUSY KURCZAKA 40 kg 14. SKRZYDŁA INDYCZE 20 kg 15. SZYNKA Z INDYKA 20 kg 16. POLĘDWICA Z INDYKA 20 kg 17. GOLONKA Z INDYKA 30 kg 18. PIERSI WĘDZONE KURCZAKA 10 kg 19. PIERSI WĘDZONE INDYKA 10 kg Podane przez Zamawiającego nazwy (znaki towarowe) zamawianego asortymentu mają charakter przykładowy, a ich wskazanie ma na celu określenie oczekiwanego standardu zamawianego asortymentu, przy czym zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Wykonawca obowiązany jest wskazać (tabela Formularz cenowy) typ - nazwę oferowanej pozycji asortymentu równoważnego. Brak wskazania typu - nazwy produktu równoważnego, oznacza zaakceptowanie przez Wykonawcę rozwiązań wzorcowych, jeżeli takie były wskazane w SIWZ. W celu potwierdzenia, że oferowane przez Wykonawcę dostawy produktów równoważnych odpowiadają wymaganiom określonym w SIWZ należy dołączyć do oferty materiałów informacyjnych dla zamiennika, potwierdzających równoważność między zamiennikiem i wzorcem..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy dysponują potencjałem technicznym tj.: dysponują co najmniej 1 środkiem transportu spełniającym wymagania sanitarne określonych ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2006r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) [Sposób oceny spełniania warunków] Zamawiający uzna, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, jeżeli będzie to wynikało z oświadczeń o których mowa w rozdziale VI siwz złożonych wraz z ofertą. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Oświadczenie podmiotów, o których mowa w art. 26 ust. 2 b ustawy - jeżeli Wykonawca będzie polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jw2414.wp.mil.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W siedzibie zamawiającego - ul. Żwirki i Wigury 9/13, Warszawa, budynek administracyjno - biurowy, w dni robocze w godzinach od 10.00 do 14.00..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.05.2010 godzina 12:00, miejsce: W siedzibie zamawiającego - ul. Żwirki i Wigury 9/13, Warszawa, budynek administracyjno - biurowy, w dni robocze w godzinach od 10.00 do 14.00..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów wieprzowo - wołowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. SCHAB ŚRODKOWY WIEPRZOWY b/k 700 kg 2 SZYNKA WIEPRZOWA b/k 80 kg 3. ŁOPATKAWIEPRZOWA b/k 300 kg 4. KARKÓWKA WIEPRZOWA b/k 400 kg 5. POLĘDWICZKI WIEPRZOWE 120 kg 6. GOLONKA PRZEDNIA WIEPRZOWA Z KOŚCIĄ 200 kg 7. WĄTROBA WIEPRZOWA 100 kg 8. NOGI WIEPRZOWE 60 kg 9. OZORY WIEPRZOWE 50 kg 10. PŁUCA WIEPRZOWE 50 kg 11. SERCA WIEPRZOWE 40 kg 12. BOCZEK WIEPRZOWY b/żeber 200 kg 13. ŻEBERKA WIEPRZOWE PASKI 150 kg 14. PODGARDLE WIEPRZOWE ZE SKÓRĄ 60 kg 15. SŁONINA ŚWIEŻA b/skóry 80 kg 16. SMALEC b/dodatków 130 kg 17. UDZIEC WOŁOWY b/k 500 kg 18. POLĘDWICA WOŁOWA (MIĘSO) 10 kg 19. ANTRYKOT WOŁOWY z kością 200 kg 20. SZPONDER WOŁOWY z kością 300 kg 21. FLAKI WOŁOWE (PÓŁFABRYKAT) 150 kg 22. BOCZEK WĘDZONY b/żeber 290 kg 23. PRĘGA WOŁOWA BEZ KOŚCI 40 kg 24. KOŚCI KARKOWE SUROWE 100 kg 25. SZYNKA WĘDZONA GOTOWANA 250 kg 26. BALERON GOTOWANY 70 kg 27. POLĘDWICA SOPOCKA 70 kg 28. SZYNKA KONSERWOWA 50 kg 29. KIEŁBASA ŻYWIECKA 40 kg 30. KIEŁBASA SUCHA ŻYWIECKA 50 kg 31. KIEŁBASA SUCHA KRAKOWSKA 40 kg 32. KIEŁBASA KRAKOWSKA 50 kg 33. KIEŁBASA STAROPOLSKA (CIENKA) 60 kg 34. KIEŁBASA SZYNKOWA WIEPRZOWA 40 kg 35. KIEŁBASA ZWYCZAJNA 50 kg 36. KIEŁBASA WIEJSKA 100 kg 37. KIEŁBASA PODWAWELSKA 300 kg 38. KIEŁBASA BIAŁA SUROWA 60 kg 39. PARÓWKI WIEPRZOWE 100 kg 40. KABANOSY WIEPRZOWE 60 kg 41. KASZANKA GRYCZANA (CIENKA) 80 kg 42. KASZANKA Z PODROBAMI (CIENKA) 60 kg 43. PASZTETOWA WIEPRZOWA 30 kg 44. SALCESON WŁOSKI 40 kg 45. SALCESON WIEJSKI 50 kg 46. BEKON WĘDZONY 20 kg 47. KIEŁBASA BIAŁA PARZONA 60 kg 48. KIEŁBASA GRILOWA 30 kg 49. KIEŁBASA MORTADELA 20 kg 50. KIEŁBASA MYŚLIWSKA SUCHA 20 kg 51. KIEŁBASA PARÓWKOWA 40 kg 52. PASZTET MIĘSNY WIEPRZOWY 20 kg 53. SALAMI DĘBICKIE 40 kg 54. KIEŁBASA WIEJSKA PODSUSZANA 40 kg 55. OGONÓWKA WĘDZONA 30 kg 56. MIELONKA TYROLSKA 20 kg 57. SZYNKA WĘDZONA CHŁOPSKA 40 kg 58. POLEDWICA WĘDZONA ŁOSOSIOWA 20 kg 59. WĘDZONKA KROTOSZYŃSKA 30 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa surowego mięsa, wędlin oraz surowych podrobów drobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. KURCZAK (TUSZKA) 400 kg 2 UDKA Z KURCZAKA 300 kg 3. UDKA Z KURCZAKA PAŁKI 60 kg 4. FILET Z KURCZAKA 880 kg 5. SKRZYDEŁKA Z KURCZAKA 50 kg 6. WĄTROBA Z KURCZAKA 100 kg 7. FILET Z INDYKA 750 kg 8. FILET Z KACZKI 200 kg 9. MIĘSO GULASZOWE Z KURCZAKA BEZ SKÓRY 300 kg 10. UDZIEC Z INDYKA 30 kg 11. KACZKA (TUSZKA) 60 kg 12. ŻOŁĄDKI Z KURCZAKA 30 kg 13. KORPUSY KURCZAKA 40 kg 14. SKRZYDŁA INDYCZE 20 kg 15. SZYNKA Z INDYKA 20 kg 16. POLĘDWICA Z INDYKA 20 kg 17. GOLONKA Z INDYKA 30 kg 18. PIERSI WĘDZONE KURCZAKA 10 kg 19. PIERSI WĘDZONE INDYKA 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.