To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-01-18
Ogłoszenie nr 9904 - 2017 z dnia 2017-01-18 r.
Bydgoszcz: Dostawy warzyw przetworzonych
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 368984-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, krajowy numer identyfikacyjny
9139321800000, ul.
ul. Wały Jagiellońskie
4,
85128
Bydgoszcz, państwo
Polska, woj.
kujawsko-pomorskie, tel.
052 5855252, 5855303, faks
525 855 300, e-mail
dkw_bydgoszcz@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy warzyw przetworzonych
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):26/Ż/2016
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:I Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw przetworzonych w asortymencie i w ilościach niżej wymienionych. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem na okres 12 miesięcy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do rezygnacji z zakupu części artykułów z braku zapotrzebowania na dany asortyment lub zmniejszenia zapotrzebowania. Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw przetworzonych: Nazwa artykułu Kod CPV Opis przedmiotu zamówienia Ilość szacowana (kg) Chrzan konserwowy 15.33.14.00-7 Chrzan tarty o smaku ostrym. Pakowany w słoiki o pojemności od 0,9 do 1,00 l Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 2 miesiące od daty dostawy. 600 Fasola konserwowa 15.33.14.60-9 Fasolka konserwowa pakowana w słoiki, w przekroju strąki powinny być mięsiste, na całej powierzchni gładkie i mieć słabo wykształcone ziarno. Fasolka o właściwym zapachu smaku i konsystencji. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy od daty dostawy, od 0,9 do 1,00 l 200 Groszek konserwowy 15.33.14.60-9 Groszek konserwowy pakowany w puszki 400g, zawartość netto po oddzieleniu zalewy min. 220 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy od daty dostawy. Groszek o właściwym zapachu smaku i konsystencji z ziarna odpowiednio dojrzałego oczyszczonego na sucho i blanszowanego. 300 Leczo pieczarkowe 15.33.11.35-2 bardzo gęsty sos pomidorowo-paprykowo-pieczarkowy pakowany w puszki o pojemności do 4,00 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. 230 Papryka konserwowa 15.33.15.00-2 Papryka konserwowa o odpowiedniej twardości, o przyjemnym smaku oraz charakterystycznym zapachu i odpowiedniej kwasowości. Pakowana w słoiki od 0,9 do 1,00 l. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 430 Pieczarka pasteryzowana 15.33.11.35-2 Pieczarka pasteryzowana, o barwie jasnokremowej bez plam i przebarwień, pakowana w odpowiednie opakowania zgodnie z obowiązującymi normami. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 miesiące od daty dostawy. 230 Przecier ogórkowy 15.33.10.00-7 Przecier z ogórków kwaszonych, zagęszczany bez konserwantów, pakowany w słoiki do 1,00 l. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 300 Szczaw konserwowy 15.33.14.00-1 Przecier z szczawiu, zagęszczany bez konserwantów, pakowany w słoiki do 1,00 l. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 300 Ketchup 15.87.12.30-5 Ketchup łagodny lub pikantny o silnie pomidorowym smaku, mocno czerwony. Pakowany w opakowania od 0,5 kg do 2 kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 miesięcy od daty dostawy. 500 Kukurydza konserwowa 15.33.14.60-9 Kukurydza konserwowa słodka w puszkach 400g, zawartość netto po oddzieleniu zalewy min. 220 g. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 12 miesięcy od daty dostawy. 250 Wymagania stawiane Wykonawcy: 1.Miejsce dostaw: Areszt Śledczy w Bydgoszczy, magazyn żywnościowy mieszczący się przy ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz. 2. Dostawy odbywać się będą od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 12:00 3. Dostawy będą realizowane sukcesywnie w ilości i terminach określonych przez Zamawiającego, po uprzednim telefonicznym, faxowym lub e-mailowym zgłoszeniu z dwudniowym wyprzedzeniem. 4. Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez Zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem Wykonawcy. 5. Wykonawca dostarczać będzie w/w artykuły własnym transportem, na swój koszt, zgodnie z wymogami systemu HACCP w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i odżywczych. 6. Długość pojazdu dostarczającego warzywa do siedziby Zamawiającego nie może przekraczać 9 m. 7. Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 8. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy. 9. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 10. Za wykonanie dostawy przedmiotu zamówienia ustala się 30 dniowy termin płatności, na podstawie faktury wystawionej przez Wykonawcę po wydaniu towaru Zamawiającemu. Termin płatności liczy się od daty doręczenia w/w poprawnie wystawionej faktury do Zamawiającego. Sposób płatności - przelew na konto Wykonawcy. II. Integralną częścią opisu zamówienia są postanowienia umowy zawarte we wzorze umowy, który stanowi załącznik do specyfikacji.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Nie
II.5) Główny Kod CPV:
15331000-7
Dodatkowe kody CPV:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/01/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT11893.30 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM Cena wybranej oferty/wartość umowy 12819.93 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z BYDGOSZCZY
- Odnowa nawierzchni DW Nr 557 na odc. Kobrzyniec - Janiszewo od km 13+200 do km 19+200, dł. 6,000 km
- Dostawa materiałów eksploatacyjnych i akcesoriów komputerowych oraz serwis urządzeń
- 15/PA/2025 Rozbiórka nieużytkowanego budynku mieszkalnego położonego w Bydgoszczy przy ul. Różanej 17
- 17/PM/2025 Modernizacja lokali mieszkalnych (pustostanów) zarządzanych przez Administrację Domów Miejskich "ADM" sp. z o.o. w Bydgoszczy
- Usługa odbioru, transportu i unieszkodliwiania odpadów medycznych
- Sukcesywne dostawy materiałów opatrunkowych
więcej: przetargi w Bydgoszczy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.