To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-05-08
Warszawa: Usługa cateringowa dla 100 osób towarzysząca uroczystości otwarcia nowego gmachu Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej
Numer ogłoszenia: 101901 - 2012; data zamieszczenia: 08.05.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 79429 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Warszawska, Pl. Politechniki 1, 00-661 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 2346206, 2346630, faks 022 2346217, 6286075.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa dla 100 osób towarzysząca uroczystości otwarcia nowego gmachu Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia było świadczenie usługi cateringowej dla 100 osób towarzyszącej uroczystości otwarcia nowego gmachu Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej. 2. Zamówienie obejmuje: a) 1 ciepła potrawa z mięsa wołowego - 75 porcji; gramatura porcji: min. 150 g; b) 1 ciepła potrawa z mięsa drobiowego - 75 porcji; gramatura porcji: min. 150 g; c) 1 ciepła potrawa wegetariańska - 75 porcji; gramatura porcji: min. 150 g; d) 2 rodzaje sałatek - 75 porcji każdego rodzaju, tj. łącznie 150 porcji; gramatura porcji: min. 100 g; e) 2 rodzaje ciasta - 100 porcji każdego rodzaju, tj. łącznie 200 porcji; gramatura porcji: min. 100 g; f) kawa, śmietanka, herbata, cytryna, cukier - po 100 porcji kawy i herbaty; obj. porcji: min. 200 ml; g) woda niegazowana - 100 porcji; obj. porcji: min. 250 ml. 3. Wymagania jakościowe dotyczące potraw: a) Wykonawca zaproponuje potrawy odpowiednie do pory dnia, tj. potrawy lunchowe; b) Wykonawca zapewni, że wszystkie potrawy będą przygotowane w sposób umożliwiający konsumpcję w pozycji stojącej bez użycia noża. 4. Wykonawca określi w formularzu oferty stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ nazwy oferowanych potraw. 5. Wykonawca dostarczy w miejsce świadczenia usługi 20 (słownie: dwadzieścia) okrągłych stolików koktajlowych o wys. min. 110 cm nakrytych obrusami. 6. Zamawiający zapewni w miejscu świadczenia usługi stoły bufetowe (bez obrusów) o następujących wymiarach: szer.: 70 cm, gł.: 70 cm; wys.: 75 cm, w liczbie nie większej niż 22 szt. Wykonawca określi w formularzu oferty liczbę stołów bufetowych niezbędną do wykonania usługi. 7. Wykonawca zapewni: a) wszelki sprzęt i wyposażenie niezbędne do realizacji usługi bufetowej, z wyjątkiem stołów bufetowych; b) obsługę kelnerską wykonywaną przez przynajmniej trzy osoby; c) porządek w miejscu świadczenia usługi, w trakcie i po wykonaniu usługi. 8. Termin realizacji przedmiotu zamówienia: 23 kwietnia 2012 r. od godz. 11.30 do godz. 14.30. 9. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Warszawa, ul. Koszykowa 75, teren Politechniki Warszawskiej, nowy gmach Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej, parter. 10. Wykonawca zobowiązuje się wykonać przedmiot umowy z należytą starannością, najlepszą wiedzą oraz z zasadami profesjonalizmu zawodowego.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00 - Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Postępowanie było prowadzone w związku z realizacją przez Politechnikę Warszawską projektu pt. Wydział Matematyki i Nauk Informacyjnych Politechniki Warszawskiej współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.04.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 12.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 7.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
WIELICKIE MANUFAKTURY GASTRONOMICZNE SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
WIELICKIE MANUFAKTURY GASTRONOMICZNE SP. Z O.O.
- Hawełka na Wiejskiej sp. z o.o., ul. Wiejska 4/6/8, 00-902 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4225,20
Oferta z najniższą ceną: 3537,00 / Oferta z najwyższą ceną: 15453,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym oraz usług kurierskich.
- Usługa odśnieżania dachów (szklanego dachu szedowego oraz wskazanych płaskich powierzchni pokrytych papą) w okresie 36 miesięcy dla ITC Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa PW
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym w zakresie przyjmowania, przemieszczania i doręczania przesyłek pocztowych oraz zwrotu przesyłek niedoręczonych na rzecz MI
- Remont pustostanów lokali mieszkalnych (10 pustostanów - 10 części) - Oznaczenie sprawy: DNZP.261.67.2024
- Przygotowywanie, porcjowanie i dostarczanie obiadów dla podopiecznych Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Włochy m.st. Warszawy
- Dostawa samochodów
więcej: przetargi w Warszawie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.