Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-04-28
Stargard Szczeciński: Dostawa wędlin
Numer ogłoszenia: 97986 - 2015; data zamieszczenia: 28.04.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wędlin.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Baton drobiowy - 200 kg. 2. Kiełbasa jałowcowa - 50 kg. 3. Kiełbasa krakowska parzona - 200 kg. 4. Kiełbasa parówkowa - 750 kg. 5. Kiełbasa wolińska - 3200 kg. 6. Kiełbasa szynkowa - 200 kg. 7. Kiełbasa tatrzańska - 200 kg. 8. Kiełbasa żywiecka drobiowa - 200 kg. 9. Metka łososiowa - 400 kg. 10. Mielonka drobiowa - 700 kg. 11. Mielonka wieprzowa - 700 kg. 12. Mortadela drobiowa - 700 kg. 13. Mortadela wieprzowa - 700 kg. 14. Pasztet drobiowy pieczony - 700 kg. 15. Pasztetowa drobiowa - 700 kg. 16. Pasztetowa wieprzowa - 700 kg. 17. Pieczeń drobiowa - 700 kg. 18. Pieczeń wieprzowa - 700 kg. 19. Polędwica drobiowa - 150 kg. 20. Salceson włoski - 700 kg. 21. Salceson czarny ozorkowy - 700 kg. 22. Serdelki drobiowe - 700 kg. 23. Kiełbasa smakowita z indyka - 150 kg. 24. Szynka drobiowa - 150 kg. 25. Szynka tyrolska - 700 kg. 26. Szynka wieprzowa gotowana - 150 kg. 27. Kiełbasa biała parzona - 200 kg. 28. Polędwica sopocka - 150 kg. 29. Baleron - 150 kg. 30. Szynka prasowana drobiowa - 150 kg. 31. Kaszanka - 600 kg..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.13.10 - Pasztety 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste .
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 99
- 2 - Działania podjęte przez wykonawcę ujęte w art.29 ust. 4 Pzp - 1
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W serkerariacie siedzieby zamawiającego: Zakład Karny, Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.05.2015 godzina 09:00, miejsce: W serkerariacie siedzieby zamawiającego: Zakład Karny, Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Internatu Szkoły Policealnej - Medycznego Studium Zawodowego im. J. Korczaka, ul. Kryńskiego 12 w Łukowie w roku szkolnym 2024/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 27 w Chorzowie, ul. Wandy 34 - I/2024
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi w Lubinie.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 26 w Chorzowie, ul. Ligonia 14 - I/2024
- "DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN W II PÓŁROCZU ROKU 2024"
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 8 w Chorzowie, ul. Kochanowskiego 18 - I/2024
więcej: Wędliny »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.